NFS: Most Wanted

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki leírná az xbox360-as gamepad konfigurációját? Vagy ua mint a prostreetnél?

amúgy nem muszáj kiírni lemezre. elég ha letöltöd a daemon toolst. megnyitod vele a fájlt és már megy is a játék.

A fõmenüben menj a gyors verseny menüpontra válaszd ki a pályát meg ami kell.A kocsi kiválasztásánál lehet állítani hogy a karrier módban lévõ autóiddal vagy a szimpla kocsikkal vagy a bónusz verdákkal akarsz-e menni (a bónusz kocsik azok, amelyeket a riválisoktól lehet elnyerni.

Lenne egy kérdésem!
A Castrol Syntec Ford GT-t hol tudom megnézni? Mert amikor beítom a kódot azt írja, hogy Bonus Cars-nál lesz, de én egyáltalán nem találok semilyen "Bonus Cars" menüt.
Elõre is köszi! Sevil
Bizsucic: Ha a játékot xbox-ra keresed, segíthetek:
Hát én azzal nem tudok semmit kezdeni amit te letöltöttél, de tudok egy mási jó letöltést. Elõször is le kell töltened a BitLord 1.1 - es letöltõprogramot (nekem ez van meg) szerintem meg tudod keresni és le tudod tölteni egyedül ezt a progit.
Ha megvan, gyere ide:
http://thepiratebay.org/tor/3410103/Xbox_-_RLT_-_Need_For_Speed_Most_Wanted
Kattincs a Torrent letöltése gombra, ezután a felugró ablakon a "megnyitás"ra, nyomd meg a "ok"-ot. Ezután elkezni letölteni a fájlt. Ha megnyitod a BitLordot, meg tudod nézni, hogy hol tart a letöltés.
Ha letöltött vagyis a BitLord programba belépve a Need For Speed Most Wanted mellett ki lesz írva hogy 100% akkor menj abba a Mappába ahova a BitLord-ot mentetted, ott lesz egy olyan mappa, hogy Downloads, na ebbe lesz benne a rar NFS MW.
Csomagold ki, lesz belõle egy iso. fájl, ezután írd ki ezt egy DVD-re.
Berakod, és már megy is! (legalábbis nekem ment)

ui.: Én a Nero StartSmart progival írtamki, de ez teljesenmindegy.

Remélem segítettem vmit!
Sziasztok!
Nekem dgr fájlokban jött le egy egész játék, és sajna én sem tudok mit kezdeni vele:-( Ha rákattintok a winrar-ra, akkor csak azt a lehetõséget ajánlja fel, hoyg becsomagolja rar-nak, azt nem, hoyg kicsomagolja... Szal valami nem stimmol... Tudnátok segíteni? Köszi és pusz

dinomano
Black vege eleg kemeny, 5ödszörre sikerült normalon; a végén rohantam mint allat, ugy meglett...az a lenyeg black végén; hogy ne allj le nagyon, a terem végéig juss el, van 1 kis beugro a bal oldali bunkernél; oda be(de vigyazz, utanadmennek genyak..); ha nagyjabol rendben van a helyzet, akkor kézigranattal ki kell dobalni bunker - utana be, és vége... a végén mikor befejeztem maradt pár géppityus+2raketas,de b*xtam rajuk; gyorsan berohantam bunker-likon - és vége... NFS MW kodok:

Unlock the Castrol SYNTEC Ford GT

Enter Left, Right, Left, Right, Up, Down, Up at the start menu.
Unlock the Burger King Challenge

Enter Up, Down, Up, Down, Left, Right, Left, Right at the start menu.
Unlock an Extra Marker for use in the Shop

Enter Up, Up, Down, Down, Left, Right, Up, Down at the start menu.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

tudtok a ps2höz kódokat? nagyon kéne végik vittem a gamét de most kóddal akarok nyomulni
és amikor sima verseny van állandóan beadja és mire vége már utolsó vagyok?

