Miért hazudnak a nõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enigmasanyi
pred
pred
pred
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Joe Halleback
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sztem is röhelyes h ez a helyzet
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
És Én kivételnek tartom magam a korosztályomhoz képest stílusban, érettségben, viselkedésben, mégsem az a normális, pedig lehet, hogy jobban járnánk.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyszerû stratégia: Neked van barátnõd, aki erõsíti benned ezt a felfogást, és mert ezt a felfogást vallod, jönnek a barátnõk.
9. 18. 36.. igazad van, ilyenbõl sok van.
Alah Alik Ya Sidi!
A nõ pedig bosszantja a férfit, egoista, beképzelt, sokat képzel magáról, mindent megenged magának, sértõdékeny, lusta, pofátlan, nem képes magának megteremteni semmit sem; ahelyett, hogy végzi a dolgát belepofázik a férfi dolgaiba, nincs meg a belátási képessége, nem képes a hibáin változtatni. Nincs benne tartás és becsület, soha semmit nem tesz az életben, nem képes erõfeszítésre, elvárásai viszont vannak, és azok nagyok. Órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlet felett, kimeszeli a pofáját 6 cm vastagon, beöltözik kurvának, picsarázó stílusban fikázza a többi nõnemû lényt, mások hibáját fürkészi, és kreálja.
És nem utolsó sorban, ha ezzel a nézettel nem ért egyet, akkor mindezt bizonyítja.
Azért ez ..nem semmi.
Viszont azt a mondatodat miszerint egy nönek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmóniát inkabb megprobalom elfelejteni,mielött arra mernék következtetni h szerinted csak a ferfiaknak van joguk kiallni magukert.
Alah Alik Ya Sidi!
valamit féreértettél. én egyáltalán nem agonizálok amiatt h a nõk ilyenek mint amit leírtam. mondhatni egyáltalán nem érdekel. kb az elsõ kapcsolatomnál (amennyire emléxem) még megpróbáltam alkalmazkodni, csak a nõk olyanok a hülyeségeikkel, h ha megváltozol a kedvükért, akkor meg megunnak, mert papucs vagy. ezért egyáltalán nem éri meg még csak foglalkozni sem a dologgal, és ami azt illeti elég hamar bele is lehet fáradni. a legjobb amit tehet egy férfi egy nõvel amikor behülyül az, ha szépen kirakja mint macskát. aztán a csaj vagy elgondolkozik h mégis csak vissza kéne venni, vagy olyan hipertrófiás az egója h még eddig se jut el, és akkor megy bosszantani a következõ férfit. az a baj h ebben a "mindenkinek mindenhez joga van" világban a nõk annyira beképzeltek lesznek és annyira sokat hiszenk magukról, h mindent megengednek maguknak (lásd ismét a szájbarúgós-keménykedõs témát). egy nõnek az lenne a dolga h kussol és megteremti a harmónia alapját egy kapcsolatban, nem az h bepózol meg besértõdik. nem tudom miért kell egy nõnek keménykedni, annyira szánalmas amikor megpróbálnak úgy beszélni mintha õk valamit is képesek lennének megteremteni maguknak, vagy képesek lennének megvédeni magukat. (ide hozzátenném h van ilyen nõ, nagyon ritka, de az nem is jártatja a száját sehol) egy férfi természeténél fogva erõs és képes logikusan gondolkozni. a nõ egyszerûen nem erre való. ettõl egyébként még nem is lenne rosszabb egy nõ egy férfinél, a baj ott kezdõdik amikor ahelyett h végezné a dolgát, elkezd belepofázni a férfi dolgaiba. nem tudom, mi férfiak soha nem pofázunk bele a nõ dolgába. elvégezzük a kötelességünk, ugye egész nap gürizünk a családért, vagy a nõért és rohattul nem csipogunk h most mi a nem jó. ez miért van?
és akkor még megemlíteném ennek az ál-liberális világnak a gusztustalan melléktermékeit, azokat a "férfiakat" akik még a nõknél is rosszabbak talán, mert lenyelik az a sok hülyeséget amit a nõk árasztanak, és -ahelyett h helyreraknák õket- elkezdenek nyáladzani mert hát egyenjogúság van és a lányoknak is legyen joguk beszólni. persze arról van csak szó h szánalmas módon így próbálnak bevágódni, hátha sikerül és összejön valami.
úgyhogy nem kell engem féltened Zillo, mert rohattul nem izgat az h milyen hülyék a nõk, nekem ennél sokkal fonotsabb és érdekesebb dolgok vannak az életemben, és úgy gondolom h érek el sikereket anélkül is h nyálgép módon próbálkozok bevágódni a nõknél. érdekes amúgy h szemben azokkal a "férfi"társaimmal akik nyáladzással próbálkoznak soha nem volt gondom a nõ-ügyeimben. soha nem volt olyan érzésem h most hú de nincs bnõm és jajj de szegény vagyok 😛
lehet azért mert próbálok férfiként viselkedni, nem pedig papucsállatkaként...?
