Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Láttam lejjebb,hogy írtad,hogy Band Hero dobot veszel. Megvan már ?:)
Guitar Hero 5-öt is azzal szerelik,eddig nagyon tetszik úgyhogy bátran ajánlom!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Hihetetlen,hogy Guitar Hero 5-öt kb lehetetlenség itthon beszerezni...millió konzol boltot hívtam és a válasz: "Az Activision nem szállít..." Óriási mákom volt,hogy bementem a városban egy kis konzolboltba és pont akkor hoztak egyet :)

Spirit of Perfomance Koenigsegg
Papesz
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Guitar Hero 5 wireless guitar (Xbox 360) 13 000 Ft
Guitar Hero 5 dob (Xbox 360) 19 000 Ft
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Dob vásárlása elött állok, szeretném megkérdezni azoktól akik esetleg többet is próbáltak, hogy melyiket érdemes megvenni? Ez a legutóbbi Band Hero dobcucc jóféle?
Felejtsd el a narancssárgát!
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]).
Elõre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.html
Részletek itt
A gitár 11.000 Ft, a játék 6.000 Ft, egyben mindössze 15.000 Ft! :)
Ennél lejjebb már nem tudok menni. Vigyétek! :)
Papesz
Eladó egy Guitar Hero Metallica gitár használtan, de hibátlan állapotban matricákkal 12.000 Ft-ért, továbbá egy Guitar Hero 5 játékszoftver teljesen karcmentesen, minden tartozékával együtt 7000 Ft-ért.
Személyesen Budapesten, illetve a Budapest - Vác vonalon tudom odaadni.
2010.06.30.-ig van garancia is a gitárra.
Kérésre tudok képeket is küldeni.
Ha egyben viszed, odaadom 16.000-ért.
Érdeklõdni: privátban, e-mailben illetve telefonon lehet.
e-mail: [email protected]
tel.: +36 30 936 8611
itt képek is vannak
Ha LEs Paul gitárt vettél az sajnos nem nagyon lehet javítani.
Ha már az újabb típusú pl. World Tour-os gitár abba csak ki kell cserélni a mikrokapcsolót ára kb 70ft. ( A kapcsolónak )
Igen viszi az összes ilyen jellegû játékot még a Rock Band Sorozatot is.
Ha még egy ilyen gitárt veszel az tökéletes, bár Én jobban szeretem a Rock Band gitárjait.
A hétvégén vásároltam 2 GH kontrollert, ám a vezetékes explorernek eléggé ki van kopva a pengetõ része, gyakran nem veszi be a hangokat, vagy eldobja a tartott hangokat. Mit lehet ezzel csinálni?
Van valami házi gyógymód, vagy el lehet vinni valahova, ahol megszerelik?
Esetleg ez már kuka állapotot jelent?
Elõre is köszi a választ!!!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni egy olyan embertõl aki jártas a gitár hero játékokban jobban mondva aki tudna nekem válaszolni vettem egy
PS3 Guitar Hero World Tour - Solo Guitar Packot és vele természetesen jár egy gitár nos jönne a kérdés: a gitárral tudok másik ps3 szoftverrel is játszani?vagy csak ezzel?
És még egy kis segítség ha venni akarok mellé egy másikat milyet és hol érdemes ...
elõre is köszönöm szépen a segítséget és bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredet,de elég bénácska vagyok az ilyesféle dolgokhoz
üdv
Papesz
Vettem egy Beatles Rock Band-et, hozzá mikrofon... ami a Guitar Hero World Tour-ba pl. egyáltalán nem használható, ahhoz csak a GH saját mikrfonja jó.
Hát szpjnk szét de komolyan!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem sikerült össze lõnöm a PS2-es vezeték nélküli gitáromat USB-s átalakítón keresztül a PC-s GH3-hoz...
A megoldás a Joy2Key program volt, amivel a gitár egyes gombjait billentyûkhöz tudtam rendelni, vagyis a gitárt megnyomva "beírta az X betût". A játékban a betûkhöz rendeltem az eseményeket és kész.
Mondjuk fontos volt, hogy a GH3 ne legyen patch-elve mert akkor valahogy fel akarta ismerni a kontrollert, és úgy nem ment.
Fejbõl már nem emlékszem az egyéb buktatókra, de ha kell segítség: [email protected]
Üdv,
Bucó
Mert ha a hagyományos controllerbe dugom, akkor megy az éneklés, mûködik rendesen.
De ha a gitárba dugom, ott nem érzékeli? Azért nem mert nem használható vele? Mi lehet a gond? Rossz a gitár mikrofon dugója?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van eladó egy keveset használt X-Plorer. Saját doboza megvan még. Vezetékes, Xbox360-as GB és RB-kkel biztosan mûködik, Pc-n Gh3-ommal próbáltam ott is mûködik. Néhány matrica van rajta, a maradék matrica a dobozban van. Ha érdekel küldök képet is. Ára: 8000Ft+posta
Üdv!
Robee
Lehet még valahol kapni Les Paul vagy X-Plorer gitárt? Esetleg tudtok használtan?
Ha nem egyforma, az lehet 1 probléma.
Az a kérdésem lenne, hogy töltöttem le zenét konkrétan két jimmy hendrix tracp pack-et (Guitar Hero World Tour-os) a GH5-höz, és nem ismeri fel a game. Eddig sose volt gond a letöltött zenékkel most nemértem miért nem jó.. Pedig az angol oldalrol töltöttem le nem usa-rol.
ui.: ja hozzá teszem h oké h world tour-os de a többi is az volt és ment..
Valakinek valami ötlet, vagy hasonlo probléma? Mi a tenedö ilyenkor
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Eladó egy Guitar Hero komplett készlet (dob+ gitár+ mikro+ original gamma) Ár 34000 Huf, továbbá egy 2x-szer használt DJ Hero 15000 Huf. Mindkét termék kiváló, hibátlan állapotban van. Üzeneket privátba várok!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
használni de nem sikerült megcsinálnom. A gitár csak ki lett véve a dobozából és max 3x volt összerakva. Matricázva nem volt.
Doboz, matricák, angol nyelvû képes használati utasítás, gitár, játék, heveder, elemek, vevõ jár hozzá. Kompletten eladó.
17000Ft.
Ha kell tudok adni hozzá PS2- USB átalakító, ha valaki kerezsgél a neten rátudlelni miért nem ment nekem. Ez
+2000Ft.
Személyesen átvehetõ Bp.-en és Újlengyelben.
E-mail/MSN: [email protected]
Majd ha lesz, jelentkezem.
ez lemeradt:)
Köszi.
Gábor
Köszi a segítséget
Amikor a basszus gitárosnak ugyanolyan lila csík jön, mint a dobosnak mikor a kick pedalt kell nyomni, akkor mit kell csinálni?:D
Mert erre még nem sikerült rájönnünk:D
Jelenleg 6 db gitárom van és mindegyik vezeték nélküli, gond nélkül mennek...
Egyébként van egy eladó Les Paul gitárom vezeték nélküli kb 1 hónapos és egyszer használtam...
ha gondolod olcsón megszámítom...:)