Nero7 és 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
Hello!
A Nero 8.3.2.1-essel hogy lehet képfájlt cd-re írni?
Elõre is köszi!

Üdv. 2 kérdésre szeretnék választ kapni. a történet annyi, hogy elkezdtem kiirni a friss samsung dvd irómmal 7 gigányi anyagot egy DL lemezre 4X-en. Végigírta mind a 2 réteget, és amikor az adatellennõrzés fázisa kezdõdött volna, megszakadt a folyamat, kiirta a Nero 8, hogy mûvelet nem lehetséges. Szal leállítottam a folyamatot. És ehhez kapcsolódik a két kérdés:

- Ha már végigírta a lemezt, és csak az adatellenõrzésnél volt gubanc, majd pedig én megszakítottam ezután a mûveletet, ettõl a lemez megírása még sikerült? tehát lehet használni? Mert megírta, csak az adatellenõrzésnél volt a bib....vmi oylasmit irt ki hogy szektorok olvasása nem lehetséges.....

- Valamint a Nero-ban, az írás utáni adatellenõrzésnek van értelme? Mekkora rá az esély, hogy elveszett pár adat az írás közben?

(Amugy a lemezt leellenõriztem, és pontosan annyi adat van rajt, mint amennyi a gépen van...összeegyeztettem a számokat, szal a méretük megegyezik pontosan...)
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy leszedtem néhány HD filmet, sé egyre többet, és többet, lassan betelik a winchester, és szeretném õket kiírni, de nem akarok itt DVD-ket elrontogatni, szóval megkérdezném, hogyan kell ilyen filmeket megírni? Mindegyik 720p x264, és mkv formátumúak, fel sem ismeri õket alapban a gép, csak ha lejátszóval megnyitom õket. (késõbbi számítógépes lejátszásra kéne, nem számít, ha lejátszón nem megy, ha jól tudom ezekhez már HD lejátszó kell)
Aki tud segíteni megköszönném!
Az elsõ film a Cloverfield, amit ki szeretnék írni, az még egy sima DVD-re ráférne elvileg, mert ugye rövid film, a többihez már dupla rétegû kellene.

Üdv mindenkinek!

TV adást szeretnék rögzíteni a legutolsó verzióra frissített Nero 7, Nero Home-jával. Gondom az, hogy felvételkor, jobb és bal oldalt üres csík jelenik meg. Olyan mint a szélesvásznú filmek esetén, csak nem alul és felül, hanem oldalt, ráadásul kissé nyújtott lesz a kép is. Codec hiba? A beállításnál megpróbáltam Magyar helyett Ausztriát megadni, illetve, mivel kábel tv a szolgáltatóm TV tunerre állítani, de más egyéb beállítási lehetõséget pl: 4:3, nem találok. A Tv kártyám 2 hónapos, Gigabyte Hybrid TV Card. A számítógépem minden egyéb feltételnek megfele, 2 magos processzor, bõséges memória, elegendõ hellyel. Codec pack nincs telepítve, mindösszesen, free dvix, xvid, és ac3 filter. Kérem, ha van valakinek ötlete mi a gond, segítsen! Elõre is köszönöm.

Hi! Vista (64bit) hez melyik nero a jó? csak a 8? és a 8hoz van már crack vagy valami kód?
Hali! Nero7-em van és mikor DVD-t írok egy idõ után leáll és azt írja hogy az írás nem sikerült mert a tároló túl nagy. Mit csináljak?

Köszi szépen! 😉
Meglesem 😊

De sztem nemsokára lesz egy Windows reinstall, mert már eléggé lassú a gép...

A Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatásoknál/le tudod tiltani.Vagy a meghajtóknál a Nero Scout házikós ikonjára kattintava ki veszed a pipákat minden elõl.

