Nero7 és 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ha már végigírta a lemezt, és csak az adatellenõrzésnél volt gubanc, majd pedig én megszakítottam ezután a mûveletet, ettõl a lemez megírása még sikerült? tehát lehet használni? Mert megírta, csak az adatellenõrzésnél volt a bib....vmi oylasmit irt ki hogy szektorok olvasása nem lehetséges.....
- Valamint a Nero-ban, az írás utáni adatellenõrzésnek van értelme? Mekkora rá az esély, hogy elveszett pár adat az írás közben?
(Amugy a lemezt leellenõriztem, és pontosan annyi adat van rajt, mint amennyi a gépen van...összeegyeztettem a számokat, szal a méretük megegyezik pontosan...)
Aki tud segíteni megköszönném!
Az elsõ film a Cloverfield, amit ki szeretnék írni, az még egy sima DVD-re ráférne elvileg, mert ugye rövid film, a többihez már dupla rétegû kellene.
TV adást szeretnék rögzíteni a legutolsó verzióra frissített Nero 7, Nero Home-jával. Gondom az, hogy felvételkor, jobb és bal oldalt üres csík jelenik meg. Olyan mint a szélesvásznú filmek esetén, csak nem alul és felül, hanem oldalt, ráadásul kissé nyújtott lesz a kép is. Codec hiba? A beállításnál megpróbáltam Magyar helyett Ausztriát megadni, illetve, mivel kábel tv a szolgáltatóm TV tunerre állítani, de más egyéb beállítási lehetõséget pl: 4:3, nem találok. A Tv kártyám 2 hónapos, Gigabyte Hybrid TV Card. A számítógépem minden egyéb feltételnek megfele, 2 magos processzor, bõséges memória, elegendõ hellyel. Codec pack nincs telepítve, mindösszesen, free dvix, xvid, és ac3 filter. Kérem, ha van valakinek ötlete mi a gond, segítsen! Elõre is köszönöm.
Meglesem 😊
De sztem nemsokára lesz egy Windows reinstall, mert már eléggé lassú a gép...
Nemrég telepítettem fel a Nero 8-as verzióját. Az lenne a problémám, hogy kilépés után is iszonyatosan leterheli a gépet. Megnéztem az eszközkezelõben, hogy melyik program szívja le a gépet és ezt találtam:NMIndexStoreSvr.exe
86%-os procihasználat... ezzel lehet valamit csinálni, hogyha kilpek a NEroból ez is bezáródjon? Mert hihetetlen, hog lefogja a gépet...
Valami ötlet?
Toshiba L300-2C5
nero express -> kép,projekt,másolás / lemez CD/DVD-kép vagy elmentett projekt (kijelölni az image fájlt és klikk az írásra)
persze az aktuális írót ki kell jelölni
hát ennyi
Pls help!! Köszi elõre is ...
(Sürgõs lenne este 8ra kész kéne legyen a gép )
Toshiba L300-2C5
Egy (orok) kerdes: szeretnek lemezeket irni mp3-bol audioba, ugy, hogy az mp3 nagy meretu (mondjuk 70 perc) es a cue file kellene, hogy track-esitse. Mindemellett meg, hogy van egy hibatlan, szunetmentes audio lemezem belole, a CD TEXT szovegeket is szeretnem, ha latnam kiiras utan a cue-bol
Kepes a Nero erre? Ha nem, akkor milyen progi?
Koszi a segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
egy kérdésem lenne telepíteni szeretném a nero 7.9.6.0 és amikor megkezdené a telepítést kiírja hogy státusz és onnan nem megy tovább mi lehet a gond ?
Nekem ugyanezt csinálta, egy ideig mûködött aztán kiírta, hogy jogosulatlan használatot érzékel.Kerestem új serialt, de azzal sem mûködött, így megpróbáltam uninstall, a start, programok telepítése kitörölni, de a listában benne maradt, azt írta, hogy végzetes hiba történt a telepítés során. Így kénytelen voltam manuálisan törölni, majd visszaraktam a 7-es verziót. Azóta ez van fenn és hibátlanul mûxik.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Van egy problémám, Nero 7-tel dvd-t próbálok irnié és mikor ki választom a dvd- fájlt ezt irja ki:
DVD-Videó tartalmat egy olyan összeállítás típushoz adtuk hozzá amely egy asztali lejátszón nem lejátszható lemezt fog eredményezni. ha viszont ilyet szeretnénk, akkor a DVD- Videó összeállítás típust válasszuk.
És nem tudom, mit csináljak, segitene valaki? [email protected]
Köszönöm a segitséget! Bár "licencet" ezután sem fogok vásárolni, virusirtót, és tûzfalat sem fogok a vistára dobni, hogy miért az legyen az én titkom,(még ha elmebetegnek tartotok is, DE:
valóban hálás vagyok a segitségért, mert egy apró kis ösvényt mutattál, amin ugy néz ki eljutotam az útra, ami a megoldáshoz vezetett!
