Miért hazudnak a nõk?

Oldal 1 / 41Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dehogy is😊

night

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Hááát nekem ezek természetes dolgok, lehet ezért hiszem, hogy nem ritka ez a hozzáállás..
Mondjuk tényleg mindenkivel kedves vagyok meg aranyos, ezért nem veszik észre ill. rossz néven, hogy mindenbõl igyekszem kihúzni magam 😄
Meg finoman diszkréten is el lehet küldeni valakit a búsba, anélkül hogy mufurcnak vagy ellenségesnek tartanának.

... szóval elkezdtem értelem nélkül zagyválni, ezek szerint hullafáradt vagyok, mentem aludni, jóéjt 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

gercse
Így van, aki ittasan flörtöl, az józanul is flörtölne, csak nincs meg hozzá a mersze, és inkább nem mondja el Julcsinak sem, hogy milyen volt az este, hanem mutat magáról egy képet, ami nem õ...

ja jó, láttam, értettem csak tisztázni akartam gyorsan😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sokan akkor képesek igazán õszinték lenni. Drága jó tesóm is ilyen. Önzõ nagyon, hallgatag, de, ha iszik akkor nagyon megnagyobbodik a pofája.

chhaya: Igen sokan így vannak vele valóban, mindenki, mindenkitõl rosszul van csak az a különbség, hogy én ezt ritkán titkolom max akkor, ha el szeretném kerülni a konfrontációt. Alapból viszont nemet mondok, ha valaki bele akarna vinni valamiba és hangot is adok annak, ami nem tetszik persze kulturáltan...

gercse
ja azzal, hogy azt mondom, hogy "csinálod", nem arra utalok, hogy konkrétan te csinálod, hanem, általánosan az ember,

csak így szoktam fogalmazni

gercse
ittasan sem véletlen csinálod azt amit, csak erre akartam kilyukadni,
szóval nem túl nagy mentség a pia sem

chhaya
Hát pl. én is erõsen introvertált vagyok, az embereket zömétõl rosszul vagyok, és jobban szeretek itthon lenni, mint bárhol máshol.
De aranyosan kedvesen mosolygok és jól titkolom. 😄

akár hiszed akár nem marha ritkán találkozom olyannal, aki ennyire zárkózott lenne, mint én. Szinte mindenki nyílt, akit ismerek innen onnan. Persze most, hogy nagy a facebook és a közösségi oldalak mániája mindenki megoldja egy lájkkal...és persze kevesebbet érnek rá az emberek is....

chhaya
Ja én csak azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki hangoztatja magáról, hogy õ mennyire egyedien gondolkodik. 😊
Amúgy szerintem ezek amiket leírtál, annyira nem megy ritkaságszámba..

amúgy meg baszottul karrierista vagyok, csak éppen munkahely sehol sincs Magyarországon az emberi kapcsolataim pedig semmit nem érnek...

aha😄

én is csak felületesen ismerlek, én sajnos nehéz eset vagyok. Motiválni, ösztönözni kell, mert, ha nem könnyen bedepizem, magamba forduló vagyok, mindenkit elemzek kívülrõl, nem járok el sehova, ha igen érdekes módon olyan helyre ahol jól érzem magam, tehát tömeg által se hagyom befolyásolni magam. Van, hogy a legjobbnak mondható "barátommal" is ritkán találkozunk, mivel én ritkán keresem õ keres és akkor megyünk el max valahova és, ha persze van program. És stb...stb sok eszmei és emberi felfogással nem értek egyet, amit a "többség" képvisel ettõl még nem érzem magam használhatatlannak, (csak néha)😄

chhaya
Lehet, hogy jól tetted. Akinek nem inge, tudod. 😛

én azt nem vettem magamra, de akkor ezekszerint nekem címezted...

Kössz szépen.😉

chhaya
Jaaa... just because you are unique, doesn't mean you are useful..
Sokat mondogattad, hogy mennyire egyedi a gondolkodásod, és adta magát a dolog 😄
Am nem tudhatom, nem ismerlek.

de ezt nem én csináltam ez példa volt😄

ha ittas az ember a külsõ tapasztalatok alapján olyanokat is csinálnak az emberek, amikre önmaguk se számítanak. Valaki tudja magát kontrollálni józanul, egyes emberek csak a "flörtig viszik el" a dolgokat mások pedig az ágyas jelenetekig...

