Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
inkább onnan indult el a kíváncsiságom, hogy mi lehet amiről nem tudok még a témában 😄 biztos sok ilyen van, ezért lenne jó ha egy helyen lennének.. és inkább olyanok érdekelnek, ami leginkább a fényekkel, kontrasztokkal, színekkel stb való "varázslás" mintsem layerekkel operálás PS-ben
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
De pl. neki jó tutorial-jai vannak
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2018.09.10. 17:38:04
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
köszi

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Makettkiallitason szeretnek fozozni, mivel a 150 - obi hosszu, 50-essel, vakuval. Milyen cuccot vegyek a vakura hogy szebb legyen a vegeredmeny. Gondolom , mivel muvhaz, mennyezettre villanas nem jon majd szoba ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én is ajánlok egy lejátszó listát azoknak, akiket esetleg mélyebb témák is érdekelnek: Composition in Photography
Szerintem nem árulok el titkot azzal, hogy ezeknél sem igazán a technika oldalról van szó...
Utoljára szerkesztette: Gabo, 2018.08.29. 20:57:59
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.08.28. 12:41:00
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://bexter.hu Szép Fényeket!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
http://bexter.hu Szép Fényeket!
De hallgatom a jobb javaslatokat.
Kivéve a "vegyél normális fényképezőt."
Okoskodni bárki tud...
Mennyire lehet jobb képet készíteni egy 5 MP-es telóval?
És végezetül a legfontosabb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem ezek után erre is válaszolsz.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.28. 00:23:27
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.26. 13:50:24
És miazamitteittálmareggel? 😊
A mobilommal fotózom azt, amit épp meglátok. Katt, vágás/átméretezés, ilyesmi és teszem fel, például ide. A lódarazsat például futás közben láttam meg, nem szoktam megállni közben, de ez érdekes volt. Viszont minimális időm volt arra is.
- Én vagyok a nyuszi. Hát te ki vagy ?
- Én vagyok az öszvér.
- Az meg mi ?
- Apám ló volt, anyám szamár.
Megy tovább a nyuszika, találkozik a farkaskutyával:
- Én vagyok a nyuszi. Hát te ki vagy?
- Én vagyok a farkaskutya.
- Az meg mi?
- Apám farkas volt, anyám kutya.
Megint megy tovább a nyuszika, zümmögést hall a feje felett:
- Én vagyok a nyuszi, hát te ki vagy?
- Én vagyok a lódarázs.
A nyuszi eltöpreng, majd megszólal:
- Na, menj te a picsába!
bocsi😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.