Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Létezik valami jó, de reális áron... ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://bexter.hu Szép Fényeket!

Utoljára szerkesztette: blackparty, 2018.10.16. 20:44:19
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ja, nekem az imádkozó sáskák tetszenek. Tök murisak, ahogy 180 fokban elfordítják a fejüket. Mondjuk tudnak harapni is, már megéreztem.
A pók?
Az réti farkaspók. Nagyon gyakori, bár így a kicsinyeivel elég ritka fogás. Na most gondolj bele ő mit érez, amikor meglát egy anyukát a csecsemőjével. :-P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Esetleg valami farkaspók faj? Tudom, nézzek utána, ha kíváncsi vagyok. Annyira azért nem érdekel.😛
imo :) science fiction is science fact
Nagy gratula!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez egy gomba. Csak ráesett az eső, de akkor még pici volt. Majd algásodni kezdett a pocsolya alja, de a gomba tovább nőtt. Ekkor felnyomta, mint egy szőnyeget az algaréteget. Extraként egy szúnyoglárva is kepeszt balra el.
Soha nem láttam még ilyen színben, csak zöldben:
És egy kicsit később egy peterakó nőstény be is ugrott, igaz más faj:
Kicsinyeivel:
Jobb lett volna a "kékség", vagy ilyesmi. Ugyanis a tenger a lényeg és nem az emberek benne. Az meg azon a helyen valóban hihetetlen kék árnyalatokban tündököl. Igaz is, a valóságot tényleg nem lehet visszaadni.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.12. 19:38:38
Amúgy én is onnan indultam amit te mondasz, a valóságot megörökíteni.. aztán rá kellett jöjjek az évek alatt, hogy a "valóság" erősen szubjektív.. a szemed, a kamera, a nézőpont, a látószög, a gondolataid a fotó készítése közben, a néző szeme, a néző monitorja és a néző gondolatai mind befolyásolják a látott kép által kiváltott érzéseket, gondolatokat.. képtelenség a "valóságot" visszaadni.
Épp ezért a fotóson áll, hogyan mutat be egy témát. Ha nem hangsúlyoz, nem emeli ki a témát akkor nincs téma, nincs mondanivaló.
Én hangulatot, mondanivalót próbálok közölni, érzéseket kiváltani a képeimmel, és ehhez általában kell némi utómunka.. hol kisebb, hol nagyobb.. és nem a "művészieskedés", sokkal inkább a megfelelő hangsúlyozás miatt.
Utoljára szerkesztette: norbre, 2018.09.12. 16:35:22
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bexter: tök jó!
Musachy: ha nem veszed zokon gyakorlásképp egy kis utómunkát raktam a képedre, kíváncsi voltam tudok-e rajta még "húzni".. nekem picit "lapos" a kép, illetve elveszik a téma
(mostanában ez a mániám, próbálok ezekből is tanulni)
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ívek
Viktória
Repülőgép
Várakozás
"Tüzesen süt le a nyári nap sugára"