Mai fiatalok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xD
ahha nekem is van címem, de ritkán használom, ha van kedved dumálni majd felveszlek ne lepõdjél meg
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
xD
Én abban bízok, hogy az ilyen emberek, egyszer visszakapják ugyanazokat a dolgokat, amiket õk tettek másokkal, nem kell többet..csak pont annyit, és azt is csak azért, hogy talán megértés, hogy milyen is egy ártatlanul megcsúfolt ember bõrében lenni...:(
xD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
xD
xD
xD
xD
xD
xD
ahogy mondod, van 1 személy, akivel mondjuk elvagy, dumálsz, de, ha nem is számítasz rá pillanat alatt lehord az egyik társaságnak, hogy bekerülhessen, játsza a menõt elöttük és közéjük akar tartozni, meg ilyenek...na annak az embernek nincs sem akarata, és semmi különleges nem akad az ilyenben aki másoknak akar direkt tetszelegni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
xD
xD
xD
Nah meg ugyi nem egy olyan eset ismeres, hogy az illetõ másnak adja ki magát, mint aki, stb, átverésekrõl nem is beszélve....a netes haverok, 99%-ban netes haverok is maradnak...
xD
Visszatérve nem gáz, ha neten ismerkedsz, én elég sok emberrel futottam úgy össze köztük 19 éves lánnyal, 31 éves nõvel, velem egy korú sráccal, aztán dumálgattunk vagy éppen programot csináltunk...Azt pedig nem tudod elkerülni, hogy a másik ember valóban elfoglalt e, vagy burkoltan kifogásokat keres, mert nincs kedve veled találkozniuk...legegyszerûbb az, ha letiltod a másikat MSN-rõl, telefonról, ezt minden hülye meg tudja csinálni. Mondjuk részemrõl felesleges, hamár vkit megismertem neten és egy hullámhosszon pendülök vele, akkor miért törölném le, minek hanyagolnám el? az efféle kapcsolatok az emberekkel bármikor jól jöhet, és ott van a kérdés megbízik e az illetõ annyira benned, hogy akár lazán benne van a találkában, e mellett még annyira jóba vagytok, hogy esetlegesen egy késõbbi munkahelyre beajánl téged;)