Chhayanak igaza volt különbözõek vagyunk, de a nõk többet hazudnak😄DDDDDDDDDD

múltkor linkeltél egy képet, hogy "én különlegesnek érzem magam" valami ilyesmi volt és az 5 villából az egyik le volt rohadva😊))

Megértettem a kép mondandóját

gercse
"poénból", "akár ittasan"

Semmit nem csinálunk "csak úgy", nincs olyan, hogy poénból vagy ittasan,
valahogy eszedbe jutott, hogy csináld, szóval ezen érdemes elgondolkodni.

chhaya
Ha kifejted, hogy mit takar ez a kifejezés, akkor lehet, hogy tudok válaszolni 😄

ez kérdés volt eddig?😄

Remélem azért te nem az "elrohadt villa" kategóriába sorolsz engem😄

chhaya
Értem. 😊
Hát nagyon különbözünk.

úgy vagyok vele. Ha menni akar menjen...

Ha rákérdezek konkrétan és az ellenkezõjét állítja az bezony hazugság. Szakítás után (most konretizálom a példát) oda is vágtam hozzá (Írtam, mivel novemberben találkoztunk utoljára akkor volt meg a szakítás) odavágtam hozzá mennyire hazug volt, hogy bezony a munkatársa bejött neki holott konkrétan rákérdeztem nincs-e másik pasi a képben. Sejtettem, hogy nem várhatom el h ilyeneket bevall, pedig nem haragudtam volna mivel én kezdeményeztem a szakítást.

Úgy vagyok vele, ha flörtölgetett, de csak poénból én meg nem kérdezek rá, mert megbízom benne és nem látom rajta, hogy bûntudata van akkor még semmi gond nincsen...

Tudod chhaya végtelenségig nincs olyan, hogy minden kapcsolat tökéletes. Ráadásul a sok fiatal, aki eljárkál buliba teljesen mind1 mennyire õszintének, megbízhatónak, hûségesnek vallja magát az alkohol sok mindenen dob és olyan dolgok történnek, amikre még a "bûnös" se számít. Ha viszont az illetõ tudja hol a határ, ha én nem kérdezek rá és õ nem mondja akkor részemrõl nem hazudott, legfeljebb nem mondott el olyan apró részleteket, amik abszolút nem voltak befolyásoló tényezõk a kapcsolatunk szempontjából.

Ennyi.

chhaya
Kicsit személyesebb síkra terelve a kérdést - csak a könnyebb átérzés kedvéért - te díjaznád, ha a barátnõd ilyeneket mûvelne a hátad mögött, de te lennél az utolsó, aki tudna róla?

most Jóskapista minek menjen bele olyan vitába, mely felesleges kettejük kapcsolatát tekinve pláne úgy, hogy nem történt semmi maximum "hevesen" flörtölgetett valakivel poénból, akár ittasan is.

ha Jóskapistának nincs emiatt bûntudata, mert nem csinált semmi rosszat el is mondhatná igen, de mivel tudja elõre, hogy Julcsi kiakadna ezért nem mond semmit, ami nem egyenlõ a hazugsággal.

gercse
Tehát kerülni kellene a konfrontációt?...máris jobb ha Jóskapisti és Vargajulcsi útjai kettéválnak.

chhaya
Szóval az õszinteség e szerint a gondolatmenet szerint addig elfogadható a párkapcsolatban, amíg nincs belõle hiszti? 😊

Amúgy én tényleg nem sok különbséget látok a kettõ között. Mármint hogy hogy ha nem kérdez rá a másik, akkor elfogadható az elhallgatás. Mert végülis az egyik esetben úgy vezeti félre a párját, hogy hallgat, a másikban pedig úgy, hogy szavakat mond ki. A végeredmény ugyanaz, mindkét esetben tisztán van vele, hogy félrevezeti a másikat, nem?

