Black

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem jár, csak a következõ pálya
ha egy szintet megcsinálsz, akkor megkapod a silver fegyvereket
ha a black ops részt megcsinálod, akkor minden pályán az M16 A2-vel kezdhetsz

most cisnáltam meg easyn az ötöset: 12:56 😊
már csak a 3 utolsó van hátra easyn és normálon és 100%

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Tyler Durden
Amúgy ha egy pályán minden feladatot megcsinálsz, arra jár vmi reward?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

ez tényleg nagyon jó pálya, nem csak mondtam, sok feladatból áll, megfelelõ csinálnivaló és ölés, jó és kész

az elsõn egy jobboldali részen van, fel kell menni a lépcsõn (ekkor fognak megjelenni a társaid, onnan fentrõl le is tudsz majd ugrani hozzájuk), ott lesz a földön egy UZI, a másodikon a híd elõtt van szemben a híddal balra egy domb, ott lesz az RPG

Tyler Durden
Most, hogy mondtad jó pálya lesz, már mennék is haza melóból, asszem ma este ha idõm engedi, akkor megint függeni fogok ((;
Eddig elég jól bejártam a pályákat de nem találtam egyiken se armamentet, lehet velem van a gond <#nemtudom>
Az elsõ pálya igencsak kicsi, ott nemtudod merre van a hidden weapon? /meg hogy milyen típusu fegyver az/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

a 3as tényleg nem olyan nehéz
az eleje fõleg nem, után meg csak vigyázni kell a városhoz érve az RPG-sekre ha azokat kibírja az ember, akkor nyert az ügy

a 4-es ennek folytatása lesz, egy komplexebb feladatot kell megoldani, nagyon jó pálya, készülj! 😉

az armanentek a rejtett (hidden) fegyverek, pl. a második pályán egy RPG-t fogsz találni a egy baloldali dombon; egyébként minden pályán van hidden weapon

Tyler Durden
Nahh tegnap este megint odaültem a ps2 elé, természetesen a Black korongja forgott a kicsikében. Nekiálltam a 3. pályának, ami egy részrõl nagyon tetszett,másrészrõl meg szerintem kicsit könnyûre sikeredett. Összehasonlítási alapom csak az 1-es és 2-es pálya /1est nem veszem bele, mert az sétagalopp/, de engem a 2es sokkal jobban megizzasztott. Itt a 3as pályán amolyan "light cheat"-ként, kapunk magunk mellé egy csajszit, aki igencsak nagy segítség. Én az esetek nagy többségében õt figyeltem, ugyanis bámulatosan gyorsan behatárolja, hogy az ellenfél merrõl tüzel ránk /ofcoz nem akkor, mikor a szélrózsa minden irányából lõnek ránk/. Namost ezzel a módszerrel nem volt vmi nehéz abszolválna pályát. Az elsõ checkpoint is meglepõen rövid idõn belül elérhetõ. Ami nekem minimális gondok okozott az a pálya végén lévõ temérdek rpg-vel felszerelt ellenség volt. Ennek ellenére halál nélkül végig tudtam vinni a pályát. Amit szintén nem értek, hogy ezen a pályán jóval több first aidet dobáltak el az emberek, mint az elõzõn /természetesen ugyanúgy hard fokozaton/. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a 4. pálya.

PS: 1 kérdésem is lenne, az armamentek merre találhatóak a pályán, egész pontosan mit kell keresnem, mert még 1et sem találtam /elsõ és második pályán is mindent összeszedtem, de ilyen armamentet nem láttam/

PC-n játszani? 😄

torrente
Találtam magamnak egy új játékot: Condemned - Criminal Origins. Pc-n játszom, mert nincs xbox360-am, de a játékélmény itt sem marad el. Nagyon félelmetes és ütõs játék! Ajánlom mindenkinek!

