OKJ -s tanfolyamok

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Sokkal többet tanulunk, mint amennyi a vizsgára szükséges. Viszont nagyon jó, van értelme annak, amit tanulunk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Elõször is: Ez nappali. Valamint csak az idei évben érettségizetteknek találták ki. Aztán : "A tanfolyam során a rendszergazdai tevékenység feladataival ismerkednek meg a hallgatók gyakorlati feladatokon keresztül Windows NT/2000, Linux és Novell Netware környezetben egyaránt." Na, mi ezen kívül c-t, photoshopot, flash-t, html-t, php-t és sok mást is tanulunk és nem csak 350 óra van egy évben asszem, hanem sokkal-sokkal több.

nekem 'Kereskedõ-Boltvezetõ II.' képzettségem van, 4-5 hónap alatt megvan, és nem egy macerás dolog. A vizsgára is csak szó szerint elõtte való nap tanultam, pedig volt vagy 200 oldal, és 4-es lett minden vizsgám. Ne ijedj meg a 200 oldaltól, a tételek többsége annyira evidens hogy tényleg elég egyszer elolvasni. Haver is járt, de õ pincér képzésre, és még neki is többet kellet tanulnia mint nekem, nem beszélve arról hogy 5 hónappal tovább tartott az övé (9-10 hónap)

Tertovan
es miben kulonbozik ettol:
http://www.pentaschool.hu/allami/rendinf_levelezo.php

Bandee1987
most indult a sulimban ez a képzés, és 2 éves.

ffxi
Mik ezek a +xy pontok?

Fákjúal!

Narancs
Amúgy nekem valami olyasmi kéne ami gyorsan megvan és laza. Megvallom õszintén csak a +3 pontyra pályázom, valami ECDL vizsgához hasonlót szeretnék tenni.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Köszi!

Tertovan
az miota 2 eves?

Bandee1987
Én rendszerinformatikus okj képzésen vagyok(2 éves ez is)

bigfoot
Én is egy ilyenre járok mivel sajna nem vettek fel sehova!
2 éves és kapok +7 pontot

Tuvok
nive.hu

Van valami érdeklõdési köröd?
OKJ-s tanfolyamból nagyon sok van!!

REAL MADRID

Narancs
Hellász!
szeretnék járni valamilyen OKJ-s tanfolyásra, de sehol sem találok pontos összefoglalást ezekkel kapcsolatban. Nincs valami kiadvány, vagy weblap, ami ezekkel foglalkozik?

← ElőzőOldal 3 / 3