Bolygóközi gyarmatosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ezt a festményt Paolo Uccello (1396-1475) készítette, és a Firenzei Akadémián található. Jézus lába alatt jobbra jól látható egy UFO."
"A fenti festmény Bonaventura Salimbeni alkotása és 1600-ban készült. San Pietro-ban található a San Lorenzo templomban. Talán egy mûhold?"
MEGÕRÜLÖK :DDDDDD
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Elindul a támadás a Föld aluminium és rézdrót készletéért..
Olvastátok a Kretén c. újság Romák az ûrben c. írását? Ez ugrott be rólla.
:DDDDDDD Ezen most nagyot röhögtem, ahogy magam elé képzeltem! <#vigyor>#vigyor>
-Itt a Csillagközi Flotta Daedalus anyahajója. Landolási engedélyt kérünk a Roma 8 bolygóra.
-Jájj üdvözlet! Tezsék páráncsolni leszállni!
másodtiszt a kapitánynak:
-Kapitány, jó ötlet leszállni egy alumíniumból készült hajóval?
<#vigyor>#vigyor>
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Aztán mondjuk 2000-év múlva elnevezhetjük magunkat Köztársaságnak, 25ezer év múlva meg Birodalomnak.
aztán jól elkurnánk mindent mint szegény Földet
Érdekes felvetés hogy kié lesznek a meghódított területek.. Aki elsõnek leszáll a bolygón azé lesz az egész? Vagy aki túlél rajta?
Eszembe jutnak az amerikai földfoglalások, amikor lóval egyszerre indultak el, és letûztek zászlót a parcellájuk közepére.. ez érdekes lenne :) Az ûr miatt a földön simán kitörnek majd háborúk. Kísérletként 3. világ országaiból visznek majd el oda embereket, akiknek elhintik a szép új világ képeit.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Nem baj azér én már vettem egy liternyi ûrt valahol a Proxima Centauri melett.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Elõször lakjuk be sztem an aprendszert aztán majd kezdhetünk kifele kaccsingatni...
De mondjuk holnap is kitalálhatják a tudósok a teleportálást nagyban éls akkor süti... :)
Mégis kié lehetne még?
Az UFOké? Vagy Gaia-é? :DD
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
http:/www.2012.com.au/Reptilian_brain2.html
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
http:/arvisura.van.hu/keret.cgi?/foldonkivuli.htm
A halál csupán a kezdet...
A Mars a miénk, azt csinálunk vele ami nekünk jó.
bár a fénysebesség és a teleportáció már nem, sikerült ez a kettõ már a tudósoknak, ha nem is nagyban de kis foton méretekben
Túlnépesedést nem oldja meg szvsz