Autópálya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A zöldek sztem nem a természetrõl, hanem a DJ utáni rókáról kapták a nevüket :p
De engem inkább a környék polgármesterei dühítenek, hogy merik megzsarolni az államot ?!?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mit is mondtak, mennyi autó megy be BP-re csak mert nincs körgyûrû: 13 millió ( /év, vagy /hó ?)
Szóval a zöldek nem szeretnék az M0-át, mert közel menne egy budai lakótelephez, a környék falvai meg zsarolják az államot, hogy akkor engedélyezik, ha kapnak sportpályát meg hidat ..... meg toronyórát láncostul
Na engem ez dühít igazán
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
És persze ott az örök téma, az M0-ás Budapestet elkerülõ gyûrû.
És megint nem épül egy ideig
cikk