Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
ÍME ez a gitár.
Azt tudom, hogy az 1-2-3-mal megy de szerintetek mûködik az újabb játékokkal is? (WT, 5, Metallica stb.) ? Az eladó úr azt mondja nem tudja, mert nem próbálta.. Köszönöm szépen a válaszotokat és a segítséget!
Guitar Heroban dob StarPower bekapcsolásához egyszerre kell megütni a két cintányért (sárga és narancs).
Gitár StarPower pedig 90 fokkal elforgatott gitár esetében kapcsol be.
Rock Band szerkóval nem tudom hogyan mûködik, mert ott nincs narancs színû dobfelület :(
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Papesz
Tudja vki ,hogy GH5 ben ,hogy kell bekapcsolni a star powert? Rock band es felszerelésem van hozzá......
Sem gitárral sem dobbal nem sikerül :( Ha vki tudná azt megköszönném.
Sürgõsen keresünk egy dobost szeptember 11-re GH Versenyre, a Westendbe. Medium szinten kell majd dobolni, színpadi megjelenés is nagyban számít. [email protected] ha jönnél, dobj egy e-mailt
Metál az ész!
Vettem pc-hez a lejjebb már említett Stage Devil wireless guitar-t. A rendszer (Windows7 RC) felismerte gond nélkül, a GH World Tour menûjében is mûködik rendesen, de ha elindítok egy számot a pengetõ nem reagál semmire. Mi lehet a gond? Nem hardware hiba, mert a menüben a pengetõre is reagál.
Elõre is köszi a segítséget.
A PC-seknek szeretnék segíteni, mégpedig azoknak, akik vettek x-box-os X-plorer gitárt és nem ismeri fel az XP.
Driver külön tényleg nincs, de van megoldás! Többféle dolgot kipróbáltam, de a vége az lett, hogy szereztem egy olyan XP telepítõ lemezt, amit a Microsoft legálisnak lát és tudok vele nyugodtan frissíteni. A frissítés befejezése után pedig az op. rendszer gond nélkül felismeri a gitárt. Mikor megtalálta, az új hardvert, akkor hagyd, hogy megkeresse a hozzá tartozó drivert és kész.
Elvileg van egy X Controller driver pack, amit a Microsoft ad ki, pont az ilyen irányítók miatt. Valószínûleg ezt tartalmazza az egyik frissítés és ezért mûködik. Külön, sajnos nem sikerült telepíteni a régi op. rendszeremre, hibával mindig elszállt, ezért kellett az új XP.
--------
Bocsi, hogy két helyre is felraktam, de lehet, hogy valaki nem csak a world-tour fórumát olvassa.
felraktam a gh3-mat másolt cd-röl és az a baj hogy amikor elindítok egy számot akkor nem látni azt ami mutatja a pontot meg ahol mennek azok a körök és el kell találni azokat. szóval így tudok vele játszani. Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma?
a válaszaitokat elõre is köszönöm.
http://www.supergamer.hu/stage-devil-wireless-gitar-pc-ps1742-ps1743-p-4232.html
Papesz
Lepd meg a májad,igyál vizet!
Most készülök gitárt venni, és fontos lenne tudnom. Azért akarok ps2est venni mert pshez is sok Guitar Herom van, de PCn is akarnám nyomni.
Köszi a helpet elõre is.
Papesz
Olyan kérdésem lenne h megéri e boxra kiiratni a gh3-at de gitár nélkül?Jah és h honnan lehet venni és mennyi?a válaszokat elõre is köszi<#vigyor3>#vigyor3>
Annak örülnék ha ezt a képernyõt látnám:
Helyette azoban csak ez van, miközben be van dugva a cucc:
Mindenütt azt írják, hogy nem kell hozzá driver, valóban nem is találtam xp-s driver, csak mac-eset :)
Frets on fire-el szeretém használni, de sehogysem akar össze jönni.
Haver is rendelt ugyanien típust, azt mondja h neki sem ad életjelet a gitárja addig, amíg be nem lép a játékba, viszont neki GH3-ja van. Azzal állítólag megy, majd kiderül, amikor elnézek hozzá... Addig is vmi tipp? Jó lenne ha tudnék vele játszani ha már 7000et kiprekáltam érte.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GH:Rock the 80's
GH:Aerosmith
Van ps2-re olyan Guitar Hero amit lehet gamepaddal játszani?
egyébként az Xproler zsinrója milyen hosszú? nagyon odaköt a tv-hez vagy azért nem kell beülnöm teljesen elé?
Az Xplorer tul kicsi szerintem,mondjuk a Les is joval kissebb a World Tour-nál!Ezért van most a World Tour-os!Jobban kézre esik szeritem ha nagyobb!Nincs különbség a minõségben,egyformán jol játszható mindkettõ!Az is a Les javára irható még,hogy nem vagy helyhez kötve,fõleg ha nagy a szoba!
Most készülök venni Guitar Herot boxra. Az lenne a kérdésem, melyik gitárral érdemesebb? X-plorer, vagy Les Paul? Nekem mindegy hogy vezetékes vagy nem, maga a két gitár közti minõségbeli különbség érdekelne.
Elõre is kszi!
Papesz
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!