NFS: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Amúgy van aki már végigvitte? Én most a 3. Bl-esnál tartok. A végén lehet majd tuningolni a BMW-t?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Hiányoznak a színek?????? <#conf> Le tudod tölteni a wanadoo.atw.hu-ról, csak fizetni kell 200+ Ft-ot (SmsWeb), vagy töltsd le torrentbõl. Esetleg DC++.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Animefox
Ti nem vettétek észre hogy ebbõl a játékból hiányoznak a színek? then lol...

laci 700
pc-re kéne!!!!

laci 700
A teljes verziót!!!

laci 700
Honnan Lehet igyen letölteni ezt a játékot????<#wave><#nemtudom><#shakehead>

JGTC
ma a 4falat ledöntöttem mert ugrott az állásom!! <#gun><#gun>
szentségeltem mint a veszedelem már az 5.voltam a listán a verda pedig szinte teljesen fullon volt minden téren 😞

De ma éjjel újrakezdem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444 FANATIK RULEZ

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
persze

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mi a különbség a sima és a black edition között?
Mi a különbség a sima és a black edition között?
ps2es verzival lehet 2en játszani 1gépen??

ALien

JGTC
Ki tud valami infót a plussz autókról az mondja már el melyek azok?!

JGTC
na egy efféle infót én is dobok már <#kacsint>

petyka2
Ez én voltam,csak az asszony nem jelentkezett ki-most lesz egy kis családon belüli erõszak...<#nyes>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

krisztike
Egy kis statisztika:
Pusuit duration 17:59:43
Damaged police vehicles 40
Immobilised police vehicles 16
Spike stripes dodges 12
Roadblocs dodges 20
Cost to state 212,975
Unserved infractions 6

Ilyen statisztikánál,már kergetnek rendesen-ajánlom mindenkinek a golfpályát északon ott el lehet bujni,ill délen a csatornában/van valami kék fényû izé,ami hûti a forró nyomot/<#ravasz1>

JGTC
azt sajnálom nagyon, hogy nem lehet fényképezni ebben sem <#shakehead>

JGTC
<#eljen>
na megyek is kicsit rosszalkodni<#hehe>

petyka2
Folyamatosan menekültem.
Szintek:
-Normál rendõrautó
-Fekete-FBI?-autók
-normál rendõrautó utblokád
-helikopter
-utblokád sportos rendõrautokkal
-megjelennek a kamikaze terepjárók/rendõrautók/
-helikopter folyamatosan feleted repül-az út porát felzavarja,vigyázni kell,mert itt már szokott lenni terepjárós útblokád-szögekkel-amit már írtam a jobb szélre húzodva lehet kikerülni...anegyedik ilyennél véreztem el...<#szomoru1>
Azért a video tetszett amikor elkezdem löködni a rendõrnõt...<#nyes>

JGTC
Húú az már nem semmi, én tegnap csak egy 13percest csináltam de már azt is nagyon untam. Helikopterrel még nem volt dolgom csak a Holden/GTO-val.
Mivel hoztad össze a 45percet???

petyka2
Majd 45 perc,és nem tudtam lerázni õket,helikopter,sõt még olyan szöges xar is volt ami defektet okoz...<#rinya>

JGTC
ja Grande Punto rulez

JGTC
Kinek mennyi volt eddig a leghosszabb idõ mire lerázta a zsernyákokat??? Helikopter volt már??? (nekem eddig 23 perc a csúcsom)

Ezek a króm festékek nagyon állatok...

petyka2
Konkrétan csak annyira voltam ideges,hogy majd'megtapostam a gépet...De vhogy csak sikerült.<#ravasz1>

JGTC
csak én lennék ilyen fanatik, hogy az összeset megcsinálom <#fejvakaras>

ja még mindíg a Kicsi Maseratim van de nagyon csípem lehet le sem fogom cserélni <#alien>

JGTC
Hát öreg Te nem tom melyik bolygóról jöttél de a Ridge Racerben ami volt az nem hozható össze egy mondatba a Drift szóval!!!!!
A GT-t meg nem kéne szapulni mert értelmetlen!

Úgyhogy maradt a Tokyo Extrem "részer. Vegyedmeginkábbazt."

