Shadow of the Colossus

Oldal 1 / 21Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, tehát senkinek...
Bil Ur Sag
Ez minden idõk egyik legjobb játéka. Az az élmény amit ad, szinte felülmúlhatatlan. A hangulata, a világa, a kolosszusok, a zenéje, és úgy nagyjából az egész produktum annyira össze van rakva, hogy szavak azt nem érzékeltethetik. Napjaink egyre több casual-mainstream játékot felvonultató játékfelhozatalában a SOC egy igazi gyöngyszem. Ha valaki végigjátszotta a játékot, egy életre nem felejti azt el. A vége pedig visz mindent. Tûkön ülve várom a The Last Guardian címû játékot.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Hahó! Valakinek sikerült letöltenie a két dinamikus témát ami a ico&sotc collection-hoz jár? Beírom a kódot és azt állítja invalid.
Seth
Fél év alatt talán már rájött :)

PSN ID.: Beegabor

Kojiro
ha végigvitted, oda kell menned a szobrokhoz a csarnokban.

Kojiro ergo sum.

Hogy lehet elinditani a time attack modot?????

Seth
Elugrás után tartsd nyomva a kapszkodás gombot

Kongy
Magam sem értem miért akadok fenn egy ilyen pofon egyszerû ugráson. De elõször csak neki kell futni és csak aztán kell kapaszkodni? Mert szerintem rosszkor nyomok vmit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
Soha nem volt itt gondom. Sarokról sarokra ugorj,meg persze kapaszkodás gombját nyomd

Kongy
Tudom, nagyon béna vagyok, de nem tom h a tökömbe lehet átugrani a szemközti platformra 3. kolosszus elõtt. Videóban láttam h nekifutásból, de én mindig valamiért pár centivel elõtte leesek a vízbe, és 10 perc mire visszajutok oda ahol voltam. Vmi módszer/ugrási szög/gombkombináció van erre??

KÉP:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Örülök hogy az ICO és a SHADOW OF THE COLOSSUS megjelenik PS3-ra javított HD grafikával.
ez nagy ötlet volt, mint a GOW-nál.

http://ipon.hu/hir/last_guardian_ico_es_shadow_of_the_colossus/14026

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tinman
Még jó... játéktörténelmi mérföldkõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n000rbi
www.jatekaim.hu -n szokott lenni, de elég zsebbenyúlósan adják a nepperek :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
lehet ezt még vhol kapni Mo-on?

SOTC húúú mekora game, ico-t még nem tudtam beszerezni és iszonyt drága külföldrõl ,szóval akinek van eladó pm me !, SOTC-ban bírtam az extra itemeket fõleg az ernyõt az nagy poén, vagy a robbanó nyíl :D
Amúgy itt is lehet (és kell is) savazni:
more remastered ps2 titles
Team ICO Collection
De ha van feles energiátok további kattintgatásra, akkor lökjetek vote-ot a cross game chatre és a PS2 szoftveres emulálására is itt!
Én meg spec bírnám élvezni 720p-ben a vágtázást Agro paripán. Meg az ICO-n is segítene egy kis felbontás javítás. A köd maradhat (maradjon is), de az 50Hz-en is kísértetiesen NTSC-re emlékeztetõ interlaced csíkokból kigyógyíthatnák szegényt.
ALIENwoods
én spec nem akarok remastered verisont az alap játékból.
Sokat adott a feelinghez az is hogy milyen találékonyak voltak a technikai megoldások ezen a platformon.
Amit eltudnék képzelni, az a folytatása a SOTC-nak egy a Last Guardian alatt kipolisholt PS3-s enginnel. Abban akkor már tényleg lehessen multis colossus gyepálás meg ilyenek.

Mondjuk nem tagadom egy PC-s alap SOTC változatot szívesen látnék :P
(hiába fut jól emun, azé még se az igazi :P)

Bár a Heavy Rain magyar feliratát nem sikerült megpetícionálni, de ha még van kedved lázadni, akkor tudatosítsuk a Sonyval, mekkora ziccerre van sanszuk a Team Ico 2 remekmûvének HD-sítésével. Itt lehet szimpatizálni a a terv kiötlõivel: link
Ha már kisimered õket 2.ra viszed végig akkor nagyon hamar kilehet tolni...Nekem is az elsõ 7 kolosszus alig 2 óra alatt megvolt..

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

ALIENwoods
Nekem anno 2 teljes napot igényelt hogy végig játsszam.

Na én tegnap megint nekiugrottam most jön a 4. colossus nagyon dúrva,
és még a mai szemmel is nekem egésszen tetszik a garfikája :D
Elején még nagyon könnyû rájönni a gyenge pontokra...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Én a kézikönyvvel kezdtem, de amikor odaértem az elsõ kolosszushoz, akkor tele lett a gatyám. Segítség nélkül vittem végig, és volt, hogy 2 órán keresztül szenvedtem egy csöppséggel, de mindegyiknél tanultam valami újat.
ALIENwoods
Szerintem menni fog neki, mire oda jut addigra bejáratja az embert az az ~5-6 kolosszus aki elõtte van :]

Kojiro
bocs, hogy ezt mondom, kedves barátom, de ha ilyen alapvetõ problémáid vannak, akkor egy ponton végleg el fogsz akadni a játékban, ugyanis brutálnehéz.
persze a türelem tornaterem.

Spoiler, de lesz egy olyan kolosszus, ahol a ló hátáról kell vágtatva eltalálj egy repülõ kolosszust ha jól emléxem 3 helyen. Na ehhez a mûvelethez 3 kéz kell kb, nekem annyi van, de így is kihívás.

Szóval nem akarlak elkeseríteni, de a játék lehet, hogy nem neked való.

Kojiro ergo sum.

Seth
R1 gombbal kapaszkodik meg. Nekiugrassz a falnak,aztán nyomva tartod az R1-et

még 1 kérdés aztán a többire megpróbálok segítség nélkül rájönni :D
most fel kellene másnom ilyen zöld falrészen de hiába csinálom azt amit ír nem megy
hogy kell?
okés na meek is megnézem
kössz
Seth
Ha feltartod kardot,akkor addíg forogj,amíg nem fókuszál egyenesen egy irányba. Arra van a követekezõ legyõzendõ kolosszus. Sötét árnyékos helyen nem mûködik.

üdv
kezdõ vagyok most szereztem meg a játékot és eltudná valaki mondani hogy kell elindulni ? pl mire jó a kard villogtatás? meg hasonlók?
Eladó ICO és Shadow of the Colossus! Mind a két játék PAL. Ico mûanyag, SotC papírtokos. Hiánytalanok, az ICO bár karcos, de hibátlanul mûködik. Ajánlatokat PM-be várok. További PS2 játékaim az olcsó konzol topicban.
PanzerWolf
Köszi!

Seth
Rossz helyen kérdezel.Keresd meg a pc topikban a Mûködõ PS2 emu topikot

PanzerWolf
Leírnátok légyszi pc-n hogyan tudom elindítani a játékot(kicsit szájbarágósan kellene)?
http://pcsx2.net/ ebbõl sajna semmit se értek.Angoltudásom nem valami jó.
Elõre is köszi!

536134
te valahol olvastam hogy elvileg van másik vége is a játéknak...
Ugye az hogy az utolsó kolosszus elött felmész a titkos kertbe megeszel annyi gyümölcsöt hogy ilyen nagyon pici minimumra lemennyen az életed és akkor mikor át fejlõdsz a végén colossussá akkor megtudja magát ölni.
Vagy azelött hogy átváltozna már nem emlékszem, a lényeg hogy öngyi lesz...
Na most én ezen elgondolkodtam hogy oké megeshet hogy van még egy vége a játéknak (amit én 90%-ba kétlek :D), de még ha van is egy ilyen befejezõdés...Akkor azzal a csipetnyi hp-val hogy lófikulászba gyõzöd le az uccsó kolosszust? :DDD
Hát nem? Csupán a maximum élet negyedét leviszi egy olyan lövés a karjából, na most egy olyannal már halott is vagy...szóóóval érdekes :D!
De lehet hogy majd megpróbálom...
A legjobb végzõdés ami LÉTEZIK!!!: felsétálsz a hídhoz, fõhõsünk szippant még eggyet a friss levegõbõl...majd leugrik, meghal, agro teknõsöket kezd el zabálni, a csajszi meg szottyad még egy ideig :DDD