így van, csak akkor lesz Black Ops ha a hardot megcsináltad, de ehhez nem kell az easy és normál, csak a hard

normálon a másodikat 17 perc alatt cisnáltam meg 😊

Kérdés: Elõször végigvittem easy-n, utána meg az elsõ pályát normalon és hardon! De a black ops szintet nem adja be! Csak akkor adja be a black ops-ot ha az egész játékot végigvittwem hardon? Mert az elsõ pályánál az összes kivan pipálva de akkorsem nyitja meg az ops nehézséget!
na végigvittem Black Opsban is
Sergeant, 50%, 12:57:18 az idõm

még a két legkisebb fokozat van hátra
a két utolsó pálya néha idegelt így, mert keresgetni kellett és nagyon bátor voltam, emiatt meg is haltam néha, ha azt nézem, hogy hardon 7 és fél óra volt, akkor ez végül is nem rossz, egy órával kevesebb idõbe tellt így

Azért csak megmutatták még hogy van erõ a feketedobozban! Ha lenne hír egy következõ részrõl azt nem venném zokon😄
énis egy csomoszor kinyomtam volna, vagy mentettem vlna, volt ugy reggel benyomtam, eljutottam a pálya 3/4-ig és kikellet nyomni suli miatt.... szar hogy csak pályánként lehet menteni, amugy nekem inkább csak az elsõ 3 pálya teccet..
nembaj azé jofej volt havertól hogy kölcsönadta, végülis eccer megérte végignyomni
torrente
2 óra 28 perc volt az utolsó pálya (Easyn).
Az utolsó pályára belesûrítettek mindent! 180 ellenfelet lõttem le és ha jól tudom egy párat ki is hagytam (kb ötöt).

torrente
Végignyomtam!
Valaki értette az utolsó beszélgetést? Mintha azt mondaná a faszi, hogy nem a fõgenyát öltem meg (a Lennoxot), hanem valaki mást. Talán egy amerikai fejest? És ezért bilincseltek meg, mert valamit piszkosul elbasztam.

Szerintetek lessz folytatás? (persze sima Xboxra)
Tyler Durden
1 gond van vele, ugye menteni csak a pálya végén lehet, addig csak csekk point van. Tegnap éjfél után már azon gondolkoztam, mikor a 2es pálya végén meghaltam, hogy lefexek aludni a gépet meg bekapcsolva hagyom, mert megõrülök ha elõrõl kell kezdenem (: Szerencsére sikerült befejezni..

a játék ilyen, és még ilyenebb
én is alig várom, hogy ismét öljem az ellent

majd rá fogsz jönni, hogy a TV vonzza a kontrollert 😊

Tyler Durden
Én most kezdtem el a játékot egybõl hard fokozaton. Mit ne mondjak nagyon kellemes élményt nyújt. Az elsõ pálya sétagalopp volt /bár szerintem újra fogom csinálni, mert nem szedtem össze mindent/, ellenben a második már komolyan megizzasztott. Fél óra játék után elértem a határon lévõ bázishoz, majd sikerült elhaláloznom, persze chechkpoint sehol. Ok kezdem elõrõl, megint eljutok bázishoz kicsit beljebb érek, megint die. 3x-ra sikerült már átjutnom a csekkpontig. Innentõl vhogy ráérezhettem a dologra, mert csak a pálya legvégén haltam meg /a farmon az 5 épületbõl 4et kipucoltam, majd az uccsóban meghaltam, sejthetitek, hogy nem voltam ideges <#nevetes1>/. Most alig várom, hogy hazaérjek és nekiessek a 3. pályának. Nem vagyok egy fps fan, de ez a játék teljesen odaszögez a ps elé. Az én értékelésem szerinte 10/10 a gém..

ez a legegyszerûbb: a pajzsosoknál van 😊 megölöd és elveszed

torrente
Mélyhûtõben már kerested?

egyetértek! ballor és az én segítségemet vegyítve biztosan meg tudod majd oldani! Viszont azt nem tudom hogy hol van a Magnum!?
Pixi történetéhez: jó taktika az alagút bejáratánál való lövöldözés, elég sokan lesznek, de ne törõdj velük, írtd ki õket (fokozottan nézd meg hol vannak robbanó tereptárgyak, nagyon fognak segíteni - hardon meg ezeket is le kell majd küzdeni, szóval pléjjjjj)