JGTC
pontosan <#gun> olyan lomhán vált sávot az autó hogy nem igaz
elég idegesítõ tud lenni

petyka2
<#nyes><#nyes><#nyes>

Akkor neked nem való igazi "ótós" játék....te kis okos<#beka2>
Hányás mi?.....jajj te.....jáccá a ridge-el.

de jó lenne már valami bumm....

petyka2
Ja...De a többi b**i tud cikázni...<#rinya>

ott nem kell kormányozni, csak sávot kell néha váltani, ha épp útban van valaki. ja meg persze váltani.

petyka2
Vki mesélje már el nekem,hogy a gyorsulási versenyek közben miért nem lehet normálisan kormányozni!!!

petyka2
Ridge racer???Ótvar egy game volt...<#csodalk><#wilting>

Winz
A Ridge racer volt még fasza ótós játék,abban lehetett driftelni...a Granturizmótól kifordul a belem:hanyas

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Már el is ment a kedvem tõle<#sir>
Ki ismeri a Tokyo extrém részert,vegyemmeginkábbazthelyette?<#nemtudom>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

petyka2
Hagyd ki eme remek küldetéseket,nem kell minden"küldetést"elvégezni,hogy az aktuális egyén kedvet kapjon a veled való küzdelemhez-mondjuk én még csak a kamikaze nevû macánál tartok.

az eleje még tök könnyû, mondjuk meglepõdtem volna, ha végig olyan, de aztán egyre többet csal a gép

a car select-nél, körrel azt hiszem. de nem nagyon éri meg eladni, mert csak fele annyit ér, mint amennyiért megvetted, hiába van még tuningolva is.

Max 36
Még csak most kezdtem bele a játékba,az elsõ benyomásom,hogy ez 1 Hot pursuit+Underground keverék,apropó,az autódat hol tudod eladni?

Isten most nem ér rá,segíthetek?

na, asszem én most untam meg a játékot. ez az üldözõsdi nekem nem hiányzott... az még elmegy, hogy 1-2szer elkapnak, de az 5-6. után, amikor már negyed órája csak menekülök és mindenhonnan kamikázok jönnek belém (teljesen élethûen) és a végén busted van, akkor úgy érzem az idõt pocsékolom. ja és ez még csak a 6. csávónál van, mi van ezután? fél órát kell kihúzni és 50 lezáráson átvágni??? komoly stratégia kell...<#lookaround>

én egy lancer evo-val vagyok épp, a 8-nál. az jó dolog, hogy el lehet nyerni az ellenfél kocsiját, legalább nem kell annyit költeni. engem a bounty gyûjtögetése idegesít, nem tudom hogy vagytok vele...

JGTC
hát szerintem az egész azon múlik, hogy a minõség mijen
a többit meg nem érdemes tovább vesézni

Én még nem játszottam vele és nincs is meg, megvárom a megjelenést. Csak olvasgatom a hozzászólásokat kinek mi a véleménye a game-rõl és többen írták, hogy akadozik nekik és kiváncsi voltam hogy a gép a hibás e.<#vigyor3>

JGTC
nem nagy dolog pedig bevenni vele a kanyarokat, már egyébként megtaláltam hogy kell átállítani

kinek mijen autója van és hol tart a blacklist-en???

petyka2
Ma állitottam a fej dõlésszögén és már nem akadozik.De lehet,hogy az íród a xar...

Fefe
Nálam se akadozik bár én vinyoról nyomom de kibrobálam lemezrõl is és azzal se volt gond

hát nálam nem akadozik, valószínû dvd írás kérdése, tapasztalat. szerintem nem lehet a joy-ról átállítani az irányítást, bár lehet rosszul tudom. azt viszont nem tudom, hogy a directional buttonnal hogyan veszel be kis kanyart, gondolom félig nyomod le.<#vigyor2>

JGTC
biztos a videokártya<#idiota>

apropo: Lehet már kérdezte valaki de nem tom hol kell átállítani a kormyányzást joyról directional buttonra??? Valaki dobjon már egy tippet.<#help>

Hello! azt akarom kérdezni, hogy hogyan fordulhat elõ az hogy akadozik PS2-õn? nem optimalizálták rá eléggé vagy mi a baj?

admi
Uhh, nekem nagy csalódást okozott a játék... PS2-n nyomom, nekem is akadozik, a grafika meg kiábrándító. PC-n látta valaki közületek? Azon is ilyen gyatra a grafika?

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

JGTC
F@sza játék ez, csak az ellenfeleket tényleg nem lehet arrébb lökni!
A kis Gallardonak a hangja bármit bealáz.....