Mai fiatalok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább vad hülyeség ...
egyébként mindenkinek van választási lehetõsége
ami van az azért van mert folyamatosan az választják
amcsi nem tehet róla, hogy "picsanyalás van"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez a vad kapitalizmus...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vicces volt az 5 éves találkozó, mikor tizenx ember úgy meglepõdött, hogy van egy ikertestvéram. Lényegébe semmit sem tudtak rólam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én is 19 vagyok..:) Általánosba nekem is 2 barátnõm volt akivel úgy beszélgettem, a többiek csúfoltak, meg gúnyt ûztek belõlem folyamatosan...
Aztán közép suliba is 1 igaz barátnõm volt, meg volt rajta kívûl pár akivel elvoltam, a többiek baszogattak, de már nem érdekelt..
Amúgy tényleg az a baj a legtöbb korunk beli, vagy úgy 14-20 év közöttivel, hogy elvannak szállva maguktól, elvannak kényeztetve, azthiszik hogy övék a világ és hogy bármit meg tehetnek bárkivel.
Túl sokat nem lehet ellene tenni....1 vagy 2 embert kell találnod akibe kapaszkodhatsz, a többieket magasról le ********.....
Én ennyit tudok hozzáfûzni röviden..:)
xD
Eötvös József [leveleibõl - 44 ]
1870. március 19.
mai fiatalok = mindenkori fiatalok
Meg, hogy manapság amióta amcsi picsanyalás van('89-90 óta.) a sok fostos média átvette ezeket a butító dolgokat melyeknek csak a pénz a fontos más meg nem. Na kb. ennyit tudtam hozzáfûzni a témához. Na de hadd írjak egy kicsit arról is, hogy egyes fiataloknál teljesen eltérõ volt a média meg a gyerekkor megtapasztalása...Láttam a hszek között a legtöbb arról számol be, hogy a mai fiatalok többésége mind hülye. Na jó ezt részben aláírom.
Na de az én esetem abban tér el, hogy én nekem nem voltak barátaim se általánosban, se középsuliban. Én inkább olyan nagyon fiatalon teljesen csendes alap vegetatív(gépies) módon éltem. Mivel nem beszélgettem az osztálytársaimmal semmirõl, mert úgy gondoltam/gondolom, hogy nem vagyok közéjük való. Az idõsebbekkel keresem/tem inkább a társaságot. Emiatt ki is lettem közösítve. Aztán meg egy ideig ez így jó volt, hogy a nálam idõsebbekkel haverkodtam/barátkoztam. De aztán pár hónap után nemtom miért, de nyomasztónak érezték azok a személyek, hogy én velük haverkodom oszt ellettem küldve a "picsába". Nem értettem még akkori nagyon fiatal fejjel, hogy mi a baj volt velem és, hogy mit rontottam el. A suliban az én idõsebb havernak vélt haverjaimmal inkább a hétköznapi dolgokról beszéltem ami érdekelte õket.(munka,hobbi stb.) A divat dolgok nem kifejezetten tudtak/nak érdekelni. És nem volt még barátnõm se meg nem jártam el idáig még bulizni se(Na jó kb. 4-szer voltam idáig a bátyámmal meg a haverjaival...Meg néha iszogattam, de mégse érzem azt, hogy mindennap kéne innom meg ilyenek...) és nem drogoztam nem balhéztam és nem csináltam semmi hülyeséget mégis úgy érzem magam annak ellenére, hogy egyedül vagyok, hogy tartozom valakihez a családomhoz. hát kb. ennyit tudok írni magamról amit a nyilvános világnak kiadtam. :)
Többet nem mesélek magamról...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a 80-as években sõt, a 70-esben sem volt mindienki tanyasi, ergo nem mindeki ugrált kinn az erdõn-mezõn egész nap, volt akivel törõdtek a szülei, és nem tojtak arra mit csinál egész nap. egyébként van akivel most sem törõdnek. De telefon tényleg nem volt. Allergiás lehettél régen is. Disznósajtot soha enm ettem meg. a"kakóban nem volt vitamin" de volt, a Nesqucikben biztosan. Persze tanyán lehet, hogy nem :)
WC, klórt már akkor is ismerték. Fárol mostalanul gyümölcsöt enni is tanyasi szokás, én még a banánt is megmostam (most is :) VHS volt korábban is, Spektrum, Commodore baráti körben is csak a 80-as évek közepétõl. Szerintem a mostani kölyköknek is vannak barátaik, és uyganúgy tudnak bandázni is lenn az utcán. A 70-80-as években sem verhette már a tanár a kisdiákot, ez bizony nem fért bele a szocializmusba sem.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csak a lúzerek ittak bedekót :)
illetve ugyanezt mondták rólad az idõsebbek amikor gyerek/kamasz voltál
mert tökéletes angyalka lettél volna kiskorodban :)
Igen, nyomtuk mi is CoD-tól Halóig mindent (haló mint coop ... nevet a májam, az egy semmi sz.r) ... hát k.rvára nem építi a csapatot. Sõt, Moháztunk is nagycsapatosan, meg SW:BF az se.
