Agykontroll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Árpád népe hej!
Ez talán a leggyakoribb kérdés, de nem lehet rá pontos választ adni (kivétel, ha rendelkezésre áll valamilyen biofeedback készülék). A könyvben is leírja a szerzõ, hogy vannak akik gyönyörû érzésként élik meg az alfát, mert korábban ritkán voltak ilyen állapotban, míg mások teljesen semlegesnek érzik, mert már eleve hozzá vannak szokva.
Az én esetemben sem volt semmi különleges érzés, csak egy egyszerû nyugodt, testileg és lelkileg is ellazult állapot.
Ha valami belsõ feszültség, izgatottság, negatív gondolatok, érzések jönnek elõ, akkor ezek "felspanolják" az agyat, és rögtön kizökkentenek alfából, vagy el se jutsz olyan szintre. Erre kell ügyelni, de azt is figyelembe kell venni, amit mondott Silva, hogy ha "az akarat és a képzelet összeütközik, akkor a képzelet kerül ki gyõztesen". Tehát ne akarj görcsösen ragaszkodni a számoláshoz. Én ha elfelejteném, h hol tartottam, akkor egyszerûen egy "minden mindegy" attitûdöt vennék fel, egy tetszõleges számtól folytatnám, vagy mondogatnám magamnak a nyugalmamat megõrizve, h "Lazíts!", "Mélyebbre!" stb.
Mert este szoktam használni elalvásra, és elég könnyen átmegyek egy "fél éber" állapotba, de aztán eszembe jut, hogy "hol is tartottam a számolással?", és felébredek :)
Sajnálom.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nos én már hallottam ilyenrõl, de nem tudom, hogy igaz-e és ha igen, akkor hol lehet ilyet beszerezni és ezt használni!!!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nincs bennem világfájdalom, de nem vagyok mindig komoly mint vakbélgyulladás. Ha gondod van vele ne olvasd el légyszí amit írok.
Most zömében olyan dolgokról írok, amelyekb volt egy célom: megfejteni, megérteni egy titokzatosnak mondott jelenséget. A legtöbb "felfedezõ, kutató típusú embernek" vannak ilyen céljai. Nekem meg van is hozzá sajna sereg tapasztalatom. Talán félreérted az alapszándékot. A vicc, meg vicc. Bocs ha sértõ volt a számodra.
Az orvosok is "csak" emberek....
UI:Max. annyira segít õt, mint õ téged, ne jobban, mert te sem vagy megváltó!
Honnan tudok olyan fajta MP3-as angol nyelvtanulós szöveget letölteni (amit az MP3-om lejátszón is le tudok hallgatni), ami nem valami ócska relax, meg "tanulj gyorsan angolul!!!", meg villám angol....... hanem IGAZI Agykontrollos angol tanító MP3-om :-)
Mert úgy hallottam, hogy van ilyen és nagyon klasz... Hogy teljesen más, mint a gagyik...
Köszi a segítséget!!!
Nem gyógyítok fitymaszûkületet,szájon át,sem kézrátéttel!
Az agykontról,az jó.Megismered a testedet,a benne rejlõ erõt.
Mindenkinek ajánlom.
UI.Segítsd az orvosodat,õ nem a megváltó!
Szeretnék elvégezni egy agykontroll-tanfolyamot és az lenne a kérdésem, hogy üdülési csekkel lehet fizetni a tanfolyam díját?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Lehet, hogy cikkben is olvastam errõl, megpróbálom megkeresni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
9-10 cps 30-60 uV-os szabályos alfa hullámok (11-12 cps 20-40 uV-os szabályos alfa hullámok)
15-20 cps 10-20 uV-os béták (20-25 cps 10-20 uV-os béták)
ritán 6-7 cps 20-40 uV-os szabálytalan théták (epizódikusan 6-7 cps 20-40 uV-os szabálytalan théták)
Nem tudom, te találsz-e benne hasonlóságot...
Abban igazad van, hogy jó sokan gyógyultak "érthetetlen" módon, párszáz éve valószínûleg a legtöbb betegségbõl érthetetlen módon gyógyultak. :D
Egyébként azt, hogy okos vagy nem irónizálásnak szántam, tényleg az vagy aszem. Utólag elolvasva kicsit kétértelmû volt, bocs.
A placebo hatása meg persze, hogy másmilyen, mint egy hatóanyaggal rendelkezõ gyógyszeré.
A gyógyszerek tényleg feleslegesek bizonyos esetekben, csak ember legyen a talpán, aki eldönti, hogy melyik esetekben.
A gyógyszerek hatása másmilyen, a cikk szerint az agy azonos területein pont csökkent az aktivitás a placebóhoz képest, mégis gyógyulást eredményezett. Logikusnak tûnik, hogy a gyógyszerek máshogyan hatnak a szervezetre és bizonyos esetekben ezek szerint totál feleslegesek, mert a szervezet maga is el tudja végezni ezt a "munkát" csak más módszere van rá:D.
A gyógyerek hatásosságát is a palcebokhoz mérik.
Az akupunkturás cikkben ez a kedvenc mondatom: "Összességében a tanulmány segíthet jobb placebók elõállításában." mekkora nonszensz :D
Hol is vannak azok az emberek, akik szerint az agyról mindent tudunk és az agykontrollos, meg egyéb módszerek hülyeségek?:D Kezdenek pár dolgot jelenleg felfedezni, hogy is mûkszik?! És basszus, a tapasztalat meg nem bizonyítható dolgok megelõzték a tudományos gigantikus felfedezést! Azta, paszta!
Lehet hogy nem konkrétan kérdõ mondatok, de csak kérdezem...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Rezegnek a sejtek? Nahát, ez új. Nekem eléggé nyugisnak tûnnek, már amelyik sejtjeimet látom... Meg egy még élõ tojás sem nagyon csinálja... Na mindegy. Ha a sejtrezgésszám fikció, akkor természetesen lehet agykontrollal módosítani... :P Bioenergia ugyanígy.
Bioenergiával az a vicces, hogy még ezós körökben sincs megegyezés, hogy mi az. Ahány áltudomány, annyi meghatározás a bioenergiára
Oké, pontatlanul fogalmaztam: nem a sejtekre gondoltam, hanem arra, hogy a szénben a kristályszerkezeten a rácspontokban vannak a kötött helyzetû pozitív ionok és közöttük hõmozgást végeznek a külsõ héjból leszakadt szabad elektronok. A szén alapú szerkezetekben ezek az elektronok bizonyos körülmények között rendezett "rezgõ" mozgást is végezhetnek....Bocs, nem sejt-rõl, hanem nano részecskékrõl, elektronokról lett volna szó...Mivel ha jól tudom szén alapú a földi élet. Ezen mozgás meg energiát termel, mint minden mozgás. Nem? Pontatlanul fogalmaztam az igaz, de amely folyamatra gondoltam, az valós. Szal ez nem hipotézis...Mibõl is állnak a sejtek? Na most, ha a szén alapú vegyületekben van ilyen mozgás, az kihat a sejtre is? Valószínû, nem? Ahol vannak szabad elektronok, ott lehetséges. Kérdés: a testünkben vannak szabad elektronok? Nem kell válaszolni....
Mindegy, csak úgy megjegyeztem...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Itt nem írok róla, mert ez nem kapcsolódik a topic témájához.
Mondom, csak az Újszövetségi részt olvasd!