Hardcore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itthon régen a Necropsia ütötte meg a nyugati szintet esetleg Leukémia
maiakat nem ismerem
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
amúgy meg én vaok itt az egyetlen, akinek problémái akadnak bizonyos együttesek besorolásával?D😄😄 helpt:d
de akrko most:
február 28., Süss fel nap😊
Fellépõk: PONTOS KEZDÉS - Turmoil (USA), Most Precious Blood (USA), Fallenintoashes
Helyszín: Budapest, KULTIPLEX
Belépõ: 3.000 ft / 3400 ft
Kezdés: 18:00
2006. 01. 29. Vasárnap
Fellépõk: The Black Dahlia Murder (USA), Liar (😎, Embers, In God We Trust
Helyszín: Budapest, Kultiplex
Belépõ: 2600/3000
Kezdés: ???
1) a fórumokon nem csevegni szokás
2) ennek a topiknak koze nincs a thunderdome-fele "muzsikahoz", talan el kene olvasni az alcimet is -.-
Örülök, hogy a hátsóm megúszta. <#taps>#taps>Hardcore techno mûfajról beszélek. Most adtam el 3 db, eredeti Thunderdome-os kapucnis felsõket. Asszem, abból 2 még nem is volt használva. Még anno rendeltem az ID&T shopjától. Thunderdome VHS is volt egy egész szett ( 10 db), amin koncertfelvételek voltak. Van egy-két haver, aki még szereti ezt a mûfajt, de ismétlem, nem rock-ról beszélek. Majd szólok nekik, hogy jöhetnek ide csevegni. Boltot sajnos nem tudok. Mondjuk nem BP-i vagyok, de nem lakom olyan messze BP-tõl (42 km).
Tudom, nem ad-vesz topic, de talán nem rúgnak popón érte. <#nevetes1>#nevetes1>
Eredeti Thunderdome cd-k eladók.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fellépõk: SUperbutt, Blind My Self, Housebound (F), Insane, Cadaveres
Helyszín: Budapest, A38
Belépõ: 1400 / 1800
Kezdés: 20:00
Íme egy kis ízelítõ az elõrevárható koncertekrõl 😊)
Fellépõk: Show Your Life, The Strength Inside, Fight the Coming Man, Something Against You, Hold X True, Last Mand Standing (I)
Helyszín: Budapest, Rocktogon
Belépõ: 800 Ft
Kezdés: 19:00
Nem tudja vki mi a thunderdome 2004 klippjében az a szám? a csávó ordibál mint a hülye meg OOHHH MYYY GGOODDD-okat szór a nép pofájába
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

So cry me a fuckin river, bitch!