Soul Calibur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Jaa.. Ez most fiú, vagy lány ?
Amúgy sztem nem, may csinálsz 1 hozzá naon hasonló karaktert..

DoNorBi
pfujj ez tré!<#wilting>
a chronicles of sword modot a rendes karakterekkel nem lehet nyomatni?

Haverok, Buli, Fight Club!

Fido4life
AMúgy nem értem mér, de valahogy a 2-vel tovább elvoltam, mint a 3-mal.. (na jó, befejezem a flood-lást)

DoNorBi
én szoktam;)

Fido4life
Anyád !

Fido4life
na jó, az összes (ezen a képen)

Fido4life

Na ezért mondom, hogy legjobb a Talim.. <#vigyor5>

Fido4life
Nyomja még valaki a gémet ?

baggins
Tudod mit? Eddig te indokoltad meg legjobban, miért nem lehet a két játékot hasonlítgatni. Igazad van, ebben tökéletesen egyetértek.

Unknow
Nincs ezzel a cikkel semmi baj. A Tekken 5 sztem azért viszont jobb lett mint a Tekken 4 sokkal. Szvsz visszakapta a régi fényét az is. Na de most az SC a téma. Amúgy nem tudom miért kell összehasonlítani a Tekkent és az SC-t. Az SCnek sokkal alaposabb története van és az egész egy fantasy világ. A Tekken az egy verekedõs játék...nem több nem kevesebb. Az SC ahol a fegyverek és a karakterek személyisége, sõt maga a világ is hatalmas szerepet kap nem hasonlítható ezzel össze. Ahogy egy Mortal Kombat is inkább a Street Fighterhez mint a Tekkenhez hasonlítható. Aki szereti a fantasyt és érdekli,hogy legyen sztorija annak amivel játszik annak való az SC. Tekkenezni én akkor szoktam amikor csépelni van kedvem. Az SCnek hangulata van. Igazából pl ott máig rohadtul érdekel,hogy a Soul Edge az végülis mi az isten lehet :P Mármint, hogy jött létre stb... Sõt, azt se tudom máig,hogy hogy került Cervanteshez. Pedig reméltem,hogy a Chronicles of the swordbõl kiderül.
Fido4life
Szerintem jó lett, bár nem kellet volna ennyire lehúznod az SC 2-õt... A Tekken 5-ben hatalmasat csalódtam, szinte semmi változás a 4-hez képest, csak szarabb pályák, és hangulat.. Az SC 3 fényévekkel jobb mint a Tekken 5..

Unknow
Én mindig nyomom haverokkal :D Az egyetlen játék amivel mindig játszok :D
baggins
HELP!
Írtam egy SC3 cikket, és letépik a fejem a Tekken fanok. Sajna az oldalunkon õk vannak többségben. Tényleg olyan szörnyû lett????? (Az észrevételeket a cikk végén található linknél lehet elolvasni illetve írni).
ITT TALÁLOD A CIKKET!

Fido4life
Háát, nem tudom kik lennének benne... Te még nyomod a gamét ?

Unknow
...azt hittem ez valami nagyobb megmozdulás lenne :D
Fido4life
Jaj ne legyél ennyire noob. Mondunk 1 helyet, elég 1 TV, és 1 PS2, azt mindenkinyomhatja egymás ellen, a gyõztes, a gyõztessel stb...

Unknow
Hm...tudsz hozni annyi ps2t és TV-t? Ja meg Soul Calibur 3at ,hogy megvalósítható legyen? :)
Fido4life
Hey bitches, akkor ki lenne benne egy találkozóban ?

Fido4life
Hm ?

Unknow
Én is arról beszéltem és semmi stratégia nem kell :D
Fido4life
Nos, akkor ki lenne benne egy ilyen fight-ban ?

Fido4life
Ma bicskával Soul Calibur-tam, a haverommal...

ffxi
Majd nem talált :)

Fákjúal!

Fido4life
Chronicles of the Sword-ról beszéltem, abban kell stratégia...