Ezek mind arról szólnak, hogy magányos hõsök rohangálnak hülyegyerekek módjára, mennek ölni. Az ilyenek a fronton is 5 mp alatt hullanak el.
Ha már moha, ez különösen jó példa. Volt ott pár szép nagy 20-30 fõs csatánk.
Ahogy szokás, páran mennek egymás után, de nem együtt, mindenki rambózik és elhasal.
Mi viszont összeszokott csapat voltunk, 5-6-an mentünk együtt, ahogy kell.
Senki sem rohan elõre, elsõ ajtó nyit, második be gránát, harmadik takarít bent, 4-5 hátvéd (nyílt terepen meg taktikai elõrevonulás).
És bár akkor telepítettük elsõnek(!), mégis alaposan vertük a profi minden pályát ismerõket.
És amit te nem értesz, hogy ezek a játékok nem KÉNYSZERÍTIK rá a csapatmunkára az embereket. Mi így csináltuk, mert mi coopba nõttünk fel ... más senki sem.
A Borderlands ezért is tényleges coop.
Ott nincs sok esélyed, ha egyedül elindulsz, hogy te majd mekkorákat hentelsz ... mert nem fogsz.
Ketten mentek, akkor a game is min 2x nehezebb ... 4-en meg >4x.
Akiket egyedüli játéknál kinyírtál volna, azt ha 4-en mentek min 4-6x erõsebben jönnek, így egyedül semmi esélyed ellenük (lõszert is beosszuk, kinek mi kell azt szedi fel, extrákat mint gyógyítás, ammo regen is ... a saját kárunkra erõsítjük a csapatot).
Mert mi nem szoktunk ám meghalni benne.
A coop rts-eket meg gondolom hírbõl se ismered.
Generals Zero:Hour? 3-an 5 db egy csapatba lévõ maxi erõsségû gép ellen?
Szabály: Ha valakit levertek, vesztettetek.
Ott sem nyomhatod úgy, hogy te bevéded magad és kész, védeni kell a többieket is, csak így élhetitek túl mind.
Na ez a coop picinyem.
Nem az együtt rohanunk az ellenfél felé keresztbe, kasul, agyatlanul.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
CS, CoD, itt is csapatmunka kell ám. ArmA1-2-ben meg fõképp, egyes pontoknál néha olyan állóháborúk alakulnak ki hogy csak fogaskerékminta csapatmunkával lehet elõrébbjutni.
Vagy ha kifejezetten Coopra gondolsz, akkor pl. Gears of war, Halo, hogy csak egy párat említsek. Nem muszáj okoskodni, ha nem érted hogy mi is van voltaképp :D
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ami nem csoda, hiszen mindenhol azt szajkózzák nekik, hogy mindenki ellenség.
Ezt látják a TV-ben (össz reality show errõl szól), ezt nyomatják nekik az iskolában, illetve az összes számítógépes játékban ugyanez van.
A Doom volt az elsõ, és egy jó ideig az utolsó olyan játék, ahol a játék célja az volt, hogy közösen egymást segítve vigyék végig a pályákat.
Igen a Coop mód, ez az ami teljesen kihalt.
A gyerek azt látja az összes lövöldözõs játékban, hogy mindenki ellenség, mindenkit meg kell ölni ... és lehetõleg minél többet.
