Black
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy szintet megcsinálsz, akkor megkapod a silver fegyvereket
ha a black ops részt megcsinálod, akkor minden pályán az M16 A2-vel kezdhetsz
most cisnáltam meg easyn az ötöset: 12:56 😊
már csak a 3 utolsó van hátra easyn és normálon és 100%
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
az elsõn egy jobboldali részen van, fel kell menni a lépcsõn (ekkor fognak megjelenni a társaid, onnan fentrõl le is tudsz majd ugrani hozzájuk), ott lesz a földön egy UZI, a másodikon a híd elõtt van szemben a híddal balra egy domb, ott lesz az RPG
Eddig elég jól bejártam a pályákat de nem találtam egyiken se armamentet, lehet velem van a gond <#nemtudom>#nemtudom>
Az elsõ pálya igencsak kicsi, ott nemtudod merre van a hidden weapon? /meg hogy milyen típusu fegyver az/
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
az eleje fõleg nem, után meg csak vigyázni kell a városhoz érve az RPG-sekre ha azokat kibírja az ember, akkor nyert az ügy
a 4-es ennek folytatása lesz, egy komplexebb feladatot kell megoldani, nagyon jó pálya, készülj! 😉
az armanentek a rejtett (hidden) fegyverek, pl. a második pályán egy RPG-t fogsz találni a egy baloldali dombon; egyébként minden pályán van hidden weapon
PS: 1 kérdésem is lenne, az armamentek merre találhatóak a pályán, egész pontosan mit kell keresnem, mert még 1et sem találtam /elsõ és második pályán is mindent összeszedtem, de ilyen armamentet nem láttam/
normálon a másodikat 17 perc alatt cisnáltam meg 😊
Sergeant, 50%, 12:57:18 az idõm
még a két legkisebb fokozat van hátra
a két utolsó pálya néha idegelt így, mert keresgetni kellett és nagyon bátor voltam, emiatt meg is haltam néha, ha azt nézem, hogy hardon 7 és fél óra volt, akkor ez végül is nem rossz, egy órával kevesebb idõbe tellt így
nembaj azé jofej volt havertól hogy kölcsönadta, végülis eccer megérte végignyomni
Az utolsó pályára belesûrítettek mindent! 180 ellenfelet lõttem le és ha jól tudom egy párat ki is hagytam (kb ötöt).
Valaki értette az utolsó beszélgetést? Mintha azt mondaná a faszi, hogy nem a fõgenyát öltem meg (a Lennoxot), hanem valaki mást. Talán egy amerikai fejest? És ezért bilincseltek meg, mert valamit piszkosul elbasztam.
én is alig várom, hogy ismét öljem az ellent
majd rá fogsz jönni, hogy a TV vonzza a kontrollert 😊
ha nagy lesz a csend (nálam ez akkor jön el, ha a szemközti közelebbi hídon belról és jobbról is headshotoztad a retkes rossz embereket), akkor rohanj ki, vedd fel a bejárathoz közeli gránátot és életet is, ha ikell, és irány balra... de itt egy shotgunos jön, készülj! gránátot neki
be az egyik kis szobába és onnan írtsd ki a megérkezõket (lesz 4 pajzsos, utána két sima)
amikor megjelennek ez RPGsek, akkor nyílik ki a lövész rész, onnan fognak rád vadászni... ekkor vedd elõ a magnumot és headshot, 3 szor õket, közben ügyelj az RPG-sre, mert folyamatosan rohan jobbra-balra
amikor kiszedted a fõgenyát, felrobban a lövészek fészke
utána már nem keletkezik több RPG-s, ami van, azt kell kilõnöd
ezek után sem leszel készen, mert lent legalább két shotgunos fog várni, de ki lehet õket cselezni, leguggolsz és a magnummal felaprítod õket, és nyogodtan távozhatsz, úgy fogsz kilépni, hogy full energián leszel, ha felveszed a cuccokat
