Miért hazudnak a nõk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs tökéletes férfi,ahogy tökéletes nõ sem létezik.Lehet tisztelni,szeretni egymást,gondoskodni a másikról és...diszkréten keresni egy szeretõt,akivel a szex is szuper jó.Mindez beleilleszthetõ az értékrendembe,amibõl egy percig sem csinálok problémát,csak arra kell ügyelni,hogy ne tudja meg a partner.

enigmasanyi

predator1982
amúgy az a csaj aki meg ilyet hazudik egy elmebeteg, nem szabad ezzel viccelõdni, elég szomorú, hogy történnek ilyen dolgok.

pred

predator1982
igazán nem akarok senkit védeni, de a nõk mellett legyen szólva, és amikor a sok hülye fasznak kapuzárási pánika van??? és meg vannak vadulva?? az alapjáratos megcsalásról már nem is beszélve, és utána beül a haverjaival egy két sörre és elhenceg hogy hány kurvát dugott meg, stb....gyerekek nem vagyunk ám egyformák

pred

ezt már nekem is bedobta az egyik<#eplus2>

<#eljen>

predator1982
<#hehe>

pred

bens
máris hazudsz 😊

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

predator1982
azta értelmes volt aki ezt a témát elinditotta, szerintem semmivel sem hazugabbak a nõk mint a pasik. ha tiz kezem lenne sem tudnám megszámolni hány hazug faszkalapot láttam már. egyik sem jobb a másiknál, se a nõk, se a pasik.maximum a nõk diszkrétebben csinálják, ennyi....

pred

minden nõ hazug ....lesz elõbb utóbbb.
LPKENJI
hmmm... van benne valami

chhaya
önáltatás, önismereti zavar esetleg. nem feltétlen merõ rosszindulat. <#nemtudom>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
"Az ég kék, a fû zöld, a víz meg nedves és a nõk titkolóznak..."

Joe Halleback

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LPKENJI
Sziasztok! Neked ezidáig egy barátnõm volt aki rettentõ sokat hazudott. Nem nagy dolgokban, hanem csak kis pitiségekbe, hogy képességei mennyire nagyok meg õ mi minden meg tud csanálni amikor nem is. Szakítottam vele, és még akkor is hazudott...Na ennek szerintetek mi értelme van, hogy azért hazudok, hogy elhidd mikre is képes vagyok amikor a másik nagyon jól tudja hogy nem?

bens
én is arra gondoltam amiket én írtam 😛
sztem is röhelyes h ez a helyzet

chhaya
én arra gondoltam, amiket te írtál. 😄

bens
hát sztem is az 😄

chhaya
ez röhejes. 😊))

Panzerfaust
Sajnos valahol igazad van, de a logika igenis azt diktálja, hogy az átlagos, legygyakrabban elõforduló viselkedési minta a normálsi, és ne ma kivétel, ugyanis ez alapján a homoszexualitásra is azt mondthatod, hogy az a normális, pedig egy szexuális deviancia mindössze.
És Én kivételnek tartom magam a korosztályomhoz képest stílusban, érettségben, viselkedésben, mégsem az a normális, pedig lehet, hogy jobban járnánk.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

sz4bolcs
Én ezt gondolom az írásaid alapján. Te biztos másképp látod.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bens
rohattul félremagyarázod ám azt tudod

sz4bolcs
És szerinted milyen nõnek jön be az olyan férfi, aki ilyen eszméket vall a nõkrõl? Azoknak, akikrõl beszéltél, akik szeretik, ha megalázzák õket.
Egyszerû stratégia: Neked van barátnõd, aki erõsíti benned ezt a felfogást, és mert ezt a felfogást vallod, jönnek a barátnõk.
9. 18. 36.. igazad van, ilyenbõl sok van.

bens
nem azért nem hiányzott bnõ mert ezek az általános tapasztalatok, hanem mert mindig volt. amikor elegem lett és elhatároztam h most szünetet tartok mert nem hiányzik egy nõ tarsasága, akkor is max egy hónapig sikerült egyedül lennem. minden nagyképûség nékül, hiába hõbörögnek meg fújnak rám a nõk, mert megmondom amit gondolok, azért valahol érzik h nem vagyok papucs és ez bejön nekik. inkább választanak egy ilyet mint egy nyáladzó pucsautómatát.

sz4bolcs
Még csak nem is azokra nézve sértõ, akikere bens írása épült.

