Civilization IV

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet itt szervert hirdetni?
Sziasztok, most kezdtem el a civ-4 el játszani, szeretnék némi segítséget kérni, mert vannak problémák. Egyrészt, nem értem, hogy mitõl függ, hogy növekszik e egy város, másrészt, nem angyon jöttem rá, hogy hogyan tudok elfoglalni egy ellenséges várost. Ugyanis, tankokkal, gyalogosokkal, tüzérséggel, légierõvel felfegyverezve mentem az ellenséges városnak és ilyen hosszú íjászokkal, meg polgárháborús gyalogsággal, lõtték ki a tankjaimat a bombázás meg nem ért semmit... Szóval azért most , hogy is van ez ????
Itt a linkje, de elküldtem priviben is!
Civ IV Hun
Sziasztok. Nekem a Civilization IV 1.7.4.0-as verzió van meg, de nem találok hozzá magyarítást. tudnátok segíteni?
Valaki tudna segíteni, hogy a magyar kézikönyvet, vagy valami útmutatót küldene a játékról?
Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit jelent a játékban az a kis lila hangjegy forma?
Például ha építesz egy csodát, akkor adja ezt a lila kis hangjegyet, de mi az pontosan?
Illetve hogyan nõ "magától" a városom körül a területjelzõ színecske? Kicsit hülyén fogalmaztam meg, szóval hogyan terjeszkedik magától a területem?
Mert azt tudom, hogy ha új várost építek, akkor nõ a területem, de "magától" hogy nõ?
És még egy kérdés? Miért fontos a saját vallásom térítése/hírdetése?

Nagyon szépen köszi a válaszokat!
bazki nem néztem a dátumot... najóvan pá
Ott van a civilopedia, ababn minden le van írva a-tól z-ig, kategóriába rendezve a népek, a tech-ek, az egységek, az improvementek, stb.
Az nyilván nem lesz leírva hogy kell játszani, azt neked kell kitalálni, a az játék lényege, ezerféleképp lehet csinálni.
Játékon belül is elérhetõ a menübõl, tahát közbe is nézegetheted, és játék elõtt is át tudod tanulmányozni mielõtt kiválasztanád hogy mit akarsz játszani.
Sziasztok!

Tök kezdõ vagyok a Civilization 4 terén, - amit kicsit szégyellek is - és igazából nem akadtam el, csak lenne most perpillanat 1 kérdésem.

Az addig oké, hogy i.e. 4000-nél kezdõdik a játék, - ami eddig fantasztikus - de miért van az, hogy vagy 20 körbe kerül egy munkás csoport "kiképzése"?

A játékot leghosszabbra állítottam, direkt hogy minél tovább élvezem a játékot.

Ha jól emlékszem, akkor 15 évet ugrunk egy körnél. - lehet kevesebbetm, nézzétek el, ha tévedek -

Szóval a kérdésem az lenne, nincs arra valami megoldás, hogy pl. egy munkás képzése nem hosszú-hosszú körökig tartson?

Azt aláírom hogy az írás, az abc, az íjászat, vagy a vallás kfejlesztése nagyon hosszú idõt vesz igénybe, azt nem is tartom rossznak.

De ez picit idegesítõ.

Pl. Total War sorozatnál ez jól megvan oldva: 1 szakasz kiképzése 1 kör. De pl. egy nagyobb épületé 3-4. Az úgy nagyon realisztikus.

Bocsánat ha kicsit hosszú lett az írásom. Remélem tudtok segíteni ezzel kapcsolatba.

