Lancia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eggyel régebbi Yonunk van, hogy utálom azt a kocsit 😄 Bár jól húz viszonylag, meg a hangja is jó, de a formája nem tetszik nekem 😞 Ayám viszont oda an érte 😛
Jó dolga van a motorháztetõnek!
SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
oldal frissítve:
-Lancia Kayak
-Lancia ECV1
modellek adatai feltöltve
viszont amíg nem készül el a 6 fontos évad addig nem linkeljük ki a bannerba.
-Lancia Kayak
-Lancia ECV1
modellek adatai feltöltve
viszont amíg nem készül el a 6 fontos évad addig nem linkeljük ki a bannerba.
nem fogod elhinni de pont most mielött szóltál most kezdtem megírni az ECV1-est.
kösz mindenkinek.
kösz mindenkinek.
elég szép gyûjteményem van a deltákról/037-rõl/s4-rõl(ha kell msn-en vagy emailban elküldöm pár jól sikerült képet!).A prototipusokhoz fellehetne venni az ecv1-et is,ebbõl lett az s4-es:
Amúgy frankó az oldal!egyszerü áttekinthetõ,a legjobb!
Amúgy frankó az oldal!egyszerü áttekinthetõ,a legjobb!
work in progress oldal...fõoldal még át lesz izélgatva, és még a Delta HF sincs fenn😊
de azért vannak már érdekes autók felrakva...
de azért vannak már érdekes autók felrakva...
Hát ezt nem kéne az integraleval. Tipikusan az az autó, ami már gyárilag isnagyon ütõs. Baromi randa lett szerintem😞
De Amsterdamban láttam pl Abarth motoros Fiat 500ast is (a régit). Fiat jel helyén az Abarth skorpiója volt. Jól nézett ki nagyon.
Lehet, nem tudom.
Nem tudom miért olyan sok az a 400k. Ezalatt nem nagyon kapsz szép állapotban lévõ autót, legyen az Audi, Mercedes vagy Lancia. Amik ez alatt vannak árban azok már-már lepukkant kategória, sajnos 😞
Ennyi pénzbõl inkább Integrale, az jobban tetszik 😊 Ebbõl a korból még nagy legenda a Lotus Omega is, de az sem tetszik nekem 😄 Audi Quattro, ami még szép, meg a Peugeot 205GT változat sem rossz, szerintem.
Nem tudom miért olyan sok az a 400k. Ezalatt nem nagyon kapsz szép állapotban lévõ autót, legyen az Audi, Mercedes vagy Lancia. Amik ez alatt vannak árban azok már-már lepukkant kategória, sajnos 😞
Ennyi pénzbõl inkább Integrale, az jobban tetszik 😊 Ebbõl a korból még nagy legenda a Lotus Omega is, de az sem tetszik nekem 😄 Audi Quattro, ami még szép, meg a Peugeot 205GT változat sem rossz, szerintem.
Ja, sajnos 99%-ban hulladékok vannak. Akárcsak Ritmo 105, 125, 135 TC-bõl, ami még szintén odaverõs. 😄 :C
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Aszongya nála nem volt csere, szal. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én olyasmire gondoltam, hogy 9x-ig kockalámpásak voltak a kisebbek, aztán a vége felé már mindegyik kerek. Franc se tudja.
400k NAGYON SOK ezért. Nekem is õskedvencem, de ennyiért...
(OFF: a másik örök favorit pedig Õ. Ez viszont Integrale árkategória, és 5évente látok ~1 eladó példányt. Ezért konkrétan sír szívem, szám, mert totál zsír.)
Én olyasmire gondoltam, hogy 9x-ig kockalámpásak voltak a kisebbek, aztán a vége felé már mindegyik kerek. Franc se tudja.
400k NAGYON SOK ezért. Nekem is õskedvencem, de ennyiért...