Zillo
Én ha érdemesnek látom,akkor kiállok magamért és a nõ társaimért,nem várom el,hogy a férfiak álljanak ki ilyen témában értünk,mivel nem az õ emberségüket kérdõjelezik meg,és õk valószínüleg nem érzik azt a megalázottságot,amit ilyen kedves esetekben mi átérzünk.

Alah Alik Ya Sidi!

sz4bolcs
Nem csoda, hogy ilyen nézetek, tapasztalatok mellett soha nem hiányzott barátnõ. Fõleg ha kilencszer sikerült ilyet kifognod.

sz4bolcs
Tehát az elképzelésed szerint a férfi erõs, képes logikus gondolkodásra, nem pofázik bele a nõ dolgaiba, kötelességtudó, képes észrevenni a hibáit, és azon változtatni.

A nõ pedig bosszantja a férfit, egoista, beképzelt, sokat képzel magáról, mindent megenged magának, sértõdékeny, lusta, pofátlan, nem képes magának megteremteni semmit sem; ahelyett, hogy végzi a dolgát belepofázik a férfi dolgaiba, nincs meg a belátási képessége, nem képes a hibáin változtatni. Nincs benne tartás és becsület, soha semmit nem tesz az életben, nem képes erõfeszítésre, elvárásai viszont vannak, és azok nagyok. Órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlet felett, kimeszeli a pofáját 6 cm vastagon, beöltözik kurvának, picsarázó stílusban fikázza a többi nõnemû lényt, mások hibáját fürkészi, és kreálja.

És nem utolsó sorban, ha ezzel a nézettel nem ért egyet, akkor mindezt bizonyítja.

Azért ez ..nem semmi.

bens
csak ehhez az kéne h a nõk ne szóljanak be...

bens
ideális esetben a férfiak állnak ki a nõkért

Zillo
Nos,azt hiszem en megprobaltam amit lehetett,ugy gondolom soha nem fogod es talan nem is akarod megerteni,amit mondtam.Vagy talán majd ha lesz olyan nö,aki felér majd személyedhez,és te is másnak találod majd öt,mint a többit.Bár ahogy teged elnezlek,ilyet ugysem fogsz majd talalni,mert mindnekiben talalsz majd vm hibat.A pofanrugost felreertes elkerülese vegett nem azert irtam,h kemenykedjek hanem mert felhaboritonak tartom ezt a fajta altalanositast tudom nemkellett volna ilyen csunyat irnom es ha megbantottam vele az illetöt akkor elnezest kerek majd megvedi ö magát talán van ö is olyan kemeny mint te 😉
Viszont azt a mondatodat miszerint egy nönek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmóniát inkabb megprobalom elfelejteni,mielött arra mernék következtetni h szerinted csak a ferfiaknak van joguk kiallni magukert.

Alah Alik Ya Sidi!

