Autópálya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"
De valami istentelen duúúrva amúgy <#worship>#worship>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
Nos, a körforgalom nullára lassítja a forgalmat (90-rõl, dúúúúúrva), szóval önmaga az egyik legnagyobb dugóképzõ a forgalomban. Tudod lámpa esetén van zöldhullám (elméletileg ~40 kmh-ra tervezve), szóval az nem okoz dugót (ha ésszerû a kialakítása, idõzítése, és nem pölö egy mellékút forgalma dugítja be a fõútat)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyébként így kép alapján nem tûnik olyan iszonyat mélynek a völgy, szóval miért lehet erre szükség ?
Meg egyébként egy részük ezeknek tanít is, szóval jóelõre beleverik a diákokba egyes hülyeségeiket.
A körforgalom pedig egy tökéletes alternatíva folyamatosan kis forgalmú utak keresztezõdése esetén. VISZONT arra, hogy a 4-es fõút és a Ceglédrõl nemtomhova tartó fõút kellõs közepébe betegyék a nagy semmi puszta kellõs közepén, nos arra pocsék megoldás.
Meg még tudnék pár idióta megvalósítását említeni a körforgalmaknak, pölö van ahol elõtte lámpa volt, és nem volt 10 kocsinál hosszabb várakozó sor. Na most ott körforgalom lett letéve ami olyan dugót okoz, hogy 1,5-3 km-en állnak a kocsik.
Pölö azt tanulják, hogy a körforgalom egy jó alternatíva közepesen nagy forgalmú utak keresztezõdése esetén ...
Tapasztalatból: NEM. A legrosszabb. Inkább a lámpa.
De azért neked szurkolok, hogy minél jobb szurkot kapjunk az utakra 😊)
Addig is éljen a kátyúzás és a kitáblázott kátyúk..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szóval kell rá az az aszfalt réteg, az tuti, de mint alap a beton (min. 20 centi) sokkal erõsebb és tartósabb lenne, mint a mostanság használt kavicságyas valami
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Ausztriában az aszfaltozott utakat 12-15 évente újítják fel, mert elõbb nem szükséges. Ennyi idõ elteltével viszont teljes réteget cserélnek, nem úgy, mint itt: foltozgatás, kátyúzás.
Betonos szakaszokat még ennyire sem kell reparálni.
M5: megnéztük neten, azt írták nincs semmi építkezés meg hasonló lezárogatás, na mondom legalább ez gyors lesz.
Aztán nem lett az. Egyszer csak 0-ra lassított az egész forgalom, és leállt. 30-40 percig néha 1-1 méter haladás ... aztán mentünk vagy 7 kmh-val 10 percig, ócsai leágazás, mindkét sáv lezárva és átterelve az 1 sávos szervízútra. Hogy aztán itt mégis mi a halál faxát b-sztak el nemtom, de 60-as tábla mellett alig haladt rá a forgalom.
Persze volt még egy félpályás lezárással egybekötött szembeforgalom odazavarás is, szóval ennyit az információikról
Aztán 4-es. Ceglédig semmi extra (õrült elõzõk, kintfelejtett 40-60-as táblák de legalább nem mért most egy fakabát se ... remélem), aztán ott az a szerencsétlen (f-szfej k-csög által odaálmodott) körforgalom. Röhögtem, hogy azzza hülye teherkocsi mié megy 1+1/4 kört és megy Cegléd belvárosa felé??
Aztán még nagyobbat röhögtem amikor odaértem a körforgalom Szolnok felöli leágazásához, és ama le volt totálisan zárva, szóval nekem is 1+1/4 kör lett belõle, irány be Cegléd belvárosába.
De legalább volt egy kis országjárás a (nagyon öreg) 4-esen. Már el is felejtettem miért is utáltam annyira (na most felötlött)
Szóval deimádom én ezeket a magyar utakat 😛
Ja, el is felejtettem, a 4-esen továbbra is 4 km 4 sávos (7 év nagy idõ, Pécs felé ennyi idõ alatt nem 50, hanem 200 km autópálya fog épülni)
A 4-es esetében úgy tûnik megszûnik a fõút, kiegészítve lesz belõle autóút (de legalább matrica nélkül lehet majd menni rajta .... állítólag)
és ez most a 4es mellé vagy a 4esbõl lesz?
tehát lesz egy fõút megy egy autóút vagy csak egy autóút???<#conf>#conf>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!