Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem lesz black 2 addig is még próbálkozom néhány pályán jó idõt futni leletve lõni😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

jelentõsen elmaradok a netes eredménytõl

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

hát akkor te vagy a jobb én nagyon megkûzdöttem ezért az idõért😄 3 próba😄

na végre, már ír valaki ide
akkor hamarosan körözöl! azt a két mp-t le tudod faragni

nah elsõ pálya easy-n silver fetgyverekkel 0:03:24 jeeee😄DD

Minstrel
thx

http://topgearhungary.blogspot.com/

1

Minstrel
egy dvd-s a gáma vagy kettő?

http://topgearhungary.blogspot.com/

dinomano
:-) Végigvittem ma delutan...a végén 5ödszörre sikerült..tényleg annyian voltak az ellenfelek, mint az oroszok :-D ; nagyon kemeny volt (normalon toltam)...elöször ovatoskodtam; de azzal nem sokat értem el, utana batrabb lettem, a végén pedig RAMBO modjara mentem elöre; és sikerült tulélni a legnagyobb fight-okat... :-P Szerencsemre a 2. bazooka-s nekem segitett; ahelyett h. a masvilagra küldött volna, 2 tarsat is feldurrantotta: lödözte bõszen a köztünk levö oszlopot... :-P
Nagyon kemeny a vége, azt hittem, h. nicns nagyobb pirga a Call of Duyt-nal, de a CoD "eksönje" estimese ehhez kepest... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

dinomano
jah, de best...jöhetne még 1 rész PS2-re... :-| vagy vmi ilyesmi szinvonalu...

Seth
NA végigtoltam (igaz csak easy-n, de az utolsó terem így is megizzasztott). Legjobb fps ps2-re nálam.

PSN ID.: Beegabor

kipróbáltam ezt a silver nélküli normált, nekem 3:22 a legjobb idõm, majd teszek fel képet, ha kéritek
ahogy néztem, az elsõnél eléggé meghatározó, hogy hol mész és mit robbantasz fel elõször, mert ugye van két olyan járat, ami akkor nyílik meg, ha megfelelõ ellent írtottál ki; nag segítség a kézigránát is

hogyan lehetnék itt házigazda? mert a nyitót rég láttam erre, meg talán csinálnék egy bannert is felülre

huh, most olvasom elég érdekesen írtam néhol 😊 de gondolom érthetõ volt, az éjfél közeli állapot lehetett a ludas 😉

a neten most láttam egy listát ilyen brtuáls idõkrõl és ott a Naszran Town 6:58 alatt, a Gulag meg 10 perc alatt lett lealázva, ezektõl még eléggé messze vagyok (ezek mindegyike easy és silver), az elsõ pálya 2:25

ennyire nem fogok lemenni azt hiszem

csak silverrel vrutálkodtam ennyire
4MP-s a gépen, egy Canon G2, ezek kicsinyített, kivágott képrészletek, egy kicsit besült a fehér, de a tévérõl nem akartam sokat vacakolni vele

mint írtad többször végig is vitted, akkor neked is van olyen kimentéesed, ahol egy szintem sem cisnáltad meg a nyolcast fullra? vagy hogy nyomod a silver-mentest?

amúgy hány megapixeles a fotógéped mert bárhogy erõlködtem egy 5mp-s cannonnal nem jött össze ilyen éles kép ami meg összejött az is img-ben van szal nem tudtam felrakni

nah megint csak egy rekord fokozat:normal fegyverek:NEM silver(tehát fifogyós)pálya:az elsõ vagyis "Veblensk city street" idõ:0:04:07

jah boccs nem néztem a fórumot amúgy sima kifogyós volt nem silver

közben megcsináltam normálon silverrel: 0:16:57 lett az idõm

tettem fel két képet, mindkettõ Easy és Silver volt

Naszran Town: 0:19:14

a másik

Spetriniv Gulag: 0:25:07

(a képeket egy digifényképezõvel csináltam)

de silverrel vagy nem?