bens
😄 ne aggódj az én lelki világom miatt.
valamit féreértettél. én egyáltalán nem agonizálok amiatt h a nõk ilyenek mint amit leírtam. mondhatni egyáltalán nem érdekel. kb az elsõ kapcsolatomnál (amennyire emléxem) még megpróbáltam alkalmazkodni, csak a nõk olyanok a hülyeségeikkel, h ha megváltozol a kedvükért, akkor meg megunnak, mert papucs vagy. ezért egyáltalán nem éri meg még csak foglalkozni sem a dologgal, és ami azt illeti elég hamar bele is lehet fáradni. a legjobb amit tehet egy férfi egy nõvel amikor behülyül az, ha szépen kirakja mint macskát. aztán a csaj vagy elgondolkozik h mégis csak vissza kéne venni, vagy olyan hipertrófiás az egója h még eddig se jut el, és akkor megy bosszantani a következõ férfit. az a baj h ebben a "mindenkinek mindenhez joga van" világban a nõk annyira beképzeltek lesznek és annyira sokat hiszenk magukról, h mindent megengednek maguknak (lásd ismét a szájbarúgós-keménykedõs témát). egy nõnek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmónia alapját egy kapcsolatban, nem az h bepózol meg besértõdik. nem tudom miért kell egy nõnek keménykedni, annyira szánalmas amikor megpróbálnak úgy beszélni mintha õk valamit is képesek lennének megteremteni maguknak, vagy képesek lennének megvédeni magukat. (ide hozzátenném h van ilyen nõ, nagyon ritka, de az nem is jártatja a száját sehol) egy férfi természeténél fogva erõs és képes logikusan gondolkozni. a nõ egyszerûen nem erre való. ettõl egyébként még nem is lenne rosszabb egy nõ egy férfinél, a baj ott kezdõdik amikor ahelyett h végezné a dolgát, elkezd belepofázni a férfi dolgaiba. nem tudom, mi férfiak soha nem pofázunk bele a nõ dolgába. elvégezzük a kötelességünk, ugye egész nap gürizünk a családért, vagy a nõért és rohattul nem csipogunk h most mi a nem jó. ez miért van?
és akkor még megemlíteném ennek az ál-liberális világnak a gusztustalan melléktermékeit, azokat a "férfiakat" akik még a nõknél is rosszabbak talán, mert lenyelik az a sok hülyeséget amit a nõk árasztanak, és -ahelyett h helyreraknák õket- elkezdenek nyáladzani mert hát egyenjogúság van és a lányoknak is legyen joguk beszólni. persze arról van csak szó h szánalmas módon így próbálnak bevágódni, hátha sikerül és összejön valami.
úgyhogy nem kell engem féltened Zillo, mert rohattul nem izgat az h milyen hülyék a nõk, nekem ennél sokkal fonotsabb és érdekesebb dolgok vannak az életemben, és úgy gondolom h érek el sikereket anélkül is h nyálgép módon próbálkozok bevágódni a nõknél. érdekes amúgy h szemben azokkal a "férfi"társaimmal akik nyáladzással próbálkoznak soha nem volt gondom a nõ-ügyeimben. soha nem volt olyan érzésem h most hú de nincs bnõm és jajj de szegény vagyok 😛
lehet azért mert próbálok férfiként viselkedni, nem pedig papucsállatkaként...?

sz4bolcs
bezzeg a hímsoviniszták mennyivel jobbak. :-)

Zillo
Itt pontosan arról van szó,hogy te tudatosan ráeröszakoltál a nõi nemre egy olyan jellemsorozatot,amit mindösszesen tapasztalataid alapján próbáltál felvázolni.Hogyan is tudnál mást mondani,vagy állítani,mint amiben részed volt.Ez teljesen érthetõ.De továbbra sem értem,hogy állíthatsz ilyen teljes kegyetlenséggel és bizonyossággal olyan megalázó és lekicsinyítõ dolgokat,amik szerinted a nõk velejárói.Most õszintén úgy érzem magam,mintha egy alacsonyabbrendû osztályba sorolnál bennünket.Nem tudom te hol hagytad az emberségedet,de azzal,amiket most leírtál,és amikre azt hiszed,hogy a nõk természetes tulajdonságaik,azzal nyilvánvalóvá vált számomra,hogy a szemedben minden nõ olyan,mint amilyennek leírtad.Én kívánom neked,hogy egyszer összefuss egy olyan nõvel,akinél ezeknek ellenkezõjét tapasztald majd.Nem azért,hogy boldog légy,mert ilyen gondolatokkal úgy gondolom nem is érdemelnéd meg,hogy találj magadnak egy normálisat.Valószínüleg nem is úgy szoktál belépni egy párkapcsolatba,hogy tiszta lappal indulj,hanem ezek szépen lassan felgyülemlenek,és lehet,hogy a legapróbb gondokat is olyan világméretû pofátlanságnak ítéled,amiket tán te is elkövetsz csak nem veszed észre.Azért kívánom neked,hogy egyszer majd belásd,hogy mennyire nem így van,hiszen minden ember más,férfi között sincs egyforma.

