Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
Elõtte volt Les Paul azt lehetett sikálni,de ez olyan,mintha pengetésnél annyira visszacsapódna ha leveszem egybõl róla az ujjam,hogy érzékel egy felfelé pengetést is. <#rolleyes>#rolleyes>
Az lenne a kérdésem, hogy akinek van GH4-es gitárja (Chitara, vagy mi), annak nem túl érzékeny a pengetõ? Mert nekem ha egy picit is hozzáérek, már pengetésnek veszi, pedig lehet, hogy csak az egyik pengetésbõl csapódik egy kicsit vissza :(.
Elõre is köszi a válaszokat!
ACER Aspire 5738ZG
Sajnos nekem nem ismeri fel, de azért köszi.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Papesz
Megtudjátok nekem mondani hogy milyen driver kell ahoz, hogy XP-n lehessen használni X-Plorer (GHII-tes vezetékes) gitárt?
:-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Úgy hírlik, hogy Európában GH:Greatest Hits, az USA-ban GH:Smash Hits néven jön ki ugyanaz a játék. A GH korai verziókban megjelent számainak válogatása lesz, amiket még nem lehetett énekelni és dobolni.
Szeptemberben GH 5, aztán talán az év végén GH: Van Halen.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
- Guitar Hero 2 - 5k
- Guitar Hero 3 - 5k
karcmentesek, PAL, tokkal kisfüzettel.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Lenne egy olyan kérdésem hogy Wii-n a 3. rész és a world tour és a rock band játszható csak wii kontrollerrel vagy mindenképpen kell hozzá gitárt is venni?a world tour és a rock band valamiért csak vocal-t enged sajnos valamiért a 3-at olvasási hibával nem engedi betölteni pedig régebben ment! Erre valami ötlet? Köszönöm
Ha érdekel küldj privit.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
A vezetéknélküli gitár nagyobb, mint a vezetékes?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
De az a gitár eleve elég kicsi, nekem nem vezetékes kéne.
Ami júniusban jelenik meg az vezetékes lesz?
Nem tudja valaki hol lehet most kapni les paul gitárt wirelesst, meg microsoft receivert?
Továbbá azt írták, hogy az xbox változat ugyanúgy pc-re is jó, tudtok errõl valamit?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Akkor az elején bill-en könnyebb, késõbb nehezebb.
Ezen kívül gitárkontrolerrel sokkal nagyobb a fun faktor. Jobban beleéleg magad, hogy te most éppen "gitározol". Billentyûzettel, csak egy szimpla ritmusjáték.
Véleményetek szerint gitáron könnyebb elsajátítani a technikát, vagy billentyûzettel azonos relatív nehézségi szintet kell leküzdeni?
köszönöm a válaszokat
Ha erdekel vkit akkor irjon batran: aribazsy kukac gmail pont com -ra
Bátor Vagy? http://href.hu/x/5fe6
Papesz
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A gitárt és a dobot is meg lehet venni külön-külön. Lejjebb linkeltek pár oldalt, ahol szétnézhetsz.
ACER Aspire 5738ZG
Mert tudom csúnya dolog a warez de most nincs pénzem mjad husvétkor lesz és akkor talán belefér a world tour csak mert ha megvettem mondjuk a world tourt dobbal meg gitárral (ha úgy lehet) akkor lehetne nyomni a többi résszel ha támogatja a gitárt amit adnak/veszünk a WT hez
elõre is kösz Robi
Nos, reménykedni szabad, talán nem érdemes, de ha az eladásokat nézzük, manapság egyes konzolok is kichippeltethetõk...