Pár napig használom, még a gépet, és ha ezután nem fog ugatni a Nero, közzéteszem a világ legegyszerûbb megoldását!
Addig is teszt....
köszönettel<#worship>#worship>
twine
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Hiába indítom újra, ugyanez a helyzet. Már használtam a #648-ban lévõ eltávolítót és a Your Uninstallert is. Nem tudom visszatenni a nero-t.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Eredeti Nero8-ban rányomtam a frissítésre erre letörölte az egészet!!!
<#vigyor>#vigyor>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
2.A Nerot soha ne a saját uninstall rutinjával töröld,hanem a Nero 8 CleanTool-al:Link.
3.A NeroStartSmart.exe minden egyes Nero inditáskor felcsatlakozik a kiszolgálora.Még akkor is,ha a frissitések keresését kikapcsoltad.Elég egyszer kiengedni,észreveszi a jogosulatlan használatot és a regisztrácios adatbázisban végzett módositások után nem engedi a jogszerütlen használatot még törlés,újratelepités után sem.
4.Megfelelõ tûzfal beszerzése,mely jelzi ha egy program az internetre akar csatlakozni.
Fasza....mindezt ugy hogy lehuzott hálokábellel telepitettem!
MI a fax lehet ez?
thx
Twine
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Segitséget kérnék hogyan akadályozzam meg hogy a Nero8 ne csekkolja az eredetiségét! Igen,, soxor olvastam már hogy tüzfalban, illetve virus irtoban blokkolni, meg nero-ban pipát kivenni!
tehát:
Neroban a frisitéstöl pipa kivesz(ez alap azonnal telepités után)!
Viszont Vista-t használok, annak a tüzfalával illetve a windows Defenderrel,és azoknál nem tudom hogyan lehet egy progit blokkolni!
Bár most már olyan szintre jutott a Nero8 hogy ha uninstall után ujra telepitem, lehuzott hálókábellel, akkor is kiirja hogy gáz a serial amit használni akarok! Most szedem a honlaprol a 8.3.2.1-trial-t,, nem tudom változik e valami...
Ötlet hozzászólás javaslat?
Köszönettel...
Twine
Megvan a Nero 8.2.8.0 Ultra Edition és nem tudom felrakni!Elõször amikor letöltöttem felraktam a mellékelt Keymaker programban generált kóddal.Most tenném fel új rendszerre és kiírja hogy a kód hibás írjam be figyelmesen újra!Megcsináltam vagy 20x egyszer se fogadta el!mi lehet a baj?
A Nero pluginek serialjat hol kell beirni?
felraktam a legujabbat,de pl. a recode már ki is irja ,hogy lejárt...
ráadásul be sem olvassa 1 dvd-met, ami egy másik simán. cd-t viszont gond nélkül ír. asszem kuka lesz belõle
a nero visions-el nemlehet a filmre valahogy rárakni a feliratot?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
itt akkor más gondok lesznek akkor a neroval lehet a gond :S majd utánna nézek de szerintem próbálj ki egy másik talán régebbi verzsönt a legujabb soha nem a legstabilabb 😄
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
DL dvd-t szeretnék írni a Nero 8.2.8.0 verziójával TDK DL-Dvd +R-re. Az íróm (LG GSA-4163😎 elvileg támogatja a 2,4-szeres írást, firmware-e a legfrissebb. Mégis az alábbi hibaüzenetet kapom, miután elindítom az írást.
"Az egymenetes (DAO) felírás nem indítható."
A cucc ráférne a dvd-re, nemtom mi lehet a gond. Ötlet?
Szeretném ha segítenétek abban hogy a NERO disc speed hogyan mûködik illetve az elsõ két fülre, a benchmark és a lemez létrehozására lennék kiváncsi.
Ha valaki leírná ezeket hogy mit és hogyan kell értelmezni azt nagyon megköszönném.
Üdv
Feri
ujrairható lemet mindig le lehettörölni!
MPEG videofájlokból videolemezt szerkesztettem a Nero Vision programmal és RW-s DVD lemezre írtam. Az írási opcióban nem adtam meg az "Írás egymenetben" opciót, ezért az elkészült lemez lezáratlan és az aztali DVD íróm nem tudja olvasni.
1.kérdésem: van-e a Nero 7-ben olyan program, amely a kész de nem lezárt lemezt utasításra lezárja (anélkül, hogy bármit is hozzá kellene írni)? Ha a Néro nem tudja a lemezt utólag lezárni, van-e esetleg másik program erre a célra?
1./ kérdésem: a lezárt RW-s lemez tartalma törölhetõ (formatálható)-e?
Üdvözlettel: gy?jt?