Mobil szerviz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony Ericsson w910 mobilom tönkrement.(Vízbe ugrottam vele) Nekem azt mondták, hogy helyrehozható.
Valaki tud 1 szervizet Budapesten?
Elõre is köszi
Volna egy problémám. Pár nappal ezelött kaptam egy samsung sgh-m620-as telót. És vettem hozzá egy m600-as soros portos adatkábelt. A boltban azt mondták nem lesz vele gond és müködni fog. De mégse lett igy. feltelepitettem drivert meg samsung pc studio 3at de egyszerüen sehogyse akar müködni. légyszi segitsetek.<#confused>#confused><#confused>#confused>
Ice
Nekem egy Lg Shine KE970 em van és sajna amikor lecsukom (hogy csak leengedem menni vagy ki csukom) Kikapcsol És csak óvatosan tudom lecsukni vagy kinyitni ez miért van???
<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
igazából nekem csak egy kérdésem lenne miért van az hogy nem jelennek meg a bejövõ hívásaim telefonszámai se neve se semmilye és találtam a t-mobile.hu-n a telefonismertetõknél:
Kapcsolt szám kijelzés (COLP) x
Kapcsolt szám kijelzés tiltás (COLPR) x
a kiegészítõ szolgáltatásoknál található ez a leírás, de létezik h erre elõ kell fizetni?
Hogy a megjelenítse a bejövõ hívások számát?
Ha vki tud vmi tanácsot adni kérem írjon.
Elõre is köszönöm.
Hogy hogy nem kompatibilis a telefonoddal?Ez hülyeség szerintem.MIt ír ki?
Help urak help!
Flashelni szerettem volna a V3-omat
na hát nem jött öszze 😞
Olyannyira hogy most csak boot-módban indul-el a teló ezzel a szöveggel:
Boot Loader
0A.52.
SW Version:
R4515_G_08.BD.B3R
Help my
Hogyan tudok valami értelmes szoftvert rátenni, vagy legalább visszaállítani az eredetit?
PH SIG ERR:
35:02:
van 1 kis gondom! kicseréltem a mobil készülékem, az lenne a gond, hogy most, ha sms-t akarok írni, akkor az ékezetes betûket máshogy számolja, azt hiszem a kódot számítja, tehát az a lnyeg, hogy nem bírok 170 karaktert írni, hanem csak mondjuk negyvenet, ha használok ékezetet... ékezet nélkül minden okés, de azér "eleg zavaro igy irogatni, mer nem ertik, hogy mit mondok".... Tudnátok segíteni? Mit kéne átállítani, hogy ezzel ne legyen gond?
mi a baj???
\\__/) (O.o) ( } { )
van egy kis problémám: van egy független 6600 telo es belerakom a kártyát kéri a pint beirom kiirja h kod elfogadva és utána kiirja h sim-kártya elutasitva.
pedig mukodott a telo.
mi lehet a baj??
\\__/) (O.o) ( } { )
A V3 frissítést csak a szoftverre értettem. Állítólag volt, akinek sikerült és sokkal gyorsabb lett a tella.
V3-ra csak isteni segédlettel tudod megcsinálni meg egy jó faragótechnikával hogy vékony legyen 😊
Már többször frissítettem szoftvert a tellámon, ami egy Motorola V547. Elsõre úgy tudtam, hogy ez egy olyan változat, ami eredetileg V550 de a Vodafone számára V547 lett. A MotoModders oldalán a firmware-ek között a V550-est és a V547-est külön jelölik. A V550-eshez (és sok más változathoz) R376, a V547-hez pedig R472 szoftvert írnak. Pár napja szétszedtem a telcsit takarítás végett és a nyákon a V550 jelölés szerepel. Akkor most mi az igazság?
A másik dolog az lenne, hogy olvastam valahol, hogy V550-et V3-ra "upgrade"-eltek, de nem írtak semmi konkrétumot. Tud errõl valaki valamit?
A fentiek szerint, ha a V547 tényleg V550, és mint V550 akkor valóban V3-ra frissíthetõ? És egyáltalán okoz ez valami pozitívumot?
Azért érdekel ennyire, mert a jelenlegi R472_G_08.18.40R szoftverrel rettenetesen lassú a telcsi, bár stabil.
A választ elõre is köszönöm!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.wayfinder.com/index.hu.php?link_id=menu
http://loal.atw.hu
6680 as telefonba vajon lehet rakatni GPS térlép szoftvert?
Ha igen hol?
Infrán szeretnék csatlakozni a számítógéphez egy Sharp GX-25-sel. A program GX-25 Inrared-Handset Manager, plusz még egy univerzális program.
Egyik program se látja telefont.
Az infra másik telóval mûkõdik. Az infravevõ a számítógépen felismeri, hogy GX-series.
Miden drivert felraktam.
A számítógép hardvereinél pedig ki írja, hogy Sharp.., de az illesztõ programot nem sikerült telepítenie. De mivel nincs illesztõje nem tom mi lehet a baj.
Kisebb karc eltûntetõ gélt hol lehet kapni?
GSM boltokban szokott lenni?
Esetleg nagyáruházakban hol keressem?
elõre is kösz a válaszokat!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
másik nevén téma.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
kicsik az ikonok gyenge az animáció stb.Létezi-e látványosabb szoftver erre a készülékre?
szinséma??