Nero7 és 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Én a nero 7-est használom,természetesen a tört verziót,nekem még nem rontott el egy DL lemezt sem,kb10-15-öt irtam eddig.Nálad valami más lehet,nem Samsung dvd irót használsz véletlenûl?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Próbáld meg,irás elõtt ugye ott látod a listát,ami nem abban a sorrendben van,amit te szeretnél,egyszerûen fogd meg az egérrel és huzogasd sorba õket!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

grebber
Én is és a haverom is próbáltunk már ezek küzöl rettentõ sok verziót és mindegyik lemez a kukában végzi.

Next PC upgrade: 2022

Nero 7-8-9.

grebber
Van már olyan Nero ami képes arra hogy nem bassza el a DL lemezeket?

Sziasztok!
A következõ problémámban szeretnék segítséget kérni egy nálam hozzábbértõtõl!
Nero 7-est használok,a probléma 2-3 napja jelentkezett. DVD íráskor a felhasznált tárolószint a kijelzõ szerint oda-vissza ugrál 15% és 98% között.Ez még önmagában nem lenne idegesítõ,az azonban már annál inkább,hogy a beállított írási sebességtõl függetlenül a DVD-t 35-40 perc alatt írja csak meg.Újratelepítettem a Nero-t is,de semmi nem változott.Ha valaki adna egy használható ötletet,nagyon megköszönném.
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy szeretnék kiírni egy sorozatot, és a fájlokat így neveztem el: Sorozat neve E1S1, Sorozat neve E1S2....E2S2, stb. A gépen ha így nevezem el õket, akkor rendesen sorba rendezi, de amikor ki akarom írni Neroval, akkor össze-vissza rendezi, az E1S1 után pl. E1S10, E1S11, van. Be lehet állítani valahogy ezt, hogy rendesen rakja sorba vagy most nevezzem át emiatt az összes részt? :S
gergely1991
persze ilyenkor a nézetet lista-ra kell állítanod

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
ha pl a sajátgépen keresztül nézed meg akkor a tetején lévõ sorban (név,méret,típus,dátum) ha valamelyikre kattintasz akkor az alapján jön ki a sor(például ha a névre kattintasz akkor névszerint csökkenõ-növekvõ)az asztali lejátszód gondolom abc növekvõ sorrendbe sorolja.

matyi0323
Hali, azt mitõl van, hogy adott két fájl és ezt a két fájlt egy sorrendbe kiakarom írni a nero úgyis mutatja a sorrendjét, de mire a lemezre kerül már fordítva lesz a lemezen a sorrend? Filmrõ van szó, de érdekes mert a sz.gépen a mappába jól mutatja a sorrendet, de az asztali lejátszó viszont már felcseréli! Valaki segítsen hogyan tudom jó sorrendben kiírni!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mikiller
Köszi, már válaszoltam Kaspersky fórumban.<#wink>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Az "Érvénytelen blokk cím" probléma elhárítása:

Beállítások>Beállítások>Fenyegetések és kivételek>Kivételek>Megbízható zóna>Megbízható alkalmazások>Hozzáadás>"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe">"Ne vizsgáljon megnyitott fájlokat"

vagy

Settings>Settings>Trusted zone>Trusted application>"Add" this program:"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe" to the list and enabling "Do not can opened files"

( Természetesen a "nero.exe" a TE gépeden nem biztos, hogy ebbe a könyvtárba van feltelepítve... )
Mikiller
Nem véletlen Kaspersky vírusirtód van?
Kaspersky-vel nekem is ugyan ez a block van, csak ha kikapcsolom a Kaspersky-t, akkor írja meg a lemezt, kivéve az újraírhatót, mert azt megírja úgy, hogy ha van rajta vmi és elõtte leformázom. Nézz be a Kasprsky fórumba, ugyan ezt a képet raktam be én is. LOL

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Az "Érvénytelen blokk cím" esete - avagy az Õrület határán...

