Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam valamit, ami nekem kicsit hiányzik

amikor végigtolom, akkor silver fegyverek lesznek, jó lett volna úgy megcsinálniuk, hogy ha ismét akarok egy pályával játszani, mondjuk hardon (ami az igazi kihívás), akkor lehessen választani, hogy akarom-e a silverekkel nyomni

most elkezdtem játszani ismét, és egy profilomat úgy fogok hagyni, hogy semelyik szinten sem tolom végig a 8-as pályát, ezzel minden szinten elérhetõ marad a silverek nélküli pálya

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tyler Durden
Most fogok kicsit nekiülni, bár nincs ma se annyi idõm, szal lehet inkább vmi csírább fokozaton beadok 1 pályát

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

elég hosszú, több checkpoint is van
amikor már-már azt hiszed, hogy okés, akkor még jön két ellen 😊 és ez több pályarészletnél megfigyelhetõ

Tyler Durden
Nahh még nem jutottam a végére, de nagyon tetszik a pálya (: Azt nemtom kérdeztem e már, a 8 pálya közül ez a leghosszabb?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

rohatt nagy gaz hogy kihagytak multitt belole!!!
na cimbora, milyen volt az utolsó ütközet? 😉

Tyler Durden
Hja sajna meló van meg más irl elfoglaltságok, szal ez gyakorlatilag kényszerpihenõ <#wilting>
Nagyon kíváncsi vagyok az uccsó pályára. Egész estét a gamának fogom szánni, remélem meg is tudom csinálni. Amennyiben vége, utánna asszem nekilátok a normal és easy fokozatoknak is..

nemtom, én nem bírnék ki két napot, de lehet neked kényszerpihi van munka stb. elfoglaltság miatt, de mindenesetre nem rossz a rápihenés: nagy csata lesz

ez is sokrétû, több pályarész van, több checkpointtal, a második checkpoint elõtti kis pihi, majd újta támadááááááááááááás! az utolsó szoba meg csak a ráadás

ja, a végén majd figyeld a magyar nevet a névlistában! 😉

Tyler Durden
Nahh tegnapi nap kiveséztem a 6os 7es pályát. A 6os az kb babazsúr szinten mozog, ami talán 1 pici nehézséget vitt a pályába, az a sniperek jelenléte volt, amennyiben ez sem lett volna, akkor kb a 2es pálya nehézségével vetekedne.. A 7es pálya nagyon feelinges volt. Azt hittem totál uncsi lesz a hídon való átkelés, de hatalmasat tévedtem. Hosszú tömött sorokban rohamozott az ellen, szerencsére az M16ossal nem volt nehéz darabokra szedni õket <#violent>
6os pályán nem sikerült meghalnom, a 7esen viszont a végén 2x is. Kellemes meglepetés volt, hogy a pálya végén közvetlen nem volt checkpoint, ellenben 1 húzósabb csatát kellett megvívni.
Ma, meg holnap pihentetem a Black-t, pénteken viszont nekilátok az uccsó pályának..<#eplus2>

Tyler Durden
Nahh akkor már nincs sok hátra a gamébõl, kiv leszek a végére. Igyexem majd figyelni a beszélgetést, bár eddig sem mindent értettem meg sajna, nemtom ki, hogy van vele, de nekem hiányzik a felirat <#rolleyes>

torrente
A 6-os pálya szerintem szemre nagyon kívánatos és hangulatos, bár tényleg elég könnyû.
A 7-es pályán egy hídon kell átkelni. Nem hosszú és nem olyan nehéz.
A 8-as pálya viszont talán a leghosszabb pálya és minden olyan ellenfél szerepel benne, akik a játék során már feltûntek.
Ha jól tudsz angolul, akkor kérlek figyelj az utolsó pálya utáni beszélgetésre, mert szeretném pontosan tudni, hogy mirõl van szó!

Tyler Durden
Pozitívan kell elõre tekinteni különben soha nem megy le az adott pálya (: Az szinte természetes, hogy a vége nehéz lesz /nem is számítottam másra/, de az 5ös pályán a vége k*rva nehéz volt, de maga a többi része is embertelen. Ezt a nehézséget közel sem érzem a 6os pályán. Tényleg a végét ki, hogy csinálta meg az 5ösnek? Én speciel 2 gránáttal jutottam el a végére, kezdéskor berohantam középre egy jól elhelyezett gránát és lepihent a 2 pajzsos meg 1 sima muki. Ezután mint a villám szaladtam fel a felsõ emeletre és onnan büntettem tovább. Eleinte lent próbáltam meg boldogulni, de esélyem nem volt lent életben maradni. A végén mikor megjelent a géppuska fészek, akkor átmentem felül arra az oldalra és legránátoztam /1xûen hangzik, de nem volt az/. 7es és 8as pálya hosszú amúgy?

