HOTDOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
türelmes voltam, több emailt is küldtem több bugos témában, +domain és egyebek
de ezek a hotdogosok egy levelemre se képesek válaszolni <#mf1>#mf1>
mégis hogy képzelik ezt? <#levele>#levele><#ticking>#ticking>
de ezek a hotdogosok egy levelemre se képesek válaszolni <#mf1>#mf1>
mégis hogy képzelik ezt? <#levele>#levele><#ticking>#ticking>
myspace klón
mi az a hi5?
Ha már választani kell, akkor inkábbb a myvipemet törölném.Annak aztán kurva sok értelme van, hogy megnézem kik ismernek.A HotDog-on legalább lehet pontokat beváltani, van fórum is, igaz gagyi témákkal.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
tegyük hozzá: myvip-en lófaszt se tudsz csinálni...
Amúgy meg csak azt a kurva súgót kell elolvasni és voilá már is tudod, hogy hogyan kell törölni magad az oldalról😊
Amúgy meg csak azt a kurva súgót kell elolvasni és voilá már is tudod, hogy hogyan kell törölni magad az oldalról😊
Aki szeretne megszabadulni Hot Dog nikkjétõl annak egy jó tanács, idézem az oldalról:
"Hogyan tudom törölni a profilomat/regisztrációmat a hotdogon?
A profilodon válts át szerkesztési nézetre (jobbra fent). Majd pedig klikkelj a Profilom végleges bezárására és ennyi😊"<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Valahogy megkaptam, hogy hogyan kell törölni, totál káosz az egész oldal.<#smile>#smile><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
Ezért is érdemes myvip-n vagy hi5-on regisztrálni, hisz egyszerûek és nagyszerûek, s nincs tele nyálas témával, meg normálisan be tudja tölteni az oldalt.<#eljen>#eljen>
By By Hot Dog.A WC-n lehúztam.<#taps>#taps><#wave>#wave>
"Hogyan tudom törölni a profilomat/regisztrációmat a hotdogon?
A profilodon válts át szerkesztési nézetre (jobbra fent). Majd pedig klikkelj a Profilom végleges bezárására és ennyi😊"<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Valahogy megkaptam, hogy hogyan kell törölni, totál káosz az egész oldal.<#smile>#smile><#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
Ezért is érdemes myvip-n vagy hi5-on regisztrálni, hisz egyszerûek és nagyszerûek, s nincs tele nyálas témával, meg normálisan be tudja tölteni az oldalt.<#eljen>#eljen>
By By Hot Dog.A WC-n lehúztam.<#taps>#taps><#wave>#wave>
Qwerty4
Hát passz. Lehet, hogy csak átmeneti volt, mert most nálam simán mûködött.
meglátjuk mit hoz a jövõ😊
a klubnál bejelölöm hogy ne lehessen cuccot hozzáadni de amikor leOKézom utána mindig arra van rakva hogy lehet hozzáadni cuccot
másik klubnál simán sikerült átváltoztatnom, de valamelyiknél nem mûködik
erre van valami megoldás?
másik klubnál simán sikerült átváltoztatnom, de valamelyiknél nem mûködik
erre van valami megoldás?
ha portál építésébe vágod a fejszédet akkor támogathatlak szellemi termékekkel, viszont tízezrek a szerverhosting + macerás is és idõt is elviszi, szóval érdemes átgondolni
én mindig azon az állásponton voltam, hogy egy hatékony közösségi portál kulcsa a felhasználók gépére telepíthetõ kliens program bevezetése jelenthetné
- levesz terheket a kiszolgálógéprõl
- gyorsabb, kényelmesebb elérhetõséget biztosít
- és könnyen megoldható vele olyan probléma ami böngészõkben nehézkesen kivitelezhetõ
persze nem kellene mindenkinek használni a kliens programot, úgy mint a legtöbb email szolgáltatónál, webesen is be lehet lépni a levelek elolvasásához, de email kliens programmal is lekérhetõ (gyorsabban, kényelmesebben)
"A jelvényekre gondolsz?"