Végül a kedves egós mondandódra kitérve csak annyit fûznék hozzá,hogy nem én próbáltam hosszú sorokon keresztül besározni a másik nemet,és azt bizonygatni,hogy mennyi sok negatívummal rendelkezünk,én csupán védelmezni próbálok.Ez a különbség kettõnk között.Ezután tûnödj el a meggyötört lelki világodon,és próbálj meg emberként gondolkozni.
Alah Alik Ya Sidi!
és mielõtt folytatnád a "te úgy gondolod,hogy külömb vagy" témát, nem. nem gondolom h külömb vagyok, pontosan tisztában vagyok a hibáimmal és próbálok rajtuk változtatni. és ez az amire ti nõk képtelenek vagytok, lásd: #1926. csak szánalmas egoista módon beszólni is osztani bírtok, értelmesen megnyilvánulni még elvétve sem. vagy mutass ellenpéldát, ha tévednék...
De ha ezen felül te úgy gondolod,hogy külömb vagy,akkor jelentkezz a Vatikánnál,hogy szentté avassanak.
Olyan párkapcsolat pedig nincs,vagy nagyon kevés van,amiben csak az egyik fél a ludas.Lehet hogy te pont egy ilyenben szenvedtél,de az is lehet hogy csak 'A másik szemében a szálkát is észreveszi,a sajátjában még a gerendát sem'
Alah Alik Ya Sidi!
Neked ezt jelenti a nõ:
"ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nõ soha semmit nem tesz az életben. nem képes erõfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h õ legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nõnemû élõlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erõfeszítést tenni."
ok, de ne várd el, hogy én ezeket nõnek hívjam, ahhoz nem elég, ha valakinek p*nája, meg cs*cse van. Neked?
kettõ: amit írt teljesen igaz. a baj az, h egy mai nõben nincs annyi tartás és becsület (semennyi) h felvállalja a hibáit. ahelyett h belátná h igen, õ sem tökéletes, csak egy átlag nõ sok hibával, inkább elkezd hõbörögni, és akkor is neki áll feljebb ha õ hibázott. általános tény, hogy egy nõben a lustaság és az önzõ egoizmus egyenes arányban van a pofátlanságig elmenõ fikázással és mások (létezõ vagy nem létezõ) hibáinak felnagyításával és elõhozatalával. ez a fikázás fõleg akkor jön elõ, ha a nõ hibázik, vagy kiderül róla h hülyeséget csinált, esetleg meg akarja csalni a párját. na akkor kitör belõle a pofázhatnék, ami 90%-ban arról szól h õ tuljadonképp nem csinált semmi rosszat, a férfi viszont milyen rossz hozzá és ha jogos ha nem, megállás nélkül ugatja és elvárja h még tõle kérjenek elnézést, miután idióta p.csa módon viselkedett. persze azt nem veszi figyelembe h a férfi ideje 80%-át arra fordítja h a nõnek mindenféle feltétel nélkül megteremtse amire szüksége van. szimplán természetesnek veszi h neki mindent meg kell adni, mert õ nagysága méltóztatott világra jönni. ennek van egy átfogó magyarázata, mégpedig az, h egy nõ soha semmit nem tesz az életben. nem képes erõfeszítésre h megteremtsen valamit, csak elvárásai vannak, azok pedig nem kicsik. egyetlen dolog van ami érdekli, h õ legyen a försztlédi, aki után döglenek a pasik. persze ennek érdekében max annyira képes h órák hosszat terpeszti a seggét a sminkkészlete felett, 6cm vastagon kimeszeli a pofáját és beöltözik kurvának, majd picsarázó stílusban végigsétál a klubban és megállás nélkül fikáz minden nõnemû élõlényt maga körül. ennek persze mind tudatában van valahol, de ezt a szánalmas magatartást egyedül mások hibáinak keresésével, illetve kreálásával képes ellensúlyozni, mert ehhez ugye nem kell semmi erõfeszítést tenni. ez az kedves Zillo, ami egy nõben megvan de egy férfiban nincs. meg ne sértõdj, de ha magadra tekintenél egy pillanatra mit látnál? azt h nem vagy képes észérvekkel reagálni (mert ugye az fárasztó lenne és az egy nõnek nem való, nehogy használni kelljen az agyát egy kicsit), csak (nõ létedre) ilyenekkel dobálózol h te pofán rúgod, meg te úrihölgy vagy. na ez az, ami miatt soha nem fognak egyenlõ szinten tekinteni egy nõre és egy férfira.