Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Passzolom, nekem egy hibás dx installer okozott ilyet, amibõl hiányzott egy fájl, de a webupdater akkor megoldotta (redistet telepítek mindig, hogy ne kelljen újra letöltögetni). De az is lehet, hogy ez már a 15-ös verziónál volt, régóta azt használom.

http://goo.gl/gd6Zi5

Felraktam a DX9-et is, fent van az activex is, de még mindig nem akarja az igazságot.
15-ös nekem nem tetszik, azért nem használom 😄
nincs több ötleted, marad a reinstall? :S
[HUN]FaTaL
A dx11 benne van a rendszerben, a dx9 nem teljesen, engedd rá a web updatet.

Flash playerbõl az activex-es is fent van? Bár ezutóbbi elvileg csak a legújabb verziónak kell. Miért nem használod a 15-öst?

Fent van a dx11, a flash player is a legfrissebb, 11.2.202.235-ös verzió,
de továbbra sem indul a messenger
[HUN]FaTaL
Frissítsd a directxet és tedd fel az iehez való flasht.

Sziasztok!

Kb 2-3 héttel ezelõtt már felmerült ez a probléma, akkor rendszervisszaállítás és a Security Essentials lefuttatása után a messenger elindult, bár a Movie Makerre ugyanazt a hibaüzenetet küldte, de most újra képtelen vagyok elindítani a messengert.

A messenger indítása helyett csak egy hibaüzenetet kapok, mi szerint:
"Windows Live Messenger mûködése leállt.
A program helyes mûködése hiba miatt megszakadt.
A windows bezárja a programot és értesíteni fogja önt, ha megoldást talált a problémára."

Hiába telepítem újra a 14-es Messengert(törölni is csak úgy tudom ha felrakom a 15-öst, és azt törlöm), nem segít, töröltem a plus!-t is, a probléma ugyanúgy megmaradt. Próbáltam rendszer-visszaállítást is de az sem segít most, és a víruskeresést is hiába futtatom.

Van valakinek valami ötlete, mit lehetne csinálni? Újrarakni a windows-t nem szeretném...
sziasztok!

Lehet már volt feltéve ez a kérdés:

Miért van az hogy ha a legújabb msnen windows 7 64 bit alatt videócsetelek, akkor a cpu 70%-ra felmegy? A procim egy 4 magos amd, a gép pedig egy laptop, viszont ha elkezdek valakivel kamerázni szinte semmi mást nem tudok csinálni mert tökre belassul az egész gép.

Kipróbáltam skype alatt, itt maximum 5% volt a proci használat, létezik erre valami fix? vagy ez ilyen sz@r? Nem mondhatom sajna ismerõseimnek hogy tegyenek fel skypot 😞

köszi

Zan
Sziasztok!

Most raktam újra a win 7-et és felraktam rá a legújjabb msn-t is,ami valamiért nem megfelelõen mûködik...!

Belépek a fiókomba,látom az összes ismerõst,de senkit sem bejelentkezve. Ez után ha akarok valakinek írni,akkor ezt írja ki a beszélgetési ablakba szürkén:

"A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni:A következõ üzenetet nem sikerült minden címzettnek kézbesíteni."

Mégis mit csináljak? Csak egy valaki a címzett,mégis így írja.

Ha a beállításoknál nézem a kapcsolat fült,ott azt írja,hogy:

Nem UPnP-rendszerû Portkorlátozott hálózati címfordítón (NAT) keresztül kapcsolódik az internethez. (Rendszergazda)

Köszi..😊!

Valaknek ötlete?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

0Diaz0
Sziasztok!

A WLE(Windows Live Essentials)-t alapból hova telepíti a gép?!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Silius
Sziasztok
Van 2 gépem, mind a kettõn a legújabb msn, és hozzá a plus.
Az a problémám, hogy rendesen be tudok jelentkezni, de az egyik gépen azt látom, hogy senki nem érhetõ el (weben keresztül semmi gond nincs), de a másik gépen probléma mentesen elérhetõ mindenki.
Ez miért lehet? Kapcsolatoknál megnéztem minden rendben.
Valakinek van valami tippe, hogy ezen a gépen nem érhetõ el senki, holott más gépen, jól mûködik az msn.

