Guitar Hero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tiednek is Band Hero volt a dobozán belül? :D

PSN: berghold

Gaben17
Köszi!
Láttam lejjebb,hogy írtad,hogy Band Hero dobot veszel. Megvan már ?:)
Guitar Hero 5-öt is azzal szerelik,eddig nagyon tetszik úgyhogy bátran ajánlom!

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Apus
grat hozzá <#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Gaben17
Üdv!
Hihetetlen,hogy Guitar Hero 5-öt kb lehetetlenség itthon beszerezni...millió konzol boltot hívtam és a válasz: "Az Activision nem szállít..." Óriási mákom volt,hogy bementem a városban egy kis konzolboltba és pont akkor hoztak egyet :)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Kössz,csak elfelejtettem mondani hogy Xbox 360ra kéne, olyan meg nincs itt se:(
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2018]Tessék[/url]

Papesz

A green day rock band elméletileg június 8.án megjelent de felkutattam már az egész netet de nem találok olyan magyar oldalt ahonnan megtudnám rendelni...Lécci segitsetek
Abból a szettbõl csak a mikrofont tartom meg :-) Mi ez a kukacoskodás kéremszépen? Tessék vásárolni!

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

wander01
áruld el, ha a dobhoz azt irod hogy cska a gitárt tartod meg, akkor a gitárt miért adod el? vmi nemkóser... vagy csak a játék miatt vetted meg 50 ropiért a pakkot?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Apus
köszi a választ, szerintem akkor ilyen band hero dobot választok.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

wander01
hát amint látod vannak kihívások. én imádom, nagyonjól bírja a gyûrõdést, pontos mint állat, és le lehet venni a controllert róla :D az jó nagyon. viszont ezek szerint a rockband nem lát egy tálcát belõle, de ez eddig nem nagyon izgatott. a hozzá járó gitár is nagyon jó, én ajánlom. a négypados az nagyon egyszerü ehhez képest, ezen valahogy dobszerübb az élmény, én probáltam már az összeset ami kijött (4-es, 5-ös tortás, 5-ös fullos)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Apus
Srácok!
Dob vásárlása elött állok, szeretném megkérdezni azoktól akik esetleg többet is próbáltak, hogy melyiket érdemes megvenni? Ez a legutóbbi Band Hero dobcucc jóféle?

A Rock Band sorozat 4 pados dobot használ (+láb).

Felejtsd el a narancssárgát!

wander01
kijött az új GreenDay Rockband, de nem ismeri fel a Band Hero-s 5 tálcás dobot, csak 4-esnek. ötlet valaki? :( vagy felejtsem a narancssárga tányért? :((

Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]).
Elõre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.html
Guitar Hero wireless Les Paul gitárok eladók Xbox 360 konzolhoz.
Részletek itt

Egy kis árengedmény!
A gitár 11.000 Ft, a játék 6.000 Ft, egyben mindössze 15.000 Ft! :)
Ennél lejjebb már nem tudok menni. Vigyétek! :)

Csak azért, mert hátha teljesen ugyanazt a frekvenciát használják. De ha nem zavarják egymást, akkor jó.
Miért zavarná? Mindkettõnek saját vevõegysége van.

Papesz

Két teljesen azonos Guitar Hero 5 nem zavarja egymást? Mindkettõ vezeték nélküli.
Sziasztok!
Eladó egy Guitar Hero Metallica gitár használtan, de hibátlan állapotban matricákkal 12.000 Ft-ért, továbbá egy Guitar Hero 5 játékszoftver teljesen karcmentesen, minden tartozékával együtt 7000 Ft-ért.
Személyesen Budapesten, illetve a Budapest - Vác vonalon tudom odaadni.
2010.06.30.-ig van garancia is a gitárra.
Kérésre tudok képeket is küldeni.
Ha egyben viszed, odaadom 16.000-ért.

Érdeklõdni: privátban, e-mailben illetve telefonon lehet.
e-mail: [email protected]
tel.: +36 30 936 8611

itt képek is vannak

Szia !

Ha LEs Paul gitárt vettél az sajnos nem nagyon lehet javítani.
Ha már az újabb típusú pl. World Tour-os gitár abba csak ki kell cserélni a mikrokapcsolót ára kb 70ft. ( A kapcsolónak )
Hi!

Igen viszi az összes ilyen jellegû játékot még a Rock Band Sorozatot is.
Ha még egy ilyen gitárt veszel az tökéletes, bár Én jobban szeretem a Rock Band gitárjait.
Sziasztok!

A hétvégén vásároltam 2 GH kontrollert, ám a vezetékes explorernek eléggé ki van kopva a pengetõ része, gyakran nem veszi be a hangokat, vagy eldobja a tartott hangokat. Mit lehet ezzel csinálni?
Van valami házi gyógymód, vagy el lehet vinni valahova, ahol megszerelik?
Esetleg ez már kuka állapotot jelent?

Elõre is köszi a választ!!!
Sziasztok
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni egy olyan embertõl aki jártas a gitár hero játékokban jobban mondva aki tudna nekem válaszolni vettem egy
PS3 Guitar Hero World Tour - Solo Guitar Packot és vele természetesen jár egy gitár nos jönne a kérdés: a gitárral tudok másik ps3 szoftverrel is játszani?vagy csak ezzel?
És még egy kis segítség ha venni akarok mellé egy másikat milyet és hol érdemes ...
elõre is köszönöm szépen a segítséget és bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredet,de elég bénácska vagyok az ilyesféle dolgokhoz

üdv
A GH-s cuccok jók a Rock Band-hez, fordítva mindez nem igaz.

Papesz

Tinman
Ez az egész kiba. GH egy nagy átbaxás!

