Soul Calibur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sztem nem, may csinálsz 1 hozzá naon hasonló karaktert..
a chronicles of sword modot a rendes karakterekkel nem lehet nyomatni?
Haverok, Buli, Fight Club!
Írtam egy SC3 cikket, és letépik a fejem a Tekken fanok. Sajna az oldalunkon õk vannak többségben. Tényleg olyan szörnyû lett????? (Az észrevételeket a cikk végén található linknél lehet elolvasni illetve írni).
ITT TALÁLOD A CIKKET!
Ha netán lesz ilyen fight és netán pesten lenne vagy a közelbe akkor mindenképp szóljatok nekem is. Kíváncsi vagyok mit tudnak mások :)
wááá amúgy lassan megveszem már a ps2met, az SC3 az "elsõként beszerzendõk" listáján van :)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Töltsük le az internetet!
Fákjúal!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A Biofreaks sajnos kimaradt, arról nem tudok nyilatkozni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
bolti verziónál is ez a helyzet?
Haverok, Buli, Fight Club!