Segítségeteket kérném egy nagyon idegesítõ hiba elhárításában. Samsung SH-S203D íróm tegnap óta "behisztizett", ami abban jelentkezik, hogy kénye kedve szerint írja vagy inkább NEM írja meg a DVD-R lemezeket. Elindítom az írást, majd néhány másodperc után, a vérnyomásomra elég negatívan ható "érvénytelen blokk cím" hibaüzenettel végetér a móka. Nero kikapcs. Lemez KI...Lemez BE ( LemezinFO.: üres Disc, nem írt rá semmit ! ). Nero Bekapcs. Ismételten megkísérlem az írás megkezdését. "Írás" megkezdõdik, DVDÍró felpörög...feszült figyelem a monitor elõtt... aztán. HoPPá WazZze! Megint Csak... Isten hozott a könnyen értelmezhetõ és sokatmondó hibaüzenetek földjén.: "Érvénytelen blokk cím ... CD-írás hiba". Na ekkor már nem látok a gõztõl ami az agyamat kezdi elönteni. Megint lefutom az elõbbi kört:Nero kikapcs. Lemez KI...Lemez BE ( LemezinFO.: üres Disc, nem írt rá semmit ! ). Nero Bekapcs. Ismételten megkísérlem az írás megkezdését. "Írás" megkezdõdik, DVDÍró felpörög. ééééS ! YesssS! Megírja a lemezt hibátlanul. A változatosság kedvérét, van amikor két-három lemezt is megír egymás utáN, azonban, ha úgy tartja jónak, csak a harmadik vagy a
negyedik próbálkozásra sikerül. És végül egy érdekesség: az RW lemezek kiírásakor nincs problémám !

Na-kéremszépen! Akkor lássuk részletesebben.:

- Samsung DVD Író : SH-S203D SATA + Firmware revízió SB01
- emulátor progik nyista
- alaplap neve Asus M3A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
- alaplapi lapkakészlet AMD 770, AMD Hammer
- BIOS típusa AMI (04/18/08)
- CPU : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+
- Rendszermemória : 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
- HDD : SAMSUNG HD161HJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
- OPS : Microsoft Windows XP Professional SP3
- DirectX 9.0c
- TDK DVD-R 1-16X ( eddig kb. vagy 300 db iYen lemezt írtam hibátlanul ezzel az íróval, ígyhát ezt a tipusú lemezt szereti az író )

Próbáltam kb. 4 féle íróprogival, de mindenhol ez a hibajelenség!

Két napja rengeteg oldalnyi infót olvastam ezzel a hibával kapcsolatban...sajnos mindenki csak segítséget kér ebben a problémában, de eddig + nem találtam rá a hiba elhárítására.

Várom a segítségeteket! Köszi!

U.I.:Tudom a RingyÓz XpÖ újratelepítés megoldja a gondom, de ezt a "megoldást" csak a legvégsõ esetben választanám.
Mikiller
Helló!

Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha be van kapcsolva a Kaspersky Internet security a Nero 8 és a 9 is nem írja meg a DVD-t?
az elején 1%-nál leáll.Már 6 dvd-t elcsesztem mire rájöttem mi a baja.<#boxer>

schrank
embeeer pio 107D-hez még a firmware vagy mi a ...szom is öregebb mint mi ketten együttvéve <#hehe>
komolyra fordítva a szót természetesen lett frissítve de azzal sem lett jó <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Már csak egy gond van. Mint mondottam volt az NEC nem írja meg azt (ugyan azzal a Nero-val) a lemezt amit a Pio. De! Ez így nem teljesen igaz mert eleinte írta és miután már nem sikerült neki, próbáltam meg az én írómmal, mivel az NEC-s gép nem az enyém hanem a húgomé. Ezért mondtam neki, hogy adja ide és én kipróbálom nálam ua a lemezt a Pio íróval. És nálam gond nélkül ment. Szal itt vmi más lesz a problem, mert vagy mindent ír vagy semmit. Olyat, hogy egyszer ír egyszer nem tudom mire vélni.

Na???

\" örökké nem eshet.... \"

Esetleg firmware frissítéssel nem oldható meg a dolog?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

schrank
nna nekem megoldódott a bibi , a szûz SQ-s (SuperQuality-s) lemezt ugye nem írta meg kölcsönadtam másnak akinek nem 107-es pio-ja van hanem 112-es neki probléma mentesen ment a lemez elsõ formálása , hazahoztam kipróbáltam hogy írja -e , aztán írta mint a rongyot , úgy , hogy most odadhatom neki a többi kilenc szûz RW-met is hogy egy egyéjszakás kapcsolat után én is tudjam õket használni <#hehe>
remélem neked is hasonlóan gyors lefolyású malõrrel lesz gondod , bár nem tudom mennyire befolyásolta a 106-os (igen jól hallottad 106) IQ-m ezen probléma ilyen fokú hitelen megoldódását <#vigyor5>

schrank
nem tudom én csóringer vagyok nekem csak két féle lemezre fussa neked meg két féle íróra <#vigyor5>

Ezzel csak az a gond, hogy míg az egyik író megírja ugyan azt a lemezt, addig a másik nem. Ez miért van??

schrank
amúgy maxell dvd+rw SQ miaz az SQ jelölés ????

schrank

schrank
nekem is ugyan ez a hibám az íróm az maradt a régi pio 107D az egy-két éves dvd rw-met írja a tegnap vásároltat meg nem írja a demeter által írt hibával , vettem tegnap cd rw-t is azzal semmi gond

Üdv!

