ACF Fiorentina 1926
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rádión nem hallgatom, mert max annyit értenék belõle ha gólt kiált 😄
közben Luca fejelt de les volt... 😞
csak kicsit tolja jól az olasz riporter 😄:SD:S😄AS😄:
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Vezetünk Mutu góljával 😛
Remélem bwin-en adják a meccset
szerk: mostmár látom hogy igen 😄
Szerencsére Bwin-en lehet nézni a meccset 😛
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
16' <1 - 0>1 - 0> F.D.S. Reginaldo
44' <2 - 0>2 - 0> G. Pazzini
😛
Nem õ az akit ti akartatok leigazolni?
tess Peikém, ezen csámcsogjál 😄ddddddd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FT Fiorentina <2 - 1>2 - 1> Livorno
27' <0 - 1>0 - 1> C. Lucarelli
68' <1 - 1>1 - 1> L. Toni
82' <2 - 1>2 - 1> M. Jörgensen
jövõ héten Livornot ütni kell...
San Siroban ki lehet kapni. ílyen ellenszéllel szemben meg annál inkább...
r9 ismét nem csalódtam benned. :]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2-1...
Kösz a videót Gabber!

Do Prado ceduto in prestito allo Spezia
giovedì 11 gennaio 2007 19.44
La Fiorentina comuncia di aver ceduto a titolo temporaneo le prestazioni sportive dell'attaccante Guilherme Do Prado allo Spezia Calcio 1906
nem emlékszem rá, hogy valaha is játszott volna nálunk tétmeccsen... hogy mennyiért vitték el, azt sem tudom, de a transfermarkt.de szerint a piaci értéke kb 400 ezer euró, tehát akörül kaphattunk érte...
link 2007. 01. 08. 08:46
forrás
a másodikra azt, hogy tudod mennyire szeretném hogy Barzagli hozzánk igazoljon, de ha ennek Pazzini az ára, akkor ha létrejönne a transzfer sem lennék felhõtlenül boldog... még reménykedem abban, hogy DDV-ék kicsengetik a készpénzt és akkor a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad esete lenne... 15-18 millából nagyjából csak azt nem vesztek meg akit nem akartok... de szerintem a Pazzini + kess = Barzagli transzfer egy héten belül létrejön...
amúgy pazzini jöhet, persze egy kis kess kiséretében 😛
"Voglio giocare fino a 38 anni nella Fiorentina, quindi per almeno sette o otto stagioni", lo ha dichiarato a Lady Radio il centravanti viola Luca Toni, facendo capire una volta di più che i problemi di questa estate sono definitivamente superati.
azaz
Toni: "38 éves koromig szeretnék a Fiorentinában játszani!"
"38 éves koromig szeretnék a Fiorentinában játszani!, azaz még legalább hét-nyolc szezonon keresztül" - jelentette ki Luca Toni a Fiorentina csatára a Lady Radio interjújában, ezzel ismét egyértelmûvé tette, hogy a nyáron felmerült problémák teljesen tárgytalanok mostmár.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Beszélnek továbbá Semioliról, de a Chievo nagyon nem akarja adni, pedig lássuk be Semioli többre hivatott a képeségei alapján, minthogy a kiesés ellen harcoljon. De azért õt szerintem elengednék, csak természetesen kurva borsos áron.
Caninit emlegetik (Cagliari), Zapatát (Udinese), továbbá, Zaccardo (Palermo, két napja hozták szóba velünk) és Cacia (Perugia) is a listán van, de róluk kevesebbet hallani -egyelõre.
Távozni szinte biztosan Reginaldo, Do Prado, és Lobont fog, aki hazatér bucurestibe a dinyamóhoz.
kb ennyi... többet nem tudok. 😊