Unknow
Komolyabb stratégiát? Hát nem tudom....pl mivel nekem Cervantes és Nightmare a kedvenc karakterem azokkal megtanultam játszani és ugye amiket indítottam karikat azok az õ "lelküket" kapják meg. Mióta meg van mindkettõ nem igazán jelent benne semmi kihívást :S Inkább egy picit unalmas... A Chronicles of the swordot máig nem vittem végig pedig night terrort is lenyomtam minden fokozatban :D

Ha netán lesz ilyen fight és netán pesten lenne vagy a közelbe akkor mindenképp szóljatok nekem is. Kíváncsi vagyok mit tudnak mások :)
újítás* :P

wááá amúgy lassan megveszem már a ps2met, az SC3 az "elsõként beszerzendõk" listáján van :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Az jó, én csak akkor nyomom amikor lent vagyok vidéken, de akkor igen gyakran. Sztem jó ujjítás volt ez a karakter készítés, meg a stratégia játék. Elõször még azt hiszed hogy az egészben csak ostromolni, harcolni kell, de amint nehezebbek lesznek a pályák, már komolyabb stratégiát kell felállítanod !

Unknow
Hehe Soul Calibur power! :) Én is nyomom még...az egyetlen játék ami folyamatosan leköt :)
Fido4life
Nem, érdi <#crazya>

ffxi
Mohács és ilyenkor szokás szerint te pesti leszel :)

Fákjúal!

Fido4life
Ötletem támadt ! Rendezni kéne egy találkozót, és összemérni egymás tudását... Te merre valósi vagy ?

ffxi
Most csak egyedül a komám kiszállt, így 1kicsit uncsi :(

Fákjúal!

Fido4life
Te még nyomod ?

ffxi
:)
:(

Fákjúal!

Fido4life
Hogy ffxi hozzászólásával éljek: "szégyen hogy így kihal a fórum"

Anubys
Akkor végigpróbálod mind a 4 gombbal, kb. 3 mp-be tellik (na jó, 4, ha lassú vagy... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

KILLER2
Nekem xboxon van meg.

Töltsük le az internetet!

Fido4life
Asszem Ps2-õn ha kétszer megnyomod az x-et akkor visszelöki a támadást, na és az a Guard Impact....

KILLER2
Nem tudja valaki elmondani, hogy a 2-ben hogy kell Guard Impact-ot csinálni?

Töltsük le az internetet!

Fido4life
Na mivan nem ír senki? Pedig sztem jó lett a 3... Vagy már mindenki megunta ?

Fido4life
Megvan a game, és qrva jó! Igaz NTSC-s és emiatt a Tale of Souls marha nehéz, de Chronicles of the Sword nagyon bejött, sztem az a játék legjobb része(legalábbis eddig).A fájó pont számomra, hogy Talim-ot csúnyán elb*szták, a ruháját, a hangját, elvettek tõle mozgásokat, szal elcseszték az egész karaktert. De ez a legkevesebb, a karakter generálóval, olyan fasza emberkéket lehet csinál hogy csak na. Oké abbahagyom az áradozást, csak nekem nagyon tetszik..<#crazya><#crazya><#vigyor2><#pias><#pias>

mb66
Bushido Blade...

www.hordamusic.hu

ffxi
Hogyan vegyem rá a komámat, h verus-oljon velem? Úgy fogja föl, h összevissza kell nyomogatni és nem akar betanulni egy karaktert sem. Pedig direkt hagytam magam párszor és így sem jött be neki.

Fákjúal!

mila69en
má rég meguntam:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Fido4life
:( Csak holnap, ha minden jól megy...

Fido4life
Na a szombaton meglessz a 3!<#crazya>

Anubys
A Mace-ben nem tudod levágnmi az ellen végtagjait...
A Biofreaks sajnos kimaradt, arról nem tudok nyilatkozni.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

DoNorBi
4,08 GB

Fido4life
Hány megás, az a biztonsági másolat ?

DoNorBi
nekem egy biztonsági másolat van a játékból(:P) és az piszkálja a csõrõmet hogy nincs benne render intro mint a második részbe volt csak egy rajzolt rövidfilm...
bolti verziónál is ez a helyzet?