Miért hazudnak a nõk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiaba van utana a szokasos kiveteles duma , most legszivesebben pofán rugnálak de uriholgy vagyok igy nem teszem.ferfi es nö kozott nincs kulonbseg emberseget tekintve.
Alah Alik Ya Sidi!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
örülj neki hogy megszabadultál tõle,és fel a fejjel haver,nefoglalkozz az ilyennel és ne bántcson 😉
\"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül.\" És neszójjábe:DD
Az ördög sohasem alszik, és mint tudjuk, a nõk álltalában véve hazugok - tisztelet a kivételnek.
én a Commander vagyok én
Voltam annyira normális hogy a másikkal is csak addíg voltam amíg jólesett. Azóta elvettem egy rendes lányt, és 6 éve boldog házasságban élek. Remélem nem ejt pofára.
1. ha normális pasi lennél akkor nem csinálnád azt hogy megdugod az elsõt és kész.. és ezt sokszor..
2. ha egy normális pasi vagy akkor dugd meg csak és éjjen. élvezd az életet 😄
nincsojanom
Ez tök furi !
Volt csajom aki nem hazudott és nyíltan megvallotta hogy 5 - 6 pasija állandóan van, de mindíg rá lehet venni egy kis új sexre. Szal mindíg nyitott és profi sexes volt, és ez abszolút nem zavart. Jó volt vele bár kissé ijesztõ néha, de nem vettem volna soha feleségül.
És volt "csajom" aki azt hazudta hogy még szûz, és senkivel nem volt, de amikor behatóbban ismerkedtem vele rögtön megéreztem a szûzességének hiányát, és nagyon hamar lepattintottam felhasználva ellene a hazugságát. Minden bizonnyal nem õ volt a nagyobb ribi, mégis inkább maradtam volna az 1. verziójú csajjal. Érdekes hatással vannak ránk a hazugságok 😮)...
A félek, hogy megint megszivatnak-ban van némi igazság,csak hát pont ezért szívatják õket...<#eplus2>#eplus2>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
-Nem tudom...
-Félek, hogy megint megszivatnak...
-Ezt az oldalam nem is ismertem...
napersze én mindig montam hogy vannak normálisak. csak vagy foglaltak vagy te nem kellesz nekik 😄
nincsojanom
Menségemre legyen,hogy 6 évnyi eggyüttélés a referenciám,és sajnos tapasztalatból beszélek...<#rinya>#rinya>
Mondjuk azért annyira rossz sem volt...<#worship>#worship>
vanank normálisak na. csak 1. kurva kevés 2. mind foglalt és igy Gaara nem tud normálisat találni..
ennyi.
nincsojanom
nos ezt bizonyara ismetcsak olyan nöktöl hallottad akikkel kapcsolatba kerültel,bár öszinten szolva ez a mondat is szalloigévé vált,h miert,azt nemtudom.Talan mert a nök bizonyos szazaleka akkor mondja ezt,ha csalodott.De azert hiányzik onnan a kulcsmondat 'Tisztelet a kivételnek'.Mellesleg ugyanez a verzio létezik a masik nemre vonatkoztatva.
Azokra a könyvekre pedig igen kiváncsi lennék.Nézd,en nem vagyok tul jartas az irodalomban,de ugy gondolom az ÍRÓK (itt nem a kutatókra,tudósokra gondolok) a magánvéleményüket írják le,nem pedig kész tényeket,aminek teljes megallapitasa ebben a temaban lehetetlen.Nem igazan ertem a gondolatmenetedet,hiszen attol még,hogy valaki író,nem biztos h reális dolgokat ír,ésszerû forrásokból,és egyaltalan nem biztos,h bekell nyelni amit egy könyvben olvasol.De ha mondasz pár címet,vagy nevet,szívesen utánanézek magam,mert így látatlanba nem tudom,h mire gondolsz pontosan.Van egy kedves ezoterikus ismerõsöm,aki ehhez hasonló könyveket is árul,majd kérek tõle segítséget.
Alah Alik Ya Sidi!
De a sértõdés is jellemzõ rátok...
Alah Alik Ya Sidi!
Viszont a nõknél ez is érzelmi alapon történik,ergo no logika...
tényleg hülyeség általánosítani, emberek vagyunk, az, hogy férfi vagy vagy nõ, mindegy, sok függ a környezettõl, ahol felnõsz, ill. amiben élsz
Alah Alik Ya Sidi!
Azt szoktam erre mondani : Reflexbõl hazudoznak...
Alah Alik Ya Sidi!
ennyit ezekrõl.
a durvább részt meg elsem mondom. szégyenletes hogy miket csinálnak a nõk..
nincsojanom
Természetesen tisztelet annak az elhanyagolható számú, ámde jóval értékesebb kivételnek.
kis k*rvák mind a pénzre buknak.
csomo ostoba diszkós liba van akiknek minden számit cska az nem hogy milesz velük a yövõbe..
nincsojanom