nem, hanem a klubnak ajánlott cuccok hozzáadását, mert mindenki off cuccokat adott hozzá aminek semmi köze az adott témához, jó hogy ezek végre megszüntek
én mindig azon az állásponton voltam, hogy egy hatékony közösségi portál kulcsa a felhasználók gépére telepíthetõ kliens program bevezetése jelenthetné
- levesz terheket a kiszolgálógéprõl
- gyorsabb, kényelmesebb elérhetõséget biztosít
- és könnyen megoldható vele olyan probléma ami böngészõkben nehézkesen kivitelezhetõ
persze nem kellene mindenkinek használni a kliens programot, úgy mint a legtöbb email szolgáltatónál, webesen is be lehet lépni a levelek elolvasásához, de email kliens programmal is lekérhetõ (gyorsabban, kényelmesebben)
"A jelvényekre gondolsz?"
nem, hanem a klubnak ajánlott cuccok hozzáadását, mert mindenki off cuccokat adott hozzá aminek semmi köze az adott témához, jó hogy ezek végre megszüntek
én azzal a kutyával se vagyok kibékülve... arról meg ne is beszéljünk, hogy az egyik fele még a régi dizájn a másik meg már a "magentás".
"HotDog hack rovat merre van?"
Ez csak az én agymenésem volt... csak kezdem unni, hogy a hotdoghoz egy vaskos használati utasítást kellene írni. Alig pár ember van, aki az egész rendszert átlátja és érti (úgy ahogy).
"és akkor már inkább olyat indítanék ami valami értéket is képvisel, mint pl. a DeviantArt"
Ha ügyesen csinálnák meg azt a rendszert, akkor akár deviantartos vonalat is vihet. Nem sok funkciót kell hozzá fejleszteni. Szavazás (deviantart féle nem a hotdogos;]), meg képgaléria. (esetleg megkülönböztetett profil a mûvészlelkeknek:])
Amúgy nincs olyan sok közösségi portál a piacon. Ha az iwiw vonalra gondolsz, akkor az szerintem hanyagolható. A reklám pedig nem minden. Tökéletes példa erra a hotdog, amit egy rakat helyen reklámoztak az egy napon regisztráltak maximális száma mégis csak olyan ezer volt. Vagy lásd myvip. Reklámot pedig könnyen meg lehet oldani egy kis médiahackkel😄
Az igaz, hogy a kérdõív segítségével képet lehet kapni az érdeklõdési körükrõl, de például a hotdogban van jó pár hiba, ami a szerkezetébõl adódik. Ezeket egyszerûsíteni, átláthatóbbá kellene tenni. A HotDog közösséget akar csinálni mégis azon kívül, hogy egy portálon vannak a felhasználók és a hibák egyaránt érintik õket nem igazán jön le a közösségi érzés.
Persze sok a buktató is van a dologban (fejlesztés, jogi képviselet és persze a tõkehiány)... mindenesetre hamarosan készítek pár részletes leírást az elképzeléseimrõl😊
"és végre sok hónap elteltével választhatóvá tették a klubba igénylés lehetõségét"
A jelvényekre gondolsz?
Ez csak az én agymenésem volt... csak kezdem unni, hogy a hotdoghoz egy vaskos használati utasítást kellene írni. Alig pár ember van, aki az egész rendszert átlátja és érti (úgy ahogy).
"és akkor már inkább olyat indítanék ami valami értéket is képvisel, mint pl. a DeviantArt"
Ha ügyesen csinálnák meg azt a rendszert, akkor akár deviantartos vonalat is vihet. Nem sok funkciót kell hozzá fejleszteni. Szavazás (deviantart féle nem a hotdogos;]), meg képgaléria. (esetleg megkülönböztetett profil a mûvészlelkeknek:])
Amúgy nincs olyan sok közösségi portál a piacon. Ha az iwiw vonalra gondolsz, akkor az szerintem hanyagolható. A reklám pedig nem minden. Tökéletes példa erra a hotdog, amit egy rakat helyen reklámoztak az egy napon regisztráltak maximális száma mégis csak olyan ezer volt. Vagy lásd myvip. Reklámot pedig könnyen meg lehet oldani egy kis médiahackkel😄
Az igaz, hogy a kérdõív segítségével képet lehet kapni az érdeklõdési körükrõl, de például a hotdogban van jó pár hiba, ami a szerkezetébõl adódik. Ezeket egyszerûsíteni, átláthatóbbá kellene tenni. A HotDog közösséget akar csinálni mégis azon kívül, hogy egy portálon vannak a felhasználók és a hibák egyaránt érintik õket nem igazán jön le a közösségi érzés.
