Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Amivel be tudok lépni a hotmail-es fiókomba és normálisan tudok csevegni ill. rendesen látom az álapotokat, Mert pl a Nimbuzz-al sokszor az online barátot is offline nak írja)
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
wlm-et újraraktam, nem lett jó, mind1, nem foglalkozok vele. Még új msn címet is csináltam, azzal is ugyanez a gond. Majd megjavul.
Amúgy meg kell fogadnod, hogy vannak olyan random hibák az informatikán belül ami logikátlan és nincs rá megoldás vagy egyszer csak megjavul. Nekem 1 évig szar volt a WLM, újra lett rakva teljesen a rendszerem is és minden szart kipróbáltam hogy mûködjön de nem lett jó, akkoriban valami gaim szart tudtam csak használni, aztán több mint 1 év elteltével mondom felrakom hátha megy...és mûködött...logikátlan és érthetetlen, az érdekes az volt hogy vmwarere rárakott virtuális rendszeren meg mûködött a WLM. 😄D
Régebben rendszeresen írtak ide az arcok minden féle problémával, legalább hetenként mert annyi buggot szült ez a program. Nem muszáj WLM-t használni, Trillian is nagyon jó én már kipróbáltam, valaki a mirandára esküszik és stb.
Köszi, hogy hátráltatsz a megoldással...
Ha rejtve kapcsolódok és valaki üzenetet ír, azt nem kapom meg, csak ha a windows live profilomat megnyitom. Régebben ha valaki írt, és rejtve voltam, automatikusan nyílt egy ablak a tálcán, amiben mint egy hagyományos beszélgetéskor, ott volt az üzenet. Semmit nem állítottam át tudomásom szerint. Akkor tûnt fel, mikor ismerõsök mondták, hogy írtak, de semmit nem kaptam meg belõle. Akkor jöttem rá, hogy csak a windos live profilban tudom megnézni. Hogyan lehetne visszaállítani, hogy ha rejtett módban vagyok, ugyanúgy jöjjenek az üzenetek, hogy megnyílik egy új ablak a tálcán?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Eddig nem dobta ki.. :S
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nemrégen telepítettem egy gépet, Win7 Home Prem. 32 bit, WLM 2011.
Vettem hozzá egy ilyen kamerát kép van (igaz elég darabosan) de hang nincs illetve van de csak néha 1-1 szótag és az is torzan.
Alaplapi hang és chipset drivert frissítettem de nem használt, sõt azóta kép sincs mert hívás kezdéskor vagy fogadáskor feldob a tálcára egy hibaüzenetet hogy frissítsek drivert.
Lehetséges hogy az a baj hogy egy usb-s wifi stickkel kap netet a gép? Vagy mit frissítsek?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha van pár percetek, légyszi töltsétek ki a kérdõívem!
Köszi mindenkinek!!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9uNVlRR0xvVkZtTnp0NzRTSXVsdVE6MQ
Az a problémám a WLM-el hogy mindig ki ír egy hibakódot ez lenne: 80048103
Ha valamelyik õtök tudná a választ az írjon már legyen szíves!
CB:Gépsárkány
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ma egy gmail fiókot vetem fel a windows live mailbe, ez az elsõ gmail, és minden mappát külön tölt le, miért van ez így? a többi mail fiók egyben tölti le a mappákat.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
az mitõl vanh a win7 alatt használt Windows live messneger gondol egyet és kilép
aztán ezt csinálja ujra + ujra ?
köszi elõre is
Olyan kérdésem lenne hogy feltettem a windoes messenger 8.5-öt majd amikor el akarom inditani frissiteni akarja ezzel sem lenne gond bejön a Windows Live elkezdem telepiteni kiválasztom hogy csak a messengert akarom rárakni elindul de a végén elindul vissza felé és nem tudom felrakni nem tudok belépni nem tudom mi a gond.
Valaki valami megoldás?
Sziasztok!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nekem is volt hasonló gondom, letöltöttem a teljes installert, tehát nem a web-est, hanem a messenger offline telepítõt errõl az MSN letöltés oldalról, és utána már nem problémázott.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Kéne egy kis segítség,tegnap óta az jelzi az msn hogy nincs fenn senki,nekik meg azt hogy én nem vagyok fenn, az ablak alján a "Kapcsolódás" felirat látható.
Van valami ötlet? azóta ki is volt kapcsolva a gép.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
köszi még1x <#eljen>#eljen>
http://goo.gl/gd6Zi5
Van olyan program, amivel ki lehet adni hagokat msn-ben, amit akkor is hall az illetõ ha éppen elfoglalt?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
EBben a módban töltõdik be "minden szar", csak az operációs rendszer futásához elengedhetetlenül szükséges dolgok. Így a Revonak sem kavar be semmi.
Elemzed, és szépen mindent letörölsz. Van ilyen keresõ módja, asszem. Próbáld azzal.
2. Youtube linkrõl van szó? Nem lehet letiltani a megosztást, csak a-patchcsal tilthatod a sajátodat (ilyenkkor te linkként küldöd). Értelemszerûen ha a küldõ letiltja vele, akkor nem fogod látni.
1. egyik ismerõsöm ha hosszú üzenetet akar küldeni, azonnal txt-ként illeszti be, nekem pedig nem,(õ nem tudja mitõl van) pedig jó lenne
2. ha videó linket küldenek msn azonnal megnyitja, ki lehet kapcsolni?
kösz