jah boccs normalon volt és ak 47 el és shot gunnal amit néha levéáltottam rakétavetõre

Code92
nem írtad a fokozatot, amiben 33 perc lett, csináltam én is egy olyan gyors menetet a hármason és az utolsón is

sok sikert

dinomano
nah, majd nyomom, talan holnap...rákészülök lelkileg... :-P

vigyázz: minden szinten más sec. object listád lesz, a Black Opson lesz a legtöbb
egyszerre két fegyered lehet, a pályák elején adja a fegyvert, nem amid volt, hanem kapod

vannak olyan sec.objectek, aminél is Hidden Weapon megszerzése a cél, meg kell keresni és utána felveheted 😉

Seth
Nincs gold meg Pro ja oké, csak emlékezetbõl írom innen melóhelyrõl. Szóval én az 1. pályát már megcsináltam hardon de nincs meg minden objective. Tehát mindet meg kell szerezni, oké
Ja igen, a kapott fegyverek már mindeg nálam lesznek a köv pályákon, vagy csak azon ahol megszereztem?

lassítsunk
- gold fegyver nincs
- csak akkor lesz teljesítve a pálya, ha a szintnek megfelelõ feladatokat megcisnálod (a legvégén lesz a legtöbb)
- ha fullra megcsinálsz egy szintet, akkor megkapod a silvert arra a szintre
- de ha a hardon tolod végig, akkor megkapod az easy és normál szintre is
- pro szint nincs, Black Ops a legnagyobb fokozat, de az csak ráadás, a legjobb a Hard! Szeretni fogod!

Seth
Most kezdtem bele a játékba. Ps2-n nyomom, eszméletlen grafikát hoztak össze a gépre.Nagyon hangulatos. Silver meg gold fegyvereket úgy kapom, ha minden feladatot teljesítek , vagy csak végig kell vinnem a pályát hardon meg pro-n ???

na de nem írtad hogy milyen fokozat és milyen fegyverek? neked mennyi idõ volt a végigjátszás? a full, 100%?

Nazaran Town(3.dik pálya) rekord idõ 33:32 na ezt döntögessétek meg jee egyszerûen fentasztikus ez a játék képes egy pálya órákig lekötni 3 szer is kijátszom egymás után végigjátszás után is szórakoztató talán a legjobb ps2-s fps!!!!!!!!!

fõl alati részek ne lõdd le magad elõt va poént nem lesz egyszerû anyi szent de ez egy utolsó pálya mégsem lehet egyzerû(én ovatos taktikás játékkal elsõre átvittem meghalás nélkül)jó szórakozást és casak óvatosan ne rambózzz csak ha már nem bírod😊))

azt kár lenne elárulni, hogy mi van utána 😊 de nagyon jó lesz

dinomano
...Mult heten volt idöm picit tolni, akkor a téren haltam meg(valami szobor vagy emlekmü volt középen), ládák és egy aknavetös volt baloldalt az ablaknal. A lépcsöröl leugras utan van ez a rész...onnan még messze a palya vége? :-P Mik vannak még utana?

ja az lesz még töb is

dinomano
nah, majd ha lesz idöm tolom...az mar feltünt, h. jo sok csoka van; akit le kell szedni+az aknevetösöket qrvara utalom...

jah bnem lesz fõgonosz csak sok terrorista

ááá nem csakegy nagyon nagy lövöldözés egy elég kis teremben elõre pedig csak annyit h. vigyázz a fenti rakétavetõsökkel nagyon nem szeretnek téged no meg lent ne nagyon legyél inkáb mászd meg azt a kis léápcsõt és a 2 oldalsó szobából lõdözz mindenkit. sok sikert!!!

