Lekoppintott számok.. :)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég Lady Gaga importált Kozsótól - ezt olvastam, de nem tudom mennyire komoly a balhé...

---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en
Tyia
Vagy így:

Typically Tropical - We are going to Barbados

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Tyia
Typically Tropical - Barbados

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

mikszer
Meg Bon Jovi bírja abban a magasságban énekelni, a Road énekese meg nagyon durván erõlködik... 😄

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Bon Jovi - It's My Life = Road - Nem kell más
mindegyik dalt nagyon bírom, és persze más hangnemben vannak a dalok, de ha meghallgatod, akkor simán észrevehetõ, hogy a dalok felépítése szinte teljesen ugyan az 😊, és a Nem kell más kicsit gyorsabb
mikszer
Tényleg ismerõs.. de ezután már nem lepõdöm meg semmin...
http://www.youtube.com/watch?v=r3lPocF6HuU
Ráadásul ez eleve egy feldolgozás remixe... (lásd: Szombat Esti Láz)

Kérem aki tud segítsen.Keresem a VENGABOYS - WE'RE GOING TO IBIZA által elõ adott szám eredetijét.NagyonNagyon kellene.Akár az elõadó akár a cím.
McGrady
nekem se :-D

Kuss!-magyarázta.

na ja, de amúgy nekem maga a szám nem jön be.
amúgy, ha már koppintás, kedvenc ilyenem: red hot chili pepppers - havanna affair, a ramonestól vették, igaz, engedéllyel, de kira 😉

na, ez a nem mindegy.

McGrady
jah, van egy olyasfajta beütése :-) de akárki is vette fel, jó munkát végzett, mert faszán szól :-)

Kuss!-magyarázta.

am
asszem a micsoda nõ ez a férfi-ben van egy santana-szóló :s

na, ez a nem mindegy.

PyRex
nemtom, ebben nem értünk egyet. mármint lehet, hogy hivatalosan csak az a koppintás, de szerintem ha egyik számról ráismerek a másikra (egyértelmûen), az is az. Bár igaz, hogy ha egy italo-disco slágerbõl csinálnak egy tucctucc zenét, az talán nem annyira ez a kategória.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

de a feldogozás nem koppintás, az a koppintás amikor egyes részeit használják fel a számnak

PyRex
Master Blaster következõ zenéi feldolgozások:

Hypnotic Tango
How Old Are You
Another Life
Ballet Dancer
Dial My Number
Since You've Been Gone
Happy Children
No Limit 2003

ésatöbbi... 😊

Qwerty4
szerintem nemcsak o-zone-ról,hanem bob sinclair-rõl is koppintottak<#schmoll2>

Qwerty4

Josh feat. Jutta - Vár rám az ismeretlen és O-zone Numerakirályos száma (a címét nem tudom) enyhén hasonlít egymásra
egyre pofátlanabbak és szánalmasabbak ezek a koppintások

PyRex
Gangxsta Zolee, Dopeman, Mohaman, Majka csomó zenéje koppintás. Ja meg Ogli G....

jax
Ja és Sean Paul is feldolgozta, vagyis inkább elrontotta a kibaszott jó What's the Diffence címû Dr Dre, Xzibit, Eminem számot.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

jax
Gwen Stefani egyik számának az alapja egy az egyben Notorious BIG egyik számának a Big Poppa-nak az alapja. Gondolom megvette a jogokat Gwen, nem csak úgy lelopta, mint Dopemen-Majomka a Dre-Snoop-Nuthin But A G Thang számot.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Taranov
Rauch Ice Tea, de tényleg egy az egyben az a zene.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Scooter - The Night

amikor a "herélt mókus" (<#nyes>) énekelt, az a rész Valerie Dore - The Night címû számból való, ami amúgy gyönyörû szám 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Balo
Azaz, Nestea.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

igen, az a tea reklám ugye?

Balo
A Vanilla Ice - Ice Ice Baby címû szám alapja egy az egyben a Queen - Under pressure címû szám alapja...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

gameplusz
Mivel nincs a számnak értéke, ezért teljes mértékben egyet értek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Crystal - Repülj tovább! és Duran Duran - Ordinary World dallamában van átfedés, szerintem simán kihallatszik hogy Duran Duran koppintás

gondoltam amúgy 😊

VinylToy
Carolina Marquez is úgy lopta azt a sample-t.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dopeman "zenéjének" van dallama? 😄

