Mikortól elavúlt egy VGA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy a Geforce 5500 Nem sokban különbözik az 5200-astól, amit az NVIDIA elméletileg a Radeon 9200-as ellenfelének szánt. Tehát egyrészt ezért. Másrész pedig az "optimalizáció" a 9200-asok sebességén sokat dobott, ami a grafikán meg is látszik (Trilinear/Bilinear csalások pl.) Bár tény: Ezt az Nvidia-tól tanúlták :-)
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyébként egy VGA akkor lessz elavult, ha már nem képes egy az újonnan megjelenõ játékokat rendes sebességgel futtatni. Bár a processzor is mérvadó egy gépnél, nem csak VGA Szerintem inkább komplett számítógép elavulásról beszélhetünk. Átlag 3-4 év egy gép elméleti elavulásának ideje. Ha ma veszel egy jó gépet, azzal kihúzod 4 évig. Mellesleg egy mai gépen tudok még játszani az 5-6 évvel ezelõtti játékokkal is. A konzoloknál hogy is van? Problémás, nem megy? (Ugye az optimalizálásnak hátránya is van méghozzá nem is kicsi!)
64bit-tel, kb.1-es saderrel)-nál, csak észrevehetetlenül picivel jobb az gf fx5500(250mhz gpu, 128bit, 2.0sader, hûtõventivel)???
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
2topic: sztem érdemes 2-3 évente beruházni az épp aktuális csúcsmodell kariba, oszt az elég is az elkövetkezõ 2-3 évre. persze egy idõ után már nem lehet mindent a maxon tolni, dehát nem is mindig az a lényeg. szerintem egy kari most abban az esetben elavult, ha a mostani játékok el se indulnak rajta. ha már minimalon élvezhetõ fps-t (kinek mi, nekem már 30 körül az) produkál, akkor még épp jó de már csak pár hónapja van hátra 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
pentium 1.2 GHZ nem celeron és két 128 MB rammal
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
A másik, ami már a megjelenése napján elavultnak számít, mert annyira gyenge hardweresen, hogy normális minõségben használhatatlan, hiába tudja a ps2.0-t is(gondolok itt a fx5200 és hasonszörü társaira)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Eszed tokját 😊
Mutas olyan RPG-t ami mostan csúcs GFX és túltesz egy jó kis Fallot-on, Baldur' Gate-n?
Amúgy egy gagyi, egyszerû, de szórakoztató játékkal inkább játszom hosszú órákat, mint egy full csilli-villi sz*rral.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem pl nem jön be a full grafika, mert "nyálas" tõle a játék és amúgy is multiban nyomom, szóval min graffal megy (pedig többet tud a kártyám)
ismerek olyat aki csak filmet néz a gépén, annak meg nem is fog sose elavulni <#crazya>#crazya>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
1:nincs billentyüzete és egére
2:és a játékok pc születnek
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amúgy nálam a konzoloké a jövõ, mert kvára elegem van a tetves videokártyákból, meg a kva effektjeikbõl, meg hogy ez kell a gépbe meg az kell a gépbe, és b@sszak ki rá több 10ezret... Csak az a gond hogy szimulátorok még nemnagyon vannak konzolon, én meg ezekkel is jáccom :\ úgyhogy még várok, és továbbra is perkálok... De legalább az vígasztal, hogy nem dobok ki 2 évente(vagy gyakrabban) 50k-t(mint egyesek) egy videokártyára, hanem 4 évente 20k-t 😉 ugyanis lesz@rom ha nem látszik minden csillivilli hülye effekt, a lényeg hogy a gém menjen, és 4 évig ugyanazzal a karival szokott is.
Together we'll fly someday...
Amúgy meg akkor elavult egy kártya, ha közepes beállítások és 800x600-as felbontás mellett SEM fut rajta egy adott játék játszhatóan. Azt, hogy mi játszható, az egyéni megítélés tárgyát képezi. Van aki szerint nem élvezhetõ egy játék 100-160FPS alatt, van aki meg még is tud célozni 18FPS esetén is 😉
Hogy mikor elavult egy grafkari? Amikor nem indulnak el rajta a játékok. :-) Ergo az én gf2 mx400 32mb-osom már elavult. :-( De a doom3-at mégis végigjátszottam rajta. Ami nem kis teljesítmény volt 6-10 fps-sel. A cyberdemon fele már kezdett kifojni a szemem.