Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Ha kitanultátok már eléggé magatokat, akkor dobjatok már pár tanulmányfotót is... plíz <#vigyor5>

imo :) science fiction is science fact

TopGun
Hello, bocsi, hogy "beleszolok" de ez a piximperfekt, tenyleg nagyon jo tutorialokat csinal, En is sokat megneztem tole.Regebben "action"-okat is le ehetett tolteni tole, manapsag viszont mar ugy latom, hogy az ujabb action-jai penzbe kerulnek, bar a tutorial kepeket is odaadja "psd" formatumban.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

norbre
köszi

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Bexter
Potréhoz keress rá a Dodge & Burn-re

http://bexter.hu Szép Fényeket!

norbre
köszi a tippet, egynek jó 😊
inkább onnan indult el a kíváncsiságom, hogy mi lehet amiről nem tudok még a témában 😄 biztos sok ilyen van, ezért lenne jó ha egy helyen lennének.. és inkább olyanok érdekelnek, ami leginkább a fényekkel, kontrasztokkal, színekkel stb való "varázslás" mintsem layerekkel operálás PS-ben

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BenedekFeco
Én mindig úgy szoktam, hogy beírom hogy mit keresek. Pl. Photoshop dream effect, basic portrait stb. És végig csinálom a legbonyolultabbat is ha van elég kedvem 😊
De pl. neki jó tutorial-jai vannak
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.09.10. 17:38:04

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

norbre
Sziasztok, tud valaki ajánlani oldalt, tutorial gyűjtemény ahol a különböző utómunka technikákról van leírás, tutorial? Akárhogy keresek, csak "durva" fotómanipulációkról találok anyagokat. Olyasmikre gondolok, hogy pl hogy lehet picit álomszerűbbé tenni egy képet, vagy portré esetén hogy milyen utómunka trükkök, technikák vannak, stb
köszi

Musachy
Kikerics...

Musachy
Bug...

Musachy

Tinman
Tegnap telóval futottam, kattintottam:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Musachy

norbre
köszi én is, hasznos

lac coo
Hi !
Makettkiallitason szeretnek fozozni, mivel a 150 - obi hosszu, 50-essel, vakuval. Milyen cuccot vegyek a vakura hogy szebb legyen a vegeredmeny. Gondolom , mivel muvhaz, mennyezettre villanas nem jon majd szoba ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Pár részt már láttam ebből a sorozatból. És csak megerősíteni tudom azt, hogy tanulságos szerintem bárki számára, aki szeret fotózással foglalkozni.
Én is ajánlok egy lejátszó listát azoknak, akiket esetleg mélyebb témák is érdekelnek: Composition in Photography

Szerintem nem árulok el titkot azzal, hogy ezeknél sem igazán a technika oldalról van szó...
Utoljára szerkesztette: Gabo, 2018.08.29. 20:57:59

Panzeradler
Én is köszi, nagyon érdekes videók.<#worship>
Tikal
Ez a kép nem azért rossz mert 5MP-s fényképezővel készült. A helyedben megnéznék egy két tutorial videot hogy mitől is jó egy kép. A fotózás nem a kezedben lévő technikánál kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.08.28. 12:41:00

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bexter
Mindet. A videókban profi fotosokat mutatnak be akiknek a kezébe 1-2 megapixeles játék fényképezőt adnak. Vagyis roszabbat mint ami neked van. KReativitással és látásmóddal nézd meg miket lehet létrehozni.

Zephyr Retiring
Mindet? Jó sok idő lesz, de megoldom. Köszönöm.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Bexter

Zephyr Retiring
Kábé ennyi a lehetőségem.
De hallgatom a jobb javaslatokat.
Kivéve a "vegyél normális fényképezőt."
Okoskodni bárki tud...

Zephyr Retiring
Nem ez, hanem Ő.

