NFS: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A régiek tényleg jók voltak a maguk idejében a 2vel szinte megállás nélkül játszottunk!! <#wink>#wink>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
fuck EA......
úgyszerettem a régi nídforokat.....brühühü....
de jó lenne már valami bumm....
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!
Haverok, Buli, Fight Club!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nekem tetszett !
Majd pc-n tolom tovább.
a régi nídrorok fílingjét mér nem viszi tovább ez a pöcs EA?!?!?!?
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A full meg kötvehinném hogy megvan mertmég nem jelent meg és nforce-on sincs kinnt szóval a warezváltozat is kamu lenne😊
nah sikerült már vkinek úgy kiírni hogy elis indul!
én is ezzel szenvedek!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD