ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toninak egy gólját nem adták meg les miatt.
rádión követem az eseményeket, Toni a 16. percben hagyott ki egy nagy helyzetet... (éppen most...)
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
de a félidõben már 3-mal megyünk majd, szóval a második felvonás puszta formalitás marad csak -.-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
* a Fio topikban leírhatom ezt ha nem tetszik avanti van a Palermo topikba -.- :P
Gamberini a legnagyobb király! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Gamberini meg gólkirályságra tör lassan :D
végre elkezdtünk játszani, csak a védelemnek kell nagyon figyelni...
De szép gól volt :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2-1
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Végre tv-s meccs :P
Fiorentina: 1 Frey, 21 Ujfalusi, 3 Dainelli, 5 Gamberini, 23 Pasqual, 17 Blasi, 18 Montolivo, 8 Pazienza, 20 Jorgensen, 9 Toni, 10 Mutu.
In panchina: 28 Lupatelli, 2 Kroldrup, 6 Potenza, 29 Pazzini, 22 Kuzmanovic, 83 Reginaldo, 32 Brivio.
All: Prandelli.
Torino: 32 Abbiati, 13 Bovo, 4 Brevi, 6 Cioffi, 22 Comotto, 5 Gallo, 15 De Ascentis, 3 Balestri, 17 Lazetic, 10 Rosina, 19 Abbruscato.
In panchina: 1 Taibi, 25 Di Loreto, 77 Coco, 8 Barone, 16 Oguro.
All: De Biasi
Arbitro: Pieri di Genova (F)
a firenzeviöola.it szerint Toni, Mutu és Pazzini egyszerre kezdhetnek... elég merész dolog lenne az tuti, de nem hülyeség...
Végre, már nagyon érett! :D
nagyon durva milyen csapatunk lehet 2-3 év múlva a mostani fiatalokból...
Frey - Potenza, ???, ???, Pasqual - Pazienza - Donadel, ???* - Montolivo - Pazzini, Lupoli
(a ???* Kuzmanovicot jelöli, mert róla még semmit nem tudok a játékát illetõen. a másik két ??? értelemszerûen az igazolandó posztokat.)
és ezek a spílerek a válogatottban is meghatározóak lehetnek...
egyébként üdv a topikban Lombi -.-
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
csak az elnökre voltam kiváncsi :P
Tulaj: Diego Della Valle
Elnök: Andrea Della Valle
ha jól tudom Moggi meg az a spori -nem jut eszembe a neve- aki végül a VB-re sem ment a bunda miatt, kivételével minden személyt bizonyítékok hiányában felmentettek, így tovább folytathatják ténykedésüket, ki-ki a saját klubjánál...
csak ha a klubot megbaszták, mert volt bizonyíték, akkor a személyeket miért nem? illetõleg fordítva is igaz: ha a vezetõk ellen nem volt bizonyíték, és nem baszták meg õket, akkor a klubokat miért?
szövevényes egy dolog ez, és az én olvasatomban az egészet ilyen tessék lássék módon lerendezték, hogy büntetnek is meg nem is. mert ha teljesen felgöngyölítenék abba az egész calcio bukna... mellesleg szerintem a fõ bûnös még mindig "szabadlábon" van, és vígan "hávájozik"... de errõl egy a topikban lévõ korábbi hszemben írtam és mostanáig tartom is az ottaniakat...
amúgy, már bocs, de nem tudom ezért megkérdezem, most ki az elnök?
a szõrmézés már a múlt, a ponthátrányt viszont még mindig visszük -értelemszerûen. de ez a "nettó" pontszám :D
a tényleges teljesítményünk amit a pályán harcoltunk ki az "bruttóban" 46 pont amivel harmadikok lennénk :)
C'E SOLO LA FIORENTINA!
de tényleg, ha ez tiszta szezon lenne, baromi jó helyen lennétek
amúgy ha egálról indulunk akkor most 2 ponttal vagyunk elõttetek és egyel kevesebb meccset játszottunk... -.-
/sajnos csak a rajtot :(/
2. Roma 24 16 4 4 49-18 +31 52
3. Palermo 25 13 5 7 41-30 +11 44
4. Lazio 24 11 7 6 37-18 +19 37
5. Empoli 24 9 8 7 21-21 0 35
6. Milan 23 11 8 4 32-21 +11 33
7. Fiorentina 24 14 4 6 38-21 +17 31
8. Atalanta 24 7 10 7 38-34 +4 31
9. Udinese 24 8 7 9 28-32 -4 31
10. Catania 25 8 7 10 33-45 -12 31
11. Sampdoria 23 8 6 9 31-30 +1 30
12. Livorno 24 6 9 9 24-35 -11 27
13. Siena 24 5 11 8 23-29 -6 25
14. Cagliari 24 4 11 9 18-28 -10 23
15. Chievo 24 5 7 12 25-33 -8 22
16. Torino 24 5 7 12 18-34 -16 22
17. Messina 24 4 8 12 24-39 -15 20
18. Reggina 24 8 7 9 29-33 -4 16
19. Parma 24 3 7 14 20-43 -23 16
20. Ascoli 24 2 8 14 18-38 -20 14