ALIENwoods
nos engem nagyon erdekelne hogy lehet pc-n elinditani a jatekot.Eletem legkiralyabb jateka volt,es mivel mar nincs meg a ps-em csak pc-n tolhatnam.halas lennek ha segitenel az elinditasban
536134
Ömm nem akarok warez témát indítani de azt azért megsugom hogy PC-n is kipróbáltam már a sotc-ot...
Vicces rajta a speed hack :DDD

(akit érdekel rámirhat de annyira azért nem ördöngõs megszerezni és elindítani pc-n...)

536134
Ja igen sry, nem tom miért de az sg-n folyton hibásan írok mikor másutt nemigen. Persze ott is van 1-2 hiba de az legfeljebb helyesírási...
Szóval ez a "kijött" kicsit erõs volt még nekem is még egyszer bocs!
(ömm, én állatira várom ám de csak azt akarom látni hogy mi a sztori meg minden mert azért egy PS3-t nem veszek neki xd, és itt se a gondolattal van baj hanem inkább a pénzhiányjal ^^)

néha elõveszem, hard mode time attack-ban még nincs meg az összes :)

Seth
Majd csak jövõre jön. Ico - SotC kotyvalék, remegve várja szerintem mindenki akinek az elõzõ 2 rész tetszett

536134
Játszik még vki eggyáltalán ezzel a játékkal?
Nekem már rég az üveges szekrénybe beraktam.
Fõleg azért is mivel ugye én ugy kaptam a játékot hogy ilyen díszdobozos, papír és az már kezd szét jönni.
Nagyon szeret(t)em ezt a játékot marhajó stílusa van a zenék oda vágtak nekem nagyon bejött.
Akit érdekel, a készítõktõl kijött egy újabb játék: The Last Guardian
Nem tom kinek ismerõs a vidiben látott helyek,arányok (igen, most a kicsi-nagyra gondoltam),stb... de szerintem észreveszitek
(Oké nem hiszem hogy ugyanazok lennének a helyek de a 2 játék pályájának a felépítése marhára hasonlít, itt is látható hogy eggy és ugyanaz a készítõ ^^, de a legvégsõ helyszín a vidiben nekem a SotC titkos kertjének az emlékét idézte ^^)

Az elõbbi már tárgytalan...
Broafka
ez tényleg poén, nem hiszem hogy ki fogom próbálni, már annyira nem vonz a PS :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az ICO-t nem adná el valaki? Karácsonyi ajándéknak kellene.. szóval sürgõs lenne...

Vagy honnan szerezhetem meg. Nagyon fontos lenne!
Szia! Köszi. Sokkal egyszerûbb taktika. Én meg a másik videó szerint csináltam ami sokkal nehezebb.
http://www.youtube.com/watch?v=RQXXrgjpSFk&feature=related

Ezt hogy lehet megcsinálni? Jól néz ki...
Broafka
jaj még annyit, hogy azért lehet ennél átlósabban is csinálni, a gyerek a videón egy kicsit laposan csinálja szerintem

Broafka
átlós mászás
én ezzel csináltam meg

Broafka
szerintem ez nem jó videó, azért sem, mert sokal kevesebb erõvel is meg lehet mászni, a trükk:

átlósan kell ugrani, lassú, és türelem is kell hozzá, de már csak azért is érdemes megmászni.

Oldal 1 / 21Következő →