SRobert
Feljövök érted a város alól,
Jami-jami, konzumterror,
Lágy összeomlás, gyilkos finis,
Én jól vagyok és jól vagy te is,
Egy kicsit félek, ordít rólam,
De ilyen boldog még sosem voltam,
Lefele menjek vagy felfele?!
Nekem minden egyformán popzene...
(Európa Kiadó)

😉

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

nincs mit, szoktak pereskedni, de inkább a nagyok között
én mondjuk égõnek érezném ha a csapból is én folyok de lopott a dallam, de sajnos a pénz nagy úr, és mivel azt se tudjuk hogy a szomszéd országban milyen "sztárok" vannak, ezért nem valószínû hogy bárki rátalálna akár a Dopeman-ra vagy bárki másra hogy "bocs de feltünõen hasonlít a dallamod a dallamomra"

Black Gamer,
megnéztem az oldalt és abszolút igazad van.Másért is köszönöm az ldalt, mert egyik nagy kedvencen Irene Grandi klippjét is ugyenitt megtaláltam😊 Szóval köszönöm.
Egyébként ha jól tudom, hasonló ilyen "dal, vagy dal részlet, dallam lenyúlós" dolgok miatt szoktak komoly plágiumperek zajlani a zeneiparban.

Az is lekoppintás, ha lemásolsz egy cd-t mp3-ra!
Carolina Marquez - The killers song
filmmaster.com -> music video and dvd -> latest -> és ott az utsó
ezt a Dopeman az egyik számába vette át, "én és a kisöcsém.... kettecskén" asszem valami ilyen szövege van

Goldfinger - Damaged címû számának hangulatát koppintotta a System of a down az új számában amiben tûz gyullad mindenhol, címét nem tudom

Lasagne
a legtöbb feldolgozástól hánynom kell..de az a Laptop dj-s a MEster Tamásos szám feldolgozásával...na az bejött
Azon meg hogy a George Michael és a Mary J Blidge(nem tudom hogy írják a nevét)közös száma(klippben egy bárban vannak és sok George és Mary táncol és énekel 1mással😊na hogy az is feldolgozás...kiakadtam(de jó feldolgozás)

mikszer
frissülünk... 😊

CSOCSO
3ezer zenem van a 60-70-80 as evek zeneibol... mindegyikbol minden ev legjobb 100 dala... nem hallgattam mindegyiket vegig.. csak bele bele tekertem a legtobbe.. de elmondhatom hogy szvsz minden masodik zene ( legyen az metal, trance vagy akarmi mas) feldolgozas
Lola klipes száma Avril-nak az egyik számának átdolgozása, akkor esett le igazán amikor a klipben olyan Avrilos ruhában van nyakkendõvel
eléggé gáz, fõleg hogy még rá is vezetnek a koppintásra

Az uj Hooligans virus cimû albuma!!!Na apukám ott a John Frusciantétól a Blink 182-ig minden van.De egy az egyben!!!!Nagyon gáz!!!!!!!!!
Balo
CD-boltban találsz😛

hali kormorán számokat keresek tudnátok segiteni? Köszi
zakika
ez azt jelenti, hogy nem ismerted az eredetiet 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mikszer
Jah 😊
Tegnap már hallottam eddig ismeretlen számot a rádióban...<#idiota>

zakika
ugy latszik kiment a koppintas a divatbol

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mikszer
...kihaltunk... 😊

robotnyk
ne keverd a feldolgozást, az átdolgozást, meg a nyúlást
InfectedMann
Egyáltalán Hiba Volt Sub Bass -nek Bob Marley számot koppintani. De nagyon megütném ezért azt a senkiházi majmot.
Edda - Éjjel érkezem tucc tucc verzió: úúúúúúúú... nem találok rá szavakat. ez a zene teljes megszégyenítése és meggyalázása.
Ákos - Valami véget ért tucc tucc -> nah ez is no comment. Szaros vs. Nyomiboy FosMix.
Demjén Ferenc - Szerelem elsõ vérig tucc tucc verzióóó pfuuujjjjjjj
Bikini - Mielõtt elmegyek tucc tucc verzió 😄 legalább az eredeti vokált használták 😄 de amúgy egy fos.
Még sorolhatnám az igénytelenebbnél igénytelenebb koppintásokat, feldolgozásokat jövõ karácsonyig.
De amiket szívesen meghallgatok mert igényesek szvsz:
Depeche Mode - It's No Good (paul oakenfold remix)
Gabriel & Dresden Vs. Depeche Mode - Here Is the House
The Police - SOS (Sander Van Doorn Mix)
The Police Vs. Underworld - Dont Stand so Close
coldplay-clocks_(gabrie_and_dresden_bootleg_mix)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Oldal 1 / 4Következő →