Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon jó pályák várnak még rád
csak elõre
milyen fokozaton viszed?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tekken5
Cak 8? 😞 De elég húzósak, fõleg amikor egyedül kell harcolnom 😄

8 pályás
de most jönnek a jó részek 😉

Tekken5
A 2. mondatom kijelentõ akart lenni. 😄

Tekken5
Tök jó a játék! Most az 5. pályánál tartok? Még mennyi van? 😄

dinomano
szerezd be...nem serious sam+egyebek (gondolom idöre menes terén arra gondoltal, h. agyatlna lövölde ez is...)...Picit taktikus, fedezekböl lövös; kökemeny eksön... Szoval nem a DOOM3 vonulatot gazdagito primkó-shooter; hanem egy normalis MUSTHAVE akciogame...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

én úgy emlékszem, hogy nem
a PAL tutti nem, de az NTSC sem

Sziasztok!

Ez a játék támogatja a progressive scan-t?

Üdv.
de ha azon vacilálsz, hogy beszerezd-e
akkor ne vacilálj tovább: SZEREZD!

Ioles
Aha értem, kösz az info-t

van egy pálya; a pályán végig kell menni (nem feltétlen kell midnenkit megölni), de a pályán a nehézségi foknak megfelelõen feladatok vannak még

Ioles
hülyén fogalmaztam, az idõre menést azt arra értettem hogy van egy pálya amit bead és ott ki kell nyírni mindenkit és kapsz egy eredményt, ilyen nem?

a sztori nem olyan kemény
a videkbõl is látható
nekem a videk bejöttek, másnak nem

miért menne ez idõre? nincs köze az idõhöz, ha mission failed-et kapsz, az másért van (csak mi beszélgettünk az idõrõl itt)

Ioles
Sziasztok!
A BLACK-nek van rendes sztorija is amit végig kell vinni, vagy csak ilyen idõre menõs lõdözõ gém?

duc
tegnap 3. pálya volt terítékem Black Ops módban... Egyre jobban tetszik a játék. Teljesen ki tudom kapcsolni az agyam (bár azt már egyre könnyebb, néha magától is kikapcsol)
igen, az csak a HARD után
élvezni fogod a hardot 😉

tyler82
Na sikerült. Végigtoltam NORMALon. El akartam kezdeni Black ops-ban is de nem engedi...Csak ha elõbb HARDban is végignyomom?!?
<#shakehead><#schmoll2>

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
Na kicsit tanácstalan vagyok,asszongya: Current Objective: Hunt Down Seventh Wawe Suspect Lennox...Ez mit is jelent?? Ezt kéne csinálnom...

Lenne 1 másik kérdésem is:A küldetés elején kiírja hogy mi a minimum amit el kell érni a sikeres küldetéshez az nem elég ha végigjutsz élve.
Itt asszem 3/16 a Primary objectives??!!??, a Secondary objectives már most completed (3/3). Engem igazábol a Primary izgat mert sehol se látom hol lehetne azt megnézni mennyi van meg?? Objectives status?? Mert ott inkább ilyen lebontások vannak...<#wow3><#szomoru2>
(A 8. pályán vagyok)

a lényege: nem kell fealadni, menni fog az
én úgy hittem sosem csinálom meg hardban, de azóta már többször is

tyler82
Jók vagytok komolyan.<#eljen><#worship><#worship>

Csak sajna nekem nem sok idõm van játszani. 1 évet kellett várni mire nekiülhettem a 8.pályának NORMAL fokozaton...Tavaly februárban megcsináltam az elsõ 7 pályát csak utána nem nagyon volt idõm rá...
Most a 8. (utolsó?!?) pályán, a 3. Checkpoint után nemsokkal kipurcantam megint.<#bdead><#rinya>
Na nem baj majd talán holnap.
Kár hogy nem lehet a checkpointoktól folytatni a gamet reset/kikapcs után.
<#lookaround>

dinomano
grat

duc
Nnnnna. Tegnap meglett a hard módban az az utolsó szemét pálya is!
dinomano
...Aham... Neha en is ugy vagyok, hogy várom már a PS2 végét (a fene tudja, eleg vegyes érzés...szeretnem, ha kijönnenek az uj game-ek; meg van bennem egy kis félsz - hogy "te uristen"; ujabb minusz 20-40 (igaz örömteli) óra az életemböl"...)
... Jelenleg is 10felbehagyott game csücsül a memokartyan; szép sorban kivegzem öket..Most pl. a sok kijatszatlan game-et hagyom; és koncentralok a régiekre... Nemreg befejeztem a D.watch-ot, most a Rouge Trooper-es régi mentesemet folytatom..Utana talan ICO+B. Good and Evil+GOW... stb.
Eh... Nah, egy a lényeg; PS3, X360 ide vagy oda; nekem még 5 évig eleg a PS2 amennyi idöm van.