De asszem eléggé kitárgyaltuk, különbözünk ebben a kérdésben. 😊
És asszem még sok másban is. 😄

ez nem megcsalás és mivel Jóskapista nem érezte, hogy bûnös mi a fenéért kellene neki feleslegesen idegesítenie ilyen hülyeségekkel a párját? Ha "igazat" mondott volna azaz Jóskapista magától elkezdte volna mondani, hogy ja hát fûzögettünk csajokat na így véleményem szerint a párja Julcsi eléggé ideges lenne ezek után pedig a kapcsolatuk sem biztos, hogy a régi lesz mivel Julcsa egyre féltékenyebb lesz és korlátozni kezdi a párját...Ha Jóskap nem mond semmit, azaz nem idegesíti a párját azzal, hogy nem mondja el a teljes történetet az nem hazugság mivel Julcsa nem kérdezett rá. Az más kérdés, hogy akkor mi van, ha Julcsa rákérdezne utána már lehetne elemezni azt a tényt mi az, ami hazugságnak számít és mi az, ami nem...

chhaya
Atyaég, hát ki gondol ilyen zokni szintû nemszólásokra? Ne sarkítsunk már ennyire.

Olyan kaliberû dologra gondolok péééldául, hogy mondjuk Jóskapista azt mondja a barátnõjének, a Vargajulcsának, hogy este (fiú)haveri társasággal házibuliba megy. Napközben változik a program, valami szórakozóhelyen kötnek ki, ahol csajokat fûzögetnek. Megcsalásig nem jutnak el.

Másnap Vargajulcsa abban a hiszemben érdeklõdik Jóskapista estéje felõl, hogy élete szerelme zárt házibuliban idõzött. Jóskapista úgy dönt, hogy mivel nem csalta meg a barátnõjét, s felesleges hisztit sem akar, csak annyit válaszol, hogy "nagyon jól telt az este". Ennyiben maradnak.

Technikailag Jóskapista nem hazudott ugye. Szóval szerinted ilyesmi és ehhez hasonló kaliberû dolgok elfogadhatóak egy kapcsolatban, mert hát a másik nem kérdezett rá? Mert szerintem nem. Ez félrevezetés.

Igen te mondtad ki az igazságot. Nem mind1, hogy zokni hiány vagy pedig politikai kérdésekben hazudik az ember. Párkapcsolati hazugságok meg pláne nem hiányoznak senkinek sem...

nem értek egyet, mert, amit valóban nem kérdeznek és nem mondod el magadtól egyáltalán nem számít hazugságnak...Egyébként minden attól függ, hogy az adott téma, vagy élethelyzete mennyire magas prioritást élvez...

Nyilván nem számít akkora "hazugságnak" az, ha a zoknimat kint hagyom az erkélyen és nem szólok semmit, hogy ott van.

azért hazudnak mert büdösek

chhaya
Hazugság = félrevezetés
Hallgatás = elhallgatás = félrevezetés

Csak önnyugtatás, ha valaki arra hivatkozik, hogy "nem kérdezte, én ezért nem mondtam semmit, tehát nem hazudtam".
A végeredmény ugyanaz, az már lényegtelen, hogy hallgatással vagy szavak kimondásával történt (szerintem).

videobaby
megértelek😊 hallgatni akkor nagy hiba, ha a másiknak tudnia kell a dolgoról valami okból kifolyólag, de nem szólsz, mert félsz/nemtörõdöm/felületes/lusta vagy.

videobaby
itt a lényeg, bár azzal is jó tisztában lenni, hogy van-e joga tudni valamit az illetõnek.

ha valakit nem kérdeznek róla, és magától nem is mondja el a dolgokat az még nem hazugság, csak hallgatás😄

chhaya
Hááát nem tudom... Kegyes hazugság, féligazság, vagy az igazság elhallgatása, nekem ez mind egyre megy. Tudom sokan szeretik megkülönböztetni az árnyalatokat, mondván: "nem mondtam errõl semmit, tehát nem is hazudtam", de ez bõven benne van a félrevezetés kategóriájában. Mindegy hogy hazugsággal vagy hallgatással történt, ha egyszer tudod, hogy a másik fél egészen más hiszemben van, de mégsem világosítod fel. Ugyanaz.

