Hardcore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez hc:o
magus
nem, de ez akkor sem hc^^

en trashnak mondanam, de nem mondok inkabb semmit^^

nincs valakinek véletlenül Rollin Wallowinja + Weapons and Tacticsa?
látom elijesztett a zene:😄😄
hatmetkúva jó zene, má csak azét is ^^
magus
huh de gaz, tenyleg😊 igniteval kevertem, nemtom miert, de rogton az ugrott be. mindjart utananezek mar csakazertis ennek az insanenak

hm, sosenem enekeltek meg feligmagyart:o, sztem kevered vmivel:o
magus
nem tudom, csak 1-2 szamukat ismerem, pl amikor felig magyarul enekel. nem szeretem oket, olyan egyforma az osszes, kb a paradise lost jatszik ilyen zenet, de nem mondok hulyeseget inkabb, nem vagyok otthon insane kornyeken.

McFrost
Biohazard-Pro Pain-Madball-Sick of it All szerintem a hardcore
itthon régen a Necropsia ütötte meg a nyugati szintet esetleg Leukémia
maiakat nem ismerem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hat igen, de sztem nem csak ott nehéz rámutatni a különbségeket... de amugy mos komolyan, szted mit jaccik az insane?
magus
ah, en mar evek ota vitatkozom hogy mi a hatarvonal a metalcore es a hardcore kozott...

ez valasz elõzõre...
amúgy meg én vaok itt az egyetlen, akinek problémái akadnak bizonyos együttesek besorolásával?D😄😄 helpt:d
klasszik numetal:ð
magus
*insane se (keso van)

magus
hat az insanse hc😊

ez így pont nem az a topic -.- meg kéne tanulni olvasni
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a 2005-ös Sensation-black-et?

erre szal jon valaki innet? :ð
insane topikba beírtam korábban😊
de akrko most:
február 28., Süss fel nap😊
ha elõbb mondod talán mentem vóna😊)

hm, ma megy valak inszéjnre kekyukba?
2006. 01. 21. Szombat
Fellépõk: PONTOS KEZDÉS - Turmoil (USA), Most Precious Blood (USA), Fallenintoashes
Helyszín: Budapest, KULTIPLEX
Belépõ: 3.000 ft / 3400 ft
Kezdés: 18:00

2006. 01. 29. Vasárnap
Fellépõk: The Black Dahlia Murder (USA), Liar (😎, Embers, In God We Trust
Helyszín: Budapest, Kultiplex
Belépõ: 2600/3000
Kezdés: ???

Nos hát BUÉK... és gyertek Most Precious Blood koncira 😊

nem, ide ne jojjenek a kizs barataid "csevegni", mert
1) a fórumokon nem csevegni szokás
2) ennek a topiknak koze nincs a thunderdome-fele "muzsikahoz", talan el kene olvasni az alcimet is -.-
Dying Soul
Fúdejóneked, kár hogy ez nem az a topik<#rinya>

azt ajanlanam, h keresd fel az egyuttes honlapjat, amilyet akarsz, es rendelj, ha mar ugyse pesten lax, sztem ez a legeccerubb, ha csak 1 egyuttestol akarsz
Boldog karácsonyt minden HC fannak ! 😊)

én se bp.-i vagyok. 25 kmre lakom tõle.

Hali!

Örülök, hogy a hátsóm megúszta. <#taps>Hardcore techno mûfajról beszélek. Most adtam el 3 db, eredeti Thunderdome-os kapucnis felsõket. Asszem, abból 2 még nem is volt használva. Még anno rendeltem az ID&T shopjától. Thunderdome VHS is volt egy egész szett ( 10 db), amin koncertfelvételek voltak. Van egy-két haver, aki még szereti ezt a mûfajt, de ismétlem, nem rock-ról beszélek. Majd szólok nekik, hogy jöhetnek ide csevegni. Boltot sajnos nem tudok. Mondjuk nem BP-i vagyok, de nem lakom olyan messze BP-tõl (42 km).

hi 😊 hehe, szerencséd van, ezért nem 😊)) de ha azt irtad volna, hogy eladó egy zanussi mosogép, akkor már kicsit felment volna bennem a pumpa 😄D zene cd-k lehetne, természetesen hardcore 😊 ja ! és azért sem haragszom meg, ha mész szólj egy két embernek hogy itt lehet csevegni 😊 ápropó. nem tudsz vmi budapesti boltot ahol lehet ruhákat venni ? ( ez alatt hc-s cuccokra gondolok. sapka, pulcsi, polo érdekelne )

Hali!

Tudom, nem ad-vesz topic, de talán nem rúgnak popón érte. <#nevetes1>

Eredeti Thunderdome cd-k eladók.
nem neked mondtam, hanem magusnak

berlinboy6329
????? Ezt most h érted?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mi az ? ird le az oldal cimét vagy valami..

magus
underworld?

akkor törd a fejed 😄

Dying Soul
Huh eskü vhol már láttam egy boltot, lehet ott mindent kapni, majd megkeresem..

lol. valami Pesti boltra gondoltam vagy valami.

fifi
sztem rossz ajtón kopogtatsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

magus
itthon sehol...

nem tudjátok hogy lehet venni cuccokat ? ( ruhákat, sapkát stb. )

áááá, inszéjn <#worship> felírtam magamnak<#smile>
2005. 12. 28. Szerda
Fellépõk: SUperbutt, Blind My Self, Housebound (F), Insane, Cadaveres
Helyszín: Budapest, A38
Belépõ: 1400 / 1800
Kezdés: 20:00

Íme egy kis ízelítõ az elõrevárható koncertekrõl 😊)

2005. 12. 09. Péntek
Fellépõk: Show Your Life, The Strength Inside, Fight the Coming Man, Something Against You, Hold X True, Last Mand Standing (I)
Helyszín: Budapest, Rocktogon
Belépõ: 800 Ft
Kezdés: 19:00

HARDCORE aqz igazi zene
magus
...

berlinboy6329
HARDCORE RULES THE WORLD!!!!!

Nem tudja vki mi a thunderdome 2004 klippjében az a szám? a csávó ordibál mint a hülye meg OOHHH MYYY GGOODDD-okat szór a nép pofájába

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

So cry me a fuckin river, bitch!