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Prince of Máté
az egy lassítás hogy az uttorlasznál be tudd mérni hol találd el az autót

hali lehet hogy láma kérdés de mi az amikor lelassul a kép alul elindul visszafelé a kis csik?mit kell csinálni akkor ?köcce

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Winz
Gratulálok.
Én egy hónapig pihentettem,mondom lenyugodtam kipörgetem végre a 8.pályát,de rendre megszivatnak mikor már a szöges cuccot is kilõttem,jön vagy 5 dzsipp és beszorítanak:hányás<#vomit>
Most vagy én vagyok nyálgéza,vagy egyre nehezebbek a játékok?<#conf>
A Black utolsó szakasza dettó ilyen súlyos,ott még a seggembõl is jönnek kadzsik géppityuval<#duma>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

én is végigvittem de a végén az a zsaruk elleni menekülés kész volt,20.szor biztos probálkoztam mire sikerült..

JGTC
én az SUV-ket csípem sunyiban beteszi eléd 20m-el a kettõt, de úgy gyorsulnak mint egy Veyron LOL na meg úgyanúgy tolatnak is...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Nekem még van vissza 8 ember de nemsokára kész vagyok vele...most épp szünetet tartok mert Resident Evil 4-ben ölök.

Aki elkezdte játszani sztem ne hagyja abba mert annyira nem rossz..nekem olyan tûrhetõ volt..mondjuk ami igaz az igaz a zsaru túlzásba lett víve.
Magyarországon nincs ennyi rendõr mint ahány már jön az emberre egyszerre 😊) na meg hogy a helikopter leakar tolni az útról..az kész 😊)

Nah nem baj majd a következõ rész!!

Ortopéter
Jó neked. Én még csak ötödik vagyok de annyira idegesít ez a rendõrös bohóckodás, hogy inkább hagyom a francba.

JGTC
a végén volt húzós az összes rendõr elõl menekülni
Razort meg csak a startnál láttam mind az ötször <#hehe> Punto rulez!!!!!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Gratulálok! én nem bírtam cérnával.

JGTC
végigvittem és hát ehhem.... szóval nem volt valami nagy durranás

hello
az a bajom, hogy letöltöttem, de kaptam 7 fájlt abból 5 .bin és 2 .bun, szóval nem értem, hogy hogyan tudnám összerakni, vagy ezekkel mit kell tenni?
nem tudna vki segíteni?

JGTC
mik azok a járgányok nem tudod?? vagy meglehet nyerni párat a simában is?

THX akkor az ozgalmasabb leszen 😄

mila69en
pár extra dolog... autok stb...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csalást a lowast <#nevetes1>

gyûjtõi kiadás, így röviden.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hello
azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség, ha a black edition lesz meg konzolra?
mert azt hallottam, az vmi csalás, de az nekem nem kellene...
szóval mi lehet?
köszi a választ

dinomano
arra lennek kivancsi, ps2-ön is van-é ez az "ohne holtjatek problema"...<#lama>

JGTC
akkor no é nem tom 😊
még gépen nem nyomtam controllerrel, de ps-en tökéletesen tudok vele gamolni

dinomano
Special...szépen fogalmaztal... :-) közel sem valosagos... Igen, egy vazelines tégla jutott eszembe; amire rahuztak 1 kocsimodellt... :-D jah, nem bill-en, Logitech-karon probaltam ki, vegulis full PS2koppi-kar; és ugy volt ilyen az élmény... UT-zni szoktam PC-n még, ill. most kaptam Undying-ot; csoki a gatyban jatek, tennyap alltam volna neki, de 3percet birtam! :-DDD
D.<#wilting><#bdead><#beka3>

