Mikortól elavúlt egy VGA

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabó Péter
Konzolé a jõvõ? Ilyet nem mond aki tudja mi a külömbség!

biomage
menj vissza oda ahová valo vagy vagyis a konzol forumban

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Rafaelo
:c

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

biomage
már rész játszol konzolal

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nekem most gef. 2 mx-em van 😄

Rafaelo
sajna a konzolé a jövõ 😮

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

NEOreg3
amikor megveszed és másnap meg leárazzák ááá ez de tud idegesíteni<#falbav>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Slayerboy
Nagy hibát követsz el... 😊

Voltam zárás elõtt. _______________

ReTeK
amikor már kezded gyûjteni a következõre valót na akkor már valóban elavult <#bohoc>

Rafaelo
sajnos asszem áttérek konzolra 😞 nemérimeg folyton felyleszteni a gépet

lassan gondolkozok egy 256os 6800 ultrán.. mégsem jó, hogy nincs élsimítás a bf2ben.. <#hehe>

-tRs-Landor

Taranov
A tiédnek még jósolok egy évet legalább.
Az enyém X700 Pro 256 MB, kb. azt tudja, amit a tiéd, és én csak most vettem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

felhasználó függõ, illetve attól függ hogy mire használja az ember

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

Frank99
a megvétel másnapján....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

apocalypse0
amikor megveszed <#mf1>

apocalypse

Szabó Péter
A legújabb játékokkal élvezhetõen tudsz játszani, és látod azokat a dolgokat amikkel a programozók úgy megszenvedtek!Ilyen VGA még nem elavult.
Az én esetemben elavult határa szerintem...

biomage
és az ennyém elavult vagy mikor lesz az

Taranov
Ja igen, ez a másik megközelítés.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Akkor avul el, mikor már nem felel meg az elvárásaidnak. Ez egyértelmû.

rad9550 mennyire elavult?
smici
gef4mx-em elavult? :o

Úgy érzed nyomott vagy?

hmhm
amikor egy új kártya jelenik meg.
fogyasztói társadalom rulz

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Gabesz amd64
az fx széria már 1,5 éve halott volt
szal más kérdés!?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Alexease
...amikor van penzed masikat venni.😉
Esrohnoil
Hjahh... elavul amint kereskedelmi forgalomba kerül. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shep
Egy dolog, az hogy elindul vmi meg fut, más dolog az hogy hogy néz ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello mindenki nekem egy FX5500-öm van 2400+ 768ram Szerintem még nem elavult a kártya mert minden játék még megy vele,kivéve a battlefield 2 de azon kivül minden megy.Szerintem csak 1 gb ram kell neki és minden játék türhetöen fog még menni.
← ElőzőOldal 3 / 3