HOTDOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az új szerveren voltak hardverproblémák... utána pedig az adatbázis akart meghalni, szal nem lennék a tech helyében😄
lassan 1 éves lesz az oldal kiváncsi vagyok lesz-e valamilyen meglepetés ill. hogy elkezdünk-e poénkodni az újregekkel á lá sg.hu 😄
hát lehet...
HOTDOG.COOL!Szerintem
szerintem többeket rettent el a lassúság, de biztos ki van találva, mindenesetre nem engem céloztak meg vele 😊
lehet, de sokakat motivál a pont...
ezt a pontrendszeres dolgot kellene elfelejteni és máris gyorsabb lenne az egész
hogy mit?<#pardon1>#pardon1>
Szerintem barátságos és kezelhetõ az mondjuk tény, hogy kicsit lassú az oldal, de ha figyelembe veszed mennyi változó adat van, akkor nem is annyira:]
Nekem sincs olyan húdenagy sávszélem mégis élvezhetõ sebességen megy a cucc...
Jah és mellesleg még egy csomó fejlesztés folyamatban van:]
Nekem sincs olyan húdenagy sávszélem mégis élvezhetõ sebességen megy a cucc...
Jah és mellesleg még egy csomó fejlesztés folyamatban van:]
listáknál van új dizájn:]
én ki nem állhatom a hotdogot, kezelhetetlen, túl sok benne az apró részlet, szova egy nagy gagyi az egész<#duhos2>#duhos2>asnnyi eszük lehetett volna hogy barátságos kezelõfelületet csináljanak, mert mindenkinek nincs 130 kb/s-os internetje
Qwerty4
nekem nem tûnik újnak a design, hónapok óta ez van <#wow2>#wow2>
na újra itt... új dizájn rakat hiba lassacskán javítják...
ték😄
tudod milyen szemetek? nem elég hogy üzeneteket küldenek, még a klubokba is megkérdezés nélkül beillesztik hírként a vacak reklámjukat
mindent bevetnek és szerintem ez undorító és káros
nekem már az agyamra megy az egész, ráadásul csalni is simán lehet, tudok körprivi üzeneteket küldeni szóval simán eldönthetném bármelyik csapat javára a versenyt
de nem teszem mert nem érdekel + nem lenne etikus
mindent bevetnek és szerintem ez undorító és káros
nekem már az agyamra megy az egész, ráadásul csalni is simán lehet, tudok körprivi üzeneteket küldeni szóval simán eldönthetném bármelyik csapat javára a versenyt
de nem teszem mert nem érdekel + nem lenne etikus
"elemek harca"
a horoszkópos
a horoszkópos
milyen verseny?
versenyt figyeli valaki? fair play-t egyesek hírbõl se ismerik...
kb. de már fel nem veszem fel az ilyeneket...
flame generator
én már fél éve userbart raktam fel az http://userbars.org -ra -.-
beszótá'?😄
beszótá'?😄
mer béna vagy azért 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
télleg jók csak meglepõdtem:]
hát kicsit el😄
Nem baj örülj neki, gyakorlatilag te terjesztetted el az itthoni netesek között az userbarokat. Te nem említed itt el is felejtem, hogy berakjam a magazinomba.
Nem baj örülj neki, gyakorlatilag te terjesztetted el az itthoni netesek között az userbarokat. Te nem említed itt el is felejtem, hogy berakjam a magazinomba.
jönnek a spamok ezzel az elem klubbal kapcsolatban, hogy ez kinek jó? szerintem egy idegesítõ értelmetlen hülyeség, nem tudnak jobbat kitalálni, sokan meg követik mert ez nekik az egyetlen összetartozás
jah, kicsit elszaladt a ló a nyitott témámmal, már bánom
lol userbaros logo?😄
Egy verseny...pontvadászat magazint nézd meg le van benne írva minden.
mi ez a föld elem, tûzelem mizéria?
Tárgy: Válasz: FÖLD ELEM KLUBJA klub hírlevele (2006.07.10)
----------- Szia FÖLD ELEM Klubtag!