Flamer
#12931: :\ jelszocsere tan. de latod volt akinek az se ment. probat meger.

http://loal.atw.hu

Nekem is volt már hasonló, amikor valaki bejelentkezett még egyszer úgy, hogy éppen be voltam jelentkezve. Egybõl megváltoztattam a jelszót és azóta semmi gondom vele. Úgy látszik az egy másfajta cseszedelem lehetett.

SimaSuna
mióta van FB, meg ingyen teló azóta nagyon nem MSN/Mirandázok 😊

nincs feleslegesen futó alkalmazás 😊
grebber
Mivel a live profilt támadja meg így nem sokat ér a windows telepítés!
Írták anno a jelszó módosítást de az sem ért semmit!

Next PC upgrade: 2022

Szia már raktam újra a windowst de semmi eredmény. Vírus irtó is van fent többször futtattam nem talál semmit. És már nagyon idegesít
Flamer
winreinstall barmire jo 😄

grebber
Sok sikert.A havernak ugyanez volt kb 30féle progit futtatott de semmi hatás.Azóta nincs msnje.Ha sikerül megoldanod majd leírhatnád hogyan tetted.

Flamer
virus / malware.. ajanlatos atnezni a geped. amugy ha pontosan tudnad hogy mit irogat akkor akar rais googlezhatsz a neten. fogadok kiad par oldalt ahol leirjak hogy pontosan miis az.

Sziasztok a következõ problémám van az msn el kapcsolatba bizonyos idõközönként mikkor be vagyok jelentkezve bejelentkezik még egyszer a nevemet megváltoztatja és elkezd magától angolul írogatni nem tudom mi lehet a probléma valaki tud esetleg segíteni?

elõre is köszönöm
Megoldódott! Valahogy átfutottam a témán az elõbb és nem vettem észre. Ezt a linket fel lehetne pattintani a fejlécbe is. Ezer hála<#wave>

Sziasztok!

Nem tudja valaki miért akarja az MSN állandóan a legújabb Flash Playert telepíteni, holott az fent van már és tökéletesen mûködik? Persze egy valahol egyáltalán nem akar mûködni: MSN-ben.
Hozzátartozik, hogy nemrég húztam újra a gépet, de elõtte "semmi" problémám nem volt vele(nem ilyen jellegû). W7-em van x86, legújabb MSN-el görcsölök(mert ugyebár mást hivatalosan nem is enged feltelepíteni).
Valaki tipp?

SLICK
Hali!
Olyan problámám lenne, hogy egyik napról a másikra, csak az MSN-hez tartozó ablakok (partnerlista, chat ablak) teljesen elhomályosultak. Ha rámegyek valamelyik ablakra, akkor egy pillanatig "tiszta" de azután rögtön, mintha egy paca lenne az egész. Ez miért van?
Annyit jegyeznék meg, hogy az adobe flash player lett frissítve. Frissült, de csak másnap a gép újrabekapcsolásánál lett ez a jelenség.
Lehet ennek köze hozzá? Már letöröltem meg újra fel is telepítettem az msn-t de semmi nem lett megoldva.
Valakinek valami ötlet? Elõre is köszönöm!

Kép:

Flamer
npnp. remelem mennifog. de nem elsorement azse am. meg nem mindegy ki vesz fel kit. hobortos ezaz msn szolgatatas.. :o:\

tigeroo
megpróbálom,köszönöm 😊
Flamer
ertem. akkor nem tudom. nalam sokaig volt olyan gogy hogy felvettem vkit, aztan aztirta ki hogy:

es emiatt nem lattuk egymast.. aztan ment a takolas enfelvettme ot, o engem, torles, weben felvetel.. es asszem a webes felvetel megoldotta.. 😄

tigeroo
szerintem az mindegy mert a live socialon sem ltjuk egymást a böngészõben
Flamer
ugyanazt a klienst hazsnljatok?:o

tigeroo
felvettem 1 srácot az új msn címemre már 2 hete,de nem látjuk még egymást 😄

ilyenkor mi a fakk van? a régi msn címemen tudok vele csak beszélni, a gáz az hogy azt már törölni szeretném (csak emiatt nemtom még...)
Szabi84
köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

[HUN]FaTaL
Az ActiveX-es flash playert telepítsd IEbõl.