jó gamma
egyébként nem kell parázni, egyszer sikerülni fog
sõt, amikor a hardot elkezdtem, a második pálya kifogott rajtam, és azt hittem sosem tudom megcsinálni; az easyvel az a bajom, hogy elkényeztet minket: tele van kajával, nem kell úgy vigyázni magunkra, és rosszul esik a hard változat, pedig az a legjobb szvsz; a black ops csak egy jutalom a játék végén, ott inkább a keresgélés lesz a lényeg
amikor itt kiírtottál mindent, és fellélegzel, akkor még lesz izgalom a nagy terem elõtt, szóval készülj
csak nyugisan
az obelisz elõtti résznél lesz egy RPG-s
azt lõdd ki
balra fel a lépcsõn (robbantsd ki vagy shotgunozd ki az ajtót), és fent lesz egy RPG neked is (vigyázz itt shotgunos is jön majd le), kilõssz mindenkit erre le kell menni, és akkor indul a mandula... jönnek majd a pajzsosok, ezekre gránát és tárt kapukkal léphetsz be az ajtón (belül két csúnyabácsi lesz, lelõni õket) és checkpoint
a második checkpointnál ne állj le verekedni, inkább csak csináld meg a missiont, haladj tovább, egy 2 perc alatt meg is lesz 😉 új checkpoint és jönnek az érdekességek 😊 ha ezeken túl, akkor az utolsó terem
jó játék...
blackban most nyomtam le az ötöset 30 perc alatt 😊
jelenlegi állásom: Sergeant, 40%, 7:32:55 (csak hardon mentem még vele)
most jöhet a többi fokozat
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
43 perc lett, és nem haltam meg 😊
most 34% 5 óra 45 az idõm
elég sok százalékot ad a hardos-ra, most járok a 28%nál
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
kétszer vagy háromszor haltam meg
az utolsó résznél rohanni kell feléjük, jól leölni õket, közben felvenni a kaját, majd kirobbantani a kijáratot, és kész
ami nehezebb, az a Black Ops, mert ott a robbantásos feladatokat is meg kell csinálni; nem lehetetlen! csak bátran fogj bele
a hidas pályán azt hiszem egy RPG van, valahol fent a hídon egy olyan részen, ahol nem tudsz majd tovább menni, mert ott beszakadt a híd
Újra elkezdtem hardon, most cisnáltam meg a 4es pályát, sajnos itt már egyszer meghaltam, az utolsó csekkpoint után picivel, 3 órán belül van az idõm; a 4-es volt a leghosszab 1 óra 13 perc
egyébként a Black Opshoz minden kell, a robbantósok is! az utolsó pályán 44 secondary objektumot kell megszerezni!
black ops leírással, fegyverek ismretetõjével stb.
mindegy, egyedül én nem fogom, az tutti 😊
de néha behülyülök...
akkor nem csinálok 😊
de így csináltam már DMC3 siteot, meg GT4-et, a GT4et nézegetik, meg verseny is van
Szerintem senkit nem érdekelné csak minket meg torrentét de szerintem senki mást.
és mivel slim gépem van, amihez a sanyi nem adott network lemezt, így a hálót ki sem tudom használni, pedig sokan nyomják hálóban a Killt
nem is a multit hiányolom a balckbõl, hanem a "random" pályákat
ui.: csinálni kellene egy Black Fun Site-ot, de nemtom mennyi érdeklõdés lenne rá
egy Killzone-t adna egy ismerõsöm egy Blackért
nekem a Killzone is bejött, jó kis FPS volt
Jah valamejik gyik arcú avval fenyeget hogy ha még1x sértegetem a haverját akkor elintézi hogy csak nézzem az sg fórumot.
Na most én akkor irtam aba a topicba elöször és szép higattan csak véletlen nagy betûvel azt valamajik kaki arcú beszolt na most ezt én hagyam azt erre mindenki ellenem.
na szépen vagyunk.