Zephyr Retiring
Részletezd ha lehet, pontosan mitől is gáz?
Mennyire lehet jobb képet készíteni egy 5 MP-es telóval?
És végezetül a legfontosabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerinted milyen gyorsan dögöljön meg az a fórumozó, akinek NEM telik jobb minőségű fényképezőre?

Remélem ezek után erre is válaszolsz.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.28. 00:23:27

eksy
Ez nem fórumozik, csak vlogol, igazi facebook arc a srác.

"...és...szerintem...bizony."

Roger6
Itt az internet csodálatos világa, azt nem értem, hogy miért nem néz meg 1-2 oktató videót. Annyi lehetősége lenne rá pedig.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tikal
Amit te művelsz itt. Hiába kérték már a többiek szépen hogy nem kéne csak nem érted... Ez a kép is a teádról rohadt gáz. Ennél egy 10 éves instagram-os kölyök is jobb képet készít, vizuális szennyezés amit művelsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Musachy
Víz, grapefruit juice, fekete tea (asszem Earl Grey, nem én főztem, csak ittam), később egy tejeskávé (olyan, mint a "tejeskávé színskálája" képen a kávés topicban)...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.26. 13:50:24

Zephyr Retiring
Az nem lenne egyszerű téma még színesben sem...

Zephyr Retiring
Legyünk precízek: kanál, ami egy olyan bögrében van, amiben citromkarikás tea van.
És miazamitteittálmareggel? 😊

Musachy
Vagy új téma...

Zephyr Retiring
A felhő vagy a tea? Vagy esetleg egy saját fotó amit nem sikerült feltölteni?

Musachy
A következő az lehetett volna, hogy tea a kanálban. De a citrom is a teában volt. S mindhárom a bögrében.

Tikal
ipari szennyezés

Zephyr Retiring
Kanál a teában (5MP telós fotó)

Musachy
Lyuk az égen

Zephyr Retiring
Tudod hányszor kellett előtte kukáznom a fotókat...<#phone>..mire meglett ez a tökéletes csillanás?<#vigyor>

Musachy
B'meg, becsillant a vaku!

Musachy
Azt írtam...

Zephyr Retiring
Ezzel pedig egyéb gondok is vannak ugyan, ámde az a pillanat is megörökítésért kiáltott..<#wave>

Zephyr Retiring
Ideje lenne elfogadnod a kritikát. Ide profik járnak, hallgass rájuk..<#eplus2>

Musachy
Igazad van, értem is a kritikát, el is fogadom. De nem töltök el órákat a képek beállításával, nem törekszem profizmusra, ezt meg kell értened.
A mobilommal fotózom azt, amit épp meglátok. Katt, vágás/átméretezés, ilyesmi és teszem fel, például ide. A lódarazsat például futás közben láttam meg, nem szoktam megállni közben, de ez érdekes volt. Viszont minimális időm volt arra is.

Bexter
Tul zajos

Musachy

Musachy
Durva a pók...

Bexter

Musachy
Ez kicsit életlen lett...

Musachy
Ja, ezt ismerem. <#vigyor0> De csak magyarul jön ki a poén. Próbáld meg ezt a HORNET szóval. Vagy latinul Vespa crabro...

Bobber
A nyuszika megy az erdőben, találkozik az öszvérrel:
- Én vagyok a nyuszi. Hát te ki vagy ?
- Én vagyok az öszvér.
- Az meg mi ?
- Apám ló volt, anyám szamár.
Megy tovább a nyuszika, találkozik a farkaskutyával:
- Én vagyok a nyuszi. Hát te ki vagy?
- Én vagyok a farkaskutya.
- Az meg mi?
- Apám farkas volt, anyám kutya.
Megint megy tovább a nyuszika, zümmögést hall a feje felett:
- Én vagyok a nyuszi, hát te ki vagy?
- Én vagyok a lódarázs.
A nyuszi eltöpreng, majd megszólal:
- Na, menj te a picsába!

bocsi😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Musachy
Mégegyszer:

Musachy
A másik ez a lódarázs. Közel 3 cm-es.