Hali!
Nemrég telepítettem fel a Nero 8-as verzióját. Az lenne a problémám, hogy kilépés után is iszonyatosan leterheli a gépet. Megnéztem az eszközkezelõben, hogy melyik program szívja le a gépet és ezt találtam:NMIndexStoreSvr.exe
86%-os procihasználat... ezzel lehet valamit csinálni, hogyha kilpek a NEroból ez is bezáródjon? Mert hihetetlen, hog lefogja a gépet...
Valami ötlet?

gergobaby
Szia! Ez mind menne ha bootolható lenne az image, de mostmár megvan h egy .ima nevezetû filet kell beintegrálni ! 😊 azér köszi

Toshiba L300-2C5

szia!
nero express -> kép,projekt,másolás / lemez CD/DVD-kép vagy elmentett projekt (kijelölni az image fájlt és klikk az írásra)
persze az aktuális írót ki kell jelölni
hát ennyi
gergobaby
Sziasztok ! Szeretnék bootolható CD-t csinálni van 1 image-m amit kikellene irni bootolható CD-nek? hol lehet beállítani / bepipálni a dolgot ? ( hogy bootolható legyen )
Pls help!! Köszi elõre is ...
(Sürgõs lenne este 8ra kész kéne legyen a gép )

Toshiba L300-2C5

Mayday
Sziasztok,

Egy (orok) kerdes: szeretnek lemezeket irni mp3-bol audioba, ugy, hogy az mp3 nagy meretu (mondjuk 70 perc) es a cue file kellene, hogy track-esitse. Mindemellett meg, hogy van egy hibatlan, szunetmentes audio lemezem belole, a CD TEXT szovegeket is szeretnem, ha latnam kiiras utan a cue-bol

Kepes a Nero erre? Ha nem, akkor milyen progi?

Koszi a segitseget!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

köszi, vhogy erre nem is gondoltam. Felraktam egy újat. majd meglátjuk mi lesz.

Vagy esetleg frisítsd az íród firmvare adatbázisát.

ja igen. a lemezek: 25-ös verbatim dvd-r.

sziasztok. olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen tapasztalataitok vannak a Nero 8-as verziójával. Nekem kicsit sok dvd-t ront 8-szoros sebességnél. Vajon a programmal van gond (micro edition), vagy a lemezek rossz szériáját fogtam ki?

Ahogy a naptárat nézem szerintem letelt a "pár nap" (nem szemétkedés) így lelkesen várom a megoldást😊
üdv
egy kérdésem lenne telepíteni szeretném a nero 7.9.6.0 és amikor megkezdené a telepítést kiírja hogy státusz és onnan nem megy tovább mi lehet a gond ?
Hi!
Nekem ugyanezt csinálta, egy ideig mûködött aztán kiírta, hogy jogosulatlan használatot érzékel.Kerestem új serialt, de azzal sem mûködött, így megpróbáltam uninstall, a start, programok telepítése kitörölni, de a listában benne maradt, azt írta, hogy végzetes hiba történt a telepítés során. Így kénytelen voltam manuálisan törölni, majd visszaraktam a 7-es verziót. Azóta ez van fenn és hibátlanul mûxik.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

sziasztok
Van egy problémám, Nero 7-tel dvd-t próbálok irnié és mikor ki választom a dvd- fájlt ezt irja ki:
DVD-Videó tartalmat egy olyan összeállítás típushoz adtuk hozzá amely egy asztali lejátszón nem lejátszható lemezt fog eredményezni. ha viszont ilyet szeretnénk, akkor a DVD- Videó összeállítás típust válasszuk.
És nem tudom, mit csináljak, segitene valaki? [email protected]
Szia!
Köszönöm a segitséget! Bár "licencet" ezután sem fogok vásárolni, virusirtót, és tûzfalat sem fogok a vistára dobni, hogy miért az legyen az én titkom,(még ha elmebetegnek tartotok is, DE:
valóban hálás vagyok a segitségért, mert egy apró kis ösvényt mutattál, amin ugy néz ki eljutotam az útra, ami a megoldáshoz vezetett!
Pár napig használom, még a gépet, és ha ezután nem fog ugatni a Nero, közzéteszem a világ legegyszerûbb megoldását!
Addig is teszt....
köszönettel<#worship>
twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Azóta viszont ezt a képet látom:

Hiába indítom újra, ugyanez a helyzet. Már használtam a #648-ban lévõ eltávolítót és a Your Uninstallert is. Nem tudom visszatenni a nero-t.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Nagyon jó!!!
Eredeti Nero8-ban rányomtam a frissítésre erre letörölte az egészet!!!

