Hardcore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
Hat ennagyon sok punk hardcore koncerten voltam. 😊 demar nem nagyon jarok koncertekre de ha van vmi olyan , lemegyek😊

Eloldeszka
Magyar hardcore/punk zenekarokat nem hallgatt itt amúgy senki se, koncertekre se járnak le az emberek? Csak érdeklõdés szintjén kérdezem, mert látom a külföldi cuccok nagyon mennek.

Gando
háát nem hardcore... valami egészen más, de megszerethetõ 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Eloldeszka
Na ezt viszont ajánlom mindenkinek!
Utolsó Something Against You buli! Aki kihagyja, nem ember.

Eloldeszka
Melóból nem nyitja meg, de már rosszul kezdõdik leírás alapján... ugye nem valami ötlettelen, tucat metál fos, amit manapság menõ hardcore-nak csúfolni?

Gando
<#gonosz1>

most American Me-t hallgatok sokat 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gando
hadd rázzak kezet veled 😄

Zizou5
😊 jo spanjaim, szamjaikban is enekelek😊)

Gando
ja, õket ismerem 😄 elég masszív a zenéjük 😄

Zizou5
Apr 13 magyar "breakdownteli 2steppelos" Csekkold : www.myspace.com/tdcoooh ok az egyik egyittes.

Gando
vagy esetleg ajánlani valami jó zúzós 2steppelõs telibreakdownos cumót ? 😄

Gando
régen voltam, van valami újság?

bár nem hardcore, legalábbis nem csak az, de szerintem befér ide, én imádom:
!!!Koncertajanlo!!!Koncertajanlo!!!Koncertajanlo!!!

Abszurd garázs-punk-rock 'n' roll Kanadából a Trafó Bár Tangóban.

Brutal Knights - hardcore/punk/rock 'n' roll Dwarves, Zeke, korai amerikai HC/punk, Ramones vonalon.

http://www.youtube.com/watch?v=wN1HO_LMh4k

Bovebb info: http://www.last.fm/event/850499

Linkek:
Feast of shame LP -> http://www.sendspace.com/file/0qsskh
My life my fault 7" -> http://www.sendspace.com/file/gyu0j8
Living by yourself 12" -> http://www.sendspace.com/file/qm5jn5
Gando
azért örülök, hogy nem csak én gondolom így

Zizou5
ami bent megy a tancteren az maga a vicc, amit sok tizeneves tini faszopo csinal. nem tudjak mi a tanc. nem arrol szo lh egymast kell rugni utni, hanem kulombozo tancmozdulatok, kombokat lenyomni, de nem egymast rugni utni..

ERykk
Hát ja, mostanában a sok f*asz arra megy, hogy mindenáron valami sérülést okozzon. Szerintem elég suttyó dolog, de az ilyet el kell kapni a fejénél fogva és megmondani neki, hogy mostmár le kéne állni. Utána nem pörög annyira.

Gando
Csak mostanában nagyon nemtetszenek ezek a divatmajmok, akik mostanában megjelentek a koncerteken, nehogymár itt is divatlegyen a hosszúfeketefésültszembelógó haj mert tökönszúrom magam, de ez még csak a legkissebb gond...
Ez a sok balf*sz aki csak vergõdni jár a koncertre, most nem azt mondom, ne élvezzék a koncertet, mert én is beszoktam menni a pitbe kicsit kiengedni, de ésszel akkor már. Pl nem akarok 8 lábat kapni a nyakamba ha vagy 2méterre állok a pittõl, jó most ez benne van a pakliban, elõfordulhat, én csak azt szeretném, hogy figyelve a másikra élvezzék a dolgot... Tehát, ha kicsit keményebb a dolog az még nem gond, csak sérülés ne legyen 😄

Gando
Hát haveromék suttyó pofánbaszlak hácét játszanak, mostmár úgyhallom egész jól nyomják... majd pénteken kiderül mennyit fejlõdtek mióta utoljára láttam õket. Amúgy meg nagyon változó mit hallgatok, ha kicsit punnyadt kedvem van akkor egy kis Fallenintoashes feldob, ha bevagyok pörögve akkor kis Cataract,Bridge meg Deez Nuts, ha meg zúzhatnékom van akkor kis Dahlia, Terror, TLC, Embers, Parkway, Madball és hasonszõrü társaik. De nagyrészt csak ezeket hallgatom mert többet nem bír el a telefonom memóriája 😄 hihi