Vettem egy Beatles Rock Band-et, hozzá mikrofon... ami a Guitar Hero World Tour-ba pl. egyáltalán nem használható, ahhoz csak a GH saját mikrfonja jó.
Hát szpjnk szét de komolyan!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szia!

Nekem sikerült össze lõnöm a PS2-es vezeték nélküli gitáromat USB-s átalakítón keresztül a PC-s GH3-hoz...

A megoldás a Joy2Key program volt, amivel a gitár egyes gombjait billentyûkhöz tudtam rendelni, vagyis a gitárt megnyomva "beírta az X betût". A játékban a betûkhöz rendeltem az eseményeket és kész.

Mondjuk fontos volt, hogy a GH3 ne legyen patch-elve mert akkor valahogy fel akarta ismerni a kontrollert, és úgy nem ment.

Fejbõl már nem emlékszem az egyéb buktatókra, de ha kell segítség: [email protected]

Üdv,
Bucó
Tinman
Srácok! XBOX360-on jó a HEADSET, amit az Elite XBOX-hoz adnak, a wireless gitárba?

Mert ha a hagyományos controllerbe dugom, akkor megy az éneklés, mûködik rendesen.

De ha a gitárba dugom, ott nem érzékeli? Azért nem mert nem használható vele? Mi lehet a gond? Rossz a gitár mikrofon dugója?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

urobee
Hali!
Van eladó egy keveset használt X-Plorer. Saját doboza megvan még. Vezetékes, Xbox360-as GB és RB-kkel biztosan mûködik, Pc-n Gh3-ommal próbáltam ott is mûködik. Néhány matrica van rajta, a maradék matrica a dobozban van. Ha érdekel küldök képet is. Ára: 8000Ft+posta
Üdv!
Robee

Vaterán szokott lenni mindenféle gitár, használt is meg új is.
Hello!
Lehet még valahol kapni Les Paul vagy X-Plorer gitárt? Esetleg tudtok használtan?
Milyen psn reged van és milyen játékod? US/EU?
Ha nem egyforma, az lehet 1 probléma.

Hello! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ps3 hoz hogy tudok számokat betenni? Mert a music store régióra hivatkozva nem engedi. Valami megoldás. Playstationstoreos számok pedig feltelepülnek, de nem jelennek meg.
rodzsi
Sziasztok.

Az a kérdésem lenne, hogy töltöttem le zenét konkrétan két jimmy hendrix tracp pack-et (Guitar Hero World Tour-os) a GH5-höz, és nem ismeri fel a game. Eddig sose volt gond a letöltött zenékkel most nemértem miért nem jó.. Pedig az angol oldalrol töltöttem le nem usa-rol.

ui.: ja hozzá teszem h oké h world tour-os de a többi is az volt és ment..

Valakinek valami ötlet, vagy hasonlo probléma? Mi a tenedö ilyenkor

Victor1103
XBOX360:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szerintem hasznos lett volna leírnod, hogy melyik konzolra 3 közül :D

Victor1103
Sziasztok!

Eladó egy Guitar Hero komplett készlet (dob+ gitár+ mikro+ original gamma) Ár 34000 Huf, továbbá egy 2x-szer használt DJ Hero 15000 Huf. Mindkét termék kiváló, hibátlan állapotban van. Üzeneket privátba várok!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sziasztok. Eladnám ÚJ PS2-s Guitar Hero 5 gitáromat és bontatlan játékot. A gitár használva nem volt, mert PC-hez akartam
használni de nem sikerült megcsinálnom. A gitár csak ki lett véve a dobozából és max 3x volt összerakva. Matricázva nem volt.
Doboz, matricák, angol nyelvû képes használati utasítás, gitár, játék, heveder, elemek, vevõ jár hozzá. Kompletten eladó.
17000Ft.

Ha kell tudok adni hozzá PS2- USB átalakító, ha valaki kerezsgél a neten rátudlelni miért nem ment nekem. Ez
+2000Ft.

Személyesen átvehetõ Bp.-en és Újlengyelben.
E-mail/MSN: [email protected]

Köszi az ajánlatot, de jelenleg nincs rá keretem, csak érdeklõdtem.
Majd ha lesz, jelentkezem.
Már mint PC-n nem tudom használnui mert nekem odakellene.

ez lemeradt:)

Köszi.
Gábor
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy GH5-ös gitárt PS2-re és vettem hozzá egy PS2 -> USB átalakítót, de nem tudom használni se a GH3-al, se a GHWT-al. Kellene egy Driver? Köszi a segítséget. Üdv.: Gábor
PS3-ra a dobokat és gitárokat úgy adták ki, hogy kompatibilisek a PS2-vel, ha jól tudom a dobozán ezt feltüntetik !!!
KB. 8.000.-
Azt szeretném megtudni, hogy ha vezsek egy dobszettet ami állítólag PS3-ra való azt lehet használni másik konzolra vagy sem?(mondjuk PS2)
Köszi a segítséget
Az "üres húr". Nem kell lefogni semelyik gombot, csak pengetni egyet.

DarkJedi
Hello!
Amikor a basszus gitárosnak ugyanolyan lila csík jön, mint a dobosnak mikor a kick pedalt kell nyomni, akkor mit kell csinálni?:D
Mert erre még nem sikerült rájönnünk:D

Már privát üziben is kérdeztem, mennyi az az olcsó?
Biztos, hogy nem zavarják egymást.
Jelenleg 6 db gitárom van és mindegyik vezeték nélküli, gond nélkül mennek...
Egyébként van egy eladó Les Paul gitárom vezeték nélküli kb 1 hónapos és egyszer használtam...
ha gondolod olcsón megszámítom...:)