Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
15-ös nekem nem tetszik, azért nem használom 😄
nincs több ötleted, marad a reinstall? :S
Flash playerbõl az activex-es is fent van? Bár ezutóbbi elvileg csak a legújabb verziónak kell. Miért nem használod a 15-öst?
de továbbra sem indul a messenger
Kb 2-3 héttel ezelõtt már felmerült ez a probléma, akkor rendszervisszaállítás és a Security Essentials lefuttatása után a messenger elindult, bár a Movie Makerre ugyanazt a hibaüzenetet küldte, de most újra képtelen vagyok elindítani a messengert.
A messenger indítása helyett csak egy hibaüzenetet kapok, mi szerint:
"Windows Live Messenger mûködése leállt.
A program helyes mûködése hiba miatt megszakadt.
A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talált a problémára."
Hiába telepítem újra a 14-es Messengert(törölni is csak úgy tudom ha felrakom a 15-öst, és azt törlöm), nem segít, töröltem a plus!-t is, a probléma ugyanúgy megmaradt. Próbáltam rendszer-visszaállítást is de az sem segít most, és a víruskeresést is hiába futtatom.
Van valakinek valami ötlete, mit lehetne csinálni? Újrarakni a windows-t nem szeretném...
Lehet már volt feltéve ez a kérdés:
Miért van az hogy ha a legújabb msnen windows 7 64 bit alatt videócsetelek, akkor a cpu 70%-ra felmegy? A procim egy 4 magos amd, a gép pedig egy laptop, viszont ha elkezdek valakivel kamerázni szinte semmi mást nem tudok csinálni mert tökre belassul az egész gép.
Kipróbáltam skype alatt, itt maximum 5% volt a proci használat, létezik erre valami fix? vagy ez ilyen sz@r? Nem mondhatom sajna ismerõseimnek hogy tegyenek fel skypot 😞
köszi
Most raktam újra a win 7-et és felraktam rá a legújjabb msn-t is,ami valamiért nem megfelelõen mûködik...!
Belépek a fiókomba,látom az összes ismerõst,de senkit sem bejelentkezve. Ez után ha akarok valakinek írni,akkor ezt írja ki a beszélgetési ablakba szürkén:
"A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni."
Mégis mit csináljak? Csak egy valaki a címzett,mégis így írja.
Ha a beállításoknál nézem a kapcsolat fült,ott azt írja,hogy:
Nem UPnP-rendszerû Portkorlátozott hálózati címfordítón (NAT) keresztül kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)
Köszi..😊!
Valaknek ötlete?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
A WLE(Windows Live Essentials)-t alapból hova telepíti a gép?!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Van 2 gépem, mind a kettõn a legújabb msn, és hozzá a plus.
Az a problémám, hogy rendesen be tudok jelentkezni, de az egyik gépen azt látom, hogy senki nem érhetõ el (weben keresztül semmi gond nincs), de a másik gépen probléma mentesen elérhetõ mindenki.
Ez miért lehet? Kapcsolatoknál megnéztem minden rendben.
Valakinek van valami tippe, hogy ezen a gépen nem érhetõ el senki, holott más gépen, jól mûködik az msn.
nincs feleslegesen futó alkalmazás 😊
Írták anno a jelszó módosítást de az sem ért semmit!
Next PC upgrade: 2022
http://loal.atw.hu
elõre is köszönöm
Nem tudja valaki miért akarja az MSN állandóan a legújabb Flash Playert telepíteni, holott az fent van már és tökéletesen mûködik? Persze egy valahol egyáltalán nem akar mûködni: MSN-ben.
Hozzátartozik, hogy nemrég húztam újra a gépet, de elõtte "semmi" problémám nem volt vele(nem ilyen jellegû). W7-em van x86, legújabb MSN-el görcsölök(mert ugyebár mást hivatalosan nem is enged feltelepíteni).
Valaki tipp?
Olyan problámám lenne, hogy egyik napról a másikra, csak az MSN-hez tartozó ablakok (partnerlista, chat ablak) teljesen elhomályosultak. Ha rámegyek valamelyik ablakra, akkor egy pillanatig "tiszta" de azután rögtön, mintha egy paca lenne az egész. Ez miért van?
Annyit jegyeznék meg, hogy az adobe flash player lett frissítve. Frissült, de csak másnap a gép újrabekapcsolásánál lett ez a jelenség.
Lehet ennek köze hozzá? Már letöröltem meg újra fel is telepítettem az msn-t de semmi nem lett megoldva.
Valakinek valami ötlet? Elõre is köszönöm!
Kép:

es emiatt nem lattuk egymast.. aztan ment a takolas enfelvettme ot, o engem, torles, weben felvetel.. es asszem a webes felvetel megoldotta.. 😄
ilyenkor mi a fakk van? a régi msn címemen tudok vele csak beszélni, a gáz az hogy azt már törölni szeretném (csak emiatt nemtom még...)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Havernak ilyen a gépe és állandóan "zaklat a virusa"!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hogy lehet az új msnel becenevet megadni?:S
Kellene egy kis segítség, ha tud rá valaki megoldást. Az utóbbi napokban elkezdtek ilyen angolul író szerintem "spam botok" írkálni rám msn-en, mindenféle "nézd meg az online webcam show-mat tartalmú üzenettel. Viszont ezeknél mind szerepel, hogy az illetõ nincs a partnerlistámon.
A kérdésem az lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy csak olyan ember üzenhessen, aki a partnerlistámon van? Van erre lehetõség? Vagy ezek a "reklámbotos" dolgok így is rám tudnának írni, hiába állítanék be bármit?
De van helyette egy másik: ha kimásolok valami szöveget egy oldalról és be akarom illeszteni, nem illeszti be az egész szöveget, hanem csak egy részét, pedig nem is olyan hosszú az a szöveg. Feltettem a Plus-t, most már picivel több szöveget enged, de még mindig nem annyit, mint régen. A vágólapon megnéztem, ott a teljes szöveg, csak épp nem akarja beilleszteni. Mi lehet a gond? Máskor a túl hosszú szöveget elküldte txt-fájlban, most nem. Válaszaitokat elõre is köszi!
csoportosítás tényleg érthetetlen, ezt beismerem
és az üzenet késõbbi elküldése is valós bug, de ritka 😄
na mindegy kinek a pap, kinek a paplan 😊)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egyébként a kérdésedre a válasz: egyszerû, gyors, nem kell külön program, sokkal több mindenkit elérsz rajta, van ingyenes fb telóra = ha nincs otthon akár így is beszélhetsz vele, még csak internet elérés sem kell a telóra 😊
tény hogy néha kicsit bug-os, de még így is elbújhat wlm mellett bug-ok tekintetében 😄