<#vigyor>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

1.Vásároljál licencet.
2.A Nerot soha ne a saját uninstall rutinjával töröld,hanem a Nero 8 CleanTool-al:Link.
3.A NeroStartSmart.exe minden egyes Nero inditáskor felcsatlakozik a kiszolgálora.Még akkor is,ha a frissitések keresését kikapcsoltad.Elég egyszer kiengedni,észreveszi a jogosulatlan használatot és a regisztrácios adatbázisban végzett módositások után nem engedi a jogszerütlen használatot még törlés,újratelepités után sem.
4.Megfelelõ tûzfal beszerzése,mely jelzi ha egy program az internetre akar csatlakozni.

A baj az hogy a Nero 8.3.2.1 is ugyanazt mondja mint eddig az elõzõ 8.2. "mittoménhány"! A nero jogosulatlan használatot érzékelt vásároljon licenszet!<#boxer><#violent><#gun><#falbav>
Fasza....mindezt ugy hogy lehuzott hálokábellel telepitettem!
MI a fax lehet ez?
thx
Twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Sziasztok

Segitséget kérnék hogyan akadályozzam meg hogy a Nero8 ne csekkolja az eredetiségét! Igen,, soxor olvastam már hogy tüzfalban, illetve virus irtoban blokkolni, meg nero-ban pipát kivenni!
tehát:
Neroban a frisitéstöl pipa kivesz(ez alap azonnal telepités után)!
Viszont Vista-t használok, annak a tüzfalával illetve a windows Defenderrel,és azoknál nem tudom hogyan lehet egy progit blokkolni!
Bár most már olyan szintre jutott a Nero8 hogy ha uninstall után ujra telepitem, lehuzott hálókábellel, akkor is kiirja hogy gáz a serial amit használni akarok! Most szedem a honlaprol a 8.3.2.1-trial-t,, nem tudom változik e valami...
Ötlet hozzászólás javaslat?
Köszönettel...
Twine

berczely
Hali!

Megvan a Nero 8.2.8.0 Ultra Edition és nem tudom felrakni!Elõször amikor letöltöttem felraktam a mellékelt Keymaker programban generált kóddal.Most tenném fel új rendszerre és kiírja hogy a kód hibás írjam be figyelmesen újra!Megcsináltam vagy 20x egyszer se fogadta el!mi lehet a baj?

Sziasztok

A Nero pluginek serialjat hol kell beirni?
felraktam a legujabbat,de pl. a recode már ki is irja ,hogy lejárt...
nero cd-dvd speed az alábbi hibát írja ki a benchmark tesztre: "Hiba: logical unit communication crc error"

ráadásul be sem olvassa 1 dvd-met, ami egy másik simán. cd-t viszont gond nélkül ír. asszem kuka lesz belõle
hello!!
a nero visions-el nemlehet a filmre valahogy rárakni a feliratot?
nem hiszem hogy elcsesztem, minden mást meg tudok írni. gari már nem érvényes😞
Max7
FirmWare frisítést nem cseszted el? :S dvd iró garis?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

nero 7.5.9.0 is ugyanazt a hibaüzenetet írja ki😞 nemtom mitévõ legyek
Max7
mm-ben nem hiszem hogy kamu lenne :S mert ot visszakövethetõ az áru utvonala :S

itt akkor más gondok lesznek akkor a neroval lehet a gond :S majd utánna nézek de szerintem próbálj ki egy másik talán régebbi verzsönt a legujabb soha nem a legstabilabb 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