leslieboy
A vége paráztatós kicsikét! 😊 Na jó, nagyon! 😄
Lesz még annyi ellenfél, mint égen a csillag! 😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

dinomano
mennyire kemeny az utolso palya vege? Gondolom lesz vmi fögonosz is... nah, jövö hetig off...

dinomano
uccso palyan vagyok; ill. majd azt folytatom jövö heten...A bridge nem volt nagyon kemeny; de az uccso palyan mar 2X meghaltam, több idöm meg nincs most tolni a game-et. Nagyon jo, az uccso palya grafja viszont annyira nem tetszik, a bridge nagyon tetszett; a lemenö nap stb. ... Nagyon jo game; az uccso palyanak nekiveselkedek jövö heten vmikor...

dinomano
tudom, jobb felül menni; ha alul megy az ember; akkor nagyon jönnek; az aknavetös meg hol átlõ a barrikadoknal, hol nem... tolom picit ha lesz idöm(ujabban keves idöm van game-ezni)

najaaz jó taktika viszont nekem fílingesebbnek tûn úgy h. atársaimm mellett harcolom végig a "híd"-at mondjuk 3 szor vittem át azt a pályát és egyszer ott fent jó volt unlimited gránátvetõvel!<#worship><#worship><#violent><#violent><#violent><#boxer><#email><#gun><#gun><#beka2>

leslieboy
Jó trükk, ha felmész a kábeleknél, és onnan szeded a jómadarakat! Én így eszméletlen megszivattam az ellent 😄..csak vigyzni kell a fentiekkel!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

dinomano
... Ma nyomtam a birdge-es palyat, de 2X meghaltam, és hagytam a fenebe... Ha nem koncentral az ember(folyamatosan elvontak a figyelmem; párszor pause-ztam a game-et); utana meg meghaltam azonnal...nem nehez,d e oda kell figyelni... :-P holnap ujraproba ha lesz idöm...

hát nálam egyszer azért volt földön néhányat remegõõ figura de ez is csak egyszer és ps2-n elõször haveromnál látam a gémet állati jó volt a graf és aszontam megamban :ezt megszerzem néztem max 5 percig és megkérdeztem haveromat :te mi van má megkaptad az x-box 360-at???? erre õ:nem ez a Black!!!!!

dinomano
Én is hasonlokepp érzek; azon kivül, h. nagyon jo a fizika; a grafika is extrajo... Még itt a legjobb a rag-doll effekt; nincs padlon/falon halal utan "remegö", levegöben rangatozo karakter; viszonylag elethüen potyog mindenki granatozas eseten. A graf. nagyon tuti; és az a poen h. az uj game-ek sem hozzak a BLACK szinvonalat graf. terén...

hát gránátból tééleg nincs unlimited dce az haláli mikor az utcsó elõtti pályán (a híd) felmegyek a híd felsõ részére és onnan szivatom az embereket kifopgyhatatlan gránátvetõvel vagyaz elsõpályán kifogyhatatlan rakétavetõvel na ez télleg fun!!!Amúgy télleg még egyhamar nem nagyon fogják megközelíteni a Black-etmert teknikailag és játszhatóságban plusz nem utolsó sorban grafikailag olyat alkotot amit ps2-n eddig nem nagyon mertem volna edlképézelni.

dinomano
... Jah, eleg magasra tette a mércét a Black; a Riot Responce-ot mondjuk kiprobalnam; de egy BLACK 2-nek(PS2-re)örülnék... Kár h. kézigranatbol nincs örök, imadtam dobalgatni; utana meg sasolni h. röpködnek az emberek... :-P Nekem Cold Winter (picit toltam anno) is tetszett... :-)

ez hogy jön ide? Szerintem a Black topikban vagyunk, ha akkor fan vagy, akkor miért nem csinálsz neki topikot?

nekem az a játék egyáltalán nem jött be, a Blacket meg sem közelíti, mondjuk egy FPS sem 😄

(de a Urban.Chaos.Riot.Response akkor is tok jo...imagyatok ti is..)