(OFF: a másik örök favorit pedig Õ. Ez viszont Integrale árkategória, és 5évente látok ~1 eladó példányt. Ezért konkrétan sír szívem, szám, mert totál zsír.)
Ez még egy nagyon szép autó.
Lancia Beta Coupé: Ebbõl is láttam már párat használtautó.hu-n, de valahogy egyik sem fogott meg az állapota miatt.

Lancia Beta Coupé: Ebbõl is láttam már párat használtautó.hu-n, de valahogy egyik sem fogott meg az állapota miatt.

Az is lehet, hogy az unokatesódén is ki volt cserélve integralesra a lámpa, mint ahogy ezen is a tulaj bevallása szerint 😊
Egyébként meg úgy van, legalább is ezt írták külföldi oldalakon, hogy két fajta HF Turbo 1.6 létezett. Votl egy kockalámpás sima, és volt egy 1.6 HF Turbo i.e. limitált szériás, aminek gyárilag kereklámpája volt, és kicsit jobb felszereltségû, mint az alap Turbo. Ebbõl mertem arra következtetni, hogy ez is az, de aztán a csávó elmondta, hogy lámpa cserélve volt.
Küldött pár képet még, de azok eléggé lehangoltak. Belseje elég ótvar volt, legalább is számomra. Ha tip top lett volna, és nem átépített, meg jóval kevesebb km lett volna benne, akkor nekem megért volna 400kt 😄 Elvégre gyermekkori álom 😄
Egyébként meg úgy van, legalább is ezt írták külföldi oldalakon, hogy két fajta HF Turbo 1.6 létezett. Votl egy kockalámpás sima, és volt egy 1.6 HF Turbo i.e. limitált szériás, aminek gyárilag kereklámpája volt, és kicsit jobb felszereltségû, mint az alap Turbo. Ebbõl mertem arra következtetni, hogy ez is az, de aztán a csávó elmondta, hogy lámpa cserélve volt.
Küldött pár képet még, de azok eléggé lehangoltak. Belseje elég ótvar volt, legalább is számomra. Ha tip top lett volna, és nem átépített, meg jóval kevesebb km lett volna benne, akkor nekem megért volna 400kt 😄 Elvégre gyermekkori álom 😄
ICram, #115.
Unokatesómnak egy 1.6GTie-je volt (nem HF T.), kerek lámpákkal, szal semmi limitált szériáról nincs szó.
400k-t meg szerintem messze nem ér egy HF Turby, hiába szép állapotú, és nem túl gyakori autó. Ép eszû ember nem veszi meg annyiért (balekot persze mindig lehet találni, csak TE lécci ne legyél az! 😄). Egy hasonló korú 1.5 vagy 1.6 százezres kategória, ha szép, és ápolt, akkor sincs 200k, ne vicceljünk már.
Unokatesómnak egy 1.6GTie-je volt (nem HF T.), kerek lámpákkal, szal semmi limitált szériáról nincs szó.
400k-t meg szerintem messze nem ér egy HF Turby, hiába szép állapotú, és nem túl gyakori autó. Ép eszû ember nem veszi meg annyiért (balekot persze mindig lehet találni, csak TE lécci ne legyél az! 😄). Egy hasonló korú 1.5 vagy 1.6 százezres kategória, ha szép, és ápolt, akkor sincs 200k, ne vicceljünk már.
#163-ha pont ilyen kocsim akkor inkább nem ennék csak legyen rendben.Amúgy ,ha jól vannak tartva akkor jól bírják a kiképzést
Na írt vissza a kocsi tulaja. Azt írja, hogy a lámpa Integrale lámpája volt, tehát mégsem a limitált szériás HF Turbo, hanem a sima hf turbo 😞 Turbója is cserélve volt. Félek, hogy valami gagyibbra. Úgyhogy nem hiszem, hogy érdekel. A belsejérõl is küldött képeket, de eléggé le van harcolva szegény. Csak a külseje szép. 😞