Kettõ nap alatt 100an lettünk, de ez még mindig nem elég a nyeréshez, hiszen például a TÛZ ELEM klubban néhány emberrel többen vannak! Tegyél meg Te is mindent azért hogy mi nyerjünk, küldd el haverjaidnak az alábbi szöveget:
Szeretnél könyveket, cdket, jelvényeket és rengeteg pontot nyerni?Csatlakozz a FÖLD ELEM klubba! Ugyanis megalakult a négyféle elem klubjai, amelyek között versenyeket ír ki a HotDog, "a FÖLD ELEM klubjának történetesen én is klubtagja vagyok. Amelyhez többet csatlakoznak e hónapban, megnyeri a versenyt és az addig csatlakozottak sok sok nyereményre számíthatnak!
Csatlakozz Te is, egy kattintással, hogy mi nyerjünk!
http://www.hotdog.hu/klub/klub.hot?club_id=182264
Ha tényleg nyerni szeretnél küldd el ezt az üzenetet minnél több haverodnak!
Írj a fórumba hasonló szövegeket, hozd a haverjaid, nekünk kell nyernünk !!!
Tárgy: Válasz: FÖLD ELEM KLUBJA klub hírlevele (2006.07.10)
----------- Szia FÖLD ELEM Klubtag!
Kettõ nap alatt 100an lettünk, de ez még mindig nem elég a nyeréshez, hiszen például a TÛZ ELEM klubban néhány emberrel többen vannak! Tegyél meg Te is mindent azért hogy mi nyerjünk, küldd el haverjaidnak az alábbi szöveget:
Szeretnél könyveket, cdket, jelvényeket és rengeteg pontot nyerni?Csatlakozz a FÖLD ELEM klubba! Ugyanis megalakult a négyféle elem klubjai, amelyek között versenyeket ír ki a HotDog, "a FÖLD ELEM klubjának történetesen én is klubtagja vagyok. Amelyhez többet csatlakoznak e hónapban, megnyeri a versenyt és az addig csatlakozottak sok sok nyereményre számíthatnak!
Csatlakozz Te is, egy kattintással, hogy mi nyerjünk!
http://www.hotdog.hu/klub/klub.hot?club_id=182264
Ha tényleg nyerni szeretnél küldd el ezt az üzenetet minnél több haverodnak!
Írj a fórumba hasonló szövegeket, hozd a haverjaid, nekünk kell nyernünk !!!
nem igaz, hogy nem lehet ide írni!😄
pörögjön a tápik már:\
pörögjön a tápik már:\
grat...
nem cenzúra, egyszerûen be kell tartani a felhasználási feltételeket...tekintve, hogy bõven van 18 év alatti nem olyan meglepõ ez szerintem
engem egyszer bannoltak mert beszóltam jáksónak még a régi nevemmel(XenonIceX)
Cikket is írtak rólam
Cikk
Cikket is írtak rólam
Cikk
egy idõben merészen ruhátlan képek is voltak, volt mit nézelõdni, de manapság nagy lett a cenzúra, ami mondjuk nem árt, de néha túl szigorú
Mennyi jó csaj van ezen a hotdog-on ott a fotoalbumoknál. <#merges2>#merges2>
mindenhol ott vagyunk:]
most látom hogy készítettél HotDog userbar-okat, jól sikerültek <#eljen>#eljen>
mííínusz van
szervercsere háát...gyakorlatilag megvolt, de most van lett egy csomó hiba régiek is visszatértek...sztem jövõ héten már érezni fogjuka különbséget
igen egy felugró üzenet írja, talán készül valami...
szervercseréltek este meg úgy tûnik h most is...
én imádom!
jahjah lesz errõl egy cikk meg videjó is
jó volt:]...remélem majd a hotdogosok is csinálnak valami cikket mert fotóztak a szerkik is sõt kamera is volt...képek itt: http://blogok.hotdog.hu/RosszQtya
Hétfõn valami összejövetel Millenáris parkban? valaki majd meséljen hogy mi volt
van még bõven hiba pl. fotóalbumokkal elég nagy a gubanc még õk sem tudják mi a hiba(2 képnél többet raksz az albumba akkor sok esetben nem menti el...)
de legalább nincsenek új hibák a jelenlegieken meg dolgoznak😊
többiek is írhatnak ám😛...aki meg nem tudja mirõl van szó annak itt a link: http://hotdog.hu
de legalább nincsenek új hibák a jelenlegieken meg dolgoznak😊
többiek is írhatnak ám😛...aki meg nem tudja mirõl van szó annak itt a link: http://hotdog.hu