Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
ember, ez az, ami igazán kiszúrás. Most nézd meg, felcsigázzák az embert egy GH3-al, azután odavágnak neki egy Aerosmith-t, és erre a legjobbat, a metallicát meg nem képesek kiadni pc-re! De a fenébe is, hogyan gondolják ezt? Most pengessek ki egy nagy összeget egy konzolért, aminek a minõségérõl most ne is beszéljünk, azután vegyek meg hozzá kétszer annyért a játékot, és még utánna dícsérjem õket, hogy hú, milyen jól összehoztátok? Egy fenét! Ha azt akarják, hogy az emberek megvegyék, amit õk csinálnak, akkor tessék pc-re is gondolni, mert még mindíg benne van a legnagyobb platformok között.
Amikor az embereknek nincs pénze, pont akkor kéne elgondolkodni azon, hogy ne hagyjunk ki senkit a jóból, mert mindenki ugyanúgy megérdemli.
elõre is kösz Robi
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
1000%, az én dobomon hat tányér van.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Vmi cuccra gondolok amit mondjuk ráteszel!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Szóval már csak egy kérdésem maradt: Melyiket érdemes megvenni?
Itt bõvebben: http://www.fakeplasticrock.com/2008/11/08/guitar-hero-and-rock-band-drum-compatibility/
PSN: berghold
GHWT-ben van 5 sáv a dobhoz is, de ha RB dobbal használod, akkor csak 4 van, szal megoldja :P
(nem használtam még dobot, csak podcastokból reviewkból "tudom")
Rock Band-es dobot találtam. Ez jó a RB1-2-höz, meg a GH-hoz? Valami nem tiszta ezzel kapcsolatban. A képen én négy "tányért" látok, de a játékban 5 sor van nem? Vagy csak Rb1-ben? Lehet, hogy ez csak ahhoz való. Meg ha jól emlékszem a GH dobon is 5 "tányér" van.
Ezt találtam:
Ha nem lenen jó a kép:
http://img.game.co.uk/ml/3/3/4/4/334450ps_500h.jpg
És ez a GH:WT dob:
Link, ha nem jó a kép:
http://i8.ebayimg.com/07/i/001/36/e5/42c2_1.JPG
Na kezdek belebonyolódni :) ha sikerül kibogozni mit szerettem volna mondani, válaszolhatna valaki aki ért hozzá. Köszi!
Hülye fejjel megvettem a Gh2-es gitáromhoz :(.
Hát most biddeltem, majd meglátjuk, hogy mi lesz.
ACER Aspire 5738ZG
Papesz
ACER Aspire 5738ZG
Érdekes 3 hónap alatt a coming soonból semmi sincs.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Tehát, stream, pendrive, mp3 lejátszó, hdd, stb.. :D (azért nem vagyok 100%ig biztos ebben, és lusta vagyok rákeresni :P)
Ha a társaság zömében fiúkból áll és ezek inkább rockzene pártiak, akkor GH, de az igazi hangulathoz kellenének a kiegészítõk is, vagy legalább egy gitár. Sz'al kanbulihoz Guitar Hero, vagy Rock Band.
Jövõben szerintem mindkettõt kellene támogatniuk, igazából nem nagyon tudok énekelni, de most gondolkozom egy lips-en, társaságban jó az. :D
Xboxra lips a kifejezetten karaoke játék, de GHWT-ben és RockBandban is lehet énekelni.
Néznék reviewkat/kipróbálnám a helyedban valahol. (nekem mikrofon szempontjából a lips jön be)
Még annyit,hogy szerintetek akkor Lips mikrofont éri meg jobban megvenni vagy az USB-set? Melyiket támogatják a jövõben inkább?
Karaoke partyt csinálni csak a Lips játékban lehet vagy a GH,Rockband játékokban is?
De igazából semmi értelme gamepaddal játszani a Guitar Hero-t.
Mikrofon: Lipes megy Lips-el és RockBand2-vel (elméletileg majd GH Metallicával is).
Rockbandes USB-s pedig Rockband1/2 és GHWT-vel
Bármelyik konzolos boltban lehet kapni mikrofont, de sok reményt ne fûzz hozzá, hogy X360-on SingStar-ozol. Marad a Lips.
Papesz
Lenne 2 kérdésem! A guitar hero progi játszható Joy-al,vagy mindenképpen kell hozzá gitár?
A másik pedig,hogy lehet kapni az Xboxhoz olyan mikrofont amivel lehet karaoket nyomatni minden hasonló játékban,azaz a Lips-ben,Guitar Heroban,Rock Bandban,Singstarban? Azaz,ami minden vagy a többségével kompatibilis.
Otthonra szeretnék egy kis karaoke partyt varázsolni március végén,az Xbox360,100cmes tévé és 5.1 es hangrendszer segítségével.
Adjatok tanácsot miket szerezzek be.
Elõre is thx!
Érdekelne hol lehet rendelni les paul xbox 360as guitart vezeték nélküliset, esetleg egy vevõegységet is pchez.
Milyen boltot ajánlotok és mennyiért lenne mert én 22 alatt nem találtam gitárt.
Köszi
ACER Aspire 5738ZG
amdrula
Csak és kizárólag beimportálható számok még egyszer sem jöttek külön lemezen. Erre van a PlayStation Store, meg az Xbox Live! rendszer. Viszont a Guitar Hero-hoz van lemezes Aerosmith, meg lesz hamarosan lemezes Metallica. A Rock Band-hez meg ott az említett lemezes AC/DC. Szerintem abszolút logikus.
Papesz
Nem tudom neked pont a TRACK PACK elnevezésbõl miért logokus, hogy magában is játszható, nem csak a számokat tartalmazza amiket beimportálhatsz RB1/2be.
BTW fogadunk, hogy bele tudok rakni kettõnél több lemezt is? xD
Papesz
Papesz
ACER Aspire 5738ZG