Autópálya

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos ez a fejetlenség uralkodik mindenhol, sosem jutunk sosem egyrõl a kettõre. Mi csak egy táblát szerettünk volna az üzlet felett elhelyezni, de nem is merem elmondani, hogy mindez mennyi idõbe és pénzbe került volna.. Az egész rendszer egy csõdtömeg.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mrzed001
Tudod, mennyivel tisztább BP levegõje most, hogy az a 13 millió autó lassan araszolva átmegy rajta, minthogy 80-al körbeszáguldana 😊)
A zöldek sztem nem a természetrõl, hanem a DJ utáni rókáról kapták a nevüket :p

De engem inkább a környék polgármesterei dühítenek, hogy merik megzsarolni az államot ?!?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
mert ha nekik nem jó, másnak se legyen az. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

akyyy
ezt nem hiszem el. mi ilyen nehéz megépíteni azt a hülye m0-st? és miért kell ebbe beleszólni a zöldeknek? szvsz sokall tisztább lene bp ha lenne m0-ás mert akiknek nem kéne bemennie azok elautózgathatnának az m0-son.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Rafaelo
kéne kamionos sztrájk 😊

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

mrzed001
Az egy dolog, hogy mennyire tudják bõvíteni az országos autópálya hálózatot (persze kellene gyoresabban, olcsóbban és jóval többet), de amit az M0-val mûvelnek, az már több mint durva.

Mit is mondtak, mennyi autó megy be BP-re csak mert nincs körgyûrû: 13 millió ( /év, vagy /hó ?)

Szóval a zöldek nem szeretnék az M0-át, mert közel menne egy budai lakótelephez, a környék falvai meg zsarolják az államot, hogy akkor engedélyezik, ha kapnak sportpályát meg hidat ..... meg toronyórát láncostul
Na engem ez dühít igazán

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A cikket elolvastad?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

atlagember
Még 796 km. hiányzik a megígért 800-ból. Nagyon kell igyekezni azalatt az öt hónap alatt.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

Petka
vajon, ha az zöldek másfél órát állnának egy pesti dugóban akkor is elleneznék?

The FlashBack
ezt, hogy érted?

Már a Zengõ kapcsán is belopták magukat a szívembe a zöldek, úgy látom, nem nyugszanak...

The FlashBack
és egy darabigm mág nem is leszünk😞

mrzed001
Építgetik, építgetik, de valahogy még mindig nem vagyunk az autópályák/autóutak országa.

És persze ott az örök téma, az M0-ás Budapestet elkerülõ gyûrû.
És megint nem épül egy ideig
cikk

← ElőzőOldal 4 / 4