Nero7 és 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Next PC upgrade: 2022
A következõ problémámban szeretnék segítséget kérni egy nálam hozzábbértõtõl!
Nero 7-est használok,a probléma 2-3 napja jelentkezett. DVD íráskor a felhasznált tárolószint a kijelzõ szerint oda-vissza ugrál 15% és 98% között.Ez még önmagában nem lenne idegesítõ,az azonban már annál inkább,hogy a beállított írási sebességtõl függetlenül a DVD-t 35-40 perc alatt írja csak meg.Újratelepítettem a Nero-t is,de semmi nem változott.Ha valaki adna egy használható ötletet,nagyon megköszönném.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan gondom lenne, hogy szeretnék kiírni egy sorozatot, és a fájlokat így neveztem el: Sorozat neve E1S1, Sorozat neve E1S2....E2S2, stb. A gépen ha így nevezem el õket, akkor rendesen sorba rendezi, de amikor ki akarom írni Neroval, akkor össze-vissza rendezi, az E1S1 után pl. E1S10, E1S11, van. Be lehet állítani valahogy ezt, hogy rendesen rakja sorba vagy most nevezzem át emiatt az összes részt? :S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Beállítások>Beállítások>Fenyegetések és kivételek>Kivételek>Megbízható zóna>Megbízható alkalmazások>Hozzáadás>"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe">"Ne vizsgáljon megnyitott fájlokat"
vagy
Settings>Settings>Trusted zone>Trusted application>"Add" this program:"c:\program files\nero\nero 9\nero burning rom\nero.exe" to the list and enabling "Do not can opened files"
( Természetesen a "nero.exe" a TE gépeden nem biztos, hogy ebbe a könyvtárba van feltelepítve... )
Kaspersky-vel nekem is ugyan ez a block van, csak ha kikapcsolom a Kaspersky-t, akkor írja meg a lemezt, kivéve az újraírhatót, mert azt megírja úgy, hogy ha van rajta vmi és elõtte leformázom. Nézz be a Kasprsky fórumba, ugyan ezt a képet raktam be én is. LOL
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Segítségeteket kérném egy nagyon idegesítõ hiba elhárításában. Samsung SH-S203D íróm tegnap óta "behisztizett", ami abban jelentkezik, hogy kénye kedve szerint írja vagy inkább NEM írja meg a DVD-R lemezeket. Elindítom az írást, majd néhány másodperc után, a vérnyomásomra elég negatívan ható "érvénytelen blokk cím" hibaüzenettel végetér a móka. Nero kikapcs. Lemez KI...Lemez BE ( LemezinFO.: üres Disc, nem írt rá semmit ! ). Nero Bekapcs. Ismételten megkísérlem az írás megkezdését. "Írás" megkezdõdik, DVDÍró felpörög...feszült figyelem a monitor elõtt... aztán. HoPPá WazZze! Megint Csak... Isten hozott a könnyen értelmezhetõ és sokatmondó hibaüzenetek földjén.: "Érvénytelen blokk cím ... CD-írás hiba". Na ekkor már nem látok a gõztõl ami az agyamat kezdi elönteni. Megint lefutom az elõbbi kört:Nero kikapcs. Lemez KI...Lemez BE ( LemezinFO.: üres Disc, nem írt rá semmit ! ). Nero Bekapcs. Ismételten megkísérlem az írás megkezdését. "Írás" megkezdõdik, DVDÍró felpörög. ééééS ! YesssS! Megírja a lemezt hibátlanul. A változatosság kedvérét, van amikor két-három lemezt is megír egymás utáN, azonban, ha úgy tartja jónak, csak a harmadik vagy a
negyedik próbálkozásra sikerül. És végül egy érdekesség: az RW lemezek kiírásakor nincs problémám !
Na-kéremszépen! Akkor lássuk részletesebben.:
- Samsung DVD Író : SH-S203D SATA + Firmware revízió SB01
- emulátor progik nyista
- alaplap neve Asus M3A (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
- alaplapi lapkakészlet AMD 770, AMD Hammer
- BIOS típusa AMI (04/18/08)
- CPU : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+
- Rendszermemória : 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
- HDD : SAMSUNG HD161HJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
- OPS : Microsoft Windows XP Professional SP3
- DirectX 9.0c
- TDK DVD-R 1-16X ( eddig kb. vagy 300 db iYen lemezt írtam hibátlanul ezzel az íróval, ígyhát ezt a tipusú lemezt szereti az író )
Próbáltam kb. 4 féle íróprogival, de mindenhol ez a hibajelenség!
