Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fizetõ verzió adware mentes.
Hát, nekem nem kell WhenU Save az biztos
Jó kis reklámozó program...
"DAEMON Tools Pro Adware version includes mandatory adware.
You can use Adware version as trial. If you do not need/want built-in adware you can buy version without adware."
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
A biztonsági másolat szó szerint értendõ.
Igaz kiírni nem próbáltam, de az image-et elfogadja a játék, amit csináltam.
Mert nekem nem ír ki semmiféle hátralévõ idõt.
Igaz lehet sikerült akkor félig átvernem, mert a hiányzó dll-es full verzióba másoltam be a trial dtprohlp.dll-jét.
meg elvárja már a Pro, hogy telepítsd fel?? 😄

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mert én ilyet sehol nem olvastam.
Azt tudom, hogy a sima DT-hez 1 éves licenszeket lehet venni, de a proról semmi ilyesmi info nincs.
Mert ha örök jár hozzá, akkor simán megéri ennyiért.
Remélem még a 7en lesz warez rls.
Gépem ati X1900 4200
A lincensz fájl egyben egy dll fájl is, ami nélkül nem tud futni az egész 😊
(dtprohlp.dll)
Daemon Tools 4.10.0215 Pro
csak hát ugye még semmi törés...de sztem nemsokára feltöri vmelyik profi csapat 😊
Ezért az árért 1 éves licensz jár, amit évente meg kell újítani.
Nem olcsó...
Ez szerintem tényleg a full (megegyezik a mérete a Daemon oldalán írottal) csak épp nincs hozzá semmilyen törés.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
amint lejött, el is indít egy mathlib.exe nevû folyamatot, nyilván vírust telepít...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Next PC upgrade: 2022
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ezt szombaton írta LocotusofBorg, magyarul a jövõ hétre(azaz a mostani hétre) tervezik a DT Pro nemzetközi megjelenését.
#1514 szöveg ""fordítása"" a NeuroTran progival. 😊 Csak a vicc kedvéért kipróbáltam ezt a fordítóprogit. 😄
"don't hozzáírnának igazán tud mi hívásnak mivel megjelentetnének DT a fõ vonásaiknak egyikét profi ez de némely okért soha nem csinált ezt a megjelenésbe változat olyan ehelyett akar egy jövõ frissítesz mégis nem tudok igazán amikor a frissítesz akar.
(nem tud igazán sokkal errõl de ha emlékszem helyesen helyettesíti az SCSI rendszer köszönhetõen milyen könnyû hogy rendszert feketelistára tett.)
Idéznek:
Vonások azt össze fognak adni egyikével az azután frissít:
- a lásd. Igen, a lásd didnt csinálod ezt a megjelenésnek-változat. De AKÁRKI elõtt elindít
panaszkodó: összeadnának van-e még és akarat keresztül frissítesz múlva igazi nagyon
közeljövõ. Végül megígértünk hogy lásd és meg fogod kapni ezt. Így tesznek Amerikát egy
kedveznek és nem panaszkodnak körülbelül elmulasztó lásd most. Össze fognak adni ASAP. Nem viccelnek.
- Korong-ábrázolok-átalakító átviteli régi képeknek közvetlenül. Így, tudsz borogatást képek
és beavatkozik ezeket a szükség nélkül ré hangnak-olvasta ezeket. Van fejlõdésben valójában de
venne némely idõt végnek ez!
SZERKESZTENEK: És itt' S az ár változatlan az 214 változatért.
Idéznek:
Ami' S új:
- összeadott új nyelveket: Francia, Olasz ;
- Németnyelv frissített.
Rovarok erõsítettek:
- Felvételek haszonlesõ ember Tages túl hosszú idõ és némely játék képek nem dolgozik ;
- elhatározott összeférhetetlenség kérdés YASU ;
- Képek hasítás nem dolgozik némely haszonlesõ ember ;
- Kép Veszek hiba átnevezõ dossziét ;
- Képek rendelésre készült ikon beállító ;
- Ábrázolnak Média Ikont észlelés elsõ felszállás ;
- Jelkép ": " és más különkiadás jelképek Képben filenév Választások Ábrázoló Korongon ablak ;
- Új Dosszié név listája cikk nem maradt múlva szerkeszt módot új dosszién teremtés Képben Katalógus ;
- Némely GUI Tükrözöl Katalógus kibocsát kinyitva x64 rendszerek (XP, kilátás) ;
- kis GUI szorultságok.
Ismert kérdések:
- Némely TAGES haszonlesõ ember képek használnak 100 % CPU idõt kiszámítasz bizonyos alakzatokban ;
- DTPro Kihámozok kiterjesztések nem tûnnek fel kinyitva x64 platformok ;
- Ritka Rendszer állásai képeknél felszállás Windows kilátás.
Néhány kérdések maradnak és a fenti vonások nekik kell még mindig összeadni de más mint az a program istállózom egészen."
tudom, hogy nincs törve, meg sokra nem mennénk vele, de így több eséllyel nyúlhatna hozzá valami cracker.. =/
Lesz valami lemezkép konvertáló, a régebbi lemezképet lehet majd vele átalakítani, le lehet titkosítani stb. Ez még erõsen fejlesztési fázisban van.
A másik meg az hogy vIDE vezérlõvel maximum csak 2-4 meghajtót tudsz létrehozni, míg a SCSI-val 32-õt.
Ahogy látom különféle profilokat lehet létrehozni a következõ védelmekkel:
Safedisk, SecuROM, Protect CD, Tages, Starforce stb..
kép