Persze sok a buktató is van a dologban (fejlesztés, jogi képviselet és persze a tõkehiány)... mindenesetre hamarosan készítek pár részletes leírást az elképzeléseimrõl😊
"és végre sok hónap elteltével választhatóvá tették a klubba igénylés lehetõségét"
A jelvényekre gondolsz?
design-hoz HD-nak sincs érzéke, pl. olyan aprók a menüben a gombok hogy mindig mellé bökök
á thx, nem is figyeltem hogy lenne különbség
HotDog hack rovat merre van?
jó dolog a php, én már otthonosan mozgok benne, csak sok idõt elvenne egy ilyen portál összedobása, + sok közösségi portál van a piacon, az érvényesül amelyik jobban tudja bereklámozni magát
és akkor már inkább olyat indítanék ami valami értéket is képvisel, mint pl. a DeviantArt
felhasználók igényét kérdõíven is megtudhatja az ember, hotdogon is volt és végre sok hónap elteltével választhatóvá tették a klubba ajánlás lehetõségét
HotDog hack rovat merre van?
jó dolog a php, én már otthonosan mozgok benne, csak sok idõt elvenne egy ilyen portál összedobása, + sok közösségi portál van a piacon, az érvényesül amelyik jobban tudja bereklámozni magát
és akkor már inkább olyat indítanék ami valami értéket is képvisel, mint pl. a DeviantArt
felhasználók igényét kérdõíven is megtudhatja az ember, hotdogon is volt és végre sok hónap elteltével választhatóvá tették a klubba ajánlás lehetõségét
Én még bele is mennék, ha megatnulom arr a php-t. Jó dolog ez 😄
//hotdognál jobb oldal készítése
Bár a designhoz semmi érzékem, talán tudnék jutni vmire phpban ^^
//hotdognál jobb oldal készítése
Bár a designhoz semmi érzékem, talán tudnék jutni vmire phpban ^^
Nem nehéz, de nem árt hozzá egy pontos koncepció és a felhasználók igényeinek ismerete:]
Szerintem csak rossz a link. Ha a klubjaid listaoldalról akarod kimásolni a linket, akkor valami ilyesmi lesz a link:
http://www.hotdog.hu/klub/klub_my.hot?club_id=azonosito_szam
Ez a link szerkesztési nézetre visz, ezt csak te tudod megnyitni.
A jó link:
http://www.hotdog.hu/klub/klub.hot?club_id=azonosito_szam
HotDog hack rovatunkat olvashatták.
Nyáron megtanulom a php-t és a mysql-t😄
http://www.hotdog.hu/klub/klub_my.hot?club_id=azonosito_szam
Ez a link szerkesztési nézetre visz, ezt csak te tudod megnyitni.
A jó link:
http://www.hotdog.hu/klub/klub.hot?club_id=azonosito_szam
HotDog hack rovatunkat olvashatták.
Nyáron megtanulom a php-t és a mysql-t😄
belepiszkálnak a HTTP referer-be, vagyis tiltják külsõ oldalról a klub-ra hivatkozást, de ha domain-t sem adnak akkor hogy a rákba adjam meg egy külsõsnek egy klubnak a linkjét?
ááá ez a hotdog egy rakás szar
ááá ez a hotdog egy rakás szar
jobbat mint a hotdog? 😊 nem lenne nehéz dolog
amúgy leveleimre se írnak vissza, domaint sem iktatták be
szóval röviden ezt <#mf1>#mf1> a hotdognak
nem tudom milyen emberek üzemeltetik, de nagy ívben nem éredekli õket a mezei felhasználó problémái
az a röhej hogy így is simán megélnek belõle, mi meg szívhatunk a rendszer hibái miatt
egy oka van amiért járok oda, a sok ember
amúgy leveleimre se írnak vissza, domaint sem iktatták be
szóval röviden ezt <#mf1>#mf1> a hotdognak
nem tudom milyen emberek üzemeltetik, de nagy ívben nem éredekli õket a mezei felhasználó problémái
az a röhej hogy így is simán megélnek belõle, mi meg szívhatunk a rendszer hibái miatt
egy oka van amiért járok oda, a sok ember
szavazás dologról...