Két napja rengeteg oldalnyi infót olvastam ezzel a hibával kapcsolatban...sajnos mindenki csak segítséget kér ebben a problémában, de eddig + nem találtam rá a hiba elhárítására.
Várom a segítségeteket! Köszi!
U.I.:Tudom a RingyÓz XpÖ újratelepítés megoldja a gondom, de ezt a "megoldást" csak a legvégsõ esetben választanám.

Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy ha be van kapcsolva a Kaspersky Internet security a Nero 8 és a 9 is nem írja meg a DVD-t?
az elején 1%-nál leáll.Már 6 dvd-t elcsesztem mire rájöttem mi a baja.<#boxer>#boxer>
komolyra fordítva a szót természetesen lett frissítve de azzal sem lett jó <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Na???
\" örökké nem eshet.... \"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
remélem neked is hasonlóan gyors lefolyású malõrrel lesz gondod , bár nem tudom mennyire befolyásolta a 106-os (igen jól hallottad 106) IQ-m ezen probléma ilyen fokú hitelen megoldódását <#vigyor5>#vigyor5>

Srácok pls adjatok vmi 5letet, hogy miért lehet az, hogy nem tudok DVD-t írni. Vázolom mi a helyzet. Adott két konfig azonos paraméterekkel XP (Daytona), Nero 8.3.2.1 az egyikben egy NEC DVD-RW ND-3520A míg a másikban egy Pio DVD-RW 111D. A Pio-s konfiggal semmi gond simán megy a CD/DVD írás, ellenben az NEC-s konfiggal van egy kis gond. Mégpedig, hogy nem hajlandó írni. Értem ezalatt, hogy pl akarnék egy DVD-t másolni ami odáig megy is, hogy leszedi a DVD tartalmát ISO-ba, majd kér egy DVD-t amire kiírja. Na ez után jön a gond, mivel miután berakok egy üres DVD-t némi gondolkodás után kidobja ezzel a hibaüzivel: " Az Egymenetes (DAO) felírás nem indítható, CD írási hiba: 8X ". Mondom ok akkor kipróbálom a másik gépen és ott minden gond nélkül átmásolta.
Mondom ok akkor próbáljuk meg adatként felírni (divix filmek) de erre is ezt a hibaüzit kapom. Amúgy semmit nem állítottam "el" a Nero-n belül minden defaulton van. Most akkor ilyenkor mi van? Az íróval lenne a gond???
Elõre is thx!
Olyan kérdésem lenne hogy melyik a leghasználhatóbb nero most ami megjelent? 7,8,9 közül?Ami nem cseszi el a lemezeket és normálisan mûködik minden funkciója!
Filmet is készítenék vele szal az a része is legyen jó!
Válaszokat köszi!
beteszem a dvd-t, kiválasztom a fájlokat amiket írni szeretnék, mindent beállítok(sebesség, név, eszköz) majd írja illegális lemez! ilyenkor mi a túró van? máskor ugyanezt a lemezfajtát ki tudtam írni.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Arra lennék kiváncsi, hogy hogy tudom az beállítani, hogy mikor íroma lemezt "írásvédetté" te. ( nem tudom mi a neve ) 😄 arra gondolok, hogy más ne tudja lemásolni a lemezt mi kiírtam!! köszönöm elõre is!!
naamost ara nemjöttem rá h 30napos proba verzio e vagy full
kell hozzá serial?
Pár hónapja megvan már a 8as verzió, de azóta sem tudok rájönni egy dologra: Visionban, amikor mûsoros dvd-t csinálok, és ugye beteszem egymás mellé a videokat, nem tudom megoldani, hogy ha az egyik klip végére ér automatikusan elinduljon a másik (csak ha a videoszerkesztõmmel egybefûröm a klipeket , ugy illesztem be és fejezeteket csinálok, de ez elég macerás megoldás, és a kívánt eredmény nem mindgi érhetõ el vele, felesleges almenük jönnek létre stb).
A régebbi verzióval (asszem 6osom volt) simán ment. Most én vagyok béna, vagy a nerosok elfejetették ezt az apró kis praktikus funkciót beletenni? Köszi elõre is a választ!
Awiwa
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mert régebben asszem volt róla szó hogy rétegváltásnál elkurták az írást.