Végül a kedves egós mondandódra kitérve csak annyit fûznék hozzá,hogy nem én próbáltam hosszú sorokon keresztül besározni a másik nemet,és azt bizonygatni,hogy mennyi sok negatívummal rendelkezünk,én csupán védelmezni próbálok.Ez a különbség kettõnk között.Ezután tûnödj el a meggyötört lelki világodon,és próbálj meg emberként gondolkozni.

Alah Alik Ya Sidi!

bens
feministáktól csak értelmetlen és szánalmas lecseszést lehet kapni. érveket nem.

sz4bolcs
Nem azért, de ilyen szintû érveket simán kaphatsz mondjuk feministáktól is, akik ugyanúgy hiszik a saját igazukat.

bens
figyi, hagyjuk a rabló dumát. mindenki tudja h amit leírtam az sajnos teljesen úgy van. attól h elkezded osztani h "jelentkezz a Vatikánnál,hogy szentté avassanak" meg ilyenek, mert (mint elõzõekben már leírtam) nõként képtelen vagy belátni bármilyen hülyeséget vagy hibát amit csinálsz vagy írsz, még mindenki tudja h így van ahogy leírtam. persze most elkezdesz majd osztani, mert nektek, nõknek akkora egótok van, h egyszerûen nem bírjátok elviselni ha nincs igazatok, és valaki nem nyálgép stílusban farokcsóválva hízeleg nektek, hanem fehéren-feketén leírja h mi is a szürke valóság a témával kapcsolatban.
és mielõtt folytatnád a "te úgy gondolod,hogy külömb vagy" témát, nem. nem gondolom h külömb vagyok, pontosan tisztában vagyok a hibáimmal és próbálok rajtuk változtatni. és ez az amire ti nõk képtelenek vagytok, lásd: #1926. csak szánalmas egoista módon beszólni is osztani bírtok, értelmesen megnyilvánulni még elvétve sem. vagy mutass ellenpéldát, ha tévednék...

chhaya
ez nem mennyiség kérdése...

Zillo
Szamomra az tartható szanalmasnak,hogy csak mert volt dolgod 9 (hûha) csajjal,akkor már felhatalmazod magad arra,hogy a lehetõ legegyszerûbb dolog felé nyúlj.Általánosítani igen könnyü,de milyen kár,hogy nem birtokoltad a világ nöinek több,mint 50%át,akkor azt mondom,hogy merdd kimondani,amit eddig.Ugy gondolom,hogy az emberek nemtõl függetlenül egyformák,ne meséld már be nekem hogy te több vagy emberileg,mint egy nõ,mert azt úgysem hiszem.A barátnõid hazudoztak neked? Igen szomorú.Te nem szoktál hazudni?Á,biztosan nem.Gondolom te úgy ahogy vagy,csak a szenvedõ alany szerepét töltöd be.Olyan ember nincs,aki nem hazudik.Ettõl még nem mondom azt,h minden férfi egy rohadt görény.
De ha ezen felül te úgy gondolod,hogy külömb vagy,akkor jelentkezz a Vatikánnál,hogy szentté avassanak.