Nem lett volna egyszerûbb flash helyett egy html alapú szavazósdi? Mint pl. vampirefreaks.com -on.
Gondolom dehogynem... adjon már valaki mellém egy fejlesztõcsapatot és pár hónap munkával egy sokkal jobb, kezelhetõbb oldalt adok ki a kezeim közül😄
Nem lett volna egyszerûbb flash helyett egy html alapú szavazósdi? Mint pl. vampirefreaks.com -on.
Gondolom dehogynem... adjon már valaki mellém egy fejlesztõcsapatot és pár hónap munkával egy sokkal jobb, kezelhetõbb oldalt adok ki a kezeim közül😄
az ilyen felhasználási feltételeket mindig úgy értelmezik, ahogy nekik jó;]
Csakhogy azokat a feltételeket szerintem lehet másképpen is értelmezni, ráadásul a galádok konkrét dolgokat nem minõsítettek uszító cuccnak.😊
Még itt nem volt tapasztalatom moderekkel találkozni, de ha itt is megreguláznak, akkor visszatérek ide élménybeszámolót tartani!😊))
Még itt nem volt tapasztalatom moderekkel találkozni, de ha itt is megreguláznak, akkor visszatérek ide élménybeszámolót tartani!😊))
Regisztráltál tehát elfogadtad a felhasználási feltételeket... a galádoknak van pofájuk betartatni veled?:o
Amúgy úgy írod, mintha itt érvényesülne a szólás szabadsága😊
Amúgy úgy írod, mintha itt érvényesülne a szólás szabadsága😊
Ne is mondd elõször hallottam az ehhez kapcsolódó híreket azt hittem összekaparom magam...
Valszeg benézte a drága vagy összekevert valakivel:]
hát igen, sokan nem ismerik ezeket, dehát lassan már az Árpádsávos zászló is törvénysértõ néhányak szemében...de ez más téma...
Amit SS jelvénynek titulált a moderátor, az egy vaskereszt volt, egy KITÜNTETÉS,amelyet már az elsõ világháborúban is megkaphattak, ami még nem minõsülhet uszító cuccnak.
Az SS jelvény igenis önkényuralmi jelképnek minõsül...
inkább e-mailt írj az ügyfélszolgálatra... pár napon belül rákérdezek, hogy tulajdonképpen, hogy állunk a domainekkel.
Nem rossz dolog ez a hotdog, unalomûzõnek elmegy, de vannak furcsaságai.
Mondjuk, hogy nem tehetek fel bármit ami engem jellemez,vagy ami éppen a hobbim...így kissé necces ott az önmegvalósítást elérni tökéletesen.
Már 2x is moderáltak:
-Párbaj miatt (benyomtam egy német és egy orosz katonai kitüntetést)
Fogalmam sem volt arról, hogy ezek sérthetik mások jóérzését.
-Profilom miatt
Uram bocsá...feltettem egy vaskeresztet, amibõl kiretusáltam a horogkeresztet és az évszám maradt benne. Persze ez is sérti mások jóérzését, ezért 24 órán belül törölnöm kellett. Mikor leálltam ezügyben vitázni a moderátorral, elküldte a btk ide vonatkozó bekezdését, továbbá felszólított, hogy szedjem le az SS jelvényt (mekkora láma) 24 órán belül. Pedig elolvastam a felhasználási cucc ide vágó részét, és semmi ilyesmit nem találtam benne, ami egy szaros kitüntetésre vonatkozna, pláne ha retusált. Vajon leszednék a dogról az összes izraeli zászlót és az összes keresztet, mert az én jóérzésemet az kurvára zavarja?😊
Mondjuk, hogy nem tehetek fel bármit ami engem jellemez,vagy ami éppen a hobbim...így kissé necces ott az önmegvalósítást elérni tökéletesen.
