Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Civ IV Hun
Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!
Például ha építesz egy csodát, akkor adja ezt a lila kis hangjegyet, de mi az pontosan?
Illetve hogyan nõ "magától" a városom körül a területjelzõ színecske? Kicsit hülyén fogalmaztam meg, szóval hogyan terjeszkedik magától a területem?
Mert azt tudom, hogy ha új várost építek, akkor nõ a területem, de "magától" hogy nõ?
És még egy kérdés? Miért fontos a saját vallásom térítése/hírdetése?
Nagyon szépen köszi a válaszokat!
Az nyilván nem lesz leírva hogy kell játszani, azt neked kell kitalálni, a az játék lényege, ezerféleképp lehet csinálni.
Játékon belül is elérhetõ a menübõl, tahát közbe is nézegetheted, és játék elõtt is át tudod tanulmányozni mielõtt kiválasztanád hogy mit akarsz játszani.
Tök kezdõ vagyok a Civilization 4 terén, - amit kicsit szégyellek is - és igazából nem akadtam el, csak lenne most perpillanat 1 kérdésem.
Az addig oké, hogy i.e. 4000-nél kezdõdik a játék, - ami eddig fantasztikus - de miért van az, hogy vagy 20 körbe kerül egy munkás csoport "kiképzése"?
A játékot leghosszabbra állítottam, direkt hogy minél tovább élvezem a játékot.
Ha jól emlékszem, akkor 15 évet ugrunk egy körnél. - lehet kevesebbetm, nézzétek el, ha tévedek -
Szóval a kérdésem az lenne, nincs arra valami megoldás, hogy pl. egy munkás képzése nem hosszú-hosszú körökig tartson?
Azt aláírom hogy az írás, az abc, az íjászat, vagy a vallás kfejlesztése nagyon hosszú idõt vesz igénybe, azt nem is tartom rossznak.
De ez picit idegesítõ.
Pl. Total War sorozatnál ez jól megvan oldva: 1 szakasz kiképzése 1 kör. De pl. egy nagyobb épületé 3-4. Az úgy nagyon realisztikus.
Bocsánat ha kicsit hosszú lett az írásom. Remélem tudtok segíteni ezzel kapcsolatba.
Üdv,
Total6
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Ugyanis nem vagyok valami számtech zseni és elkellne a segítség 😊
Elõre is köszi...
Tud valaki nekem egy linket?
Torrent is jó, feltéve ha qTorrentel leszedi.
Köszi.
Létrehoztam egy fórumot CIV4HUN néven, melynek elérhetõsége:
http://civ4hun.road2us.com
Itt szervezhettek multiplayer játékokat, rendszeresíthetnénk GOTM játékokat, stb...
Útmutatók, mod-ok, scenariók is kerülnek majd fel, illetve letölthetõ a jelenlegi legjobb magyarosítás is.
Gyertek, csatlakozzatok minél többen, és hozzunk létre egy jó kis civ4hun közösséget!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Letöltöttem egy új modot a civfanatics-ról, elsõ pillantásra baromijónak tûnik. Rengeteg újítás van benne, már nemcsak 5-féle civic van,hanem azt hiszem 8, közte ilyenek, h oktatás. Rengeteg új egység is van, és legnagyobb örömömre sok újkori is. Pl. repülõbõl és tankból nagyon sok van, emellett rengeteg új civilizáció is van benne, még ilyenek is,hogy ausztrálok, vietnámiak stb. A mod neve vmi Visa Expansion Pack 3. Itt a link hozzá: http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=4467
Sztem töltsétek le, 341 mega, de nagyon megéri. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Vagy aki már letöltötte,az is mondja el,h neki hogy tetszett.
Köszi!
Most beállítottam, hogy jelezzen, ha E-Mailem érkezik, akkor küldjön értesítõt a gyakrabban nézegetett címmere, így már nem lesznek több hónapos késéek 😊.
Elõre is kösz! [email protected]
szeretnék egy magyarosítást a [email protected] köszi elõre is.
Kéne egy kis segítség!
Valaki tudna küldeni a [email protected] Civilization IV-hez magyarositást?????
kössz elõre is
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
keresem a játékhoz és a legujab cumokat kérlek valaki irja meg a [email protected] hogy hol találom meg köszike
neten kössz
Az én mottóm "aprítsd az ellent"elven alapszik. Király a Game!!!!<#taps>#taps>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
C:\Documents and Settings\
Igen, készül a játékhoz magyarosítás. December elején kezdték a srácok, remélem hamarosan elkészül.
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=546
Help!!!
Ez a játék sokkal többet adott nekem mint az elõdjei,nagyon meglepõdtem amikor megpillantottam a fõmenüt,gondoltam hogy ez már biztos,hogy jobb lesz mint az elõzõk.A gyanúm beigazolódott,már harmadjára kezdtem el és nem tudom abbahagyni!!!
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
mondjuk ez is eléggé zoom függõ. én a legközelebbi után 2 page down-t szoktam nyomni
earth módban - na ott tényleg tetülassú
nekem a legu. normális catalyst az 5.10es volt.
az utána jövõk közül nem minddel békéltem meg (511 meg fõleg)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Én normál pályán próbálkoztam, a betöltési idõ kb 10 perc, a FPS meg örülök ha eléri a 10-et!
Ja és fagy mint állat. Tartok tõle ez utóbbi rad9600 specifikum.
Asszem csökkentem a pálya méretet, a multkor tettem egy próbát nagy pályával az monnyuk el sem indult!😉
Viszont az intro video eddig szaggatott, de valamit átállítottam a konfigban és erre megy simán. A csodák videói viszont sehol, vagy bugosak.
Asszem itt valami drájver gond lesz. Monnyuk már vagy 50X újratelepítettem.
De nem hiányzik ez nekem!!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs