Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Guitar Hero World Tourhoz mindenképp kell egy mikrofon ahhoz, hogy játszhassak vele? (PS2)
Miért nem jön be a store a menüben? azt írja, hogy: server timed out. wifi van és mûködni is mûködik szóva nem tudom mi a baja.
A másik az, hogy nekem nincs meg az 5-ös rész, de ahhoz van egy kiegszítõ zene amit a warriors of rock-hoz le akartam tölteni, de nincs fenn a ps store-on. A kérdés az lenne, hogy mûködik e az 5-öshöz való kiegészítõ a warriors of rock-nál.
üdvözlet: augusz23
Utánanézek!
Papesz
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a menete annak ha le szeretnék tölteni plussz zenéket a GH-oz.
Azt tudom, hogy Mo.-n nem megy a store, van angol reg.em úgy megy de ugye fizetõs. Azt hallottam, hogy létezik PS3hoz ilyen "credit" dvd vagy micsoda. Ennek mi a menete? Nem gáz a fals cím? Ha valaki csinált már ilyet és elmondja vagy tud adni 1 linket ami leírja az jó lenne!!
Köszönöm szépen!
1. Hogyan lehet bemenni a beállításokba? Át akarom állítani, h az f1,f2,f3-mal játszak, ne a í,y,x-el :/
2. GamePaddal nem játszhatunk? 1. billzettel, 2. joystickal?
X360 slimhez van egy guitar hero band szett, és próbáltuk a mikrofont beüzemelni, de nem sikerült. Van valami extra amit csinálni kell?
Lásd: Instrument Compatibility Matrix
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Van nekem egy Guitar Hero World Tour Xbox360-as játékom és gitárom. Nagyon kellene nekem a Rock Band Green Day... Jó lesz hozzá a gitár? Mert ha jól láttam kevesebb gomb van a Rock Bandesen...
Azt vedd, ami szimpatikusabb, a RB2 dobszettje kiegészíthetõ cinekkel amik az RB3ban használhatóak. Én csak az RB1 cuccait használtam, nincs összehasonlítási alapom.
Papesz
ROCK BAND és GUITAR HERO játékok esetén melyik szett a jobb, illetve melyik melyikkel megy? dob és gitár érdekel de nem tudom melyik melyikkel kompatibilis.
számomra képek alapján a rock band szett szimpatikusabb.
játékok amiken használnám: PS3
Rock Band 2 és újabb / Guitar Hero 5 és újabb
- a Guitar Hero Wearriors-ban tényleg van olyan opció hogy a régi játékok
számait le lehet tölteni? ingyen? hogyan? (még nincs meg csak kíváncsi vagyok)
- a Rock Band 1-2 -nél is lehet dobolni vagy csak gitár van?
köszönöm a segítséget elõre is!
Ha arra kell, a torrent a barátod.
Marcicerus:IGEN!
konkolyadam:csak J-TAGOS géphez tudod felhasználni
ÜDV:
Honnan tudom letölteni a GH(I)-et?
lehet hogy van itt no WAREZ,akkor bocs,de sehol nem találom
Lenne egy kérdésem. Töltöttem le zenéket különféle GHkhoz, fõleg a 4-be, de a WOR-ba is. Na az lenne a tervem, hogy az összes letöltött számot átrakom a WOR-ba, de nem tudom, hogy kellene ezt megcsinálni. Tudnátok segíteni? Nem találok semmi választ a problémámra, és a játék se nagyon támogat ebben. Elõre is köszi : )
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Melyik a legfrisebb Guitar Hero amelyiket lehet játszani xbox360 kontrolerrel?
a lista nem teljes, de a les paul az mindegyik résszel megy!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
meg tudjátok mondani,hogy tudok saját számokat felvinni guitar heroba? mármint azt meg tudja csinálni a program,hogy kiválasztok egy mp3-at pc-rõl és lejátsza a játékban?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
létezik hogy két külön felbontású kiadás jött ki a GH5-re ??
Nem létezik.
De ha nem akarsz 720p-s játékot venni, akkor várj még egy generációt. A dobozos játékok 99 százaléka 720p, ráadásul túlnyomó többségben ez nem natív felbontás.
Papesz
vennék egy "guitar hero 5 super bundle" packot PS3-hoz csak egy olyan furcsaságot láttam, hogy csak a szoftver esetén némely oldalon fel van tüntetve a felbontás miszerint 1080p. máshol az említett packon belül a szoftver - és külön a játék esetén is - felbontáshoz 720p van írva. megkérdeztem az üzletet és ez a 720 nem elírás...ez van a dobozon. létezik hogy két külön felbontású kiadás jött ki a GH5-re ?? légyszi akinek megvan vagy errõl tud valamit írjon mert sürgõs lenne a dolog de ha tényleg 720-as akkor nem veszem meg... vagy valahogy külön.
köszi szépen
Végül is 6ezer nem sok érte,újonnan 10 körül van!
Külön van ps3-hoz és xbox 360-hoz!
Mindegyik Rock Band játékhoz jó,de vszinûleg jó az újabb GH részekhez is,amiban már van dob!
Egy alig használt Electronic Arts Official Rock Band Drums megér 6.000-et?
Ez PS3 és Xbox-al is kompatibilis? Az összes Band játékkal müködik?
elõre is kösz <#nevetes1>#nevetes1>
Lepd meg a májad,igyál vizet!
elõre is kösz [#integet2
Lepd meg a májad,igyál vizet!
A PS3 GH5 gitárja jó a Rock Band 1-2-höz ? Valamint a GH dobja (GH5 / World Tour) és mikrofonja? Azt olvastam már valahol (lehet itt:) hogy a gitár jó (bár valaki megerõsíthetné aki próbálta) de a dobról nem tudok semmit?
Látott valaki boltban vagy neten PS3-hoz GH5 komplett szettet (gitár dob, mikrofon,játék) mivel az a legújabb azt szeretném megvenni, azt hallottam a dob a World Tour dobjához képest halkabb és jobb kivitelû. Eddig még csak Wii-hez és XBox-hoz láttam (PS3-ra eddig csak gitár+játék)
Esetleg ha van valakinek használt de jó állapotú GH vagy RB játéka JÓ ÁRON PS3-ra és megválna tõle szóljon.
Köszi szépen!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Eddig sose játszottam 1 Guitar Hero-val sem, mert nem köt le a gitár. Viszont készülök venni egy dob készletet mert imádok mindent ami dobról szól :)
PC-n szeretném használni, azt ajánlották hogy vegyek xbox360-hoz és van egy microsoft által fejlesztett wireless receiver kütyü amivel minden gond nélkül lehet PC-n is dobolni. Band Hero-s változatot szeretnék venni 3 dob, 2 cintányér, 1 lábdob ez hasonlít leginkább a dobra és legélvezetesebb ez lehet szerintem.
Valaki valami tanácsot, ötletet vagy meglátást tudna ez ügyben?:)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Spirit of Perfomance Koenigsegg