Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SWTOR fórumban, ha be vagyok jelentkezve, akkor nem látom Plata #60429-es hozzászólását. Ha törlöm a sütiket és/vagy kijelentkezek, akkor megjelenik, majd amikor visszajelentkezek megint eltűnik.
Tipp erre?
Köszi :)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Igen, mert rossz a sorszámozás. :( Így benn marad, eh :(
A héten elkezdtem magamtól az Unity motorral készült játékok gépi forditásának megtanulását , de sajnos csak addig jutottam el eddig hogy az UABE - val megtalálom a játékok fájljai közt a szöveget rejtőt és kiexportálom ! Tudna abban valaki segiteni hogy lehet pl csak az angol szövegeket a sorokból kinyerni hogy letudjam forditani ? Előre is köszönöm a választ !
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Utoljára szerkesztette: perko, 2024.04.14. 14:48:34
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Lehet rossz helkyre írok, de nincs ötletem. Előre is köszi ha valaki válaszolna.
Keresgéltem, de nem találtam rendes választ.
Talán tudna valaki segíteni.
Van egy játék egy microsoft-xbox-os fiókon.
Át lehet adni a játékot?
Vagy egyesíteni 2 microsoft-xbox fiókot?
Mind a két xboxos fiókon van(nak) játék(ok), amiről jönne a játék azon csak 1 játék van.
Nem tudom hol láttam talán a wearethevr csatornán.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Láttam egy gameplayt egy játékról ami zenés játék, egy fajta ritmus játék, megszeretnél tudni a játék nevét.
Nem sokra emlékszem csak anyi hogy rock zenék van benne és ritmusos játék.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
De a popup tiltva van és adguard is véd.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Időnként előfordul ilyen,de máskor a modik helyre hozzák.
Most nem nagyon akarják.
Már rég rossz.
Mobilról fórumozz.
Azon nemjön elő.
Már nem az első eset. Majd egyszer megint jó lesz. Remélhetőleg.
A témák háttereivel mi történt megint?
Több témát is ellenőriztem. Mindenhol csak a fehér háttér.
Ez a parancs pontosan mit csinál? -force-driver-type-warp
van egy játék ami dx11 vgán fut, és hát megy a kártyámon ami dx10.c de egy bizonyos állapotban crashel UnityPlayer.dll el windows error naplóban, ezt látom, de ha ezzel a paranccsal indítom a játékot minden rendben megy de viszont az fps szinte 10re megy le, alapból a játék 60fps megy, valaki leírná hogy ez a parancs mit csinál? mármint hogy miket kapcsol ki.
volt egy frissítés a játékban pár hete és ez a dll is frissítve lett, és azóta csinálja a crasht
Közben rátaláltunk a Fistful of Fragsra, üditő változatosság, csak a múlt héten elcseszték a botokat azt nem harcolnak csak nézik az eget :)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A szempontok:
- ingyenes legyen
- munkahelyi laptopon (i7-i9, 32GB ram, de NINCS spéci videókártya) menjen
Eddig a CS:GO-t tologattuk de már uncsi, kipróbáltuk még a Alien Swarm: Reactive Drop-ot, illetve terítéken van a Team Fortress 2 is. Ezen túl valami?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.02.21. 19:40:20
World of warship publik test nem indul el, segitség kellene.
Max addont ismerek hozzá.
Gta Vice Cityvel szerettem volna játszani, egy kis retro feelingként. Azonban windows 10-en nem akar elindulni, folyamatosan hibaüzenetet dob fel, hogy "cannot find 640x480 video mode." Steames verzió, vásároltam, nem kalózkodás :D Illetve végigpróbáltam mindent, a kompatibilitást megpróbáltam az összes windowssal - vista, xp, 98 stb. szóval az összes lehetőség. Telepítettem a silent patchet amivel végül elindult, de iszonyúan laggolt. A képernyőbeállításokat pedig nem tudtam levenni 1366x768-ról, és ezt pár alkalommal megismételte majd azóta a játék sem indul el, de már hibaüzenetet sem ír, egyszerűen csak 2-3 mp-el a kezdőképernyő után kidob. Valamilyen ötlet, illetve valakinek hasonló probléma? Előre is köszönöm a választ! :)
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Elég nagy hülyeség lenne ha lopott játékot is hozzá lehetne adni,szerintem.
olyat lehet-e csinálni hogy torrent-ről letöltök egy gog-os játékot, majd telepítés után a gog profilomhoz hozzáadom? találtam olyan gombot h scan folders for gog games, de sem a telepítés helyét megadva sem a setup mappát megadva nem integrálta be a játékot.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Hogyan lehet eltűntetni ezt a képernyő közepén vibráló szöveget?????
Kérlek segítsetek!
Lenne egy elég regi 3ds jatek ami itt van a fejembe csak nem tudom a címét, annyi jut az eszembe hogy kint jatszodik, asszem ilyen figaraval vagyok, es az egyik haztetorol repultem be egy masik epuletbe, de nem mindig tudtam repulni de ebbe nem vagyok biztos
Ha igy tudnatok az nagyon megkoszonnem :)
Eleg keves az informacio de hatha
Lenne egy elég érdekes kérdésem bár picit technikai, de reméllem elfér itt.
Van egy újonnan vásárolt 4K Samsung TV...
Van egy Oculus Rift cv1 -em is...
Mind a kettőnek HDMI kell, de a videókártyámon csak 1 HDMI kimenet van és 3 Displayport. (msi1070)
Vettem egy átalakítót amivel be tudom dugni a 4K-tvt a Display portba. Direkt olyat vettem ami ""igérte"" a 4K 60Hz-et ebből csak 30Hz sikerült végül és olyan vibráló széteső kép hogy az már pofátlanság.
EZ A KÁBEL.
Van valami jó működő átalakító amivel a HDMI 4K-t tudom Displayportra konvertálni? Olyan minőségben mint ha csak rendes HDMI lenne. Létezik olyan egyáltalán?
Valakinek volt ezzel tapasztalata?
Köszi a választ.
(Ha nagyon rosz helyen kérdeztem ezt akkor bocsi)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.07.20. 22:25:13
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?