Guitar Hero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*játszottak :D

PSN: berghold

Tehát õk is játszokkak RockBanddel :D

Most vettem meg a Guitar Hero Greatest Hits. Olyan mint a többi, csak van benne egy kurvjaó dolog, méghozzá az, hogy nem számokat kell lenyomni, hogy tovább juss, hanem csillagokat kell szerezni. Tehát nem elég minden számot 3 csillagra megcsinálni. Sztem kurvajó!
vki
Most néztem, de csak Practice-nál jött elõ XD

ACER Aspire 5738ZG

sanzik
Nekem GH:Metallica-s gitárom van,de azzal is van valami hasonló,vagy még nagyon új....
Elõtte volt Les Paul azt lehetett sikálni,de ez olyan,mintha pengetésnél annyira visszacsapódna ha leveszem egybõl róla az ujjam,hogy érzékel egy felfelé pengetést is. <#rolleyes>
vki
HI!

Az lenne a kérdésem, hogy akinek van GH4-es gitárja (Chitara, vagy mi), annak nem túl érzékeny a pengetõ? Mert nekem ha egy picit is hozzáérek, már pengetésnek veszi, pedig lehet, hogy csak az egyik pengetésbõl csapódik egy kicsit vissza :(.

Elõre is köszi a válaszokat!

ACER Aspire 5738ZG

Pacal17
Szerinted a kihalt PC-s topikba választ kapnék?

Sajnos nekem nem ismeri fel, de azért köszi.

Petyus_
Semmilyen, magától felismeri az XP.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tinman
Konzolos tápik báz...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Melyik konzolon használod az XP-t?

Papesz

Passz, talál magának. :P

Pacal17
Hali!
Megtudjátok nekem mondani hogy milyen driver kell ahoz, hogy XP-n lehessen használni X-Plorer (GHII-tes vezetékes) gitárt?

Tinman
Házi feladat akkor: Guitat Hero: Most Wanted

:-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyjából semmi.
Úgy hírlik, hogy Európában GH:Greatest Hits, az USA-ban GH:Smash Hits néven jön ki ugyanaz a játék. A GH korai verziókban megjelent számainak válogatása lesz, amiket még nem lehetett énekelni és dobolni.

Szeptemberben GH 5, aztán talán az év végén GH: Van Halen.

Victor1103
Hi!Valaki megtudná nekem mondani hogy mi lesz a különbség a Guitar hero:Greatest hits és GH: Smash hits között? Már annyi féle fajta jön ki hogy egyszerûen nem tudom megkülönböztetni õket:S

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ha volt vk ixzibit koncerten és csinált normal minõségû videót azt kérem küldje el a [email protected] e-mail címre
AntiHero
Eladó xbox360ra:
- Guitar Hero 2 - 5k
- Guitar Hero 3 - 5k

karcmentesek, PAL, tokkal kisfüzettel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

passz
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Wii-n a 3. rész és a world tour és a rock band játszható csak wii kontrollerrel vagy mindenképpen kell hozzá gitárt is venni?a world tour és a rock band valamiért csak vocal-t enged sajnos valamiért a 3-at olvasási hibával nem engedi betölteni pedig régebben ment! Erre valami ötlet? Köszönöm

blackfire001
Nekem ez sztem bõve elég lenne... 6k + posta =7k-t nekem tökéletesen megér. :)
Tökéletesen mûködik, de ha érdekel nekem van eladó GH2+Xplorerem 12k-ért plusz még egy wireless Rock band gitárt is rádobok grátisz (semmi baja, csak GH:Metallicát akarok venni, nem kell ennyi gitár itthonra).

Ha érdekel küldj privit.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Doom 4
Mármint ez az alap ár és licitálni kell rá.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Hali! Valószínûleg én fogok rendelni 1 GH:WT dobot. Dob. Itt azt értem hogy 10 dolcsi de a kiszállítási árat hol látom???

Bekell menni a boltba és kipróbálni õket, vagy legalábbis elõhúzatni õket a boxból, persze ahol van választék raktáron.
Hitm@n
Hmmm..., ezt nem is tudtam. Köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Igen, haverom aki annak idején vett egy fekete vezeték nélküli les pault, õ mondta hogy a fehér kényelmetlenül kisebb volt.

Hitm@n
Helló!

A vezetéknélküli gitár nagyobb, mint a vezetékes?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Nekem is ezt mondták hogy az xboxost ugyanúgy rádugod usbn pcre és jó.
De az a gitár eleve elég kicsi, nekem nem vezetékes kéne.
Ami júniusban jelenik meg az vezetékes lesz?
Nem tudja valaki hol lehet most kapni les paul gitárt wirelesst, meg microsoft receivert?

rendeltem volna pcre "gitárt" de aztmondták, júniusra várható, hogy megjelenik, ez igen érdekes, mert számtalan helyen árulják.
Továbbá azt írták, hogy az xbox változat ugyanúgy pc-re is jó, tudtok errõl valamit?
TDC Geronimo
Valaki aki pesti, nem látott westendbe valahol (576, media markt) GH:world tourt xbox360ra? Az alapcsomag érdekelne (gitár+játékszoftver)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Természetesen gitáron egyszerûbb.

Így van, illetve az egérgombbal pengetek, nyújtok. Gitáron biztos könnyebb, hisz úgytudom le-fel lehet pengetni, amitõl nem durran be az ujjunk.
Billentyûzeten, csak 5 gombot kell nyomkodni, nem? Nincs külön pengetés gomb...

Akkor az elején bill-en könnyebb, késõbb nehezebb.

Ezen kívül gitárkontrolerrel sokkal nagyobb a fun faktor. Jobban beleéleg magad, hogy te most éppen "gitározol". Billentyûzettel, csak egy szimpla ritmusjáték.

Ja, úgy értem: "gitáron"
Elkezdtem Pc-n játszani a GH3-at, egyenlõre billentyûzeten.
Véleményetek szerint gitáron könnyebb elsajátítani a technikát, vagy billentyûzettel azonos relatív nehézségi szintet kell leküzdeni?

köszönöm a válaszokat
Remelem nem zavarok vele: Volna egy elado Guitar Hero World tour fullos dbozos szettem csak gitar nelkul elado! (Dob,mikorfon,lemez,doboz)

Ha erdekel vkit akkor irjon batran: aribazsy kukac gmail pont com -ra
Ryper
Valakinek experten már megvolt a through fire and the flames? (5 csillagosra)

Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6

Gondolod, hogy jó ötlet egy Guitar Hero topicban a Lips-rõl kérdezni?

Papesz

valaki???
visszatérve lipshez h lehet számokat beletenni? (a haverom kölcsönadná és kipróbálnám)
Metalmilitiakid
köszi

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bármit csak hangos legyen. Crowd meter-t növeli.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Metalmilitiakid
Hello az lenne a kérdésem hogy guitar hero metallicaban mit kell csinálnia az énekesnek , amikor kék tapsoló/éjjenzõ kezek jelennek meg ?? (rockband es mikrofonnal nyomom ha ez számít) elõre is köszi a választ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Doom 4
Ok köszi szépen hogy ilyen hamar válaszoltál.

vki
A gitárok elméletileg visszafele kompatibilisek. Most rendeltem egy WT4-es gitár Ebay-rõl, elméletileg a héten megérkezik. A gitár "csak" 27 font volt, de a posta 20 font (ennyi baja van a külföldi rendelésnek).

A gitárt és a dobot is meg lehet venni külön-külön. Lejjebb linkeltek pár oldalt, ahol szétnézhetsz.

ACER Aspire 5738ZG

Doom 4
Hali! van 1 X360 om, és szeretném megvenni a Guitar hero-t. Szeretnék tanácsokat kérni hogy lehet e külön megvenni a gitárt, esetleg a dobot. (énekelni nem nagyon tudunk XD ) Fõleg nem külföldi szöveget XD na mind1.
Mert tudom csúnya dolog a warez de most nincs pénzem mjad husvétkor lesz és akkor talán belefér a world tour csak mert ha megvettem mondjuk a world tourt dobbal meg gitárral (ha úgy lehet) akkor lehetne nyomni a többi résszel ha támogatja a gitárt amit adnak/veszünk a WT hez

PoisonChihuahua
Témákat csak az Xbox LIVE!-on keresztül tudsz leszedni MS pontokért. Bármilyen fizetõs tartalmat digitális aláírás véd, így ha valamelyik csicska fel is tölti a netre, más konzolokon az használhatatlan. Keresd IceAkost itt a fórumon MS pontok ügyében, 800 MS pont = 3k, senkit sem vág földhöz.
Heló, még mindig témát szeretnék x-boxomra leszedni, esetleg nem tudtok vmi linket amin letok szedni, vis pendriveról rátom tenni?

elõre is kösz Robi
Lehetséges, hogy ilyen spekuláció van a dologban, mindenesetre most ígértek nekünk, pc-seknek egy GH World Tour-t nyárra, meglátjuk, mi sül ki a dologból. A gépigényre meg én is emlékszem még, a régi gépemen nem is indult, szerencsére akkoriban szereztem be ezt az újat, a GH3 egyike volt az elsõ játékoknak, amit felraktam, és lám, még 3 giga memórián is rosszalkodik néha.
Nos, reménykedni szabad, talán nem érdemes, de ha az eladásokat nézzük, manapság egyes konzolok is kichippeltethetõk...