Kártyatrükkök

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Valaki olvassa még ezt a topikot ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szasztok!

Régen láttam youtubon 1 trükköt és énis betanultam de már feledésbe merült sajna:S.

Az a lényege h a nézõ a pakliból húz 1 lapot ekkor vhogy el kellet keverni, ezután kivettem 7 lapot a pakliból vhogy beraktam az õ kártyáját is és megmutattam a 7 lapot az eggyiket kétszer is de ezt a nézõ nem veszi észre, aztán megkérdeztem h köztew volt az övé mondta h nem aztán a leghátsó lapot kidobtam és az volt a kártyája.

ha vki ismeri légszi segítsen.
TaRka0107
Ismerem ezeket, megvannak nekem is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Sziasztok! Élesszük már fel ezt a topicot!!
Itt vannak a kártyatrükkjeim... Remélem tetszik.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kár, hogy nem láttam

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Tegnap volt a Discovery a Svindlerek címû film.
Volt egy hatalmas pókeres trükk 😊

hungary27
ja
Érdekel, csak nincs ügyes kezem...egyenlõre.

Sziasztok!

Érdekel még valakit ez a topic?

Megoszthatnánk egymással a kártyatrükkeinket..., ja meg esetleg a bicycle kártyákról is beszélhetnénk.

Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

sziasztok!valaki adjon egy jó kártyatrükkös oldalt a [email protected] -ra
lehet angol is mind1
elõre is köszi
aha, ok, ksözi

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Guilty01
magamtól jöttem rá,tök egyszerû,a lényeg az,hogy az utolsó(legfölsõ) lapot kicsit tovább tartja meg mint a többit,és a többit olyan gyorsan pörgeti,hogy szinte lehetetlen meglátni bármelyiket is közülük,de a kõr 4-est meg tisztán látod.Utána meg egy double lift(azaz két legfölsõ lapot emeli fel úgy mintha 1 lenne),majd egy snap change.

You\'ll never walk alone!

Hogy csinálja???

<#taps> komoly

Guilty01

Önmagam paródiája vagyok.

na eere én is kiváncsi lennék... Nagyon nagy!!!

Laky
😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kifogytatok a kátyatrükkökból? 😞

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ön játszott már a Tony Hawkal (például) vagy hasonló örültségekkel? akkor talán onnan 😄

De ismerös😛
lál 😄

elismerõen nééz 😄

Shaman
wow

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nah ezt hogy csinálja? Ezt meg akarom tanulni!!! 😊

AXN-en szokott lenni Blain. Nem akármiket csinál az a csávó. Nem csak kártyatrükköket mutat. Érdemes nézni.

Guilty01
uhh,nem rossz😊))

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Guilty01
Na,meg persze ezt az utolsó mozdulatot rengeteget kell gyakorolni,hogy tökéletes legyen,nagyon sok kis apró dologra kell egyszerre figyelni,de majd látjátok😊

Guilty01
nem,mert ügyesen csinálod,elmondom hogy😊:
elkezded úgy széttárni a lapokat mintha simán csinálnád,de azért óvatosan nézed,hogy mikor látsz egy fordítva levõ napot.Mikor azt meglátod,azt gondosan elrejted egy másik elé(mármint hozzád közeleb értelemszerûen),magyarul te látni fogod,õ viszont nem,csak annak a lapnak a hátulját ami elé elhelyezted az övét.Aztán elkezded cserélgetni a lapokat össze-vissza,és egyszer ügyesen megfogod a kiválasztott lapot,megfordítod,és a szétterített pakli hozzád legközelebb levõ lapja(elvileg a pakli legalsó lapja) mögé beteszed.Ezután jön a kézügyesség: kicsit lecsúsztatod ezt a bizonyos két lapot,és úgy fogod meg,hogy amit látnak a többiek azt fogod 4 v. 3 ujjal, a hüvelykujjadat pedig a hátsó(az általa választott) lapra helyezed.Mikor megkérdezed,hogy ez volt-e az?Nyílván azt feleli nem,ekkora te dühösen levágod a lapot...Legalábbis õezt látja ha ügyes vagy,mert igazából,te a hüvelykujjaddal letolod az õ lapját,eközben a 4 v. 3 ujjaddal húzod magad felé a felmutatott kártyát,majd hirtelen beleteszed a pakliba.Mikor pedig felfordítja az asztalon levõ lavot,láss csodát...
Na,most tudom hogy ez bonyolult,nem is várom el,hogy megértsétek,viszont ennél értelmesebben már nemtom elmondani😊sorry