JGTC
Sztem jól lehet irányítani nincsenek gondok vele, de közel sem valóságos

Gépen én sem szeretek billentyûzettel szórakozni, ezért nyomom ezt is ps-en.
Gépen csak Quake 3 Arena jön be nálam!!!! Na meg a net <#vigyor3>

dinomano
1kérdésem lenne..kb.10percet jatszottam az NFS most wanteddal, de pc-n... A graf.überbrutal volt a csucsgepen amit neztem; DE...de az iranyitas eleg gazas PC-n; nincs az autonak"holtjateka"; balkanyar utan pl. vissza kell tenned jobbra picit az iranyt; h. egyenesbe kerüljön kocsi; balkanyar eseten a billentyü elengedese utan is kanyarodik balra a gép picit...eleg gáz; föleg, h. a régi NFS-ekben ilyennel nem talalkoztam...eleg gáz; h. valtoztattak iranyitason, raadasul szar iranyba...ne voltam elajulva a gémtöl..PS2-ön milyen? :-O
sziasztok!
D.

Ha jol emlekszem 5 percig kell menekulni miutan lealazta Razort es utanna a terkepen megjelenik egy pont ahova el kell jutnod.NAgyon nagy sebesseggel,mert lesz egy ugrato es ha nem vagy eleg gyors nem ugratsz at.
Winz
Dögöjjmeg!<#duhos2><#nevetes1>
Én letettem a gamét,nincs hozzá idegrendszerem,idegbeteg lettem<#guluszem1>
Lenne már júni 9,a VB lenyugtatna<#hawaii>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Senki se tudja mit csináljak miután legyõztem Razort???
Van egy oldal ahol nézhetsz róla képeket.www.gamespot.com írd be a keresõbe hogy Need for Speed Most Wanted aztán válaszd ki a konzolt(Gamecube).
Gamecube-n nem tudjátok milyen a játék?

Legyõztem Razort mit csináljak???
JGTC
ne add fel ha sokáig csutkán mész a helikopter meg a jardok is lemaradnak

JGTC
ja a fék elég abnormális rajtuk, meg ahogy tolatnak... lol

Winz
Belefáradtam,az összes szögeskordont kilõttem,de kélptelenség lerázni a helikoptert,meg ezt a rahedli yardot<#sir>

jöttek bizony, többek között velük nem birok, mert menet közben elém jönnek, majd bevágják a féket és beszorítanak!

JGTC
hajrá ha kedvem lesz lehet én is befejezem

én most vittem majdnem végig,már csak egy uccsó rész van az m3-al nyomulok és mindenki a nyomomban van

JGTC
cool <#vigyor1> jöttek már ellened corvettes rendõrök?

Én a 3. helyen vagyok és a japó ellen mennék majd, de már nem bírok a zsarukkal. egy jó ideje már nem is játszottam vele, de nem is próbálom. egyébként szerintem túl erõsre sikeredtek a rendõrök.

JGTC
az olyan mint egy kordon csak szögesdrót van kihúzva
ha olyat látsz akkor mindíg a rendörautót célozd meg mert az mindíg a szög melett áll
sokáig kell hogy üldözzenek aztán szép lassan beteszi õket

Winz
Nah legyûrtem nagy nehezen,az utolsó hosszokat végig nitrót nyomva suhantam,így is elég necces volt,nyerhettem vagy orrhosszal<#ijedt>
A 8. kihívásához meg kipörgettem mindent csak egy van vissza a szögeskordon...én olyat még nem láttam,jöttek dzsippel,helikopterrel,úttorlasz,de szögesb*szást még nem láttam,hol-e van?<#nemtudom>

JGTC
ja és másodszorra kezdtem újra akkor ötödik voltam csak elment az állásom

JGTC
harmadik vok a listán már két hete csak nem játszok rajta...

Winz
Én most szopok a 9.-el,és mindig megver pár másodperccel,bevetem a lerövidítést,a bullet tájmot,nyomom a nitrót,de az utolsó kanyaroknál rendre szivat<#falbav>
Ennyire csalni még nem láttam játékot.
Sztem képtelenség kipörgetni a játékot,ha már most ennyire szivat<#vomit>

JGTC
egyszer eljutottam az 5dik helyre aztán elveszett az állásom most pedig megint ott állok csak jobb az autóm <#eplus2>

Oldal 1 / 4Következő →