Hardcore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok tudnátok segíteni, hogy mi ennek a számnak a címe. Mert DjCotts mixében hallottam aztán megtetszett... Köszi
http://12cba.extra.hu/cotts.mp3
persze helytelen azt mondani, hogy parkway drive, inkább never say die! <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

biohazardon meg parkway driveon voltam én is 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Zizou5
igen volt par hardcore feszko mostansag amirol lekestetek:
volt biohazard csutortokon, szombaton pedig 2 helyen volt koncert, egyik a filterbe: something inside punk hardcore banda, a38on parkway despiced stb stb, metalosabb koncertek.

akovetkezo rohadt nagy bulio lesz: verse, i rise, anchore, think again durerbe kedden.

Gando
hohóóóó 😄 az faja lesz 😄
A38ra meg nem vólt pézem ezért komolyan fontolgattam, hogy meglékelem a hajót 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Amúgy meg Bridge to Solace pecsában dec 28-án lesz igen jó.

Pont tegnap volt a never say die! az A38-on.

Qrva jó volt. Egyszerûen nem találok rá szavakat 😊.

Gando
mostanában bp-n vagy környékén lesz valami mulatság?

Cindas
hát õ ezek az alap zenék😊

Suicide Pride,One Step Ahead,Opel,Zero Tolerance,God's lonely man,Say Out,Cro-Mags,Agnostic Front,Terror,Since The Flood,One Life Crew,Irate,First Blood,Social Free Face,Liberal Youth,Tango Underground,Hold X True,Straight Ahead,Vegallomas,The Buttholes,Nesze,Rollin Wallowin,Motivation,Kickin' it down,Icepick,Gorilla Biscuits,Shattered Realm,Madball,Tisztan a cel fele,As You Can,Sick Of It All,Stand & Fight,Warzone,Ten Yard Fight,United Side,Lepeselony,Speak up!,Kill Your Idol,Black Flag,Figure Four,25 Ta Life,Hoods,Clenched fist,

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

már van rá jegyem <#nevetes1>

nov. 20.-án eredeti felállásos Biohazard koncert!
cikk a részletekkel
kicsit uppolok món, lesz jópár komoly koncert mostanában

A tragédiáról nem hallottam, de utánaolvastam miért lesz jótékonysági koncert.

Zizou5
newbornrol tudni kell, nagyon hires magyar egyutes volt, feloszlottak, most meghalt egyik baratjuk, es 1 koncetre ossze alltak😊
szemely szerint nagyon szeretem😊

Gando
jóféle... ha nem lesz eger akkor meglátogatjuk 😄

Gando
én is voltam 😄 Embers odavágott rendesen 😄 Fallen is nagyonjóvolt, szóval igencsak megérte elmenni

Na btw én voltam Kék Yukban és baromi jó vóóót Chief Rebel Angeltõl kezdve <#idiota>!

Nah szvsz én megyek #113, csak egyedül mert bazeg senki nem akar jönni <#idiota>!

Zizou5
holnap, Blacklisted kuplunkba. 😊

Gando
én elég valószínû hogy menni fogok, de közbejöhet sokminden ... 😞

aki esetleg menne erre, az írjon mán a topicba tenksz

Gando
19-én Fallen Into Ashes @ Kékyuk 😄 <#eljen>

Engedelmetekkel upolok <#idiota>

Gando
mer nem volt pézem egyáltalán jegyet venni + igy a pólóra sem volt 😄
amugy kössz 😄

Zizou5
most volt madball, es cadaver konci is. miert nem vettel?😊

amugy:

madball:
http://new.merchnow.com/search/?q=madball
http://revhq.com/store.revhq
http://www.myspace.com/madball

waking:

http://www.myspace.com/wakingthecadaver

usapoloval ne rendelj. nagy szar! szar minosegu polo, kb 2 honap mig kihozzak, es ha barmi problemad akad, ok vannak felhaborodva, 0 segitokezseg. nagy szar. tapasztalat...

amugy meg www.ebay.com on 100000% h megtalalsz mindent.

Gando
na ezt nem is ismertem, nagyon kössz

Corrupt
asszem itt van 1-2 😊

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

Gando
vagy esetleg Madball is jöhetne 😊

Gando
hali
tudnátok abban segíteni hogy hol találok egy olyan helyet, ahol lehet Waking The Cadaver-es polót vagy pulóvert venni?
elöre is köszi

Zizou5
aprilis 13 agust burns red, aprilis 14 terror&ignite. mind a ketto cegleden lesz-.- szal en nemtom holalszom😄

Zizou5
ennyire hardcoretne :c

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/14oQKxcqf98&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/14oQKxcqf98&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Zizou5
az uj comeback kid album nem igazan az a old school beutesu, a regebbiek nekem jobban bejonnek, meg alapjaraton is sokat hallgatok oldschool hct. nintendo core eleg vicces mufaj. igazabol nem tudom miert van kulonszedve moshcore-ra meg ilyenekre a hardcore, minden core zenere lehet tancolni ugyhogy nem nagyon ertem ezt. :/ 😊

magus
moshcore, deathcore mathcore, nintendocore, hátõ

leszoktam a hc-ról, bár most meghallgattam az új comeback kid albumot, és hát, biztos én vagyok régimódi new school de ez szar

Zizou5
BORN TO HATE szamokkellenenek. aki tud segiteni privi plspls.

Zizou5
srácok, nem tudjátokhol talalok a tegnapi The Black Dahlia murder koncirol kepeket. kellenenek hatha rajta vagyok paron😄

Zizou5
navegre. arcok.
en:
alesana,all shall perish, as i lay dying, as we fight, atreyu, bane, the black dahlia murder, blood for blood, bring me the horizon, bury our own, bury your dead, caliban, champion, COMEBACKKID, donnybrook!, down to nothing, A dozen furies, HAVE HEART, job for a cowboy, most precious blood, nueva etica, PARKWAY DRIVE, stretch arm strong, TERROR, walls of jericho, hatebreed, throwdawd, last charge

most lesz Last charge, converge es meg valami egyuttes koncert 28an pecsaban. en megyek😄 jegy 2300 elovetel ott 2800asszem. kurvajolesz gyertek !

a Converge milyen core? ha jól tudom metal, õket szeretem nagyon.
meg Bleeding Throught, As I Lay Dyingot is bírom.
ezeken kívûl Death By Stereo, Rise Against, Sick of It All, Black Flag és hasonló hc punkokat szívesen hallgatok.
Corrupt
hardcore-ból csak Madball-t hallgatok, metalcore: Killswitch Engage, As I Lay Dying, Trivium, Bleeding Through, Darkest Hour, Caliban, moshcore: Hatebreed, Bury Your Dead, Born From Pain, Throwdown, deathcore: The Acacia Strain, mathcore: Norma Jean, nintendocore: Horse The Band
asszem ennyi 😊

\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras

Zizou5
nem hiszem el, hogy nincs itt semmi hardcore kedvelo. gyertek elooo😊

hi!valaki nem tudja hogy a Throwdown mikor jön megint mo.ra?thx

bocs, ez nem erre😄
jah igen, Sick of it All szigeten:o
bazze, most ti komolyan NEM TUDTOK OLVASNI??????????????????,
www.hartnoise.de
... -.-
Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

találtál? 😄