Bowling
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két típusú csuklóra tehetõ kütyü van:
1. Amit a sport tvben látsz a bajnokságokon: csuklórögzítõ heveder (állítólag a játék megkönnyítésére szolgál, edzõm szerint akkor hordja mikor nem 100%os a játéka aznap)
2. Van egy olyan, ami egy mágneses csuklópánt (a két középsõ ujj lazítása a cél!) Mivel ezt a két ujjadat folyamatosan kényszertartásba kell hogy legyen="elõlrõlujjazóstechnika"😄
De az edzõm szerint ezeket csak azok veszik, akik bénák...
Pheel: benne vagytok a guiness könyvben????? Mert akkor szervezek egyet Szegeden 61 fõre!
1. Amit a sport tvben látsz a bajnokságokon: csuklórögzítõ heveder (állítólag a játék megkönnyítésére szolgál, edzõm szerint akkor hordja mikor nem 100%os a játéka aznap)
2. Van egy olyan, ami egy mágneses csuklópánt (a két középsõ ujj lazítása a cél!) Mivel ezt a két ujjadat folyamatosan kényszertartásba kell hogy legyen="elõlrõlujjazóstechnika"😄
De az edzõm szerint ezeket csak azok veszik, akik bénák...
Pheel: benne vagytok a guiness könyvben????? Mert akkor szervezek egyet Szegeden 61 fõre!
Pedig valamikor szervezünk a többiekkel egy közös Bowlingozást. Ne csak állandóan a csocsó menjen 😊 Majd jössz Te is.
én is szeretek bowlingozni, de csak hobbiból szoktunk mosmár nagyritkán elmenni. nEm egy olcsó sport..
Amúgy amit a csuklóra szoktak rakni az mi? rögzítõ?
Amúgy amit a csuklóra szoktak rakni az mi? rögzítõ?
-
lol. És hány ember gurított 48 óráig.?
Én is szoktam bowlingozni, de nem csak szabadidõmben szórakozásként. Stílusom nincs, golyóm, cipõm nincs, de néha egész jól sikerül 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Teljesen magamtól, illetve amit ellestem haveroktól 😊
Meddig? Talán egy tucat alkalommal. Nem jött be. Viszont szervezője voltam a nyíregyházi 48 órás bowling bajnokságnak. Na az fun volt! :-)
Meddig? Talán egy tucat alkalommal. Nem jött be. Viszont szervezője voltam a nyíregyházi 48 órás bowling bajnokságnak. Na az fun volt! :-)
Meddig nyomtad? Tanultad a stílust vkitõl vagy magadtól!?
A másik a "mozgalmasabb" dolog: azóta (mivel bal kezes vgyok) izomláz a bal kézben és a jobb lábban. Sehol máshol, lol.
A másik a "mozgalmasabb" dolog: azóta (mivel bal kezes vgyok) izomláz a bal kézben és a jobb lábban. Sehol máshol, lol.
Régen amatőrként játszottam párszor. Nekem a 13-as golyó, illetve a kívülről befelé enyhén csavarás jött be. Cipőm, golyóm nem volt, de mindkettőt kaptam a pályához. 13-as volt a kedvencem, de ha jól felfúrják, a 11 is jó néha ;-)
Újabban squasholok, az valahogy mozgalmasabb. :-P
Újabban squasholok, az valahogy mozgalmasabb. :-P
Hát nem éppen rád gondoltam a fórum hozzászólásai bõvítése céljából, de azért fasza hogy részegen is a bowling jut az eszedbe!!! Fontos ezek szerint neked is<#vigyor2>#vigyor2>
oké<#banplz>#banplz>
Én is szoktam de azt már csak fél részegen
Én is szoktam de azt már csak fél részegen
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Szasztok!
1 hónapja kezdem el bowling edzéseket venni Mo. csúcstartójától (Szeged). Elõtte 4 szer voltam bowling pályán. Qva nehéz egy sport.
Aki véletlen hasonló cipõben jár, szóljon a témában! Hogy kezdte, milyen stílust tanul stb.
De egy kis könnyítés, hogy miket szeretnék elsõképpen látni ebben a fórumban:
1. Edzõm hatására vettem egy pro cipõt (SST6), állítólag a cipõ fontosabb a golyónál. Hasonló van-e vagy a sajátod milyen, vélemény.
2. kb 2 hónap szükséges ahhoz, hogy eldöljön érdemes e foglalkozni velem, ti mióta? Jó drága sport!
3. Van e esetleg golyód, milyen...
4. A stílus amit elkezdtem, a csavart stílus... Neked?
5. 12 es golyókkal játszottam idáig (pályagolyó), az edzõ szerint 14 es kellene, de elsõre nehéz... Ki mekkorával??
STBSTB
1 hónapja kezdem el bowling edzéseket venni Mo. csúcstartójától (Szeged). Elõtte 4 szer voltam bowling pályán. Qva nehéz egy sport.
Aki véletlen hasonló cipõben jár, szóljon a témában! Hogy kezdte, milyen stílust tanul stb.
De egy kis könnyítés, hogy miket szeretnék elsõképpen látni ebben a fórumban:
1. Edzõm hatására vettem egy pro cipõt (SST6), állítólag a cipõ fontosabb a golyónál. Hasonló van-e vagy a sajátod milyen, vélemény.
2. kb 2 hónap szükséges ahhoz, hogy eldöljön érdemes e foglalkozni velem, ti mióta? Jó drága sport!
3. Van e esetleg golyód, milyen...
4. A stílus amit elkezdtem, a csavart stílus... Neked?
5. 12 es golyókkal játszottam idáig (pályagolyó), az edzõ szerint 14 es kellene, de elsõre nehéz... Ki mekkorával??
STBSTB
← ElőzőOldal 3 / 3