Srácok pls adjatok vmi 5letet, hogy miért lehet az, hogy nem tudok DVD-t írni. Vázolom mi a helyzet. Adott két konfig azonos paraméterekkel XP (Daytona), Nero 8.3.2.1 az egyikben egy NEC DVD-RW ND-3520A míg a másikban egy Pio DVD-RW 111D. A Pio-s konfiggal semmi gond simán megy a CD/DVD írás, ellenben az NEC-s konfiggal van egy kis gond. Mégpedig, hogy nem hajlandó írni. Értem ezalatt, hogy pl akarnék egy DVD-t másolni ami odáig megy is, hogy leszedi a DVD tartalmát ISO-ba, majd kér egy DVD-t amire kiírja. Na ez után jön a gond, mivel miután berakok egy üres DVD-t némi gondolkodás után kidobja ezzel a hibaüzivel: " Az Egymenetes (DAO) felírás nem indítható, CD írási hiba: 8X ". Mondom ok akkor kipróbálom a másik gépen és ott minden gond nélkül átmásolta.
Mondom ok akkor próbáljuk meg adatként felírni (divix filmek) de erre is ezt a hibaüzit kapom. Amúgy semmit nem állítottam "el" a Nero-n belül minden defaulton van. Most akkor ilyenkor mi van? Az íróval lenne a gond???

Elõre is thx!

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy melyik a leghasználhatóbb nero most ami megjelent? 7,8,9 közül?Ami nem cseszi el a lemezeket és normálisan mûködik minden funkciója!

Filmet is készítenék vele szal az a része is legyen jó!
Válaszokat köszi!

Hali! Kérdés. A Neroval nemtudok ujraírható lemezeket írni. Azt mondja nem ujraírható lemez van bent. Ez miért van?????? Mi a megoldás????
kissadamvikt
szasztok!

beteszem a dvd-t, kiválasztom a fájlokat amiket írni szeretnék, mindent beállítok(sebesség, név, eszköz) majd írja illegális lemez! ilyenkor mi a túró van? máskor ugyanezt a lemezfajtát ki tudtam írni.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Max7
ugyan már 😄 a nagy gyártók se tudják ezt megoldani 😄 majd pont egy egyszerû szoftverel meg tudnád oldani?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

matyi0323
valaki tudna segíteni????? pls!!!!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Újabb kérdésem lenne😄😄😄
Arra lennék kiváncsi, hogy hogy tudom az beállítani, hogy mikor íroma lemezt "írásvédetté" te. ( nem tudom mi a neve ) 😄 arra gondolok, hogy más ne tudja lemásolni a lemezt mi kiírtam!! köszönöm elõre is!!

matyi0323
Már megtaláltam amit kerestem....😄

matyi0323
Hali. Letöltöttem a nero 9 trialt és sorozatszámot kér, de sehol nem találok hozzá..^^ valaki segítsen, köszi!!😊

letöltöttem a nero7et.letoltokozpont.hu rol 170 mega azt irja hogy teljes (gondolom is h 170mega)
naamost ara nemjöttem rá h 30napos proba verzio e vagy full
kell hozzá serial?
Sziasztok!
Pár hónapja megvan már a 8as verzió, de azóta sem tudok rájönni egy dologra: Visionban, amikor mûsoros dvd-t csinálok, és ugye beteszem egymás mellé a videokat, nem tudom megoldani, hogy ha az egyik klip végére ér automatikusan elinduljon a másik (csak ha a videoszerkesztõmmel egybefûröm a klipeket , ugy illesztem be és fejezeteket csinálok, de ez elég macerás megoldás, és a kívánt eredmény nem mindgi érhetõ el vele, felesleges almenük jönnek létre stb).
A régebbi verzióval (asszem 6osom volt) simán ment. Most én vagyok béna, vagy a nerosok elfejetették ezt az apró kis praktikus funkciót beletenni? Köszi elõre is a választ!
Awiwa
Narxis
Szerintem jó, de én nem is hallottam ilyen hibáról.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Lehet hülye kérdés de az új nerok már frankón tudják írni a duplarétegû dvd-ket??

Mert régebben asszem volt róla szó hogy rétegváltásnál elkurták az írást.
Nekem most a 8.3.2.1-es van meg ez már jó?

zzeN
Hy all!

Ma bekapcsoltam a gépet, indítanám a nero-t és azt írja ki amikor a nero-exe-re kattintok, h program futtatási hiba. Újra raktam és a telepítés legeslegvégén ezt írja ki: "Nem lehet regisztrálni a DLL/OXC-et:sikertelen RegSvr32. A visszaadott kód:0x3.