Magányos harcosok képzõdnek így, közös munkára alkalmatlanok.
Néha vannak kimagaslóan coop játékok, pl a Borderlands.
Ezeket kell preferálni, rá kell szoktatni a mai fiatalokat, hogy ha egyedül kóborolsz akkor unatkozni fogsz, állandóan elbuksz, és semmire sem mégy. Míg ha együtt mentek, összedolgoztok, akkor már van egy szerény esélyetek a túlélésre ... de csak szerény, ha komolyan támogatjátok egymást, önfeláldozóan.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Gondoljunk csak bele. A szocializmusban nevelkedett generációnak is meg voltak a maguk vitái az õsökkel.
Amikor az 50-60-as években a falunkba betört a hajfestés, több szülõ petróleummal mosta ki a lánya hajából, közben persze szidták a büdös kölyköket :D
Aztán ahogy mostanság megvannak a punkok, emósok, anno voltak a hippik, õsrockerek, õspunkok :D
Minden generációnak megvannak a maga rákfenéi, amikért az idõsek rühellik õket. Szóval nem az a keménydákójú, aki feláll a meccs elõl, lesepri magáról a kiürült sopronis dobozokat, és lemegy a zuccára hogy jól beanyázzon a sarkon focizó srácoknak,
hanem az, aki belátja, hogy igenis õk is ilyenek voltak fiatal korukban :D
Külön megmosolygtatónak találom campy hszeit is, aki bár az általa imádott korszak után két évtizeddel született, úgy nyilatkozik róla mintha szakértõje lenne.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
púúúúú
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
20 év felett már nem számítasz fiatalkorúnak.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Your suffers will be legendary even in hell!
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
In Lak\'ech Ala K\'in
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Remekül szórakozom a beszólásaidon!
Tömör és mulatságos.<#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Szerintem ki-ki halgassa a maga csatornáját.
In Lak\'ech Ala K\'in
"a törvény/szabály/elgondolás mindenkire vonatkozik csak rám nem"
Attól, hogy valamit nem látsz, még nem jelenti azt, hogy az nincs.
Gondolj a rádió példájára. Bekapcsolod és megszólal, és azt mondod, hogy csak az az egy adó van ami épp szól, mert nem hallasz mást. Ám ha arréb tekred az állomás keresõt... sõt ha esetleg hullámhosszot is váltasz, máris más és más adásokat foghatsz, attól függõen, hogy milyen adásra (hullámhosszra) hangolod a rádiót.
Kiemelnék pár szót: hullámhossz, hangolás, adás. Aki érti, érti.
In Lak\'ech Ala K\'in
Van igazság benne, meg kell hagyni. Kár, hogy ez a megállapítás fordítottan mûködik nálam és még jó néhány jóérzésü embernél. Az én "belsõ világom" és sok más ember "belsõ világa" tökéletesen rendben volna ha nem kellene szembesülnünk nap mint nap a "külsõ világ" szánalmas látványával.
De ezentúl aval fogom vigasztalni magam, hogy csupán csak más emberek "belsõ világát" tükrözi az elém táruló kép, én és sokan mások, csak véletlenszerüen vagyunk olyan szerencsétlenek, hogy állandóan sérült emberi "belsõ világokkal" szembesülünk úton, útfélen.
Ettöl a felismeréstöl máris jobban érzem magam és elégedett vagyok!
...vagy inkább csak a fehér Milka-tol amit épp az imént nyeltem le?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Nem akarsz jó példával járni elöl az ötleted kivitelezését illetõen?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Az, hogy nekem nem négy magos processzor van a gépemben nem jelenti azt hogy, senki másnak sincs, azt meg végképp nem, hogy nem is létezik.
"1969 márciusától színes kísérleti adás indul a televízió 2. programja keretében, eleinte szerdánként, 18:00-21:00 adásidõvel. Az EMV gyártmányú 2/0,4 kW-os adó az UHF sávban sugároz, a vételkörzete 30 km. 1973 végétõl megszüntetik a 2. program kísérleti jellegét is. Ekkor a heti adásnapok száma már 4, a program sugárzása 4/0,8 kW teljesítménnyel folyik."