Mr_no_NaMe
Épp ezaz hogyha megfordítod az utolsót és a paklit,aztán teszi bele és a szeme láttára kezdesz kavarni,észre fogja venni hogy 1-2 kártya fordítva van!
Ésmég azt is kiszúrja, hogy az öö lapja van forditva.
Mr_no_NaMe
Ez így teljesen oké,de mikor elkezdem nézni a lapokat rögtön kiszúrja hogy fordítva van vmi nem?
Vagy hogy nézzem a lapokat?
Adi
OK!😊
És tovább ilyen magyarázásal!😄 PLS!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Guilty01
Na,megpróbálom megint.
Mikor kihúzza,te a legalsó(!) lapot megfordítod magyarul most a pakli mindkét oldalán hátlapot látsz.Viszont õ ezt nem tudja,ezért te azt a hátlapot mutatod neki,amit "mesterségesen" állítottál elõ,magyarul,amit megfordítottál.És neki be kell csúsztatnia a pakliba a kártyáját.Mikor elkezded nézni a lapokat,látod,hogy az egyik fordítva van betéve.Voilá az az övé!!Ez már önmagában jó trükk,tovább egyelõre ne bonyolítsuk,szólj,ha ezzel megvagy😊

Adi
Nem értem sajna! Odáig megy, h megforditom a legucsó kártyát egy ovatlan pillanatba. Ügye õ ráteszi a megfordított kártyára és innét elvesztem!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Guilty01
Ja,és most már vmiért nem mûködnek azok a David Blaines linkek,valaki be tudná nyomni mégegyszer?

Guilty01
OK.😊
Ezt a honlapot a buvesz.lap.hu-n találtam: http://www.artmagic.hu/Anfy%20magic/videok.html
Mit gondoltok róla?

alert
Számomra igen mert ismerem te a többiek majd elmondják 😄

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Guilty01
ez is jó,de a lényeg:érthetõ voltam?😊

alert
Én ezt egy jobb kivitelben ismerem. Úgy keverheti és nézegetheti a paklit ahogy akarja és és két lapot raksz le... hogy hatásosabb legyen mindkét kezét rakja rá a lerakott 2 kártyára hókusz pókusz nézze meg õket. Az egyik átváltozott az övére.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Guilty01
Oké,leírom,de aztán ne panaszkodj.😄
Szóval:
Veszed a baklit,és megkéred az alanyt hogy húzzon ki egy lapot belõle,jegyezze meg,majd tegye vissza.Kész is van.Erre te elkezdessz a pakliban turkálni,a lapokat összevissza cserélgetni,aztán felmutatsz neki egy lapot, amire azt mondja hogy nem ez volt,erre te azt levágod fejjel lefele az asztalra,viszont mikor megkéred hogy fordítsa fel,már az õ általá kihúzott lap van az asztalon.
Na,ez hogy is mûködik:
Miközben kihúzza a lapot,te a legalsó lapot megfordítod,ezután az egész paklit megfordítod,hogy az a lap legyen felül amit megfordítottál.így mikor visszateszi a lapot,az fejjel lefele lesz benne a pakliban.Ezután már könnyen megtalálod,miközben "turkálsz" a pakliban,és miközben cserélgeted a lapok helyét,egy óvatlan pillanatban,megfordítod azt a lapot,és a hozzád legközelebbi lap mögé becsúsztatod.Ezután a hozzád legközelebb lévõ két lapot összefogod(köztük a kiválasztott kártyával), és felmutatod neki,de õ a másik lapot látja(itt vigyázni kell hogy ne csússzanak szét a lapok),erre te nagyon dühös leszel,és úgy dobod le a lapot,hogy a felmutatott lapot 4 ujjaddal magad felé húzod,és beteszed a pakliba,közben a hüvelykujjaddal tolod lefele az asztal fele,azt a bizonyos általa kiválasztott lapot.És mikor megkéred hogy fordítsa fel:láss csodát!!
Na,ez most gondolom tök nagy összevisszaságnak hangzik,nem hiszem hogy valaki megértette,de ha igen annak gratulálok😊)

Akkor leirod.. Lécci. Biztos nem annyira bonyolult hogy ne lehessen elmagyarázni.
Guilty01
najó,de ez sokkal összetettebb,és sokkal több olyan kézmozdulatot kell beletenni mint a #4-be.

Le lehet azt irni, a #4 is furcsa, de érthetõ!
Guilty01
Hú,most hallottam egy eszméletlen jó kártyatrükköt,csak az a baj vele,hogy így nem tudom elmondani,ezt meg kéne mutatni.Ja amúgy ez az a David Blain aki 5 vagy 6 hétig be volt zárva egy üvegdobozba?Vagy összetévesztem valakivel?

Guilty01
azért ingyen is megmutathatna pár trükköta csávó<#vigyor2>

Oldal 1 / 3Következő →