Szabi84
Csá! hol tudom azt kikapcsolni hogy ne akarja a videolinkeket benyomni a párbeszédablakba? amit felajánl ez a pöcs flashplayeres oldala nem létezik pedig már feltettem de minden rohadt linkeléskor kiírja ez a baromállat

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sickness
Hay, a webkamera méretét hogy tudom kisebbre venni új wlm-be? Vagy nem lehet? Mert így ilyen nagyban nem valami jó a képminõség...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Most kaptam én is ilyen "vírust". A vicc az hogy nem volt egy darab msn beszélgetésem sem, letöltöttem, el sem indítottam még, de másnap már szóltak ismerõsök, hogy küldözget üzenetet. Ott vagyok elakadva, hogy az új MSN-re több géprõl is be lehet jelentkezni, így folyamatosan online a "vírus".
rage
Változtassa meg a live jelszavát.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Nem tudjátok véletlenül,hogy az msn virusnak vagy minek mi a neve ami megváltoztatja az illetõ nevét logoját és angolul probál csevegni velünk hogy nézzük meg a virusos linkeket?

Havernak ilyen a gépe és állandóan "zaklat a virusa"!

rooney8
sehogy

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hi
hogy lehet az új msnel becenevet megadni?:S
grebber
Arra van valami megoldás hogy ha be van állítva az MSN-ben ,hogy automatikusan lépjen be miért nem csinálja?

tmp
nekem a sima nem írja oda

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

ChaosTeam
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, ha tud rá valaki megoldást. Az utóbbi napokban elkezdtek ilyen angolul író szerintem "spam botok" írkálni rám msn-en, mindenféle "nézd meg az online webcam show-mat tartalmú üzenettel. Viszont ezeknél mind szerepel, hogy az illetõ nincs a partnerlistámon.

A kérdésem az lenne, hogy hol tudom beállítani, hogy csak olyan ember üzenhessen, aki a partnerlistámon van? Van erre lehetõség? Vagy ezek a "reklámbotos" dolgok így is rám tudnának írni, hiába állítanék be bármit?

Jah igen: Messenger Plusból 5.10.0.750 verzió van fent.
arra van valami megoldás, hogy ha valakivel beszélgetek, ne írja ki minden sor elejére, hogy xy üzenete, hanem ha én írok pl 5 sort, akkor csak az elsõ sorhoz?
Engem még mindig érdekelne egy jó WLM alternatíva... Nem olyan bugos mint pl a Nimbuzz. (hotmail fiókom szeretném használni)

Nos, újra telepítettem a gépet, az elõzõ problémám megoldódott vele. (most már megkapom az üzenetet akkor is, ha nem vagyok elérhetõ)
De van helyette egy másik: ha kimásolok valami szöveget egy oldalról és be akarom illeszteni, nem illeszti be az egész szöveget, hanem csak egy részét, pedig nem is olyan hosszú az a szöveg. Feltettem a Plus-t, most már picivel több szöveget enged, de még mindig nem annyit, mint régen. A vágólapon megnéztem, ott a teljes szöveg, csak épp nem akarja beilleszteni. Mi lehet a gond? Máskor a túl hosszú szöveget elküldte txt-fájlban, most nem. Válaszaitokat elõre is köszi!
rooney8
nekem eddig mindenki látszott, oké nem mondom, néha kicsit bugos 😄
csoportosítás tényleg érthetetlen, ezt beismerem
és az üzenet késõbbi elküldése is valós bug, de ritka 😄

na mindegy kinek a pap, kinek a paplan 😊)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tmp
ezek a hibák nálam is elõjönnek 😄

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

[HUN]FaTaL
A weben egy kalap szar, az online embereknek néha csak a fele látszik és valami érthetetlen módon csoportosít. Néha nem küldi el az üzenetet, vagy épp 1,5 órával késõbb kapják meg. Csak ilyen apróságok 😄

rooney8
konkrétan mi is a baj vele? 😄
egyébként a kérdésedre a válasz: egyszerû, gyors, nem kell külön program, sokkal több mindenkit elérsz rajta, van ingyenes fb telóra = ha nincs otthon akár így is beszélhetsz vele, még csak internet elérés sem kell a telóra 😊
tény hogy néha kicsit bug-os, de még így is elbújhat wlm mellett bug-ok tekintetében 😄

[HUN]FaTaL
Fel nem tudom fogni miért jó mindent a facebook szerverén keresztül írni. Ráadásul annál hulladékabb chat kevés van. 😄 Szerencsére ismerõseim nem nagyon használják.

rooney8
jaja, mióta van fb én is nagyon ritkán használom (belépek, megnézem ki van fent, senki értelmes, kilépek 😄)
ismerõseim is már csak lézengve vannak wlm-en