nagyon bizakodó vagy, szerintem direkt így csinálták meg a pályát, hogy a nehéz után jöjjön egy könnyû; kimaradt egy szó: látszólag 😊 a végén készülj, sokan lesznek és fentrõl is jön majd az áldás rendesen

de tényleg könnyebb, mint az 5
mindjárt végig fogod nyomni és kezdheted a Blacket, utána a két kicsi pályát

God of War
Hát igen az elején biztos nem😊
De a vége felé már igen

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Tyler Durden
Elkezdtem a 6osat. Hát nemtom, csak belenéztem /elsõ rpg-s ellenfélig vittem el/ de szerintem sétagalopp. Snipert fel lehet szedni elején egy konténerben, szal az elején tutti nem lesz nagy para..

God of War
A hatodik pája kicsit vészes ha easybe nyomod akkor kapásból van hagtompitód és avval kell szedegetni az emberkéket😊

Tyler Durden
Nahh finally 5ös pálya is done. Nem mondom a végén a géppuskafészek és társai igencsak megizzasztottak. A 6os pályába belenéztem, de mivel sokkal tágasabb helyek állnak rendelkezésre, ezért nekem speciel sokkal könnyebbnek tûnik. Az 5ös pálya az vmi rémálom. /haverom normalban tolta le, és sokkal jobban fel lehet szerelkezni a végsõ csata elõtt, 2 nagy healing stb../

God of War
az 5.pája a téma mert az ténleg kemény😊
Föleg a 7.

de még akkor is meg fogsz döbbenni, ha innen túljutsz a köv. checkpointig 😊 ott is kemény legények várnak rád

Tyler Durden
Nahh hát tegnap sem jutottam tovább :I A zuhanyzó utáni folyosón megszívatnak, igaz az m16ossal akartam megcsinálni azt a részt, de nekem az a fegyver vhogy nem fexik. Mikor lövök olyan nagy fény van, hogy szart se látok tõle, ergó célozni se tudok rendesen, szal ha ma megint eljutok odáig akkor gránát meg a normális puska kombóval fogom adni. Esetleg megtartom a páncélöklöt addig /3 töltény is van benne/ azt azzal megszórom a folyosót <#vigyor1>

Amúgy eddig messze ez a legkeményebb pálya, nem lehet szarral gurigázni..

a zuhanyzó rész után fel jobbra, onnan leölöd a bejövõket és ki a folyosóra elõre, ott többen lesznek, kézigránát legyen, meg jó csúzli, mert a végén és a szobákban is elõfordulnak a jó emberek, de ezzel még nem lesz vége, az utolsó teremben jönnek a pajzsosok... és azok csúnya munkát tudnak ám végezni veled 😊 ne ijedj meg, megcsinálható; én rohantam feléjük és aprítottam õket, rájuk kell támadni, sokan lesznek, amikor kipusztulnak, akkor kirobbantani a fészket és The End

ez tényleg kemény pálya, de megcsinálható

God of War
és magam is 9900-ért szereztem a Blacket csak 1500volt a postaköltség de amúgy megéri az árát.

szerintem ha FPS-t akarsz akkor ez a legjobb választás
ha kicsivel több történetet bele, akkor talán Killzone (meg ha multizni akarsz, amihez megfelelõ cuccok is kellenek; ami nekem nincs, mert slimem van és a sanyi nem biztosít hozzá netdiscet, hogy a fene vinné el)
de én a Killzonomat elcserélném egy Black-re 😊 szóval, érted gondolom

ja a Blacket már a neten meg tudod venni 9900-ért, csak nézz szét

God of War
na azé 20ezret nem ért😊
Én 11500-ért szereztem de a 15ezret is megéri.
Dévids megéri az árát ténleg nagyon jó kis game.VEDD MEG😊

a képek, videók alapján elég jó a grafikája!!!

az évszázad legjobb játéka! én 20ezret is adnék érte (de már megvan 😛)
Egy Kis Info

helo
szeretnék valami új játkra beruházni úgyhogy megkérdezlek benneteket hogy milyen játék a Balck éredmes megszerezni?

