NFS: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sakuu
Meg nagyon is megtartja öket nekm meg van.

.:HaZaFi//Hks:.

petyka2
A videók akadoznak?Mert nálam némelyik beakad...<#rinya>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Ma megnéztem és szar. Akadozik a grafik amikor a nitrót meg bekapcsolom katasztrófa. Remélme a pc megtartja aq demóban látottakat.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Sziasztok! Hát nem is tudom..nekem egy kicsit csalódás volt a need wanted..de ami fõle idegesít benne, hogy amikor beugrom motorháztetõ nézetbe, akkor lehalkul radikálisan a motorhang..mindenkinek ezt csinálja, vagy csak én szívok evvel? X-box-os need-rõl van szó.
császtok tudtok olyan oldalt írni ahonnan játékokat lehet letölteni?
petyka2
Win raral kicsomagolod.

Csak azért mert most töltöm a Most Wantedot és dgr fájlokba jön le

Tudnátok segíteni abban hogy hogyan kell dgr fájl kiírni dvd-re.

JGTC
ha csak kölcsönbe tudnád adni akkor tárgytalan <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

petyka2
Kölcsönadjam?<#wow1>

JGTC
én még agyalok rajt, hogy megvegyem e a hétvégén.....

A régiek tényleg jók voltak a maguk idejében a 2vel szinte megállás nélkül játszottunk!! <#wink>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nah mindegy nem ke vele jáccani azt kész
fuck EA......
úgyszerettem a régi nídforokat.....brühühü....

de jó lenne már valami bumm....

petyka2
Hát õszinte leszek:nem hidalok le ettõl a gémtõl...ándörgránd nappal...komolyan kezdem sajnálni a 80ft-os nyerslemezt...<#rinya>

urbijoe
ki tud olyan ftp oldalt ahol van ps2-es játék?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

admi
Nekem az volt a kedvenc részem, de szerintem nem voltak rosszak az Undergroundok sem, annak ellenére, hogy a tuningolásnak az a fajtája, az nálam már a gyomorforgató kategóriát is kezdte átlépni. A MV-t holnap telepítem fel.

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

DoNorBi
ebben egyetértûnk😉Az nfsu 1 még szodával elment de a 2 hullladék volt,képek alapján ez se nagyon meggyõzõ..

Haverok, Buli, Fight Club!

tehát a porschés még király volt!!!!!!!

nem arra gondolok a porsche részig....addig király volt

Ja atlehet allitani konnyen,metrikusra kell allitani.
Sikerult megvan a game,szerintem nagyon kiraly.Nyomom a kis Puntoval ti mivel kezdtetek?Csak attol felek tul hamar vege lesz,mert 3 ora jatek utan 8%-nal tartok.Hol jartok?Kinek mennyire jon be?
Opciók/gameplay / Units

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Fefe
Egy eléggé hülye kérdést rakok fel: Nem tudja valaki,hogy hol kell át állítani a mph km/h-ra mert egyszerûen nem találom a játékban vagy nem is lehet át állítani. A Joy kiosztás meg szerintem eléggé rossul oldották meg.

Ami neked lejott az a sima verzio,vagy a black editio?Mert nekem a BE kene.
Nem tudod mit kell vele csinalni,mert sajna total buta vagyok hozza.Kerdezd meg legyszi.
Magnumrolcsi
Igen azis jó! Énis úgy töltöttem le! Nekem is haver csinálta meg, én csak letöltöttem.

Én is ott szeretném csak gyenge a gépem.Lehet,hogy hülyeséget kérdezek de a dgr fájl is jó,mert azt töltöm le és soha nem csináltam még ilyet,csak az iso-rol hallottam.
Magnumrolcsi
Nem játszottam vele sokat! 😞 (csak addig még láttam, hogy mûködik)
Nekem tetszett !

Majd pc-n tolom tovább.

Köszi az infot,remélhetöleg nekem is fog müködni,meg vagy vele elégedve,jó?
Magnumrolcsi
Igen jó!! Mûködik !! Kilett próbálva havernál!!

Én FTP-rõl szedtem.

Azt szeretném tudni,hogy amit lehet letölteni ps2-es verziot az fake,vagy jó?Tölti le valaki rajtam kivül,müködik?

Remélem most nem a hotpursuitokra gondolsz mert attól van herótom amikor valaki fõleg a HP2-t emlegeti hogy mekkora király holott egy hatalmas sík fos volt a rendõrök totálisan irreális teljesítménye miatt😊

mi lett ebbõl a játékból.....
a régi nídrorok fílingjét mér nem viszi tovább ez a pöcs EA?!?!?!?

[NST]Cifu
A vicc az, hogy tényleg kijött. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

JGTC
hát akkor ez a topik már a top 10-ben lenne sztem....

kill3r22
kijött a ps2 verzio!!!!! teljes.....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

én is játszottam a demóval szintén a james bond játékon van az extrák között.nem rossz a most wanted sztem.

mint már írtam, a james bond játokon rajta van, mint extra. van 2 m3 gtr, meg 2 rx8-as.

neked honna van meg a demo??????????????? és milyen kocsik vannak a demóban???????

én csak kipróbáltam, nem hatott meg. 3 pálya van asszem, elõször idõre kell menni, ha sikerül akkor lehet csak a következõre, az már verseny, harmadik nem tudom mi. 4 kocsi közül lehet választani. de végülis jobb mint egy átlagos demó. ha megnyered pl a versenyt, akkor még nincs vége, adott idõt meg kell úszni a zsaruk elõl, hogy ne fogjanak körbe

JGTC
És olyan semmit mondó mint az NfS2 játszható demója vagy már kicsit odafigyeltek rá, hogy ne legyen annyira leegyszerûsítve a teljes verzióhoz képest????

az új james bond-on rajta van a demó is, és még játszani is lehet vele

Hurrá nekem is megvan a demó<#eplus2>
talán mert FAKE?😊

urbijoe
a torrent-röl én is leszedtem a demot de 5x irtam ki és nem ment sehogy sem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mármint gondolom esetleg a demo de demot még nem adtak ki hivatalosan😊
A full meg kötvehinném hogy megvan mertmég nem jelent meg és nforce-on sincs kinnt szóval a warezváltozat is kamu lenne😊

Hurrááá megvan Xbox-ra
szevasztok!

nah sikerült már vkinek úgy kiírni hogy elis indul!
én is ezzel szenvedek!
Az a baj, én is csak próbálkozom, de ha megy akkor szólok.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Locna neked megy?????????????? ha igen mire írtad ki hányszorosan ????

Próbáld meg Neróval, és lassabban.

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD