OKJ -s tanfolyamok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
én is OKJ re járok.
Közgazdasági informaituks a szak!
ezt végülis könnyen meglehet csinálni de egykét tárgyra azér oda kell figyelni mint pl: számvitel!
ha nincs ECDL vizsgád akkor 2 év után megkapod automatikusan.
!Forza Ferrari!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egyébként pl. mondta, hogy õ sem kérdezné vissza azt, amit õ nem tud.
Egyébként az MCSA vagy az MCSE vizsgákon már én is gondolkodtam, de a felkészitõ tanfolyamok ára ezekre a vizsgákra kurva drága...
Linux ismeretek keményen (fõleg a rendszergazdai rész), Photoshop, Flash, Actionscript,Html, Php, Mysql, jövõre lesz asszem Java is. Van még Novell, aztán lesz Windows Server 2003 is. Ja, programozás is van : c++
Sõt, jövõre még további dolgok lesznek, pontosan nemtom mik még.
Sajna néhány reklám - annak ellenére, hogy kiváló reklámszakemberek vannak - valóban gyengére sikerül, sok elemzést kell írni reklámokról, véleményezni kell, pro-kontra, általában ezek hibái mögött a rosszul összehangolt piackutatás van, azaz vagy túl burkoltan akarnak megfogni valakit, vagy már pengeélen táncolnak az "elültetõs" reklámokkal, nézd csak meg a Csodafone kérészes reklámját . Van értelme ? Na, de nem ide tartozik . 😊
Szép szakma, fõleg ha kifogsz egy nagyon jó szakmabeli tanárt, nekem szerencsém van, egy 3 diplomás, médiát, üzleti életet megjárt fiatalos, rendkívül mûvelt hölgy a tanárom, nagyon jó vele dolgozni .
Még van olyan, hogy statisztika, jog, ezek kicsit szárazak, de egy jó tanár javít rajta, illetve van esztétika és mûvészettörténet tantárgy, hát ez nagyon tanárfüggõ, a tanár egy mûvészettörténész, kicsit komolyabban veszi szerintem, mint kéne, szal kell egy kis affinitás a mûvészetek iránt, érdemes utánanézni 1-2 neves piktornak, költõnek, szobrásznak, de valahol ennek is megvan a maga szépsége . 😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
El lehet vele, aránylag könnyen, hisz reklámok mindenhol vannak . Legjobb egy reklámirodához, ügynökséghez elhelyezkedni vele mint reklámmenedzser-asszisztens, de azok (nekem sajna) fõleg Pesten vannak, viszont jól fizet .
De lehet még vele menni médiába piackutatónak, reklámszerkesztõnek, ill . az újságok is tárt karokkal várják a reklámosokat, a legjobb talán egy grafikus mellé bekerülni, neked megadják az alapötletet, de kidolgozod, és leadod a grafikusnak, aki formába önti, nagyon szép és kreatív szakma .
De alkalmas még rendezvényszervezésre és ügynökmunkára is, vagy nagyobb bevásárlóközpontokhoz, ahol meg is fizetik (van egy marketinges ismerõsöm a Metro áruháznál, 200 fölött keres) .
OKJ azonosító: 54 4641 04
Van valaki esetleg erre jár, és megosztaná tapasztalatait? Mennyi alaptudás szükséges a programozásról az elkezdéséhez? Mert nekem nincs sok...😞
Engem ez érdekelne. Ha jól láttam egy egy éves, igaz? El lehet ezzel helyezkedni, vagy önmagában kevés szerinted?
Mechanikai mûszerész (OKJ szám: 33 5237 02)
Háztartás-elektronikai mûszerész (OKJ szám: 51 5223 02)
Távközlési szaktechnikus (OKJ szám: 54 5424 01)
Ipari elektronikai technikus (OKJ szám: 52 5423 02)
Híradásipari technikus (OKJ szám: 52 5423 01)
perpill: Marketing és reklámügyintézõ (OKJ szám: 52 3435 04)
*véleményem
sorry 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én ebbõl ezt vettem ki, ráadásul aki elõttem végzett hívták vásárhelyre egy suliba rendszergazdának.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A pentaschoolnál olvastam ezt. Õszintén szólva egy munkahelyen a hálózat felépítése, a gépek karbantartása, és egyéb dolgok(így a szoftverek telepítése) a rendszergazda feladata. Én igazából nem is tudom elképzelni, hogy hol van szükség szoftverüzemeltetõkre. (Max a kisebb cégeknél, ahol nincs hálózat)
* jó kis
*ferditõ
*megnevezések
*parazstvakitó
sorry az extrém sok elgépelésért, ez még magamhoz képest is sok volt 😄
(ui.: azt még nem irtam oda hogy ez szigoruan szvsz..., és én se vágom mi az a szoftverüzemeltetõi, én csak a nevébõl következtettem de sejtésem szerint valami erõsen hasonló lehet ilyen névvel 😄)
augy ezek a jó ksi vferditõ emgnevezések elég kétélûek, ha a munkaadónak gõze sincs róla akkor kurva jó mint egy joker kb, de ha van az sok esetben azt eredményezi hogy be se hivják az embert meghalgatásra vagy hasonlo csak látják hogy aprasztvakitó tanfolyamot végzett, azt köszönjük inkább nem kell 😄
amikor felvesznek 500embert ugy hogy na majd akkor 2.-ba menyen tovább 50 de max 100 😛
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ergo ha elvégez egy képzést akkor kap +x kerditet mai ebbe beleszámit, vagy elvégzettenk minõsitenek pl egy tantárgyat aminek megkapja a kreditpontjait..., szal erre jó a credit, már ha errõl beszélt õ is de a felvételinél tudtomal nem credit van max pontszám 😊
Értsd : gépészmérnöki karon mosogató technikus szakmával nem szerzel pontot, fél éves hegesztõvel néhányat, 2 éves gépipari technikussal már többet .
...what\'s for You, will not pass You by...
a kotk-ban, Bpen van mindenféle képzés, de itt megtalálod a legtöbbet.
...what\'s for You, will not pass You by...
Amúgy azt szoktam mondani, hogy akinek pontok kellenek, ne csináljon egy fél éves képzést néhány pontért, hanem inkább csináljon meg egy minimum 1, de inkább 2 éves, felsõfokú végzettséget adó képzést, igaz hosszabb idõ, viszont fõiskola/egyetem nincs korhoz kötve, és ha esetleg nem kerülsz be elsõre, akkor könnyebben el tudsz helyezkedni valahová, mint egy fél éves "semmi" szakmával, így az idõkiesésben nincs anyagi kiesésed, és az ember életében mindig nagyon jól jön 1-2-3+ szakma .
Alapesetben 1 van ingyen, kár lenne elpazarolni a lehetõséget egy semmit nem érõ szakmára .