Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én nem is lõttem 10 nél több headshotot asszerm a kijátszás aklatt de amúgy érdekjes h. a játékban össz visz 3 féle ellenfél van van a kis sima alap van a dagadtabb és a pajzsos és ha nem jó helyen találod el õket akkor egy egész tár kell beléjük és még így is sztem 2006 legjobb ps2-es fps-e volt.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

egyébként a másidk 100-nál csak az idõre mentem
a hardon kezdtem és utána Black Ops és a többi
itt nem számított a fejlövés 😄

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

igen, lehet sokféleképp játszani
az biztos, csak vaktában nem lehet már a végefele pukkantgatni
én nem mentem a headshotokra, az nem érdekelt

nagyon jó kis játék, azt hiszem ma benyomom, ha leszidõm
és most már lehet Platiban is venni!

volt hogy az utolsó pályára az egyik fegyver a magnum volt, amit vittem
hatásos, roppant hatásos

ballor nem vágom most mennyi idõ volt de majd megnézem neked holnapra,egyébként meg tökmind1 hogy vannak-e silver fegyverek vagy nincsenek,ha jól játszol majdnem az összes kill headshot,arra meg nem megy el sok skuló,szóval gondolom te sem úgy játszol mint a hülye aztán lõssz égbe világba,én a silver m16a2ben azt szerettem hogy jól néz ki......
dinomano
Pajzsosokat meg kell kerülni, és hatuolrol betamadni..eleg nehez legyakni öket, ill. mögéjük kerülni..nem hülyék; mindig bujnak a kis pajzsuk mögé..Ill. a granatozas is jo ellenük; ha van...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

tudod, hogy ez nem igaz

a hard a legjobb fokozat, a Blacks Ops csak egy ráadás (sokkal könnyebb, mert Silver fegyverek vannak, iagz többet kell nézelõdni, de akkor is könnyû, ez a jutalomjáték)

mennyi idõ alatt lett meg a 100%? összes játékidõd?

Prince of Máté
lol én a Naszran townon nem tudok továbbjutni😄

Én is azzal a pályával szenvedek...
Geci pajzsosok meg shotgunosok 😊
Már nagyon unom õket...

Van valami trükk h hogy a legegyszerûbb levadászni ezeket ha már levadásztam mindenkit az ajtóból?

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

gyerekek nem hardon kell játszani hanem black ops-on,a hard az nem nehéz!😊kell valakinek a memkártyám a 100%-os mentéssel?😊)
kössz... de azért az gáz 😞

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

nem lehet

hogyha egy pálya közepén kilépek akkor azt lehet folytatni..ilyen checkpoint után? mert már elég hosszúak a pályák és nem akarom az elejérõl kezdeni.

ez az utolsó terem lenne
egy alagutban fogsz kezdeni, ott takaríts el az ellent, amit csak bírsz (ne menj ki a lyukból, mert az ajtó bezáródik), majd kirohansz és fel a lépcsõn, od fel fognak menni (jobbról, balról kis szoba)

lesznek pajzsosok, meg magnumosok, ezek kemények, a többi nem
ezeken tól kell lenni, majd egy termelõdõ RPG-s lesz, szemben van két hely, amibõl lõnek rád eléggé kegyetlenül, azokat az embereket kell kilõni, az egyik lennox lesz 😄

ha kilövöd, felrobban és kimész: The End
nem kell feladni, menni fog, hardon kemény, de megoldható

Sziasztok. Buék mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.
Elakadtam a híd utáni pályán.A nevét sajnos nem tudom. Egy lerombolt épülettel kezdõdik - aminek az udvarán egy oszlop van vörös csillaggal a tetején - a pálya, innen jön egy rész cellákkal. Majd egy metróalagút(?), végül pedig (és itt akadtam el) egy meredek alagút aminek a végén egy terem van. Az a gond, hogy amit kiír célként(hunt down seventh wave suspect lennox) annak csak az elejét értem. Ráadásul a semmibõl termelõdnek az ellenfelek így nagyon nézelõdni sincs idõm, mert folyamatos a hentelés.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
én is így voltam vele
sõt utáltam is, mára az az egy élvezetes csak számomra
meg lehet csinálni, nem vészes, tartalékolni kell az életedet és ennyi 😄 szokasd magad a normálon is hozzá, hogy nem használsz nagy csomagot és okés lesz

dinomano
hardot probaltam, eleg kemeny... :-P

ez a játék olyan, hogy a 100% a cél, az easy csak beetetõ, az egyetlen jó fokozat a hard benne

a silverekkel az utolsó pálya 20-30 perc

dinomano
Alapbol normalon kezdtem; semmit sem ad az EASY fokozat... :-P

Csak azzal a résszel haverral, vagy 2 órát szenvedtünk. És csak Easy fokozaton próbáltuk...