Üdv,

Total6

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy amit a Steam-on vettem Civ 4 -et hogyan kellene Magyarítani?
Ugyanis nem vagyok valami számtech zseni és elkellne a segítség 😊
Elõre is köszi...
Nagyon kezdöknek hol van a tutorial?? magyarul játszom de nem nem találok semmi hasonlót ami isemrtetné velem az alapokat vagy nem is látezik?
Valaki nem tudja hogyan lehet egy vallást betiltani/kiírtani a birodalombol? mert roppant frusztráló
hátha valaki még nem játszott vele:

Hungary mod

Van ennek a játéknak magyarítása? Ha igen, honnan lehet letölteni?
3 rongy a boltban, ne sajnáld szerintem rá

Honnan tudnám letölteni a teljes játékot?
Tud valaki nekem egy linket?
Torrent is jó, feltéve ha qTorrentel leszedi.
Köszi.
Sziasztok!

Létrehoztam egy fórumot CIV4HUN néven, melynek elérhetõsége:

http://civ4hun.road2us.com

Itt szervezhettek multiplayer játékokat, rendszeresíthetnénk GOTM játékokat, stb...
Útmutatók, mod-ok, scenariók is kerülnek majd fel, illetve letölthetõ a jelenlegi legjobb magyarosítás is.
Gyertek, csatlakozzatok minél többen, és hozzunk létre egy jó kis civ4hun közösséget!
Leírom, mely hszben találhatjátok meg: #75

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Emberek, olvassunk is! Ott szerepel a weboldal, ahol le lehet szedni a magyarítást 😞.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

hi csaba42! légy szives küldd el nekem a magyaritást, mert nem találok sehol. elöre is köszönöm: [email protected]
Sziasztok!

Letöltöttem egy új modot a civfanatics-ról, elsõ pillantásra baromijónak tûnik. Rengeteg újítás van benne, már nemcsak 5-féle civic van,hanem azt hiszem 8, közte ilyenek, h oktatás. Rengeteg új egység is van, és legnagyobb örömömre sok újkori is. Pl. repülõbõl és tankból nagyon sok van, emellett rengeteg új civilizáció is van benne, még ilyenek is,hogy ausztrálok, vietnámiak stb. A mod neve vmi Visa Expansion Pack 3. Itt a link hozzá: http://forums.civfanatics.com/downloads.php?do=file&id=4467

Sztem töltsétek le, 341 mega, de nagyon megéri. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Vagy aki már letöltötte,az is mondja el,h neki hogy tetszett.

Köszi!
Hi Csaba42!Tudnál magyarítást kü[email protected] THX!
wantonly
Köszi szépen a magyarítást!
Nah, csináltam egy puritán weboldalt a fordításaimnak: civ_magyaritas.extra.hu A honlap design-ja iszonyú primutív, de ez mellékesen engem hidegen hagy, mivel az a lényeg, hogy: KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST MINDENKINEK A MAGYARÍTÁSOKHOZ!!!

Mindnekitõl bocs, aki "kicsit" késve kapta meg a fordítást, de zûrös volt az évvége, és most vizsgáim vannak... de mindneki, aki eddig igényelte, meg kellett, hogy kapja (mivel végigmentem a leveleim listáján, és egyesével küldözgettem el)! Aki ennek ellenére mégsem, írjon mégegyszer (hiba bárhol lehet, fõleg bennem)! Akit érdekel, amint vége a vizsgáknak, szreintem nekiállok az 1.62-es magyarításnak. Ha az 100%-osan kész, nekiállok a Warlordsnak (bár lehet, hogy azért néha-néha abba is belekóstolgatok 😊). Ja, és aki magyarítást kér, az NE ide, hanem az E-Mail címemre írjon, PLZ!!!

Most beállítottam, hogy jelezzen, ha E-Mailem érkezik, akkor küldjön értesítõt a gyakrabban nézegetett címmere, így már nem lesznek több hónapos késéek 😊.

Csõ Csaba42! Nekem is Szükségem lenne a magyarosításra!!!!
Elõre is kösz! [email protected]
Szió
szeretnék egy magyarosítást a [email protected] köszi elõre is.
sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Valaki tudna küldeni a [email protected] Civilization IV-hez magyarositást?????
Ok, akinek még kell, az a [email protected] E-Mail címre írjon! Thx!