Tyler Durden
MOst kicsit pihentetem a gamét, az 5ös pálya felbaszott agyilag ((: A lényeg a köv, bejutottam az 5ös pályán a bunkerba /engem vmi elmeroggyant kezelõ központra emlékeztet/. Namost vmi hihetetlen sok ellenség jön és eddig 1 bizonyos pontnál nem jutottam tovább. A fürdöhelység utáni folyósóig 2x jutottam el de mind 2x kicsináltak, ha meg vmi benézek, akkor már elõbb kipurcanok, szal most 1 nap pihi, utána újult erõvel megyek neki és remélem sikerül (:

Itt a hosszú hétvége! Tessék játszani, mert felkérdezem! 😄

torrente
Talán épp az ötös a legnehezebb pálya. Az utolsó sem kutya, fõleg mert sok ellenség van - nem kevés pajzsos.

adjál nekik
aprítsd õket, mint az állat!

Tyler Durden
Nahh bejutottam <#violent>

Tyler Durden
Kiba jóvolt, nagyon bejött az egész. A 3as, mint említettem kicsit könnyû volt, de ez kellemesen megizzasztott (:
Most az 5ösön nyomom, raklap ellenség van, és nem tudom egyelõre, hogy miként kell bejutni :I

ja, egyébként hogy tetszett a 4es?

legnehezebb? nehéz ez így, szeriontem az utolsó szoba elég nehéz, ha nem érzel rá a lényegre, de ha igen, nem lesz nehéz pálya 😊

általában az RPGsek, shotgunosok, pajzsosok és a sniperesek a szemét ellenfelek, ha ezeket kellõen tudod likvidálni, akkor nincs gond

készülj az ötösre, a közepe és a vége érdekes lesz 😉

Tyler Durden
GZ! Én a mai nap folyamán megcsináltam a 4. pályát. Igencsak vicces volt, fõleg a vége fele. Nem haltam soxor, bár a gyárban a 3. checkpoint után azért sikerült párszor rátenyerelnem az esés gombra (; Az 5ös pályába csak belenéztem, igen heveny tûzharccal kezdõdik, kurva kevés a first aid, ellenben van 2 csóka velünk. /igaz hatékonyságuk hardon a 0 fele konvergál../ Most nekiülök és meglássuk mi lesz, szûk terek vannak és eszméletlen sok ellenség, szal nem lesz könnyû szülés..

Tényleg vki meg tudná mondani, hogy a 8 közül melyik a legnehezebb pálya?

God of War
ugyi vagy😊

Itt az eredményemrõl készült célfotó! 😄

torrente
Szövegkörnyezet.

egyébként meg pályaismeret a lényeg
a full idõt lehetett volna még keskenyebbre vinni, mert hardon egy párszor a checkpointhoz közel is meghaltam és ez az idõ a teljes idõben benne van ám, nem csak a mission teljesítési idõ, amit kiír a végén

God of War
2,5órát irt igaz torr😊

2:28 ??? két és fél perc? 😄 nem elirtad?
egyszerû: silverrel mentem, ja, és nem kell mindenki megölni! itt "csak" teljesítettem a primary és secondary objecteket és kész

torrente
Mondd már meg, hogy hogyan csinálod te meg ilyen gyorsan a pályákat? Át lehet futni az ellenfelek között? Én az utolsó pályát easyn 2:28 alatt csináltam meg.

God of War
Most lett kész a 6.
nem kezdtem bele a 7.be

közben nem bírtam magammal és kipörgettem (az utolsó pályák idõeredménye 12-22 perc volt; normálon az utolsó pálya 22 perc! 😄 )

eredményeim (majd megpróbálok valami screenshotot csinálni digigéppel)

Current Rank: Black Ops
Total Game Completion: 100%
Total Game Time: 17:30:29
Number Of Headshots: 371
Weapon Of Choice: M16 A2
Total Enemy Count: 6,876
Total Bullets Fired: 35,714

Ennyi! 😉 Jó játékot mindenkinek!

nem, csak annyi, hogy a blackban gyûjtögetni kell, ha egy valamit nem gyûjtesz be, vagy nem robbantasz fel, akkor mission failed

Tyler Durden
Hmm akkor ezzel a spec fegyverrel nem lehet nagy gond a spec ops mode (:

valahol mintha lenne, de csak tán az M16, gránátvetõ nélkül

Tyler Durden
Hát én nekem is ez a tervem, hogy kinyomom 100%-ra. Mondjuk ha hardon megvan, akkor a normal meg easy fokozat, nem hiszem, hogy sok meglepetést tartogatna. Fõleg mivel kórházban jáccodik (: /gyk: annyi elsõsegély cuccot dobnak, hogy mozdulni nem lehet tõle../
Ezt az M16 A2-t asszem én még nem láttam a játékban, vagy tévedek és az elsõ 3 pálya alatt már láthattam a fegyvert?