Olyan párkapcsolat pedig nincs,vagy nagyon kevés van,amiben csak az egyik fél a ludas.Lehet hogy te pont egy ilyenben szenvedtél,de az is lehet hogy csak 'A másik szemében a szálkát is észreveszi,a sajátjában még a gerendát sem'

Alah Alik Ya Sidi!

bens
biztos azért volt eddig 9 bnõm, mert nõfóbiás vagyok 😛

chhaya
nem adom õket nõfóbiások kezére. 😄

bens
küldj egyet 😊

chhaya
csak az nem igaz, hogy mind ilyen. ahhoz viszont részvétem, hogy eddig ilyenekkel hozott össze a sors... talán máshol kéne keresgélned. pl. az én baráti köröm is normális csajokból áll, akik nem csinálnak ilyeneket, amit leírtál.

bens
ok, amúgy elfogadom h nincs igazam, de akkor mondd el h mit nem látok jól. vagy mi az ami nem igaz abból amit írtam.

chhaya
egy bizonyos fajtáját, nem az összeset. 😛

bens
😄 én és a nõfóbia. inkább túl sok csajjal volt dolgom és megismertem õket.

chhaya
fõleg nem az igazság. 😊

chhaya
ez akut nõfóbia, nem általánosítás. 😊)

sz4bolcs
Még ha a világ nagy része balga, szánalomra méltó, menthetetlen, semmirekellõ is lenne, annál inkább a kivételt kéne védeni azzal, hogy nem az átlagot nevezzük férfinek, nõnek, embernek, nem belõlük vezetjük le a kivételeket, hanem a kivételeket tekintjük normálisnak.

Neked ezt jelenti a nõ:

"ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nõ soha semmit nem tesz az életben. nem képes erõfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h õ legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nõnemû élõlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erõfeszítést tenni."

ok, de ne várd el, hogy én ezeket nõnek hívjam, ahhoz nem elég, ha valakinek p*nája, meg cs*cse van. Neked?

bens
sztem épp elég baj az h általánosításról kell ilyenkor beszélni. mert ez az általános.

sz4bolcs
Bens: Te olyanokat gondolsz komolyan, amikkel én viccelni szoktam, de akkor nagyon kihangsúlyozom az általánosítást, nehogy valaki komolyan vegye. :-)

bens
egy: valszeg nem tudnád pofán rúgni, úgyh ne is mondj ilyet mert szánalmas.
kettõ: amit írt teljesen igaz. a baj az, h egy mai nõben nincs annyi tartás és becsület (semennyi) h felvállalja a hibáit. ahelyett h belátná h igen, õ sem tökéletes, csak egy átlag nõ sok hibával, inkább elkezd hõbörögni, és akkor is neki áll feljebb ha õ hibázott. általános tény, hogy egy nõben a lustaság és az önzõ egoizmus egyenes arányban van a pofátlanságig elmenõ fikázással és mások (létezõ vagy nem létezõ) hibáinak felnagyításával és elõhozatalával. ez a fikázás fõleg akkor jön elõ, ha a nõ hibázik, vagy kiderül róla h hülyeséget csinált, esetleg meg akarja csalni a párját. na akkor kitör belõle a pofázhatnék, ami 90%-ban arról szól h õ tuljadonképp nem csinált semmi rosszat, a férfi viszont milyen rossz hozzá és ha jogos ha nem, megállás nélkül ugatja és elvárja h még tõle kérjenek elnézést, miután idióta p.csa módon viselkedett. persze azt nem veszi figyelembe h a férfi ideje 80%-át arra fordítja h a nõnek mindenféle feltétel nélkül megteremtse amire szüksége van. szimplán természetesnek veszi h neki mindent meg kell adni, mert õ nagysága méltóztatott világra jönni. ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nõ soha semmit nem tesz az életben. nem képes erõfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h õ legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nõnemû élõlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erõfeszítést tenni. ez az kedves Zillo, ami egy nõben megvan de egy férfiban nincs. meg ne sértõdj, de ha magadra tekintenél egy pillanatra mit látnál? azt h nem vagy képes észérvekkel reagálni (mert ugye az fárasztó lenne és az egy nõnek nem való, nehogy használni kelljen az agyát egy kicsit), csak (nõ létedre) ilyenekkel dobálózol h te pofán rúgod, meg te úrihölgy vagy. na ez az, ami miatt soha nem fognak egyenlõ szinten tekinteni egy nõre és egy férfira.