DaemoonHunter
Meglepõ, de a nõk egyik fontos jellemzõje a konfliktus elkerülése, kezelése, csökkentése. Évezredek óta kiegyenlítõ, békítõ szerep, és nem csak családon belül. A kegyes hazugság pont az egyik fõ eszköz erre, de nem kizárólag a nõi nemre igaz ez természetesen, viszont a férfiaknak jóval nehezebb dolguk van több szempontból is ha ezt az utat választják, persze tisztelet a kivételnek.
Nem szabad összekeverni a megrögzött hazudozókkal mindezt, ami viszont mindkét nemnél erõsen gyakori.

videobaby
kegyes hazugság is üt, ha kiderül. nem ugyanaz, ha féligazságot mond valaki, vagy inkább nem is mond semmit valamivel kapcsolatban, mintha kegyes hazugsággal áltatja a másikat.
egyébként meg szerintem a hímnemûek pont úgy hazudoznak, mint a nõk. egyik sem különb a másiktól.

chhaya
Ez így van... Mondjuk szerintem egy-egy jó cél érdekében bevetett "kegyes hazguság" vagy kis ferdítés belefér, de azokkal is csínján kell bánni... De az õszinteség mindig jobb.

azért azt leszögezném, hogy vannak olyan emberek, akik meg tudják csinálni, hogy anélkül, hogy kihasználnák õket egyszerûen ennek érdekében nem hazudnak a másiknak, hanem idõben észreveszik, ha gond van és a párja sunnyog mondjuk...szóval a hazugság nem mindig célravezetõ.

chhaya
Valószínû... Nem szeretem, amikor a férfi és nõi nemet szembeállítják, aztán röpködnek az általánosítások és vádaskodások. Egyik részrõl sem bírom.

Különben is csak egy-egy csepp vagyunk a tengerben. Honnan tudnám, hogy miért hazudik vagy mit miért csinál egy másik nõ? Vagy az összes? Pláne egy férfi? Hagyjuk egymást békében, örülök, ha saját magamat meg tudom fejteni. 😄 Senki más nevében nem szeretnék nyilatkozni.

nem csak megjegyeztem😄

te már akkor elmondtad Zilloval, amit akartál felesleges új vitákba belemenni úgysem értenél egyet

chhaya
Ez most célzás, hogy olvassam el én is reagáljak, vagy véletlenül válaszoltál nekem? 😊

végigolvastam ezt az oldalt és nagyon érdekesnek találtam bens véleményét. Félig meddig igazat adok neki, de voltak azért benne túlzottan negatív jelzésû kritikák a nõk felé és néha eléggé durva, de sok igazságot mondott sajnos, nem sajnos.

chhaya
Ha együtt laktok, akkor teljesen normális, ha felezitek a rezsit, nem? Vagy nem teljesen értem.
A többi részével egyetértek.

ez 2013😊

2005-ben még fel sem merültek ilyesmi vélemények a topiklakók körében. Érdekes

Meg mielott bmilyen hszt elolvasnek (nem akarok befolyasolva lenni) leirom az elso eszembe juto valaszt a kerdesre:
En alapvetoen nagyon egyenes es oszinte vagyok, igy ha mar vki belekenyszerit a hazugsagba akkor annak oka van. Mint mondottam, belekenyszerit a masik szemely: 1. amikor tulzaba oszinte vagyok allando harccal kell szembesulnom. Megy a vita, az idiota nyafogas, a vadaskodas, a gyerekes hozzallas. Megoldas: ahelyett h leallsz velem vitatkozni mindig mindenben, ulj le velem, fogd meg a kezem es tedd fel az egyszeru kerdest: Mi az oka annak, h ezt mondod? Ha nem akarod h hazudjak, hagyd hogy oszinte legyek es ne akadj ki minden szaron. 2. Azert hazudok a penzugyekrol mert jobb ha nem tudsz rola. Eddigi taasztalataim alapjan ahogy elarulom mennyit keresek, ahogy megtudod van penzem, nem hogy nem koltesz ram egy fillert sem azutan, de meg kibaszott penzt is kuncsorogsz Tolem. Eloszor csak jossz a kifogassal, h most nem kerestel annyit, utana meg elkezded elkerni a szamlak es a lakas berles aranak a felet.
Ezek az en okaim...
Serius
A nõkre ez éppen úgy igaz.<#worship>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Serius
"Nincs tökéletes férfi"

Dehogynem<#felkialtas> Ééééééééén<#wink><#wave>

\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD

Oldal 1 / 41Következő →