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

dinomano
Nem annyira rövid, mivel egyre hosszabbak leszenk a küldetesek; a vége felé majd kolbaszolsz jo masfel-2 orakat a palyan; hidd el! :-D Az utolso MISSION vége kemeny lesz... a hangar.. Nah, az épp hogy sikerült harmadikra... :-)

Kaplan
Idõközben megtaláltam az info-t hozzá : 8 misszió, az nem valami sok 😞 A harmadiknál tartok és nem kéne kijátszanom szent estéig ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

áá megnéztem az egyik gameplay múvit és úgydöntött hogy ze nekem kell... meg is fogom szerezni.. nagyoin feka hogy szétesnek a falak meg minden 😄

Kaplan
Talán volt már kérdés, de én is felteszem újra. Hány küldetésbõl áll a játék?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

aka
A Black speciel nem támogatja az egeret.
(USB-s egeret rálehet kötni a PS2-re; amelyik játék támogatja, azzal menni is fog (a játék dobozának a hátoldalán felvan tüntetve, hogy támogatja-e))
Szerintem az analóg karokkal is rendesen játszható.

\"Az ember végtére is a vágyait szereti, nem azt amire vágyik.\" Nietzsche: Túl Jón és Rosszon. IV. rész: Mondások és Közjátékok 175.

azt hiszem én vevõ leszek rá
ha marad a minõsége és kicsit még turbóznak rajta
az elsõ is nexgen fílinges

hy all!!!

egy jó hír mindenkinek akinek van vagy lesz xbox360/ps3 valamikor:
lesz Black erre a két konzolra de pc-srõl nem esett szó!!!Black and other game relases

HI! Kicsit el vagyok maradva az átlagtól.., még csak most került hozzám a game. Viszont azt mondták h fel kellene telepítenem az XBOX winyójára. Aha.. csak h azt hogyan is kell?! Plz vki dobjon meg a szükséges infoval! Mert már ki vagyok éhezve egy rendes FPSre!

black isten,van egy 100%os mentésem a memóriakártyámon...........
Haliho!Szeretném kipróbálni ezt a gamet,mert a képek alapján nagyon durva lehet csak egy bajom van.Mégpedig az hogy egérrel szeretném tolni mindenképpen,mert szerintem analog-gal nem az igazi egy fps...és ha már van egy faja USB-s egerem akkor már miért ne?
Tehát a kérdésem az lenne hogy lehetséges-e valahogy a pc-s USB-s egeret összehozni a PS2-vel mondjuk a Black-ben?Erre tudnátok-e valamilyen megoldást?Köszi

húúú akkor v.színû h. nagyot tévedtem bár mondjuk nyáron toltam a gamát és akkor még lépben is voiltam 😄

igen, de attól még a hard nem lesz silveres
csak az easy

jah boccs csak nagyon rég jártam erre a topik fele de amúgy ha easyn viszed ki akkor is megadja a silver fegyvereket

az a fura, hogy az életlenséget már egy jó pár topikban felvetetted
nem értem miért kell? az a legjobb, amikor PC-s képet akarsz a tévéden látni
és minden topikra hogy tartozik, hogy neked rossz a kép (márhogy szerinted...)
nem értem, de mindegy

Prince of Máté
Kössz!

Bocs hogy ilyen értetlen vagyok csak biztosra akarok menni mert eddig két konzol boltban voltam és mind a 2 helyen azt mondták h az RGB kábel arra jó hogy a nem színes játékot kiszinezze...Ezeke szerint hazudtak

igen.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Prince of Máté
és ha ezt a kábelt rendelem meg akkor élesebb lesz a kép? mert van ott egy másik kábel is!

ja

Prince of Máté
De egy RGB kábel segít valamennyit nem?

a silveres nagy nagy, öldöklés könnyedén, de szeretem azt is!

dinomano
ugye mekkora game? :-P talan nekikezdek silverweaponnel is... :-P

nem nagyon értem, hogy minden játék esetében megkérdezed ezt
ne felejtsd már el azt, hogy a TV felbontása sokkal kisebb, mint a monitoros, PC-s képé! ne várd azt a minõséget, egyébként nekem nagyon jó a képe: igaz progresszíven küldöm ki a jelet egy jobb minõségû tévére

Prince of Máté
a legelsõ üzenetben be vannak rakva a játékbúl képek. Nálatok olyan éles a kép? Mert nálam nem.

Prince of Máté
na meglett ma a játék!
Szóhoz se jutok!
Ilyen jó FPS játékkal még sose találkoztam még a PC-n se!
F.E.A.R. szintû játék csak nem horror!
nagyon tetszik😊)

azt lehet 😄

torrente
Tiltakozom! <#bdead><#action>

Sland
legyél

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dinomano
oké, legyél te a topicmester... :-D Ehhh..kár hogy nincs idöm game-ezni ujabban, szivesen vegigvinnem a black-et mégegyszer...silverweapon-nökkel pl...

halihó
kicsit leült a topik, szeretnék itt házigazda lenni
nem tudom lenne-e támogatóm ebben, mert így kérhetném a dolgot

ha nincs nagyon ellenvetés, akkor azt támogatásnak veszem
féljetek! 😉

dinomano
jöhetne black 2; és jo lenne ha még PS2-re jönne ki... eh; több ilyen lövölde kellene PS2re; a BLACK nagyon feltette a mércét...