Shadow of the Colossus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN ID.: Beegabor
KÉP:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ez nagy ötlet volt, mint a GOW-nál.
http://ipon.hu/hir/last_guardian_ico_es_shadow_of_the_colossus/14026
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
more remastered ps2 titles
Team ICO Collection
De ha van feles energiátok további kattintgatásra, akkor lökjetek vote-ot a cross game chatre és a PS2 szoftveres emulálására is itt!
Sokat adott a feelinghez az is hogy milyen találékonyak voltak a technikai megoldások ezen a platformon.
Amit eltudnék képzelni, az a folytatása a SOTC-nak egy a Last Guardian alatt kipolisholt PS3-s enginnel. Abban akkor már tényleg lehessen multis colossus gyepálás meg ilyenek.
Mondjuk nem tagadom egy PC-s alap SOTC változatot szívesen látnék :P
(hiába fut jól emun, azé még se az igazi :P)
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
és még a mai szemmel is nekem egésszen tetszik a garfikája :D
Elején még nagyon könnyû rájönni a gyenge pontokra...
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
persze a türelem tornaterem.
Spoiler, de lesz egy olyan kolosszus, ahol a ló hátáról kell vágtatva eltalálj egy repülõ kolosszust ha jól emléxem 3 helyen. Na ehhez a mûvelethez 3 kéz kell kb, nekem annyi van, de így is kihívás.
Szóval nem akarlak elkeseríteni, de a játék lehet, hogy nem neked való.
Kojiro ergo sum.
most fel kellene másnom ilyen zöld falrészen de hiába csinálom azt amit ír nem megy
hogy kell?
kössz
kezdõ vagyok most szereztem meg a játékot és eltudná valaki mondani hogy kell elindulni ? pl mire jó a kard villogtatás? meg hasonlók?
http://pcsx2.net/ ebbõl sajna semmit se értek.Angoltudásom nem valami jó.
Elõre is köszi!
Ugye az hogy az utolsó kolosszus elött felmész a titkos kertbe megeszel annyi gyümölcsöt hogy ilyen nagyon pici minimumra lemennyen az életed és akkor mikor át fejlõdsz a végén colossussá akkor megtudja magát ölni.
Vagy azelött hogy átváltozna már nem emlékszem, a lényeg hogy öngyi lesz...
Na most én ezen elgondolkodtam hogy oké megeshet hogy van még egy vége a játéknak (amit én 90%-ba kétlek :D), de még ha van is egy ilyen befejezõdés...Akkor azzal a csipetnyi hp-val hogy lófikulászba gyõzöd le az uccsó kolosszust? :DDD
Hát nem? Csupán a maximum élet negyedét leviszi egy olyan lövés a karjából, na most egy olyannal már halott is vagy...szóóóval érdekes :D!
De lehet hogy majd megpróbálom...
Vicces rajta a speed hack :DDD
(akit érdekel rámirhat de annyira azért nem ördöngõs megszerezni és elindítani pc-n...)
Szóval ez a "kijött" kicsit erõs volt még nekem is még egyszer bocs!
(ömm, én állatira várom ám de csak azt akarom látni hogy mi a sztori meg minden mert azért egy PS3-t nem veszek neki xd, és itt se a gondolattal van baj hanem inkább a pénzhiányjal ^^)
Nekem már rég az üveges szekrénybe beraktam.
Fõleg azért is mivel ugye én ugy kaptam a játékot hogy ilyen díszdobozos, papír és az már kezd szét jönni.
Nagyon szeret(t)em ezt a játékot marhajó stílusa van a zenék oda vágtak nekem nagyon bejött.
Akit érdekel, a készítõktõl kijött egy újabb játék: The Last Guardian
Nem tom kinek ismerõs a vidiben látott helyek,arányok (igen, most a kicsi-nagyra gondoltam),stb... de szerintem észreveszitek
(Oké nem hiszem hogy ugyanazok lennének a helyek de a 2 játék pályájának a felépítése marhára hasonlít, itt is látható hogy eggy és ugyanaz a készítõ ^^, de a legvégsõ helyszín a vidiben nekem a SotC titkos kertjének az emlékét idézte ^^)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Vagy honnan szerezhetem meg. Nagyon fontos lenne!
Ezt hogy lehet megcsinálni? Jól néz ki...
én ezzel csináltam meg
átlósan kell ugrani, lassú, és türelem is kell hozzá, de már csak azért is érdemes megmászni.