hát ja jönnek sorra a játékok,én sem szoktam tudni mit játsszak,de azért a gyöngyszemekre mindig van idõm pl.FFXII,Black,Burnout,egymás ellen sportok stb.
Ezzel Én is így vagyok. Mindig félbe kell hagynom valamit, mert jön egy újabb játék. Néha már várom, hogy leállítsák a fejlesztéseket. Akkor nyugodtan végig lehetne játszani szépen sorban az összeset.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Seth
na ezzel én is így vagyok, egy halom cucc van amit elkezdtem de nem fejeztem be, pedig jók, csak állíndóan leszedek vmi újat aztán abba is belekezdek. Szar ez a warez dolog, amikor a sok inkább rossz 😄

PSN ID.: Beegabor

dinomano
... nekem a korabban elkezdett kb.10jatekomat kell folyt./befejeznem; idöm meg nincs... :-P Régi/kijatszott game-et elö sem veszek...

nekem még a GT4-el szemben van egy adósságom, arra kell rágyúrjak, de lehet el kéne kezdni a Blacket is, majd látom
az M16A2 nem rossz csúzli

tegnap elkezdtem,töröltem a 100%-os save-et és easyn nekiállatm az elsõ 3 pályának.hát bakker visszasírom az m16a2-t,sokkal erõsebb mint az ak47, a shotgunos srácoknak kell vagy 3 lövés fejre belõle,gondolod hogy meglepõdtem,full headshot közelrõl azt még jön.......mondom anyád😊meg be is rozsdásodtam kicsit újra bele kell jönni,de azért élveztem😊nyomom aztán meglátom mi lesz belõle!
mostanában nem hiszem, hogy sok idõm lesz
ehhez meg kellene (100%)
de ha kevesebb idõ alatt lenyomod, akkor lehet belekezdek megint 😊
csak ahogy mondtam sokkal jobb idõt nem fogok tudni menni már, akkor nagyon benne voltam

na ballor lássunk neki!neked sincs idõd nekem sincs kvittek vagyunk,elkezdjük aztán ha 100% akkor mutatunk egy oprator profile-t,ennyi.mind1 mennyi idõ múlva lesz szépen lassan,amikor van idõnk nyomjuk aztán meglátjuk mi lesz.benne vagy?
na, lassan indul a verseny: ki mennyire ér rá címmel 😄
én meg arra jöttem rá, hogy nem érdekel már minden, mert minek
amiket többször is végignyomtam, azokat érdemes is tolni

dinomano
..Még igy is több idötök van, mint nekem... :-P
Jatekot ujra nem kezdek, akarmennyire tetszik; egyszerüen annyi a game + alig van kis idöm... Rohanva jatszom picit mindig, 1-2oracskat és annyi... :-|

na, itt a kép, hogy ne kelljen keresni:

ez jó ötlet lenne, ha én is ráérnék
sajnos mikor most mondtam, hogy elõveszem, akkor sem jutott rá
headshotban sokkal jobb vagy, annyira nem vagyok pepecselõs

de a képesben benne vagyok, egy külföldi oldalon voltak eredmények, hogy mennyi alatt zúzta le valaki az egyes pályákat, egy olyan mehet esetleg, de nem tudom mennyire vevõ a nép rá

az eredményem képben is fent van, itt lapozz a harmadik oldalra, ott még látszik

amikor ezt az eredményt elértem, eléggé benne voltam a dologban, és azóta elõ sem vettem, pedig megvettem eredetiben is, mert ezt meg kell 😊 Annyit tudok, ha jól emlékszem a hidasig nem haltam meg tán hardon, az utolsón igen, ezért is ilyen sok az eredményem 😄 én már ezen nem sokat tudnék javítani, az idõm meg...

de örülök hogy kicsit megmozdult a topik, régebben felvetettem, hogy lennék én topikgazda, de erre sem mozdultak sokan, sõt a black oldal elkészítésére sem, egyedül meg nem kezdek már neki, mert nem bírom (szerencsére segítségem van a GT4-es oldalamnál, arra már csak hibajavításkor és fejlesztéskor kell ránézni)

na ballor ajánlok egy versenyt,törljük a save-eket a memkártyáról és elõrõl az egész 100%-ig,kinek lesz meg hamarabb,kinek lesz több headshotja stb.,az egyetlen baj hogy nekem olyan nagyon sok idõm mostanában nincs játszani amióta dolgozok de elkezdhetjük aztán igyekszek haladni vele.persze csalás meg ilyenek nincs alapból úriember módra!meg aki betéved a topikra az is beszállhat ha van kedve!és a végén egy fényképpel kell bizonyítani az oprator profile-t!na mit szólsz?
Ez enyém meg itt:

