Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Jól telinyomja a gépet spywarerrel, (nekem soha nem szokott lenni, tegnapelõtt vizsgáltam pont Spyware Doctorral, és most megint...lám, kereken 170 spyware, ebbõl 100%-osan 43 a WhenU miatt, mivel a neve is az volt) ráadásul fut egy ~20k-s Save.exe vagy vmi hasonló nevû olyamat...rohadtul nem éri ez így meg =/
rage
Igen, a hivatalos letöltõ oldalon ha az adware verziót szeded le, akkor ad is ehhez való licence keyt, s lehet használni, de ha ezt a WhenU-t letörlöd, nem mûködik tovább

A fizetõ verzió adware mentes.

Hát, nekem nem kell WhenU Save az biztos
Jó kis reklámozó program...

"DAEMON Tools Pro Adware version includes mandatory adware.
You can use Adware version as trial. If you do not need/want built-in adware you can buy version without adware."

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

THE matrica
Szedd le és telepítsd újra, hogy elolvasd 😛

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Komolyan? Nehogy már csak ennyi legyen a korlátozás. 😄
THE matrica
Telepítésnél írta hogy nincs idõkorlát csak annak a WhenU programnak kell fent lennie a gépeden hogy használd.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Jó ez a DTPro, tudtam vele biztonsági másolatot csinálni egy eredeti Starforce-os játékomról.

A biztonsági másolat szó szerint értendõ.
Igaz kiírni nem próbáltam, de az image-et elfogadja a játék, amit csináltam.
Ott kiírja a verziószám mellé, hogy Trial, de hátralévõ idõt sehol.
És mit ír ki az aboutban a fullnál?
Meddig használható ez a próbaverzió?
Mert nekem nem ír ki semmiféle hátralévõ idõt.
Igaz lehet sikerült akkor félig átvernem, mert a hiányzó dll-es full verzióba másoltam be a trial dtprohlp.dll-jét.
Megoldódott. A hosts fájl blokkolta, na meg a nod32.
mucsácsó
ez a WhenU szarság, ez egyfajta trojan sok vírusírtó meg spyware írtó szerint...lehet azért nem jó?
meg elvárja már a Pro, hogy telepítsd fel?? 😄
ESET Smart Security, Ad-aware 2007, Spybot van a gépemen ha valakit érdekel.
Ilyenkor mi a teendõ? :S Már kikapcsoltam tûzfalat, vírusírtót, ad-aware-t, spybot-ot de nem engedi feltenni.
rage
A hivatalos oldalon, az egyik fórumban kérdezték, s azt ítrák, egy évre szól a licensz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Amúgy biztos, hogy csak 1 éves licensz van a prohoz?
Mert én ilyet sehol nem olvastam.

Azt tudom, hogy a sima DT-hez 1 éves licenszeket lehet venni, de a proról semmi ilyesmi info nincs.

Mert ha örök jár hozzá, akkor simán megéri ennyiért.
spidey91
<#buck><#buck><#buck><#buck><#eplus2>

Gépem ati X1900 4200

Ez az új "StarForce"? <#nyes><#vigyor3>
spidey91
Mondjuk egy DAemon.tools.pro-RELOADED

Ilyet kérek szépen

Gépem ati X1900 4200

spidey91
Hát ma már a crackerek számára semmi se lehetetlen csak akarni kell

Remélem még a 7en lesz warez rls.

Gépem ati X1900 4200

Nagyon ügysek a DTPro készítõi.
A lincensz fájl egyben egy dll fájl is, ami nélkül nem tud futni az egész 😊
(dtprohlp.dll)
Nincs még, csak meg lehet venni. Majd egy csapat feltöri.
spidey91
és lizsensz fuilet honnan töcssek le?

Gépem ati X1900 4200

Jaja telepítésnél kér egy licensz file-t, na az nincs. 😞
mucsácsó
Valóban, ez tényleg a DT Pro 😊
Daemon Tools 4.10.0215 Pro

csak hát ugye még semmi törés...de sztem nemsokára feltöri vmelyik profi csapat 😊
rage
32.40 USD az ára, ami jelenleg 6.100 Ft.
Ezért az árért 1 éves licensz jár, amit évente meg kell újítani.

Nem olcsó...

rage
http://rapidshare.com/files/39278143/DTPro4100215.rar

Ez szerintem tényleg a full (megegyezik a mérete a Daemon oldalán írottal) csak épp nincs hozzá semmilyen törés.

Beers
Sorry <#falbav>, gondoltam rákeresek!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

grebber
Csak sajna ezzel nemsokra megyünk!

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
Vírus, nehogy leszedjétek!!!
amint lejött, el is indít egy mathlib.exe nevû folyamatot, nyilván vírust telepít...
Jaja, a telepítõ az valójában a DT4.08HE, a crack.exe meg egy VB6-ban írt valami, ami valószínüleg csinálna is valamit, ha elindítanám, csak azt nem, amit kéne neki.
Vírus!!
$27+ÁFA, de valahogy nem akarja hozzáadni az ÁFÁ-t a fizetendõ összeghez, hiába választom ki a Hungary-t országnak 😄
Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

grebber
Remélem megveszi hamar valaki azt már szeretném olvasni hogy a WR2 csont nélkül indul vele!