Ötlet?Köszönöm!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Max7
Huh mennyi gondotok van mióta kicsit hanyagolom a fórumot, na próbáljuk õket rendberakni 😊

#669: Több mint valószínû hogy codec hiba, én dv cameráról nyomattam fel filmet igaz elveszõdtem vele mire minden rendbe lett, de inkább azt ajánlom, hogy a tv tunerhez kapott drivert használd szerintem az egészségesebb!

#670: ha a késöbbiekben nem szeretnéd lejátszón emgnézni akkor egyszerûen adatként írd ki ezt gondolom nem kell magyarázni!

#671: A lemez attól még megíródott, de lehetet adatvesztés is! Erre a legegyszerûbb módszer ha elõször az egész lemez tartalmát megpróbálod felmásolni a vinyóra és ha sikerül hibaüzi nélkül akkor elvileg minden olvasható, utánna pl totalcommanderrel vagy bámi más programmal ellenörizd le az eredeti tartalmat ami még a vinyódon van a dvd-n lévõ adattal és ha egyezik és nincs gond akkor csak a néronak volt rossz napja!

#672-673: nem minden képfájlt képes lekezelni a nero de alapjáraton telepítésnél megkérdezi hogy társítsa-e az adott kiterjesztéseket, ha ott kiválasztod akkor egy egyszerû enterrel megnyilik a nero (képfájlra kell enterezni!)

#675: milyen hibaüzenet? 😊 valahogy ez kimaradt, szerintem a vistát egyenlõre hanyagold, de te tudod!

#676: a nero már 9.0 tart szerintem nincs értelme 7.7-el veszõdni! Amúgy azért fejlõdik a verziószám mert javítanak rajta valamit lehet hogy pont azt! Én legyen az bármilyen program, letesztelem hogy jó-e arra amire én szeretném hazsnálni és azt használom és ha sokat fejlõdött a progi akkor váltok frisebbre!

#677: csak 1db exe fájlról szeretnél image fájlt csinálni vagy az egész cd-rõl? ha az egész cd-rõl akkor válaszd a cd másolást és amikor elindítod az írást megkérdezi hogy melyik írót használja, ott válaszd ki az image recordert! ha csak exe-rõl szeretnél akkor csinálj egy összeálítást utánna ugyan úgy mint ahogy feljebb leírtam!

#681: mielött rákattintasz az írás gombra legördülõ menüben ott van, vagy elõfordulhat hogy nincs ott, javaslom hogy használj rendes lemezt ne noname-t!

#682: valami hasonló problémám volt nekem is serialszám csere oldotta meg a dolgot annó!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Helló!
Nero 7.10.1.0 használok.
Segítséget szeretnék kérni.
mp3-ból Audio cd-ét szeretnék írni, de fájlok hozzáadása után ezt írja ki:
-Lehetséges, hogy egy dedikált segédprogram segítségével a fájlokat mégis hozzá lehet adni....

Ha valaki tud megoldást legyen szíves segítsen.

Üdv!
bigapó
Sziasztok!

Nero 8-nál hogy lehet beállítani, hogy ne 16x-szorosan írjon ki elmentett projektet (iso-t), hanem én állíthassam be még az írás elõtt vagy alapból maximum 6x-szorosan írjon?

The Matrix has you...

Benny04
a boltból -.-"

Google!!!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

honnan tok neroo 8 cd key-t szerválni??
Szervusztok!

A Nero 7 Prémium programmal szeretnék egy CD lemezen levõ exe fájlt merevlemezre ISO képfájlként kiírni.
Milyen opciókkal lehet megcsinálni?

Üdvözlettel: gy?jt?

A Nero 7.7.5.1-es verziónál a Nero Visionban ha Nero Digital AVC-ben akarok menteni videót, miért mindíg 4:3-ba menti? Hiába állítom át 16:9-re, visszarakja 4:3-ra,ezért torz lesz a kész videó. Mi lehet a hiba?
A Nero 7.11.10.0-ban már jól mûködik a 4:3-16:9-es váltás?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Hello
Lenne egy kérdésem.Miért van az hogy nem tudom kitörölni a Nero-t,a végén mindig a következõ hibaüzenet jelenik meg.Meg tudná mondani valaki,hogy milyen Nero-t kéne használjak Vista-hoz?

Elõre is köszönöm

Hy!

Ha kiírok Neroval valamit, olyan "hibaüzit" kapok hogy XYZ fájl átnevezése sikertelen, de a kiírás attól jó, ez mitõl lehet? Letöltöm a legfrisebb nerot a netrõl, remélem azzal elmúlik ez a hibajelenség.
Benny04
már megoldottam -.-"