N o N a m e
Miért nem tudok kiirni 4544 mb-ot egy 4,7 Gb-os dvdre? A Nero nem engedi, azt irja hogy nem fér rá egy lemezre. Hogy van ez?
nem volt óccsó, kb 1.500/db. MM-ben vettem. Kamu lenne? Mi a f@szt vegyen akkor az ember és hol?
Max7
mennyi az esélye hogy kamu a lemez? nálam volt ilyen vettem egy kétes eredetû verbatimot és 4.7 giga helyett 600megát ismert csak fel :S ez egy ujraírható dvd volt és formázni engedte de adaot csak hibásan tudtam rá írni... vettem egy normálisat drágán és azzal nem volt gond!

és nem is engedi a nero, hogy a DAO mód helyett másikat válasszak, szürke a leördülõ menü (ez mondjuk lehet hogy normális).
8,2 GB-snek látja õket a nero. Mondjuk volt egy, amit csak 6,4-esnek látott. De még arra is rá kéne férnie amit rá szeretnék írni.
Max7
a lemezt rendesen felismeri?

Sziasztok!

DL dvd-t szeretnék írni a Nero 8.2.8.0 verziójával TDK DL-Dvd +R-re. Az íróm (LG GSA-4163😎 elvileg támogatja a 2,4-szeres írást, firmware-e a legfrissebb. Mégis az alábbi hibaüzenetet kapom, miután elindítom az írást.

"Az egymenetes (DAO) felírás nem indítható."

A cucc ráférne a dvd-re, nemtom mi lehet a gond. Ötlet?
Max7
"The file format is not supported." - - ez azt jelenti hogy a fájl formátuma nem támogatott! ilyet akkor szokott csinálni ha pl vidó dvd-re próbálsz behúzni adatot! vagy akár egy divixes avit... a nero nem konvertáló programc sak a szabvány avit tudod behúzni!

djfuge
Sziasztok.Felraktam a Nero 6-ot és nem enged semmi file-t berakni abba az ablakba ahol látjuk mennyi megy még fel a cd-re.Ezt irja ki: The file format is not supported. Mi lehet a baj? Hiányzik valami codec? Vagy mi? Help

Szervusztok!

Szeretném ha segítenétek abban hogy a NERO disc speed hogyan mûködik illetve az elsõ két fülre, a benchmark és a lemez létrehozására lennék kiváncsi.
Ha valaki leírná ezeket hogy mit és hogyan kell értelmezni azt nagyon megköszönném.

Üdv

Feri
bertino
kivéve ha elkúródik a lemez 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Max7
tudtommal ha megnyitod a lemezt és modosítás nélkül rányomsz egy irást akkor lezárhatod!

ujrairható lemet mindig le lehettörölni!

Szervusztok!

MPEG videofájlokból videolemezt szerkesztettem a Nero Vision programmal és RW-s DVD lemezre írtam. Az írási opcióban nem adtam meg az "Írás egymenetben" opciót, ezért az elkészült lemez lezáratlan és az aztali DVD íróm nem tudja olvasni.

1.kérdésem: van-e a Nero 7-ben olyan program, amely a kész de nem lezárt lemezt utasításra lezárja (anélkül, hogy bármit is hozzá kellene írni)? Ha a Néro nem tudja a lemezt utólag lezárni, van-e esetleg másik program erre a célra?
1./ kérdésem: a lezárt RW-s lemez tartalma törölhetõ (formatálható)-e?

Üdvözlettel: gy?jt?

LightScribe vs LabelFlash:Link.

Max7
ilyet én még nem hallotam 😄 nyomtatóról hallotam ami rányomtatja a lemezre a borítót :S ehez nyomtatható lemez kell.... jelegzetes ismertetõjele hogy fehér a teteje