Next PC upgrade: 2022

Várható, de lehet nem sietik el.
Várható varez?Mert ha nem akkok megveszem.
Megjelent a Daemon-Tools PRO! Meg lehet venni.Itt.

Warez nincs.
kösz, már a kép berakása elõtt fel tettem, csak nem inditottam újra a gépet. Mostmár jó

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Serpa
elírtam.
tehát az SPTD drivert.

Serpa
rakd fel az új STP(1.49) drivert.

Ez miért van?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

az attól függ

van itt valaki??
"We plan worldwide release of DT Pro next week"
Ezt szombaton írta LocotusofBorg, magyarul a jövõ hétre(azaz a mostani hétre) tervezik a DT Pro nemzetközi megjelenését.
Nem tudok angolul, csak németül.
#1514 szöveg ""fordítása"" a NeuroTran progival. 😊 Csak a vicc kedvéért kipróbáltam ezt a fordítóprogit. 😄

"don't hozzáírnának igazán tud mi hívásnak mivel megjelentetnének DT a fõ vonásaiknak egyikét profi ez de némely okért soha nem csinált ezt a megjelenésbe változat olyan ehelyett akar egy jövõ frissítesz mégis nem tudok igazán amikor a frissítesz akar.
(nem tud igazán sokkal errõl de ha emlékszem helyesen helyettesíti az SCSI rendszer köszönhetõen milyen könnyû hogy rendszert feketelistára tett.)

Idéznek:

Vonások azt össze fognak adni egyikével az azután frissít:

- a lásd. Igen, a lásd didnt csinálod ezt a megjelenésnek-változat. De AKÁRKI elõtt elindít
panaszkodó: összeadnának van-e még és akarat keresztül frissítesz múlva igazi nagyon
közeljövõ. Végül megígértünk hogy lásd és meg fogod kapni ezt. Így tesznek Amerikát egy
kedveznek és nem panaszkodnak körülbelül elmulasztó lásd most. Össze fognak adni ASAP. Nem viccelnek.

- Korong-ábrázolok-átalakító átviteli régi képeknek közvetlenül. Így, tudsz borogatást képek
és beavatkozik ezeket a szükség nélkül ré hangnak-olvasta ezeket. Van fejlõdésben valójában de
venne némely idõt végnek ez!

SZERKESZTENEK: És itt' S az ár változatlan az 214 változatért.

Idéznek:

Ami' S új:
- összeadott új nyelveket: Francia, Olasz ;
- Németnyelv frissített.

Rovarok erõsítettek:
- Felvételek haszonlesõ ember Tages túl hosszú idõ és némely játék képek nem dolgozik ;
- elhatározott összeférhetetlenség kérdés YASU ;
- Képek hasítás nem dolgozik némely haszonlesõ ember ;
- Kép Veszek hiba átnevezõ dossziét ;
- Képek rendelésre készült ikon beállító ;
- Ábrázolnak Média Ikont észlelés elsõ felszállás ;
- Jelkép ": " és más különkiadás jelképek Képben filenév Választások Ábrázoló Korongon ablak ;
- Új Dosszié név listája cikk nem maradt múlva szerkeszt módot új dosszién teremtés Képben Katalógus ;
- Némely GUI Tükrözöl Katalógus kibocsát kinyitva x64 rendszerek (XP, kilátás) ;
- kis GUI szorultságok.

Ismert kérdések:
- Némely TAGES haszonlesõ ember képek használnak 100 % CPU idõt kiszámítasz bizonyos alakzatokban ;
- DTPro Kihámozok kiterjesztések nem tûnnek fel kinyitva x64 platformok ;
- Ritka Rendszer állásai képeknél felszállás Windows kilátás.

Néhány kérdések maradnak és a fenti vonások nekik kell még mindig összeadni de más mint az a program istállózom egészen."
mucsácsó
Hát nem igaz, hogy nem tudják feltolni vmi torrentoldalra...
tudom, hogy nincs törve, meg sokra nem mennénk vele, de így több eséllyel nyúlhatna hozzá valami cracker.. =/
[HUN]FaTaL
Ez mind szép és jó de legalább 30napos próbaverziót tennének közzé...

http://goo.gl/gd6Zi5

Lényeg: Most volt egy frissítés az új DT Pro-ra, amiben pár bugot javítottak, de ami fontosabb, hogy talán a következõ frissítésnél már hozzáádják a virtuális IDE vezérlõt. Most a DT Pro-ban SCSI vezérlõ van, ugye amit könnyen feketelistára helyezhetnek, de az IDE-t majd nem.

Lesz valami lemezkép konvertáló, a régebbi lemezképet lehet majd vele átalakítani, le lehet titkosítani stb. Ez még erõsen fejlesztési fázisban van.
A másik meg az hogy vIDE vezérlõvel maximum csak 2-4 meghajtót tudsz létrehozni, míg a SCSI-val 32-õt.

Ahogy látom különféle profilokat lehet létrehozni a következõ védelmekkel:
Safedisk, SecuROM, Protect CD, Tages, Starforce stb..
kép