Már 2x is moderáltak:
-Párbaj miatt (benyomtam egy német és egy orosz katonai kitüntetést)
Fogalmam sem volt arról, hogy ezek sérthetik mások jóérzését.
-Profilom miatt
Uram bocsá...feltettem egy vaskeresztet, amibõl kiretusáltam a horogkeresztet és az évszám maradt benne. Persze ez is sérti mások jóérzését, ezért 24 órán belül törölnöm kellett. Mikor leálltam ezügyben vitázni a moderátorral, elküldte a btk ide vonatkozó bekezdését, továbbá felszólított, hogy szedjem le az SS jelvényt (mekkora láma) 24 órán belül. Pedig elolvastam a felhasználási cucc ide vágó részét, és semmi ilyesmit nem találtam benne, ami egy szaros kitüntetésre vonatkozna, pláne ha retusált. Vajon leszednék a dogról az összes izraeli zászlót és az összes keresztet, mert az én jóérzésemet az kurvára zavarja?😊
http://ugyfelkapu.hotdog.hu-n bejelentett klub domain regisztrációt milyen határidõvel bírálják el?
mert esetemben már sok munkanap eltelt és semmi visszajelzés
a krixkraxos url-t pedig valamikor megnyitja, valamikor viszont a klubok listája jön be, szóval nem adhatom meg külsõsnek a linket mert nem mûködik <#szomoru1>#szomoru1>
mert esetemben már sok munkanap eltelt és semmi visszajelzés
a krixkraxos url-t pedig valamikor megnyitja, valamikor viszont a klubok listája jön be, szóval nem adhatom meg külsõsnek a linket mert nem mûködik <#szomoru1>#szomoru1>
thx, utóbbi pár napban nem fordult elõ szerencsére
Jeleztem a dolgot. Megtaláltam a hiba forrását és hmm... elég amatõr dolog.
Ha valaki megint csinál ilyesmit a hiba javításáig, dobj egy PM-et a hotdogon és ráállok az illetõre😄
Ha valaki megint csinál ilyesmit a hiba javításáig, dobj egy PM-et a hotdogon és ráállok az illetõre😄
klubom vezetését pedig egyszercsak átadta a rendszer valakinek, aki persze nem is volt a haveri listámon (elvileg csak annak tudod odadni aki haver), szinte már könyörögnöm kellett az illetõnek hogy adja már vissza mert hotdog bug miatt került hozzá
és a klub színeit valaki mindig átállítja, pedig én vagyok a klubvezetõ
állítólag valakinek valamikor engedi a rendszer hogy módosítsa, ez hatalmas bug és rohadt káros, hogy állandóan bugyirózsaszín lesz a klubom színe, még azt hiszik hogy én hülyültem meg <#mf1>#mf1>
és a klub színeit valaki mindig átállítja, pedig én vagyok a klubvezetõ
állítólag valakinek valamikor engedi a rendszer hogy módosítsa, ez hatalmas bug és rohadt káros, hogy állandóan bugyirózsaszín lesz a klubom színe, még azt hiszik hogy én hülyültem meg <#mf1>#mf1>
ehh... hát ezt én sem értem, de majd szólok az illetékeseknek...
Profilhelyezõsdi megváltozott most már a szavazatok függvényében számolja ki a helyezést.
Ez a profil rejtély, de úgy látom még van egy pár ilyen... valami bug lesz (adatbázis meghülyült talán?)
Szavazósdiban még van egy rés, amit ki lehet használni, de ezen a profilon errõl szó sincs és amúgy is alig pár ember tud a dologról. Bár már az is lehet, hogy kijavították.
Profilhelyezõsdi megváltozott most már a szavazatok függvényében számolja ki a helyezést.
Ez a profil rejtély, de úgy látom még van egy pár ilyen... valami bug lesz (adatbázis meghülyült talán?)
Szavazósdiban még van egy rés, amit ki lehet használni, de ezen a profilon errõl szó sincs és amúgy is alig pár ember tud a dologról. Bár már az is lehet, hogy kijavították.
profilok helyezése (toplistája) mi alapján számolódik ki?
mert szerintem eléggé bugos, ilyen profile van pl. a 3. helyen
utoljára májusban lépett be,
és ilyen kitöltések:
"Kisbestia] (52/L)
nyugdíjas vagyok
Alkat: sportos, szexi
Ismertetõjegyek: bajszos
A tévében ezeket nézem:
A kocsmába a Rezsõvel együtt nézzük ivászat közbe a focit.."