Zizou5
kinek mi a hardcore, nagyon sok alfaja van a hardcorenak. kinek mi tetszik😊 van pattogosabb oldschool hardcore, tele singaloneal kicsit punkosabb sémák, vannak ujabb keletu hardcore zenek, amik durabbak, tele 2steppel, tele breakdownokkal csordákkal. es vannak igazi getto patkany hardcore gyilkos zenek. eleg melyen bennevagyok/voltam ezekben, ha barkit erdekel barmi nyugodtan tehet fel kerdest😊

Gando
én sem hallgattam sokat nekem az már túl metal... 😄 viszont Embersnél jobb nincsen

Én As I Layt meguntam 1-2 hallgatás után 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gando
ööö... fasza... <#eljen>

<#hehe>

As I Lay Dyingot és a rise againstot/et (O_o?) én is birom😊😊
Zizou5
en sztem jovok😊

ERykk
<#buck>

Naszóval

Erre jön valaki innen? 😊

Gando
igen, de hirtelen ennyit tudtam összekaparni a mókatáramból 😊

Zizou5
flowers for whores last charegal ajanlom figyelembe, illetve a tdcoht ajanlom, de ezeken kivul meg isztonyat jo koncik lesznek😊

Gando
Na gyerekek uppoljunk kicsit...
Körbejártam a megszokott oldalaimon, és azthiszem elég jó bulik lesznek mostanában:

Remélem beteszi a képeket, mert ha nem... falnakmegyek 😊

ERykk
Az énekes itt van, az egyik gitáros átment a Bleeding Throught ba többi passz.

értem, akkor ez bukta, melyik együttesekbe vándoroltak a tagok, ha vándoroltak azt nem tudjátok?

jah, már nem él a zenekar sajna :[

ERykk
Én úgy tudom, hogy csak egy koncert erejéig álltak össze újból, hogy felvegyék a DVD-jüket.

Gando
én még hozzátennék 😄 :
-Carrion
-Horizons
-Flesh, bone and weakness
-Cold day in hell

Igazábol az egészet beírhatnám de ezek számomra kiemelkedõek +még amit moral írt 😊

köszi bepotolom 😄

Na akkor PW-tól ezeket kiemelve ajánlom <#nevetes1>:
-Smoke 'Em If Ya Got 'Em
-Guns For Show, Knives For A Pro
-Boneyards

igen, tölük ismerek egy-két számot, azt is haver mutatta, meg a Split albumot IKTPQ és Parkway Drive közösen készitette, tetszik 😊
Swallowing Razorblades tetszik rola, IKTPQ-bol pedig jelenleg a legujabb album, régebbieket meg még nem sokat hallgattam, de a goodby means forever meg ezek is igen jok 😊

I Killed The Prom Queen igen jó... A kenguruk földjérõl származik a még életben lévõ Parkway Drive is 😊 (baromira bírom a zenéjüket).

értem, azért ha lehet topikcimet változtassunk, szerintem jo lenne, lehet olyan is betalálna aki amugy nem jönne 😊

I Killed The Prom Queen-t ismeritek? haverom nemrég mutatta, nem tetszett, az egész metalcore nem tetszett mert tul brutálisnak tartottam a vokált, de mostanában sokszor volt olyan hangulatom, hogy rákattantam nagyon, amugy ehhez képest lájtosabb zenéket (In Flames, Killswitch Engage) hallgatok
sajna feloszlott azt mondta, de lehet h ujra összeállnak, erröl ti tudtok valamit?

Gando
itt általában mindenrõl beszélünk ami core

ha esetleg át lehet irni a topik cimét és ok lenne, akkor lehetne Hardcoe & Metalcore, nem nyitnék külön topikot, de érdekel a zene, együttesek stb 😊

Gando
Holnap haveromék lépnek fel Filterben, belépés ingyenes 😄 <#eljen>

Ott voltam bal elöl kb <#idiota>.

Kösz a videót 😄

Gando
amúgy Parkway Drive - Carrion at A38

Gando
fakk elcsesztem 😄
namégegyszer

ha meg nemakarja az igazságot akkor: link

Gando

namármost ezt benézted