Nekem most a 8.3.2.1-es van meg ez már jó?
Next PC upgrade: 2022
Ma bekapcsoltam a gépet, indítanám a nero-t és azt írja ki amikor a nero-exe-re kattintok, h program futtatási hiba. Újra raktam és a telepítés legeslegvégén ezt írja ki: "Nem lehet regisztrálni a DLL/OXC-et:sikertelen RegSvr32. A visszaadott kód:0x3.
Ötlet?Köszönöm!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
#669: Több mint valószínû hogy codec hiba, én dv cameráról nyomattam fel filmet igaz elveszõdtem vele mire minden rendbe lett, de inkább azt ajánlom, hogy a tv tunerhez kapott drivert használd szerintem az egészségesebb!
#670: ha a késöbbiekben nem szeretnéd lejátszón emgnézni akkor egyszerûen adatként írd ki ezt gondolom nem kell magyarázni!
#671: A lemez attól még megíródott, de lehetet adatvesztés is! Erre a legegyszerûbb módszer ha elõször az egész lemez tartalmát megpróbálod felmásolni a vinyóra és ha sikerül hibaüzi nélkül akkor elvileg minden olvasható, utánna pl totalcommanderrel vagy bámi más programmal ellenörizd le az eredeti tartalmat ami még a vinyódon van a dvd-n lévõ adattal és ha egyezik és nincs gond akkor csak a néronak volt rossz napja!
#672-673: nem minden képfájlt képes lekezelni a nero de alapjáraton telepítésnél megkérdezi hogy társítsa-e az adott kiterjesztéseket, ha ott kiválasztod akkor egy egyszerû enterrel megnyilik a nero (képfájlra kell enterezni!)
#675: milyen hibaüzenet? 😊 valahogy ez kimaradt, szerintem a vistát egyenlõre hanyagold, de te tudod!
#676: a nero már 9.0 tart szerintem nincs értelme 7.7-el veszõdni! Amúgy azért fejlõdik a verziószám mert javítanak rajta valamit lehet hogy pont azt! Én legyen az bármilyen program, letesztelem hogy jó-e arra amire én szeretném hazsnálni és azt használom és ha sokat fejlõdött a progi akkor váltok frisebbre!
#677: csak 1db exe fájlról szeretnél image fájlt csinálni vagy az egész cd-rõl? ha az egész cd-rõl akkor válaszd a cd másolást és amikor elindítod az írást megkérdezi hogy melyik írót használja, ott válaszd ki az image recordert! ha csak exe-rõl szeretnél akkor csinálj egy összeálítást utánna ugyan úgy mint ahogy feljebb leírtam!
#681: mielött rákattintasz az írás gombra legördülõ menüben ott van, vagy elõfordulhat hogy nincs ott, javaslom hogy használj rendes lemezt ne noname-t!
#682: valami hasonló problémám volt nekem is serialszám csere oldotta meg a dolgot annó!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nero 7.10.1.0 használok.
Segítséget szeretnék kérni.
mp3-ból Audio cd-ét szeretnék írni, de fájlok hozzáadása után ezt írja ki:
-Lehetséges, hogy egy dedikált segédprogram segítségével a fájlokat mégis hozzá lehet adni....
Ha valaki tud megoldást legyen szíves segítsen.
Üdv!
Nero 8-nál hogy lehet beállítani, hogy ne 16x-szorosan írjon ki elmentett projektet (iso-t), hanem én állíthassam be még az írás elõtt vagy alapból maximum 6x-szorosan írjon?
The Matrix has you...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A Nero 7 Prémium programmal szeretnék egy CD lemezen levõ exe fájlt merevlemezre ISO képfájlként kiírni.
Milyen opciókkal lehet megcsinálni?
Üdvözlettel: gy?jt?
A Nero 7.11.10.0-ban már jól mûködik a 4:3-16:9-es váltás?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Lenne egy kérdésem.Miért van az hogy nem tudom kitörölni a Nero-t,a végén mindig a következõ hibaüzenet jelenik meg.Meg tudná mondani valaki,hogy milyen Nero-t kéne használjak Vista-hoz?
Elõre is köszönöm
Ha kiírok Neroval valamit, olyan "hibaüzit" kapok hogy XYZ fájl átnevezése sikertelen, de a kiírás attól jó, ez mitõl lehet? Letöltöm a legfrisebb nerot a netrõl, remélem azzal elmúlik ez a hibajelenség.