Soul Calibur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Vagy a Mace: The Dark Age c. N64es játék vagy pedig a Bio Freaks :D Bár az kicsit más stílus mert ott mutánsok voltak :)
Fido4life
Hát pedig, eskü azzal a haveromnál játszottam. De már nagyon régen volt..

Anubys
Az a Blood Storm, de az játéktermi...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Fido4life
Na milyen a Soul Blade ?

Fido4life
Hát, lehet hogy tévedek, de mintha régen játszottam volna egy kardos játékkal. Olyan volt benne, hogy levágták, a karekterem kezét, és olyan-kor ha azt a gombot nyomogattam, csak a fröcsögõ csonk-ot mozgatta :D
De nem hinném, hogy ennyire véres lett volna, hiszen a Soul Calbir-ba egy csepp sincs..

jovanna nem annyira sürgös csak pá biztató szó:D
Fido4life
Hát én nem tudok, mivel nincs is meg. Keress rá a Google-n én is megteszem

holnap hozzák a soulblade-t valaki mondhatna róla pár szót, mielött jáccanék vele
Fido4life
OKsa<#eljen>

ffxi
Megfogom próbálni.

Fákjúal!

Fido4life
húú, na jó van
Nos szerzel videó kábelt. Sárgát pirosat és fehéret. Remélem tudod hogy kell rákötni õket a PC-re. Utána megszerzed a InterVideo WinDVR nevû progit, és azzal a progival, lehet játszani PC-n is. És azzal videókat, és képeket is csinálhatsz..

ffxi
Nem rossz ötlet. Részletezz kérlek.

Fákjúal!

Fido4life
Hát úgy hogy rá kötöd a gép re, majd a WinDvr-el vagy mivel, képeket csinálsz, de ha nagy munka, akkor nem szóltam!

ffxi
Nagyon sok van és mind1iket külön? Kibaszott sok munka!

Fákjúal!

ffxi
Hogyan?

Fákjúal!

Fido4life
Küldön már valaki képet, a saját karijáról, amit csinált!

ffxi
Taki és Sophitia+tesója-Cassandra. Jól néznek ki és verekedni is lehet velük!

Fákjúal!

Fido4life
Meglesz véve a játék az már biztos. Nem is annyira Talim miatt, hanem karakter generálás és hasonló nyalánkságok miatt :-))
Amúgy szerintetek, ki a legjobb csaj benne? (a 2 is beleszámít)

Seth

PSN ID.: Beegabor

Fido4life
De tényleg?

Seth
Benne van, rohanhatsz beszerezni..:D

PSN ID.: Beegabor

Fido4life
Lenne egy fontos kérdésem: Talim benne van a Soul Calibur 3-ban? Döntõ a válasz.

ffxi
Ja, az! És meg is szereztem:)

Fákjúal!

az eladosnökbol az itemes a legjobb<#eljen>
ffxi
És azok a csajok :) Még nem sikerült behozni az összes ember:(

Fákjúal!

ja elég durva a 3. rész KILIK!!!!!!!!
ffxi
Szégyen, hogy ennyire kihal a topic. Hiszen már kijött a HÁROOOM!!!!!!!!! És nagyon király!

Fákjúal!

Anubys
www.576.hu

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet megvenni az sc 3-at?
Fido4life
Hát ja...

Unknow
Így van :) Ettõl függetlenül a soul calibur 1 az a soul blade 2nek felel meg... :D Dehogy miért kellett ennyit baszakodni a névvel...
Anubys
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a japán címe is Soul Calibur, a Soul Calibur-nak. Nézzétek csak:

Soul Calibur Namco 08/05/99 JP
Soul Calibur Namco 09/08/99 US

Aminek két címe van az a Soul Blade, ami japánban (és a játéktermekben) Soul Edge néven ment...
Ezek a verziók jöttek ki belõle:

Soul Blade SCEE 05/1997 EU
Soul Edge (PSOne Books) Namco 01/31/02 JP
Soul Edge Namco 12/20/96 JP
Soul Edge (Limited Edition w/ Namco Joystick) Namco 12/20/96 JP
Soul Blade Namco 1997 US
Soul Edge (PlayStation the Best) Namco 11/18/99 JP

Unknow
Soul Blade(eu) = Soul Edge(jp) ennyi volt a változás japán és az eu/amcsi piac között

Soul Blade 2 = Soul Calibur 1 (Dreamcast) innentõl nem változott. Tehát:

Soul Calibur 2 = Soul Blade 3 :)
tyler82
SoulBlade 2 = SoulCalibur 2 csak japábnan így hívják Európában meg az USAban úgy.Ez pont olyan mint a Super Famicom az Super Nintendo.
<#pardon1><#hawaii><#circling><#bohoc><#crazya><#duma>

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
SoulCalibur 1 tényleg No.1

tyler82
most jött ki a 3.
neked már a 4 kell??
<#falbav><#falbav>

Fido4life
Hm, senkise ?

Oldern the 1st
Tényleg.

Fido4life
Amúgy valaki tud egy Soul Calibur 4-rõl ?

Fido4life
Hát nem tom, lehet hogy megszerzem, bár most eléggé mással vagyok elfoglalva..
És tényleg No. 1 a Soul Calibur 1 ?

Anubys
Hát, ha megbékélsz a PS1-es grafikával, szerintem játszahtóság szempontjából a 2. legjobb. A No. 1 a Soul Calibur...

Fido4life
És a Soul Blade az milyen volt ?
És a 3 naon jó ? Milyen újítások vannak benne?

Anubys
Olyan nincs, hogy Soul Blade 2. Ezek vannak:

1. Soul Blade (PS, játéktermi gép)
2. Soul Calibur (Dreamcast, játéktermi gép - ez amolyan félig remake-je, félig folytatása a SB-nek)
3. Soul Calibur II (GC, PS2, Xbox)
4. Soul Calibur III (PS2)

tyler82
Nekem a SoulBlade 2 kéne de nagyon!!!!!!
Akinek megvan írjom nekem!
Elõre is 1000Thx

Anubys
Az csak a PS1-es Soul Blade-ben volt...

Fido4life
A 3-ban végre kopnak a fegyverek? Mert a 2-ben nagyon hiányoltam ezt.

Akit érdekel a konzol egy kicsit és ha van pc-je akkor nézzen be ide mert szerintem lehet hogy szeressük a konzolt de mégis a pc elõtt ülünk legalább tiszteletünket rójjuk le elõtte hogy megnézzük eme magasztos oldalt. :)))))))))))))))))
(moderátor úr kérem ne tõrõjje ki eztet a üzenetet kérem szépen moderátor bácsi :)))) )
sweech
gyagyagyaaa a 3 dejól néz ki

Unknow
Cervantes az örök favorit :) Soul Edgeben nagyon bírtam, Soul Calibur 2ben ütött és most is aprít :) Elég komolyra sikerült a játék. A szavatosság is nagyon rendben van. Mostanra sikerült végigtolni csak az egészet. Vagyis még pár illustrationt megkéne venni de ehhez azért nem kis türelem kell :)

Amúgy most így ,hogy minden haverom rászokott a Bleachre egyre jobban tetszik mindenkinek az SC3. Costume karakterekrõl képeket ide :D
Fido4life
Na ez egy fura kérdés lesz.
Szavazásst hogy is lehet csinálni?