SZevasz CSABA42 elküldenéd a civilization4 magyuarosítását ha kérhetlek erre az E-MAil címre : [email protected]

kössz elõre is
Akinek kell a magyarítás, az írja meg az E-Mail címét, s elküldöm! 1.5x-es patch kell hozzá, az 1.6x-hez most készítem!!!

Tetsuo
"Ez a játék maga az összegzés. Az élet, a világmindenség, meg minden." LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sziasztok kérlek segicsetek a legujab Patches
keresem a játékhoz és a legujab cumokat kérlek valaki irja meg a [email protected] hogy hol találom meg köszike
hello tudja valki hogy lehet internten játszni haverral
neten kössz

Hali!!
Az én mottóm "aprítsd az ellent"elven alapszik. Király a Game!!!!<#taps>
Én már végig is toltam párszor, bár az új peccs nélkül... Játék közben nem szeretek peccset felrakni, majd felteszema peccset és újra elkezdem <#vigyor3>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

hooah
Na mi van senkinek nem tetszik?

hooah
Király a játék!!

gabber a hun
Nos nálam is szagatott mint állat ,de találtam +oldást!!! A fák textúráit hibásan rajzolja ki a pr. ,s ez okozza a szagatást (a diplomáciai képernyõbe is hiba van ,de arra nincs semmi okosság 😞 egyenlõre....) Na innen lehet letölteni a nemhivatalos javítást: http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=145577

C:\Documents and Settings\\My Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 4\CustomAssets\art\shared <<<<ide kell bemásolni

Köszi!!
Hello!
Igen, készül a játékhoz magyarosítás. December elején kezdték a srácok, remélem hamarosan elkészül.
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=546
Magyarosítás készül a játékhoz v. a játékban belehet állítani a nyelvet???(Nemmintha kellene de jólenne tudni)😊
Help!!!
Hali!!
Ez a játék sokkal többet adott nekem mint az elõdjei,nagyon meglepõdtem amikor megpillantottam a fõmenüt,gondoltam hogy ez már biztos,hogy jobb lesz mint az elõzõk.A gyanúm beigazolódott,már harmadjára kezdtem el és nem tudom abbahagyni!!!
capaszabi
na erre nocomment.
oh. mégis:
OMFGROFLN00BZ0RKTHXBYE

lalakov
Én még soha nem játszottam egyik részével sem. Nehéz elsajátítani a kezelését? Találhatok valahol leírást az elõzõ részekhez?
"Érdekes" lenne mératarányosban. A Battleship 100x akkora lenne mint a Warrior... 😊
szerintem te még egy civ-el sem jáccottál, fogadjunk q3 fan vagy <#banplz>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

én nem szoktam nézni az fps-t mert most nincs bekapcsolva de ha csak nem automatice õ vált a next mozgatandó unitra ami 2 km-el arrébb van és ilyenkor scrollozik mint állat, akkor amúgy mindig normális értéken van

mondjuk ez is eléggé zoom függõ. én a legközelebbi után 2 page down-t szoktam nyomni

earth módban - na ott tényleg tetülassú

nekem a legu. normális catalyst az 5.10es volt.

az utána jövõk közül nem minddel békéltem meg (511 meg fõleg)

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

NEXUS6
Na ne ba!!!!
Én normál pályán próbálkoztam, a betöltési idõ kb 10 perc, a FPS meg örülök ha eléri a 10-et!
Ja és fagy mint állat. Tartok tõle ez utóbbi rad9600 specifikum.

Asszem csökkentem a pálya méretet, a multkor tettem egy próbát nagy pályával az monnyuk el sem indult!😉

Viszont az intro video eddig szaggatott, de valamit átállítottam a konfigban és erre megy simán. A csodák videói viszont sehol, vagy bugosak.

Asszem itt valami drájver gond lesz. Monnyuk már vagy 50X újratelepítettem.
De nem hiányzik ez nekem!!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ez nagyon jo de teljes minden demó vagy nem demo hanem igazi
Oldal 1 / 2Következő →