ha nagy lesz a csend (nálam ez akkor jön el, ha a szemközti közelebbi hídon belról és jobbról is headshotoztad a retkes rossz embereket), akkor rohanj ki, vedd fel a bejárathoz közeli gránátot és életet is, ha ikell, és irány balra... de itt egy shotgunos jön, készülj! gránátot neki
be az egyik kis szobába és onnan írtsd ki a megérkezõket (lesz 4 pajzsos, utána két sima)

amikor megjelennek ez RPGsek, akkor nyílik ki a lövész rész, onnan fognak rád vadászni... ekkor vedd elõ a magnumot és headshot, 3 szor õket, közben ügyelj az RPG-sre, mert folyamatosan rohan jobbra-balra

amikor kiszedted a fõgenyát, felrobban a lövészek fészke
utána már nem keletkezik több RPG-s, ami van, azt kell kilõnöd

ezek után sem leszel készen, mert lent legalább két shotgunos fog várni, de ki lehet õket cselezni, leguggolsz és a magnummal felaprítod õket, és nyogodtan távozhatsz, úgy fogsz kilépni, hogy full energián leszel, ha felveszed a cuccokat

jó gamma

egyébként nem kell parázni, egyszer sikerülni fog
sõt, amikor a hardot elkezdtem, a második pálya kifogott rajtam, és azt hittem sosem tudom megcsinálni; az easyvel az a bajom, hogy elkényeztet minket: tele van kajával, nem kell úgy vigyázni magunkra, és rosszul esik a hard változat, pedig az a legjobb szvsz; a black ops csak egy jutalom a játék végén, ott inkább a keresgélés lesz a lényeg

huh, két terem van ott, egy nagyon nagy, aminél a baloldalon is be tudsz jutni, ott tényleg sokan vannak, easyn talán lehet rohanni, de a késõbbi fokozatoknál a kilövést ajánlom neked... lesznek pajzsos partizánok is, azok szemetek, meg a shotgunos is 😊

amikor itt kiírtottál mindent, és fellélegzel, akkor még lesz izgalom a nagy terem elõtt, szóval készülj

Elmesélem neked az én ki történetem et az uccsó pályáról: Amikor odaérsz az alagút kijáratához onnan kilehet szedni pár emberkét, utána ROHANJ fel a bal vagy a jobb oldali lépcsõn és fuss be a helységbe (bal vagy jobb oldal) na onnan szépen lelehet szedni a távolban lévõ bácsikat, majd azokat akik feljönnek hozzád a lépcsõn! Ha ezzel kész vagy (kb 10 perc9 akkor jöhetnek az RPG-s katonák! Közben rohangálj a bal és jobb oldali terem között! Az egyik kis szoba sarkából lehajolva (nem árt a fegyvered tüzelési módját SEMI üzemmódba rakni!) És onnan kilõni a bunkerból rád tüzelõket! ( Egy ideig mindig új lép a helyükre de ne akkódj elfogynak! Nekem 3 embert kellett leszedni a 2 bunkerból) Aztán robbanás és már csak két shotgunost kell leszedni! A lényeg a türelem és a taktikázás! 2 napja vittem végig easy-n! Mennifog!
torrente
Kösz, ezeken már túl voltam pár napja! Ott lent annál a hatalmas teremnél, ahol rohadt sok ellenfél van, ott ki lehet jobbra rohanni, úgy, hogy nem jönnek utánam? (Buta a mesterséges intelligencia?)

ne idegeld magad, mert nem fog menni!
csak nyugisan

az obelisz elõtti résznél lesz egy RPG-s
azt lõdd ki

balra fel a lépcsõn (robbantsd ki vagy shotgunozd ki az ajtót), és fent lesz egy RPG neked is (vigyázz itt shotgunos is jön majd le), kilõssz mindenkit erre le kell menni, és akkor indul a mandula... jönnek majd a pajzsosok, ezekre gránát és tárt kapukkal léphetsz be az ajtón (belül két csúnyabácsi lesz, lelõni õket) és checkpoint

a második checkpointnál ne állj le verekedni, inkább csak csináld meg a missiont, haladj tovább, egy 2 perc alatt meg is lesz 😉 új checkpoint és jönnek az érdekességek 😊 ha ezeken túl, akkor az utolsó terem

jó játék...
blackban most nyomtam le az ötöset 30 perc alatt 😊

torrente
Az utolsó pálya kiborít! Pár napja egybõl eljutottam addig a pontig, ahol már csöpög a víz és fa rámpán kell haladni. Ma már be sem jutok az obeliszk mögötti bunkerbe... Easyn.<#szomoru1><#gonosz3>

most vittem végig hardon (én nagyon javaslom a Magnumot az utolsó pályára, nagyon üt); az utolsó pálya 1 óra 13 perc volt

jelenlegi állásom: Sergeant, 40%, 7:32:55 (csak hardon mentem még vele)

most jöhet a többi fokozat

God of War
Na,az jó nem fox csalodni😊

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

na, holnap már én is játszom a gémmel <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nem bírtam és kis pihenõ után megcsináltam a hidast
43 perc lett, és nem haltam meg 😊

most 34% 5 óra 45 az idõm

a hatos 45 perc
elég sok százalékot ad a hardos-ra, most járok a 28%nál

God of War
Jó neked én még nem kaptam vissza ugyhogy nem tudtam vele játszani.

megcsináltam az ötöst, 39 perc volt
kétszer vagy háromszor haltam meg
az utolsó résznél rohanni kell feléjük, jól leölni õket, közben felvenni a kaját, majd kirobbantani a kijáratot, és kész

ha a fokozatokat meg akarod csinálni, akkor egyre jobban fogod ismerni a pályát, és egyre több cuccot kell megtalálni
ami nehezebb, az a Black Ops, mert ott a robbantásos feladatokat is meg kell csinálni; nem lehetetlen! csak bátran fogj bele

a hidas pályán azt hiszem egy RPG van, valahol fent a hídon egy olyan részen, ahol nem tudsz majd tovább menni, mert ott beszakadt a híd

Újra elkezdtem hardon, most cisnáltam meg a 4es pályát, sajnos itt már egyszer meghaltam, az utolsó csekkpoint után picivel, 3 órán belül van az idõm; a 4-es volt a leghosszab 1 óra 13 perc

Most tartok easy-n a hidas pályánál! Én elszeretném majd kezdeni a többi fokozaton is csak félek attól hogy nem fogom megtalálni a dolgokat és ezmiatt nem akarok idegeskedni! Mennyire nehéz megtalálni õket?
kérdezz konkrétabban, hanyadik pályán kell?

egyébként a Black Opshoz minden kell, a robbantósok is! az utolsó pályán 44 secondary objektumot kell megszerezni!

magyar oldalról nem tudok, ezért kéne cisnálni 😊
black ops leírással, fegyverek ismretetõjével stb.
mindegy, egyedül én nem fogom, az tutti 😊

de néha behülyülök...

nem, de lényegtelen a dolog szempontjából

Hali, tud valaki egy olyan (lehetõleg Magyar)oldalt ahol van valami leírás a relytett fegyverek hollétét illetõen?
God of War
de valamire nem válaszoltál vagy titok?

OFF:
akkor nem csinálok 😊
de így csináltam már DMC3 siteot, meg GT4-et, a GT4et nézegetik, meg verseny is van

God of War
egyébként hány éves vagy?
Szerintem senkit nem érdekelné csak minket meg torrentét de szerintem senki mást.

God of War
nah

szerintem a black ütõsebb
és mivel slim gépem van, amihez a sanyi nem adott network lemezt, így a hálót ki sem tudom használni, pedig sokan nyomják hálóban a Killt

nem is a multit hiányolom a balckbõl, hanem a "random" pályákat

ui.: csinálni kellene egy Black Fun Site-ot, de nemtom mennyi érdeklõdés lenne rá

God of War
ne cseréld el!!!

nem, miért tenném?
egy Killzone-t adna egy ismerõsöm egy Blackért

nekem a Killzone is bejött, jó kis FPS volt

God of War
Jovan csak poénkodtam de nem sértöc meg ugye? off:
Jah valamejik gyik arcú avval fenyeget hogy ha még1x sértegetem a haverját akkor elintézi hogy csak nézzem az sg fórumot.
Na most én akkor irtam aba a topicba elöször és szép higattan csak véletlen nagy betûvel azt valamajik kaki arcú beszolt na most ezt én hagyam azt erre mindenki ellenem.
na szépen vagyunk.

haha