és több ilyen is van, enyhén lol a dolog, valakik szórakozhatnak, kihasználnak valami rést? de ha nem lép be akkor hogyan?
mert szerintem eléggé bugos, ilyen profile van pl. a 3. helyen
utoljára májusban lépett be,
és ilyen kitöltések:
"Kisbestia] (52/L)
nyugdíjas vagyok
Alkat: sportos, szexi
Ismertetõjegyek: bajszos
A tévében ezeket nézem:
A kocsmába a Rezsõvel együtt nézzük ivászat közbe a focit.."
és több ilyen is van, enyhén lol a dolog, valakik szórakozhatnak, kihasználnak valami rést? de ha nem lép be akkor hogyan?
Hát keresõ nélkül már nehéz warezolni... azon is csodálkozok, hogy eddig nem szedették le a jogvédõk.
porkolt.com -ot nem sorolnám ebbe a kategóriába.
porkolt.com -ot nem sorolnám ebbe a kategóriába.
porkolt.com is ilyen
ettõl még egy warez center maradt a hotdog és simán kikezdhetõk
a jogvédõk mind fásult emberek és tesznek rá, csak akkor nem értem hogy miért vannak
a jogvédõk mind fásult emberek és tesznek rá, csak akkor nem értem hogy miért vannak
eltûnt az mp3-nál a keresés? <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
ez a kiskedvenc profil pedig... 😊 végülis gondolom népszerû sokak körében de nekem giccsesnek tûnik
kaptam egy automata üzenetet is:
Távolléted során a következõ események történtek veled:
Már 6 dogger ránézett a profilodra az elmúlt idõszakban. A legutolsó profil látogatás idõpontja: 2006.10.11 Gyere a HotDogra és nézd át, hogy kik voltak kíváncsiak rád.
ez a kiskedvenc profil pedig... 😊 végülis gondolom népszerû sokak körében de nekem giccsesnek tûnik
kaptam egy automata üzenetet is:
Távolléted során a következõ események történtek veled:
Már 6 dogger ránézett a profilodra az elmúlt idõszakban. A legutolsó profil látogatás idõpontja: 2006.10.11 Gyere a HotDogra és nézd át, hogy kik voltak kíváncsiak rád.
legutóbb ezt próbáltam tvn.hu, van egyéb társkeresõvel kombinált és ismerõs keresõs is
tudsz még hasonló portálokról?
amúgy meg kisállat helyett sztem én a barátaimat fogom berakni😄
hát szerény véleményem szerint ez a tictactuti egy szar😄
persze az is tény, hogy a hotdogon is van még mit javítani... amúgy, azért lett új menü, mert nem fért volna el a kisállat funkció
persze az is tény, hogy a hotdogon is van még mit javítani... amúgy, azért lett új menü, mert nem fért volna el a kisállat funkció
próbáltam reggelni a viván reklámozott www.tictactuti.hu oldalon, de SMS-ben akarja az aktiváló kódot elküldeni, telefonszámomat pedig nem akarom megadni
valaki ismer kiskaput amivel ez a rész skippelhetõ? vagy tudna adni egy accountot akár 1-2 napra hogy kipróbáljam?
valaki ismer kiskaput amivel ez a rész skippelhetõ? vagy tudna adni egy accountot akár 1-2 napra hogy kipróbáljam?
új felsõ menü lett <#szomoru1>#szomoru1>
eddig 1 mozdulat volt, most 2, persze kisebb helyet foglal
eddig 1 mozdulat volt, most 2, persze kisebb helyet foglal
ott legalább egybõl látod, hogy ki a lotyó😄
Az FHM keresi a legdögösebb HotDog-csajokat!
mintha nem lenne elég lotyó hotdogon, lál mi lesz belõle, majd a képeket azért meglesem <#vigyor1>#vigyor1>
mintha nem lenne elég lotyó hotdogon, lál mi lesz belõle, majd a képeket azért meglesem <#vigyor1>#vigyor1>