Current Rank: Black Ops
Total Game Completion: 100%
Total Game Time: 17:30:29
Number Of Headshots: 371
Weapon Of Choice: M16 A2
Total Enemy Count: 6,876
Total Bullets Fired: 35,714

na ballor itt van az ígért data:
OPERATOR PROFILE
current rank:Black ops
total game completion:100%
total game time:33:20:44
number of headshots:2279
weapon of choice:m16a2
total enemy count:10853
total bullets fired:71632

szóval valamivel kevesebb a headshot mint mondtam rosszul emlékeztem,a kilõtt golyó meg sokkal több😊viszont ha azt nézed a total kinyírt emberek majdnem negyedét headshottal nyírtam ki!szóval nem kamuztam😊
dinomano
Jogos... Igazabol a mosott, szürkebe hajlo ill.barna szinei/texturai miatt annyira gázos a Killzone... Jo, a mocskos/füstös/ködös haborus hangulatot sikerült megteremteniük,de engem zavart, h. szürke az egesz...

vagy mewgnyomod az analogot ha xboxon nyomatod ott olyan h. nem kell nyomva tartani hanem elég benyomnbi és gugolova marad vagy ha a másik analo9got nyomod akkor távcsõben marad amíg még1szer meg nem nyomod az analogot havermnál xboxon is toltam egyszerûen nextgen kontzoloknak odaverõ grafikája van xboxon

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

lehet h. felmerült már a kérdés de nem sokan írtak rá "ki milyen konzolon nyomja???" én személyszerint ps-b nyomtam és nyomom mikor nosztalgiázom.

arról szó sem volt, hogy hazugnak tartottalak
csak az szép eredmény, 3000+ headshot: kemény nagyon

ballor nehogyazthidd hogy kampolok amíg van ellen 1szerûen ha rámész erre a headshotos témára alap beidegzõdés lesz hogy a kezed az állandóan az L1-en van(zoom ugye) és keresed az enemyk fejét aztán egy kis pukkanás az m16a2 hangtompítójából és már fekszik is.próbáld ki vazze nekem bejött nagyon.na este meg lecsekkolom a game status-t aztán leírom mennyi az annyi.........
télleg csak egy kis off a killzone nekem is azt a szûrke hangulatot hozta egyszerûen szinte teljesen színtelen a balack meg a naplementét hozza háttérnek ami télleg megpecsételi a hangulatot hogy ott van egy olyan árnyalat mikor megy le a nap de még világos van és mindenbõl ez tükrözõdik ezen keresztûl sok teknikai újjítást hoztak be csak példaként ott vannak az ablakok amibõlé az összeset szét lehet lõni és a éemenõ nap átvilágítja õket ez egyszerûen még ps2-n is gyönyörûen oldották meg ezért kapott nálam 10/10 et a grafikájára akkopr ott van a kezdõ szoba ahol az ablakokon bevilágít a nap olyan feelinge van h. szinte fantasztikus a killzoner talán azért tûnik szürkének mert egy jórésze erdõben megy de akkor ott is a meg lehetett volna oldani h. a nap a lombok között süssön be, a killzone nálam a grafikájjára 10-BÕL 6-ot kapott és csak a képi világ hangulata ennyit számít látványos a külömbség és mind erz csak azért mert a blackben megvolt csinálva a lemenõ nap úghy ahogy kell a killzone-ban meg nem a black színdús gyönyörû képi világú a killzone szürke látjátok ennyit számít ez amire mindenki csak azt mondja h. kis semmiség....

az igen, nagyon keményem adtad nekik
amikor csak idõre mentem (minél hamarabb elérni a 100%-ot), akkor valami 375 headshot volt csak, grat hozzá, volt türelmed rendesen 😄

ballor nemvágom fejbõl a game statusomat de estére megnézem +ígérem😊asszem tizenvalahányezer kilõtt golyó,ebbõl vagy háromezervalamennyi headshot..............de ez csak tipp,este megtudod a pontosat is😊
dinomano
Nekem is lenyomta a Killzone-t, igazabol nem votam elajulva a Killzone-tol... A sok grafikai bug, a tul szürke környezet (mai napig ugy emlekszem vissza a jatekra; mintha teljesen fekete-feher lett volna; gyakorlatilag végig majdnem szürke az egesz jatek...) + az akadozo framerate sem irhato a mérleg pozitiv oldalara... Maga a gamemenet+a mission-ök jok voltak; picit egyhanguak voltak a palyak; az igaz - de jovolt a fight+a hangulat is...

igen, azóta minden más FPS-t hanyagolok is 😄
nekem a killzone-t is lenyomta

majd kipróáblom a headshotokat
mennyit lõttél úgy?

nemtom szerintem király headshotokra menni,mint az ilyen durva akciófilmekben a delta,egy lövés egy ember.próbáljátok ki!!elfelejtettem megnézni az adatokat de holnapra vagy estére megnézem!black 1értelmûen a legjob ps2-es fps!!headshot+hangtompító forever!!!!😊)
dinomano
Hmmm... Az a poén, hogy (most hogy igy irod), tenyleg keves fajta ellenfel van...és az a poén, hogy ez nem szurt szemet... uyganakkor a Killzone-ban is csak 3-4fajta ellen van; ott viszont azonnal elkapott a monotonitas érzése... :-) Talan, a nagy amuldozasban (mivel naggyon szép a game) nem tünik fel a keves fajta ellen... :-)